Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 230 hír

Tragédiák tették tönkre Havas Henrik tavalyi évét

Hírklikk
-
  Ma 12:55 Bulvár

Nem a tavalyi esztendő lesz Havas Henrik kedvenc éve. A polihisztor tévéssel 2018-ban több emlékezetes rossz dolog történt, mint jó.

Andy Vajna halálhírére megmozdult a tőzsde is

Hírklikk
-
  Ma 12:28 Belföld

Andy Vajna a tőzsdén forgó Est Média 5 százalék feletti nagytulajdonosa volt.

Czeglédy Csaba: kész csoda, hogy a büntetés-végrehajtás még működik

Hírklikk
-
  Ma 12:02 Belföld

Múlt év elején a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága elrendelte, hogy a raboknak a törülközőket háromszög alakban és meghatározott irányban kell elhelyezni az ágyakon. A parancs végrehajtását Szegeden, Czeglédy Csaba cellájában is ellenőrizték. Minderről maga az érintett számolt be legújabb Facebook-posztjában.

Félbeszakadt a Nemzeti Színház vasárnap esti előadása

Vasárnap este a Nemzeti Színházban félbe kellett szakítani Az ember tragédiája című előadást, mert elromlott a színpadtechnika emelője, írja egyik olvasójára hivatkozva az Index.

„Andy Vajna rettentő nagyvonalú ember volt”

Hírklikk
-
  Ma 10:52 Belföld

Pataki Ági szerint Andy Vajna nagyon tudatos és profi szemlélettel gardírozta a filmgyártást, ennek köszönheti Magyarország az elmúlt évekbeli nemzetközi filmipari sikereit.

Az Audi elfogadja a győri munkások követelését?

Hírklikk
-
  Ma 10:27 Belföld

A Frankfurter Allgemeine Zeitung szerint az Audi vezetése el fogja fogadni a győri munkások követelését.

Németh Szilárd jobban teljesít: ötvenszer jelentették fel a baloldali jelöltet

Hírklikk
-
  Ma 09:54 Belföld

A Fidesz a választási győzelem után sem állt le.

Lefülelték Gruevskit – ennek nem örülhet

Ugyan a Hírklikk a Bevándorlási és Menekültügyi Hivataltól kért a napokban tájékoztatást arról, hogy jelenleg Magyarországon tartózkodik-e vagy sem Nikola Gruevszki köztörvényes bűncselekmény miatt elítélt volt macedón miniszterelnök, a választ végül nem a hivatal, hanem a 444.hu egyik olvasója adta meg. Az Orbán Viktorral jó…

Bayer Zsolt bocsánatkérő levelet írt Hadházynak, de nem küldi el

Bayer Zsolt megírta azt a bocsánatkérést, amire a bíróság kötelezte azért, mert az ítélet szerint megsértette Hadházy Ákos személyiségi jogát. Az ECHO TV műsorvezetője a Bayer show vasárnapi adásában ugyanakkor elárulta, polgári engedetlenséget fog alkalmazni.

Magyar férfi lövöldözött Los Angelesben

Otthonában lövöldözött egy magyar férfi Los Angelesben.

Drámai részletek Andy Vajna haláláról

A Blikk információnk szerint Andy Vajna az otthonában hunyt el. Vasárnap reggel, az ágya mellett esett össze, így találtak rá.

Orbán pénz helyett nemzeti büszkeséget ad a szegényeknek

Róna Péter közgazdász a Magyar Hangnak nyilatkozott a magyar és az európai bérekről.

Ma már a tüntetés sem mondható kockázatmentesnek, hát még a sztrájk

Hírklikk
-
  Ma 06:15 Belföld

A Fidesz már 2010-ben, kormányra kerülve pontosan tudta az irányvonalat, azt, hogy honnan hova akar eljutni, s tudatos lépésekkel gyengítette a sztrájkjogot és a szakszervezeteket is – véli Berki Erzsébet, kutató, a munkaügyi kapcsolatok szakértője. A szakszervezetek elég régóta azt gondolják, hogy a forradalom nem az ő feladatuk –…

Döglött akták: Mi van Kubatov kopaszaival? 

Hírklikk
-
  Ma 05:16 Belföld

Két évvel ezelőtt derült ki, hogy egytől egyig büntetett előéletűek azok a kopaszok, akik 2015 februárjában megakadályozták, hogy Nyakó István szocialista politikus beadhassa népszavazási kezdeményezését az akkor még érvényben lévő vasárnapi boltzár ellen. Egyiküket fegyveres rablásért ítélték el. Mindezt Nyakó ügyvédje tudta meg a nyomozati…

Stallone: Összetört a szívem 

Hollywood "egy forradalmi erejének, kedves barátjának" nevezte Arnold Schwarzenegger a vasárnap elhunyt Andy Vajnát, akivel az 1991-ben bemutatott Total Recall - Az emlékmás című és a Terminator 3.: A gépek lázadása című filmjében dolgozott együtt.