Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

VÉRADÁS! VÉRADÁS!

Hírhatár
-
  Ma 12:57 Kultúra

Vérre az ünnepek környékén is szükség van! Ajándékozz vért - mert adni jó! Két véradási lehetőség: ezeket érdemes kihasználni!

Pécsi Advent-közös készülődés az ünnepre

Hírhatár
-
  Tegnap 22:13 Kultúra

Múzeumpedagógiai foglalkozásokkal, komolyzenei koncertekkel, gyermekprogramokkal várja egyebek mellett a Pécsi Egyházmegye az érdeklődőket az adventi időszakban.

A Fidesz eleresztette s Borkai-családot – már a bukott polgármester fia után is nyomoz a rendőrség

Folyik a nyomozás Borkai Zsolt fiának ügyében - számolt be a Hvg.hu-nak Hadházy Ákos. A képviselő október közepén tett feljelentést hivatali visszaélés, vesztegetés és hűtlen kezelés gyanúja miatt.

Összekülönbözött a Momentum és az MSZP a legstabilabb szoci kerületben

Polyák Krisztinát indítja a Momentum a Kerpel-Fronius Gábor lemondása miatt megüresedett XIII. kerületi, időközi voksoláson – írja a Népszava.

Botrány Brüsszelben Kovács államtitkár „sorosozós” bejegyzése miatt

El akarta hagyni az üléstermet Kovács Zoltán Soros-kórusos tweetjei miatt Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter a magyar jogállamiságról szóló meghallgatás után, tudta meg az EUrologus.

Ami Tarlósnak nem jutott eszébe: ingyenes jégpálya nyílik a Főpolgármesteri Hivatal belső udvarán

A jégpálya mindenkié! címmel hívott létre egy minden szempontból közhasznú saját eseményt a Facebookon a Főpolgármesteri Hivatal, amelyben leírják, hogy mindenkit várnak a Budapesti Városháza első és ingyenes jégpályáján.

Még egy utolsó lehetőséggel érvelnének a képviselői jogfosztás előtt

A Magyar Országgyűlés megszavazta a képviselők jogfosztásáról szóló törvénymódosítást: Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs tettek még egy utolsó kísérletet.

Hiába a fogadkozások – mégis tovább drágulhat a Liget-projekt

Hírhatár
-
  19.12.10 17:13 BelföldVárosliget

Az új főpolgármester többször is hangoztatta, hogy nem támogatja a Liget-projektet és az új fővárosi közgyűlésen el is fogadott egy határozatot, ami szerint nem indítanak új, eddig meg nem kezdett beruházást a Városligetben.

Mégis módosították a törvényt a 22 éves, diploma nélküli, ám leendő államtitkár-helyettes Rácz Zsófia örömére

134 igen szavazattal elfogadta a kormánypárti többség az országgyűlésben a kormányzati igazgatásról szóló törvény módosítását, ami lehetővé teszi, hogy a Novák Katalin által jelölt 22 éves egyetemista, Rácz Zsófia az Emmi helyettes államtitkára lehessen.

Nem adom a Katonát

Hírhatár
-
  19.12.10 13:10 Belföld

Tizenötödik éve járok a Katonába. Meg az Örkénybe, meg a Radnótiba, még a Nemzetibe is, oda már ritkábban, de azért még mindig többször, mint egy átlagos fideszes közíró vagy helyettes-államtitkár.

Ezrek tiltakoztak hétfőn este Budapesten a színházak függetlensége mellett

Hírhatár
-
  19.12.10 13:10 BelföldSzínházEmmi

A múlt héten kiszivárgott a kormány kulturális törvényjavaslatának, amely lényegében megszüntette volna a Nemzeti Kulturális Alapot, az önkormányzati fenntartású színházak igazgatóinak kinevezését miniszteri egyetértéshez kötötte volna, és megszüntette volna a független színházak működési támogatását.

Karácsony a Pannon Filharmonikusokkal

Hírhatár
-
  19.12.10 02:13 Kultúra

A karácsonyi készülődés időszakában kicsiknek és nagyoknak is igyekszik kedvében járni a Pannon Filharmonikusok.

Bősz Anett, a Liberális párt elnöke most éppen a DK-ba igazol

Az eddig a függetlenek frakciójában politizáló Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt elnöke csatlakozik a Demokratikus Koalíció parlamenti frakciójához. A döntést az érintett Vadai Ágnessel, a DK frakcióvezető-helyettesével közösen jelentette be hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Kövér elvtárs, látja ezt a képet...?

Hírhatár
-
  19.12.09 19:03 Belföld

Emlékszik? Mintha ma történt volna, ugye? Ott ülnek ketten, maga meg a Viktor, fiatal demokraták az ellenzék asztalánál, ’89-ben a nagy rendszerváltoztatás közepette. Maguk mellett meg ott a képen az a Pozsgay, aki maga szerint jobb elnök lett volna, mint Göncz - Stummer János jegyzete.

Gyenge sztorival próbálták „borkaisítani” az MSZP „nehéz emberét”

Hírhatár
-
  19.12.09 19:03 BelföldHétvégeMSZP

"Az elmúlt években sokat láttam a politikában és azt hittem, nincs még lejjebb" - ezt Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója mondta az ATV Start című műsorában a hétvégén kirobbant „angyal ügyvédje” ügyről, amelynek kirobbantója „az ellenzéki Borkai Zsolt” leleplezését ígérte.