Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 257 hír

Aláírták Amerika legszigorúbb abortusztörvényét

Hírklikk
-
  Ma 17:25 Külföld

Az amerikai Mississippi állam republikánus kormányzója, Phil Bryant aláírta az abortusz szigorításáról szóló törvényt. Ezzel az Egyesült Államok egyik legszigorúbb abortusztörvénye lépett életbe.

1,5-2 millió fecske hiányzik Magyarországról

Megérkezett az első fecske Derecskére. Az elmúlt évtizedben megfeleződött a fecskék száma, 330-360 ezer pár madárral kevesebb költ Magyarországon, mint korábban – mondta az InfoRádiónak Orbán Zoltán, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szóvivője.

Palkovics és Tarlós megállapodtak a repülőtér okozta éjszakai zajcsökkentésről

Hírklikk
-
  Ma 16:30 Belföld

Együttműködési megállapodást kötött az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és a főpolgármesteri hivatal a budapesti Liszt Ferenc-repülőtérrel összefüggő éjszakai zajcsökkentésről.

Tőkés László: a nemzeti erők egyesítésére van szükség

A nemzeti erők egyesítésére és felelősségteljes tisztújításra biztatta az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) küldötteit Tőkés László, az EMNP védnöke a párt országos tisztújító küldöttgyűlésén szombaton Nagyváradon. 

Brexit - Százezres tüntetés Londonban

Százezrek tüntettek Londonban szombaton a brit EU-tagságról szóló újabb népszavazás kiírásáért.

Ezentúl Rogán összes beosztottjának át kell esnie a nemzetbiztonsági átvilágításon

Eddig is voltak munkakörök, ahol ez szükséges volt. Most minden pozíciónál bevezetik.

Az MSZP-Párbeszéd is létrehoz egy "bölcsek tanácsát"

Az MSZP és a Párbeszéd vezetői bejelentették, hogy létrejött a két párt közös listája az európai parlamenti választásra továbbá, hogy létrehozzák az ellenzéki bölcsek tanácsát.

DK: csalásra ad lehetőséget a választási törvény módosítása

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint választási csalásra ad lehetőséget az a decemberi törvénymódosítás, amellyel kiterjesztették a levélben történő szavazás lehetőségét.

Orbán: most kell cselekedni!

Azonnali cselekvésre szólított fel a migráció, a határvédelem és az európai egység ügyében Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáján, a Várkert Bazárban.

Novák Katalin: végig kell gondolni, hogyan tovább

A Fidesz nem maradhat az Európai Néppártban (EPP), ha a pártcsalád tovább tolódik balra hagyományos értékeinek képviselete helyett - mondta Novák Katalin, a kormánypárt külügyekért felelős alelnöke a Magyar Hírlapnak nyilatkozva.

Orbán önhatalmúlag döntött a Fidesz felfüggesztésről, de nem volt rá felhatalmazása

A jelek szerint a Fideszben semmilyen formális döntés nem született arról, hogy a párt "önkéntesen" felfüggeszti tagságát az Európai Néppártban, ez ugyanakkor ellentétes lehet a párt alapszabályával – írta meg a Népszava.

Nemzeti keringési program indul

Részletes Nemzeti keringési program javaslatot készített az Emberi Erőforrások Minisztériuma az érintett szakmákkal közösen az alsó végtagi amputációk számának csökkentésére. A javuló tendencia ellenére ugyanis Magyarországon évente még mindig öt-hatezer emberen végeznek amputációt - hazánkban a legtöbbet Európa-szerte. A…

Novák Katalin: a szavazáskor a teremben az volt a hangulat, hogy a Fidesz győzött

"Akaratunkon kívül minket nem lehet felfüggeszteni vagy kizárni. Brüsszelben kölcsönösen adtunk egymásnak egy esélyt, hogy felmérjük, milyen perspektívát látunk a jövőre nézve" - mondta Novák Katalin a Magyar Hírlapnak adott interjújában.

Hétfőn megkezdik az értesítők kézbesítését az EP-választásra

Hétfőn kezdik kézbesíteni a 7,9 millió választópolgárnak a májusi európai parlamenti (EP-) választásról szóló értesítőt.