Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 282 hír

Orbán-féle mentőterv: ellehetetlenülnek még a leggazdagabb települések is

Hírklikk
-
  Tegnap 20:20 Belföld

„Megkezdődött a kinyírásunk” – kommentálta a ma bejelentett kormányzati intézkedés egyik, az önkormányzatok bevételeit érintő pontját Wittinghoff Tamás. A budaörsi polgármester szerint, ugyanis a „járványügyi intézkedéseken félő, hogy a járvány lecsengése után nem fognak enyhíteni. Úgy tűnik, az Orbán-kormány hosszútávú szándéka az…

Hidvéghi Balázs nagyon megharagudott Brüsszelre

Hírklikk
-
  Tegnap 19:26 Belföld

A kormánypárt ex-szóvivője – immár uniós képviselőként – elérkezettnek látta az időt, hogy egy mobiltelefonos homevideóban üzenjen haza párttársainak:, milyen gonosz is az EU, ahonnan a fizetését kapja.

A fegyházban Orbán Viktor lázát is megmérték, hogy bemehessen

A miniszterelnök ellátogatott a sátoraljaújhelyi fegyházba, ahol éppen a frissen érkezett maszkgyártó-gépet készülnek beüzemelni.

Tabutémát nyitott meg Hajós András a járvány utáni „szép, új világról”

Hírklikk
-
  Tegnap 18:30 Bulvár

A népszerű médiaszemélyiség hivatalos közösségi oldalán az erősen terebélyesedő vírusjárvány mind kiterjedtebb következményeiről és egyre drámaibban körvonalazódó kölcsönhatásairól írt egy vészjelzésnek is beillő posztot.

Fidesz: az ellenzéki pártok 2008-ban már megmutatták, hogyan kezelnék a válságot

Hírklikk
-
  Tegnap 18:25 Belföld

Az ellenzék javaslatai hiteltelenek – közölte a Fidesz az ellenzéki pártok nyilatkozataira reagálva szombaton.

Közleményben tiltakozik 14 budapesti polgármester a kormány járványügyi akcióterve ellen

Az ellenzéki polgármesterek „A fővárosi közgyűlési többséget adó polgármesterek közös nyilatkozata" címen tettek közzé egy közleményt, amely többek közt Pikó András polgármester Facebook-oldalán is megjelent.

Segítek kicsit az Orbán-kormánynak – Találtam jópár elszórt milliárdot

Szépen felsorolta Gulyás Gergely a Kormányinfón, hogyan tervezi összehozni a kormány a 663 milliárdos járványalapot. Többek között elveszik a pártok támogatásának 50 százalékát, az önkormányzatoktól elvennék a gépjárműadó befizetések összegét – hozzávetőleg 34 milliárdot –, kivesznek a bankok meg a multik zsebéből is tízmilliárdokat.

Kocsis Máté: remélem, a közös teherviseléssel minden párt egyetért!

Hírklikk
-
  Tegnap 16:30 BelföldFidesz

Reményét fejezte ki Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, hogy a közös teherviseléssel minden párt egyetért.

Vakmerő bátorság: egyetlen nyári fesztivál merte minősíteni a Semjén-féle törvénysalátát

Hírklikk
-
  Tegnap 16:22 Belföld

A koncertblog.hu számolt be arról, hogy a meghitt hangulatú, „az ország legnagyobb kisfesztiváljaként” jegyzett Bánkitó Fesztivál szervezői részéről ritka bátor nyilatkozat jelent meg a minapi törvénymódosítások és kijárási korlátozások kapcsán.

Mengyi felesége harmincezerért bérel egy 75 m2-es lakást a Várban – rezsivel együtt

Hírklikk
-
  Tegnap 15:52 BelföldFidesz

A Voldemortként is ismert kormánypárti politikus feleségének rezsivel együtt is csak 31.500 forintot kellett fizetni. A Dísz téri ingatlanhoz lakáscserével jutott hozzá.

„Ne csináljon úgy a kormány, mintha ajándékot adna"

Ötvenszázalékos béremelést, valamint a „luxusberuházások" leállítását követeli az LMP országgyűlési képviselője. Csárdi Antal szombati online sajtótájékoztatóján –reagálva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentéseire – döbbenetesnek nevezte, hogy az önkormányzatok gépjárműadó-elvonásra számíthatnak.

Nem a lopást kellene legalábbis fölfüggeszteni, a lopott pénzből valamit visszaadni..?

Azt mondja a kormány, hogy nem: most van itt az ideje az önkormányzatok és a politikai pártok gatyára vetkőztetésének.

MSZP: hol marad az „oligarchikus nagytőke" közteherviselése?

Az MSZP a kormány által szombaton bejelentett koronavírus-járvánnyal összefüggő intézkedéseinél markánsan baloldalibb gazdaságélénkítő csomagot javasol – mondta Kunhalmi Ágnes, a szocialisták országgyűlési képviselője szombaton, a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatón.

Operatív törzs: szombaton hét repülővel érkeznek védőeszközök Magyarországra

Szombaton hét repülőgéppel – köztük a világ legnagyobb teherszállítójával – érkeznek Magyarországra védőeszközök – közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője a szombati online sajtótájékoztatón.

Gulyás: a kormány magán kezdte a takarékosságot a közös teherviselésből

A kormány magán kezdte a koronavírus-járvány miatt szükséges takarékosságot, így elvon és átcsoportosít a minisztériumoktól összesen 1345 milliárd forintot – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton, az online Kormányinfón.