Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 237 hír

Molnár Zsolt: egy mocskos zsarolási ügyről van szó

Nem Borkai-ügyről van szó, hanem egy mocskos zsarolási ügyről – mondta az ATV reggeli műsorában Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója.

Orbán újabb bosszújáról ír a külföldi sajtó

Főleg a magyar színházi élet félti a függetlenségét, miután egy kiszivárgott tervezet tanúsága szerint, Orbán Viktor egyértelművé tette, hogy egységes irányítást tart szükségesnek a kultúrában – írja a Der Standard.

Ez fog történni ma az Országgyűlésben

Rendhagyó munkarenddel kezdi meg ez évi utolsó ülését az Országgyűlés hétfőn. A képviselők szinte kizárólag szavazásra váró előterjesztések módosító javaslatairól tárgyalnak. Az interpellációs időszakra kedden nyílik majd lehetőség.

Egyre több az idős közmunkás

A Belügyminisztérium közfoglalkoztatási portáljának december 4-én megjelent jelentéséből kiderül, egyre emelkedik a közmunkások átlagéletkora és mind nagyobb köztük a nők aránya. Míg 2016-ban csak 29 százalékuk volt 50 év feletti, addig idén nyáron már 37 és fél százalékuk, s míg három éve az így foglalkoztatottak kevesebb, mint fele volt nő,…

Iványi Gábor elárulta, ezért nem szentelne fel stadionokat

Hírklikk
-
  Ma 06:44 Belföld

Iványi Gáborral, a Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezetőjével és az Oltalom Karitatív Egyesület elnökével Bolgár György a Klubrádió „Megbeszéljük" című műsorában beszélgetett abból az apropóból, hogy pénteken Kenedi János író szervezésében karácsonyi vásárt és gyűjtést rendeztek a Fuga Budapesti Építészeti Központban,…

Nem nyert a Fradi, mégis növelte az előnyét

Az éllovas Ferencváros a vasárnapi – Puskás Akadémiával játszott – 2-2-es döntetlenjével is növelte előnyét a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.

Kincses Kolozsvár-díjat kapott Balog Zoltán

Kincses Kolozsvár-díjat vett át vasárnap este Balog Zoltán miniszterelnöki biztos és Gaál György helytörténész a Kolozsvári Magyar Napokat szervező Kincses Kolozsvár Egyesülettől.

Kedvelt fafaj tűnhet el a magyar erdőkből

Hírklikk
-
  Ma 05:30 Belföld

Egyre nagyobb hatással lesz hazánk erdeire az éghajlatváltozás, ami fajok eltűnéséhez, kiszorulásához vezethet.

Ezüstérmes a férfi vegyesváltó

Hírklikk
-
  Tegnap 20:45 SportKésely Ajna

Ezüstérmet nyert a magyar 4x50 méteres férfi vegyesváltó vasárnap, a Glasgow-ban rendezett rövidpályás úszó Európa-bajnokság zárószámában.

A diós bejgli megóv a rontástól

Hírklikk
-
  Tegnap 20:18 Recept

Egyes források szerint, a bejgli eredetileg Sziléziából származik. Európában a 14. század óta ismert kalácsfajta. Mások örmény eredetről írnak, és ahogyan ez lenni szokott, a pontos eredettörténet a múlt homályába vész. Ami bizonyos: a bejglit eredetileg patkó formájúra készítették. Ebből eredeztetik német nevét, majd osztrák közvetítéssel került b

Késely Ajna bronzérmes 400 méter gyorson

Késely Ajna bronzérmet nyert 400 méter gyorson vasárnap, a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság zárónapján.

11 milliót fizetett az FKF egy 30 oldalas tanulmányért

Tüttő Kata főpolgármester-helyettes „vasárnapi kis színes-szürreálisként" tálalta a hírt – számolt be a hvg.hu.

Évről-évre romlik az orosz-NATO viszony

Hírklikk
-
  Tegnap 18:30 KülföldLondonNATO

Oroszország és a NATO viszonya évről évre romlik – jelentette ki Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter a Rosszija 1 tévécsatornán vasárnap sugárzott nyilatkozatában.

Pogány Judit és Ónodi Eszter is tiltakozik a kormány új kulturális törvényjavaslata ellen

A kormány új törvényjavaslata szerint a 2020. január 1-jén hatályba lépő módosítás megszüntetné a Nemzeti Kulturális Alapot, és az önkormányzati fenntartású színházak igazgatóinak kinevezéséhez az emberi erőforrás miniszter vétójogot kapna, továbbá megszüntetné a független színházak működési támogatását.