Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 329 hír

Orbán, házi pálinka, kovászos uborka

Új, minden eddiginél erősebb videóval jelentkezett Orbán Viktor. A miniszterelnöktől már megszokhattuk, hogy rendszeresen mozgóképekkel szórakoztatja a magyar embereket, mert ezekben a nehéz időkben is fontosnak tartja, hogy tartsa bennük a lelket és gondoskodjon kulturális ízlésük fejlesztéséről. A stílus és a hangvétel azonban változott: míg…

„Kirúgások, fizetéscsökkentés, cégcsődök indultak el, a válság mélysége egyelőre felmérhetetlen"

A Fidesz-kormány nem lépett időben a válság gazdasági és szociális hatásainak csökkentése érdekében. Kirúgások, fizetéscsökkentés, cégcsődök indultak el, a válság mélysége egyelőre felmérhetetlen – írja közleményében az MSZP.

Szijjártó fontos bejelentést tett a magyar-szerb határon

Hétfőn 10 órától korlátozás nélkül léphetik át a magyar-szerb határt a két ország állampolgárai – jelentette be Szijjártó Péter Röszkén.

Az államtitkár szerint, könnyíti a fenntartó munkáját az egyházak szerepének megerősítéséről szóló törvény

Hírklikk
-
  Ma 10:05 Belföld

Könnyíti a fenntartó munkáját és javítja az intézményben lakók életét az egyházak szociális és gyermekvédelmi ellátások terén betöltött szerepének megerősítéséről szóló törvény – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára hétfőn, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Kossuth Lajoshoz hasonlította magát Varga Mihály

A pénzügyminiszter kedden nyújtja be a jövő évi költségvetés tervezetét az Országgyűlés elnökének. Varga Mihály ezt hétfőn feltöltött Facebook-videójában jelentette be.

Sikerre vezetett a balatongyörökiek tiltakozása

A Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) legutóbbi, online ülése után, hivatalossá vált: a korábbi tervekkel ellentétben, nem épül ipari kikötő Balatongyörökön, a Szent Mihály kápolna lábához.

Szijjártó helikopterrel megy fontosat bejelenteni

Hétfő reggel 7 óra körül a következő bejegyzés jelent meg Szijjártó Péter külügyminiszter Facebook-oldalán: Irány a szerb-magyar határ. 9-kor élőben: fontos bejelentés.

Amikor a Fidesz még nem Helló, Röfi Párt volt

Hírklikk
-
  Ma 07:52 Vélemény

Amikor a Fidesz még nem Helló, Röfi Párt volt, és a magyar állam nem csináld magad bútor-összeszerelő, a bizalmi ember értett a kormányzáshoz – írja Lengyel László politológus-közgazdász a Népszava hétvégi mellékletében megjelent dolgozatában.

Orbán az EU-ban elvesztett egy csatát, de ezt is mi fogjuk megfizetni

Hírklikk
-
  Ma 07:44 Belföld

Csintalan Sándor szerint, a felhatalmazási törvényt a kormány „a család és a szűk körének gazdagodására jól használta fel, de külpolitikailag úgy orrba vágták, hogy arról koldult.” Majd kifejtette: „senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy nemzetközi nyomás hatására, a hét éves uniós költségvetés miatt, jelentette be Orbán Viktor, hogy…

Meghalt 5 beteg és 3756-ra emelkedett a fertőzöttek száma

Meghalt öt idős, krónikus beteg és 15-tel, 3756-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon – közölte a koronavirus.gov.hu hétfő reggel.

Magyarország mostani királya stadiont, kisvasutat építtet

Hírklikk
-
  Ma 06:59 Vélemény

„Én is falusi fickó lennék. Ha az ember falusinak születik, örök életére az marad”, mondta Orbán Viktor tavaly februárban a Kossuth Rádióban. Idén már odáig jutott, hogy „így péntekenként fickós vagyok, ha szabad úgy fogalmaznom, macsós”. Már csak hatot kell aludnia, és az lesz, ami még sohasem volt: 57 éves.

Ez fog történni ma az Országgyűlésben

A képviselők ma azonnali kérdéseket tehetnek fel a kormány tagjainak az Országgyűlésben.

Trianon szabad préda Orbán számára

Hírklikk
-
  Ma 06:11 Vélemény

Schmidt Mária szerint,szó sincs arról, hogy a kormány Trianon kapcsán összekacsintana a szélsőjobbal. Mint mondta, ez ügyben inkább az ellenzék háza táján kellene kutakodni, hiszen az lépett szövetségre a radikálisokkal.

Még mindig pesszimizmust tükröz az üzleti bizalmi index Magyarországon

A GKI konjunktúraindexe az áprilisi 29 pontos esése után 5 ponttal, mínusz 28 pontra emelkedett, ami még mindig átható pesszimizmust tükröz. Ugyanakkor a részindexek többsége májusban – vélhetően a kormány által bejelentett járványügyi lazítás hatására – egyharmadát ledolgozta áprilisi drámai zuhanásának. Az iparban azonban még…