Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 287 hír

"Szó sincs arról, hogy minden eddiginél nagyobb tömegek választották a Fideszt"

A Policy Agenda vezetője úgy látja, az ellenzéket tekintve egyszerűen újraosztották a tortát.

Egymás kezét fogva tiltakoztak Csíkszentmártonban

Hírklikk
-
  Ma 09:16 Belföld

Az Úzvölgye kezdeményező bizottság hívására mintegy ezren tiltakoztak szombat délután Csíkszentmárton központjában egymás kezét fogva az úzvölgyi osztrák-magyar katonatemetőben végrehajtott illetéktelen beavatkozás, illetve és Lászó Antal csíkszentmártoni alpolgármester hatósági meghurcolása ellen.

EP-választás: vesztesek és nyertesek

Hírklikk
-
  Ma 08:23 Választás

A mostani EP választás nem az európai tematikáról, hanem a nemzeti és regionális küzdelmek sorozatáról szólt – állapítja meg a Politico, amely csokorba gyűjtötte a nyerteseket és a veszteseket. Összegzésképpen: a főbb pártok teret vesztettek, viszont jó napjuk volt az euroszkeptikusoknak és a zöldeknek. Az euroszkeptikusok…

Orbán Viktor hatalma sem tart örökké

Hírklikk
-
  Ma 08:13 Belföld

Magyarország beszopta a mantrát: a magyarok több mint fele elhitte, hogy akkor jár jól, ha azokra szavaz, akik majd védelmi pénz fejében megvédik azoktól, akiknek eszük ágában sincs őket megtámadni.

Fontos figyelmeztetést adott ki a Honvédelmi Minisztérium

Nemzetközi katonai gyakorlatsorozatnak ad otthont Magyarország május 10 – június 24. között, ami miatt nagy létszámú technikai eszközökből álló katonai konvojok mozgására lehet számítani - olvasható a Honvédelmi Minisztérium közleményében.

Totális Fidesz győzelem a legszegényebb falvakban

A legszegényebb magyar településeken lényegében totálissá vált a Fidesz-KDNP fölénye a vasárnapi szavazás alapján. Húsz emberből mindössze egy nem szavazott a kormánypártokra, és ez még a tavalyi parlamenti választáshoz képest is számottevő változás.

A show folytatódik: a kormány tagjait interpellálják a képviselők

Hírklikk
-
  Ma 07:05 BelföldGyed

A kormány tagjainak címzett interpellációk hangozhatnak el ma az Országgyűlésben.

Weber üzent: a Néppárt megvan a Fidesz nélkül is

Noha a mérsékelt politikai közép olvadóban van az Európai Parlamentben, a mostani választásokon legtöbb szavazatot szerzett, új összetételű EP-ben a legtöbb képviselői hellyel rendelkező Európai Néppárt (EPP) nem működik együtt egyetlen szélsőséges párttal sem - jelentette ki hétfőn Brüsszelben Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP)…

Nem mond le az MSZP elnöksége: az önkormányzati választásokra koncentrál

Hírklikk
-
  Ma 06:18 Választás

Az MSZP elnöksége nem mond le, hanem minden erejével az önkormányzati választásokon elérhető fordulatra koncentrál – jelentette be Tóth Bertalan, a párt elnöke az EP-választás csaknem végleges eredményeinek ismeretében vasárnap.

Orbán: a magyar emberek megbízást adtak a bevándorlás megállítására 

Az európai parlamenti választáson három dologgal bízták meg a Fidesz-KDNP-t a magyarok, először is azzal, hogy állítsák meg egész Európában a bevándorlást - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap este az EP-választási eredményeket értékelve a Bálna rendezvényközpont előtt. 

Orbán: rekordgyőzelmet arattunk

Korszakos győzelemnek nevezte a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) választási eredményét Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap este a kormánypártok választási eredményváró központjánál, a Bálna előtti téren.

Nem mond le az MSZP elnöksége

Egy politikai párt életében vannak kudarcok, de nem adjuk fel, küzdeni fogunk tovább a NER ellen - jelentette be Tóth Bertalan, az MSZP elnöke az EP-választást követő sajtótájékoztatón.

Orbán Viktor fejére korona került

Hírklikk
-
  Tegnap 23:16 Belföld

A választás Magyarországon egy olyan játékká fajult, ahol sok párt indul, és a végén mindig a Fidesz nyer. Most sem történt másként, mert valójában csak a politikai paletta egyik oldalán történt változás, a két oldal közötti erőviszonyok változatlanok maradtak. A kormányoldal egyedüli szereplője, a Fidesz, szokásához híven nagyot nyert, míg a másik

Weber: a magas részvételi arány az Európai Parlamentet erősíti 

Az európai parlamenti (EP-) választás legfontosabb fejleménye a magas részvételi arány, amely az Európai Unió (EU) intézményei közül a parlamentet erősíti - jelentette ki Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje vasárnap Berlinben, az urnazárás után tett nyilatkozatában.