Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 60 hír

Évák, Millák és a Liudmilák: színhangulatok, színképek

Hírhatár
-
  Ma 01:28 Megyei

A Pest Megyei Kormányhivatal Csépe Milla és Agafonova Liudmila képeiből rendezett tárlatot.

Kortárs mentorok segítik a diákokat

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Tanítsunk Magyarországért nevet viselő egyetemi mentorprogramját mutatta be Pécsett a PTE, a Klebelsberg Központ, valamint a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának közreműködésével.

Szatír tartja rettegésben Kalocsát

Főleg a Széchenyi lakótelep, illetve a Csajda-kert környékén lehet számítani a szexuális zaklató fölbukkanására, ezért ezen a környéken legyenek nagyon óvatosak – figyelmeztet a kalohirek.hu

Európa legnagyobb tetőnaperőmű-parkja épül Győrben

Az Audi Hungaria két logisztikai központjának tetején, mintegy 160 000 négyzetméteren épít az E.ON egy 12 megawatt beépített csúcsteljesítményű naperőműparkot.

Lövöldözés volt Budapest belvárosában – fegyverrel szökött egy elítélt

Tárgyalás közben megtámadott egy őrt egy férfi a Fővárosi Törvényszéken pénteken délben, a fegyvert egy biztonsági őr fejéhez szorította, így menekült el. Az utcán megállásra kényszerített egy autót, majd elhajtott. Rengeteg rendőr vette üldözőbe, a kocsit Újpalotán feltartóztatták, majd lövöldözés után a férfit elkapták.

Dögkeselyűk – a TV2 lenyúlása után megkezdődött Vajna rádiójának a ledarálása is

Hírhatár
-
  Tegnap 15:21 Belföld

350 ezer forint bírságot kapott a Rádió 1 a Médiatanács e heti ülésén, amiért a Balázsék című műsor tavaly szeptember 11-i adásában problémás, szexualitásra utaló kijelentések hangzottak el.

A kis hamis: Palkovics majd’ egymillát markolt fel havonta a semmire az MTA-tól

Hírhatár
-
  Tegnap 15:21 BelföldMTA

Aminek bizony a kis Palkovics is tagja bő évtizede. Életrajza szerint 2006-ban lett az Akadémia levelező tagja, 2013 óta pedig rendes tag. Emellett 2000-től az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetének (SZTAKI) munkatársa.

Szijjártó csak a húsgolyót ismeri a svéd (köz)életszínvonalból

Hírhatár
-
  Tegnap 15:21 Belföld

Meglehet szólni kellene a magyar külügyminiszternek, hogy Svédországnak nincs szüksége például egy 1944-es hungarofasiszta nosztalgia visszaállításához a svéd parlament környékén.

Csokicsodák hétvégéje az Árkádban

Péntektől újra Csokifesztivál az Árkádban. Lesz ott minden: csokivulkán, csokiból készült játszótér, csokival lefújt terepasztal és több ezer csokoládé várja az édesszájúakat.

Szerda után pénteken is 2 forinttal drágább lett az üzemanyag

A Mol bruttó 2-2 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát pénteken. Az emeléssel a benzin átlagára 349 forintra, a gázolajé 387 forintra emelkedett literenként.

Végső búcsút vettek Sárkány Józseftől

Hírhatár
-
  19.02.14 23:03 Belföld

Barátok, művészek, pályatársak vettek búcsút a tragikus hirtelenséggel, hatvanhárom éves korában elhunyt Sárkány József művészettörténésztől.

Egyre többen választják a kerékpárt a tömegközlekedés helyett

Hírhatár
-
  19.02.14 19:09 Megyei

Három év alatt 12 ezerrel csökkent szegeden a tömegközlekedést választók aránya. Igaz a csökkenés az utóbbi időben már lassul. A felmérések szerint sokan választják a kerékpározást a busz, vagy a villamos helyett. Ettől függetlenül a jegybevételek nem csökkentek.

Újabb 2 kilométer kerékpárút épül Szegeden

A szegedi kerékpárút-hálózat folyamatosan bővül. Most egy újabb 2 kilométer építése kezdődött el a József Attila sugárúton, a Tarján széle utcától a Bástya sorig. A több mint 2 kilométer hosszú szakasz csatlakozik a Szeged-Algyő között kiépült kerékpárúthoz.

Szeretetalma várta az embereket Valentin napon

Több ezer vitamindús alma és ötszáz tábla csoki várta Valentin napon a jótékonysági élelemosztáson az embereket a Mátrix Közhasznú Alapítvány, a Boldogságfalva Közhasznú Alapítvány és az Orpheus Önkéntes Közösség jóvoltából Szegeden, a Dugonics téren.

A Fidesz leszavazta az idén 100 éves Bálint gazda díszpolgárságát

Az idén százéves és túlzás nélkül állíthatóan az egész ország által szeretett Bálint gazda nem lehet díszpolgár a 15. Kerületben. „Ha nyertek azt választotok meg, akit akartok” – indokolta állítólag egy helyi fideszes képviselő.