Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 353 hír

Meghalt 151 beteg, 5595-tel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 151, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 5595 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn.

A kormány Demetere

Gulyás Gergely úgy tűnik, nem talál semmi kivetnivalót Demeter Szilárd gyűlölettől bűzlő, fekélyesen antiszemita beszédében, sőt, a lehető legálszentebb módon, gyakorlatilag felmenti Demetert a felelőssége alól.

Ha Önt is felháborította Demeter Szilárd, akkor itt léphet fel ellene!

Az is a Demeter Szilárd pénteki. nyíltan fasiszta, de minimum fasisztoid megnyilvánulása elleni elementáris felháborodást mutatja, hogy három óra alatt, több mint kétezren csatlakoztak a vasárnap késő délután útjára indított petícióhoz. Az aláírók száma percről-percre nő. Horgas Péter indította útjára a „Magyarország, Európa és a világ…

Puzsér Róbert: az akcentus szent, a vicc tilos

A rendpárti hiperszenzitivitás, a politikai korrektség és az áldozati pózokra alapozott identitáspolitika újabb győzelmet aratott a polgári társadalom szabadságeszménye felett: Franciaország büntethetővé tette az akcentussal való viccelődést.

Akinek véleménye van, az ellenség

Lukáts Andor nyomorról és lázadásról

Blikk: megszűnik a Barátok közt

A Blikk több forrásból is úgy értesült, hogy az RTL Klub legendás szappanoperája nem éli meg a huszonharmadik születésnapját. A jelenlegi információk szerint, jövő nyáron kerülhetnek adásba a Barátok közt utolsó részei.

Ma dönt az Országgyűlés Jakab Péter 4,4 milliós büntetéséről

Az Országgyűlés ma újra szavaz a családi gazdaságokról szóló törvényről, amelyet Áder János köztársasági elnök megfontolásra visszaküldött a parlamentnek.

Bruttó 1,7 millió forintos alapbérért dolgozik az ellenzéket gyalázó köztévé híradósa

Közel egy éves jogi harcot követően, közérdekű adatigénylés eredményeként derült ki, mekkora fizetésért dolgozik Németh Balázs, aki élő adásban primitívnek, bunkónak nevezte az ellenzéket.

Nagyon rossz hírek érkeztek Orbán víruslaboratóriumából

A koronavírus-járvány miatt elrendelt teljes zárlat után is szigorú korlátozásokkal kell számolni Ausztriában – közölte Sebastian Kurz osztrák kancellár a Kleine Zeitung napilap vasárnapi számának adott interjúban.

Az Aegon kivonul Magyarországról

A biztosítótársaság a közép-európai leányvállalatait 830 millió euróért adta el.

Orbán is gyertyát gyújtott

A miniszterelnök is meggyújtotta az adventi koszorún az első gyertyát.

Miként lehetnek nézők a kijárási tilalom után a TV2 élő műsorában?

Annak ellenére, hogy este nyolc után kijárási tilalom van a Dancing With The Stars című szombat esti élő műsorában, láthatunk nézőket.