Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 246 hír

Búcsú Áder Jánostól

Hírklikk
-
  Ma 09:59 Belföld

Búcsúzom tőled, János. Sok vizet nem zavartál az életünkben, olyan volt, mintha itt sem lettél volna. Néha motyogtál valamit a televízióban, hogy mentsük meg a világot, mielőtt még késő lenne - egyedül Magyarországról nem mondtál soha semmit. Városliget? Kossuth tér? Római part?

Harrach Péter elmagyarázza, hogy lehet a csend szavát hallgatni

Hírklikk
-
  Ma 09:46 Belföld

Harrach Péter egy rövid videóban osztotta meg a nyilvánossággal adventi gondolatait.

Magyarország nem adja vissza az elrabolt zsidó műkincseket

Donald Blinken, az Egyesült Államok volt budapesti nagykövete olvasói levélben reagált a The New York Times írására, amelyben arról volt szó: öt európai ország, köztük Magyarország nem teljesíti szerződéses kötelességét, mely szerint vissza kell szolgáltatni a leszármazottaknak a nácik által elrabolt műkincseket.

Lezuhant egy fiatal nő a budai rakpartról (videóval)

Leesett egy fiatal nő a budai rakpartról hétfőn hajnalban Budapesten, az I. kerületi Szilágyi Dezső tér magasságában.

Idén ma gyomrozhatják utoljára a kormányt

A képviselők várhatóan idén utoljára interpellálhatják a kormány tagjait ma az Országgyűlésben.

„Orbán stratégiája aljas”

Hírklikk
-
  Ma 08:08 Belföld

Orbán Viktor alávaló harcot vív a nyílt társadalom ellen, nagy nacionalista és antiszemita csinnadratta kíséretében kiszorította az országból a Közép-Európai Egyetemet, amit a földrész demokratái némán tudomásul vesznek, ám ennek még súlyos következményei lehetnek. Erre figyelmeztet a német szabaddemokratákhoz tartozó…

"Az Orbán-kormány folyamatosan dönti nyomorba a magyar embereket"

A Párbeszéd továbbra is tiltakozik az Orbán-kormány hajléktalanokat sújtó intézkedése ellen - mondta a párt társelnöke a Párbeszéd ételosztási akcióját beharangozó vasárnapi sajtótájékoztatón.

Járási Egészségügyi Központokba terelné a háziorvosokat a kormány

A háziorvosi rendszer átfogó átalakítására készül a kormány. Központosítanák a háziorvosok, a védőnők, az alapellátó fogorvosok szakmai irányítását és felügyeletét is – olvasható a Népszava birtokába került előterjesztésben

Lendvai Ildikó: Ébredő magyarok?

Hírklikk
-
  Ma 06:57 Belföld

Azt hittem, az Ébredő Magyarok rossz emlékű egyesületét és lapjukat: az Ébredő Magyarországot  végképp elhelyeztük a történelem lomtárában. De a magyarokat sajátos céllal „ébreszteni” akaró rozsdás vekker újra megszólalt.  Magas méltóság riasztott fel vele pár napja.  A volt miniszterelnök: Boross Péter adott interjút az egyik…

Nagyon elverték a Fidesz által támogatott jelöltet

A független Nagy Sándort választották a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tibolddaróc polgármesterévé a vasárnapi időközi polgármester-választáson - közölte a település jegyzője az MTI-vel.

Ennek az adatnak nem örülnek a nyugdíjasok

A napokban jelent meg a Nyugdíjak és egyéb ellátások, 2018 című KSH-kiadvány, melyből kitűnik, hogy 2017-ben 2,4 százalékos nyugdíjemelést hajtottak végre, ami a januári 1,6 százalékos nyugdíjemelés és a tervezettnél magasabb éves infláció miatti 0,8 százalékos korrekciós emelés együttes értéke volt.

Gyilkolt a szén-monoxid Nógrád megyében

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja Egyházasgergén, egy ember meghalt.

Fontos rendőrségi figyelmeztetés

A Pest megyei rendőrök sajtótájékoztató keretében, bűnmegelőzési tanácsokkal és a jellemző bűnelkövetési módok bemutatásával hangsúlyozzák a prevenció lehetőségét és jelentőségét az adventi időszakban - írja a police.hu.

Óriási küzdelemben kivívott magyar kézilabda siker a németek ellen

A magyar női kézilabda-válogatott 26-25-re legyőzte Németországot a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában, vasárnap Nancyban, így továbbra is van esélye a továbbjutásra.

Bayer Zsolt annyira hülye, hogy kellene neki adni még egy lovagkeresztet

Bayer saját showműsorában Emmanuel Macron hitelességét akarta aláásni, azonban ehelyett saját magából csinált hülyét - nem kicsit, nagyon. Zsolti lovag ugyanis a sárgamellényes tüntetés helyett egy három éves, brüsszeli gazdademonstráció képkockáit vágta be a műsorában levetített beszámolóba.