Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 262 hír

G. Fodor Gábor: a zöldkérdés baloldali kitaláció, mint a kommunizmus

Interjút adott a Magyar Nemzetnek G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke.

A Magyar Telekom megtévesztette a fogyasztókat, súlyos bírságot kapott

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 350 millió forintra bírságolta a Magyar Telekomot. Az összeg azonban csökkenthető a fogyasztóknak nyújtott kompenzációval.

Budai Gyula kilép a Budapesti Ügyvédi Kamarából

Hírklikk
-
  Ma 13:38 Belföld

Budai Gyula kilép a Budapesti Ügyvédi Kamarából – a Fidesz politikusa mindezt a Heti TV Pirkadat című műsorának kedd reggeli adásában jelentette be.

„Doktor” Miniszterelnök úrral nyílt kormánypropagandát finanszíroz a Szerencsejáték Zrt.

Hírklikk
-
  Ma 13:06 Belföld

A közpénzből civil Civil Összefogás Fóruma (CÖF) kormánypropaganda-roadshow-ját pénzeli a közpénzből száz százalékos állami tulajdonban lévő Szerencsejáték Zrt – nem sajtó-nyilvános nyilvánosság előtt. A CÖF-ajánlóból megtudhatjuk azt is, hogy Orbán Viktor Doktor Miniszterelnök úr.

Kásler nyugtat: minden magyar kórház felkészült az új koronavírusos betegek fogadására

Minden magyar kórház felkészült az új koronavírusos betegek fogadására – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Az Alkotmányvédelmi Hivatal is beszállt a magukat törvényen felülinek képzelő szülők ügyébe

Kiskorú veszélyeztetése miatt folytat büntetőeljárást a kalocsai rendőrkapitányság egy dusnoki házaspár ellen, értesült róla a Magyar Nemzet.

Szabadulna köpködős képviselőjétől a Jobbik

Megyei közgyűlési mandátumának visszaadására szólította fel a Jobbik Kulcsár Gergelyt. Ő az a politikus, aki évekkel ezelőtt beleköpött a Duna-parti cipőkbe. Megléphette volna ezt hamarabb is a Jobbik, de ne legyünk telhetetlenek! Örülnünk kell minden kis lépésnek, ami az egykori szélsőséges párt vállalhatatlan múltjától való szabadulásának jele.

A Fidesz azonnal rárepült a vízilabda-válogatott sikerére

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerint, a hazai rendezésű Európa-bajnokságokon elért múlt hétvégi magyar sportsikerek megmutatták, mennyi pluszt tud adni a sportolóknak, hogy saját közönségük előtt versenyezhetnek.

Tavaly 103 millió forintot blicceltek össze a jegy nélkül vonatozók

Rekordot döntött a MÁV bliccelésből származó bevétele 2019-ben: 103 millió forintot fizettek be a jegy nélkül utazók–- közölte a vasúttársaság kedden az MTI-vel.

„A Karácsony-interjú nem kirívó, a köztévében ilyenek készülnek”

Hírklikk
-
  Ma 08:52 Belföld

Még mindig nagy a felháborodás a Karácsony Gergely főpolgármesterrel készült interjú miatt. A közmédia legkeményebb bírálója, a politikai elemző Török Gábor egyenesen azt mondta, hogy a köztévé még a látszatra sem adott, harci kutyaként rontott a politikusra. A kormánypárt képviselői közül egyedül Fürjes Balázs kritizálta ezt az eljárást. Az államt

Biztonsági őr adott le figyelmeztető lövéseket a röszkei határon

Egy nagyobb migránscsoport megpróbált jogellenesen Magyarország területére bejutni. A rendőrök megakadályozták őket; a szolgálatban lévő fegyveres biztonsági őr több figyelmeztető lövést adott le – közölte a rendőrség kedd reggel, a honlapján.

Bayer Zsolték tüntetést szerveznek Niedermüller Péter ellen

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfő esti adásában Bayer Zsolt bejelentette: csütörtökre tüntetést szerveznek Niedermüller Péter ellen az erzsébetvárosi polgármesteri hivatal elé. Ő lesz az egyik vezérszónok – írja a 444.hu.