Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 92 hír

„Sorost gázkamrába...” – több mint különös egyezések a médiafelületre szánt(?) feliratoknál

Hírhatár
-
  Ma 17:00 Belföld 

A II. kerület erdeiben is dúl a Soros elleni gyűlöletháború, a helyi ellenzék felháborodva tiltakozik. Majd’ egy hónapja egy csepeli képviselő kampányolt ugyanezen módon, eszközzel és írásmódban elkövetett feliratok eltüntetésével.

Elmarad a csepeli megemlékezés is

Hírhatár
-
  Ma 16:00 Belföld  Csepel

A rossz időjárásra tekintettel az Együtt úgy döntött, hogy lemondja az este fél 7-re meghirdetett csepeli megemlékezést - tudatta a párt a médiához eljuttatott közleményében.

Majd ha újra megtisztulunk…

Hírhatár
-
  Ma 15:18 Megyei 

Dr. Szűcs Lajos ünnepi beszédével emlékeztek Maglódon '56-ra.

Kunhalmi: „Az ’56-os hősök ma nagyon szomorúak lennének”

Az '56-os forradalom évfordulóján közösen koszorúzott Nagy Imre mártír miniszterelnök egykori budapesti lakóházánál, a II. kerületi Orsó utcában az MSZP, a DK, az Együtt, a Magyar Liberális Párt, a Modern Magyarország Mozgalom, a Párbeszéd és a Szolidaritás egy-egy képviselője.

Ha már nincs ellenzéki fellépés, legalább acsarkodjunk ’56 alkalmából

Hírhatár
-
  Ma 14:01 Belföld 

Szanyi Tibor tegnap egy meglincselt ávós fényképét osztotta meg október 23. alkalmából, „Ünnephez” közeledvén… kommentárral. Egy ezt bíráló lapkommenthez csatlakozva Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője is megnyilvánult: szerinte „a közvetlen eszmei közösségvállalás a diktatúra állampártjával és a forradalom eltiprásával ma is fennáll”.

3 aranyat nyertek a bajai ökölvívók

Hírhatár
-
  Ma 13:29 Megyei 

Horváth Géza nemzetközi emlékverseny Szentlőrincen. Folytatódik a siker sorozat!

Agyrém: A lakosság kétharmada véli úgy, hogy közvetlenül érinti a menekültkérdés

Mégsem feleslegesen tapsoltak el tízmilliárdokat Orbánék a menekültkampányra: egy friss felmérés szerint a lakosok harmada találkozott velük, másik harmada személyesen érintettnek véli magát a kérdésben.

Holnaptól történelmi változás a hazai mobilszolgáltatásban

Október 24-től a mobilszolgáltatóknak ingyenesen kell hálózatfüggetlenné tenniük azokat a készülékeket, amelyeket határozott időtartamú szerződéssel, hűségidővel kedvezményesen adtak el, és a hozzájuk tartozó előfizetői szerződések lejártak.

A Vértes vadregényes vidékén barangoltunk

Hírhatár
-
  Ma 11:40 Kultúra 

Az elmúlt hétvégén még verőfényes napsütésben kereshettük fel a Vértes vadregényes vidékét. Magányos vándorok és több száz fős csoportok sorjáztak el mellettünk, éppen belefutottunk egy teljesítménytúrába.

Hamilton nyert, világbajnok a Mercedes

A negyedik világbajnoki címéhez egyre közelebb kerülő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíját vasárnap a texasi Austinban, ezzel 66 pontra növelte az előnyét az összetettben a most második, négyszeres vb-győztes Sebastian Vettellel, a Ferrari német versenyzőjével szemben.

JÖVŐD A TÉT! - Pályaválasztási Kiállítás 2017

Hírhatár
-
  Ma 07:06 Belföld 

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya immár 17 éve hagyományszerűen rendezi meg elsősorban az általános iskolák 7-8. osztályos tanulóinak szóló „JÖVŐD A TÉT!" pályaválasztási kiállítást a a Kecskeméti Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának közreműködésével. (A fotók a tavalyi kiállításon készültek)

A Kecskeméti Fürdő nyitvatartása október 23-án

Hírhatár
-
  Ma 06:54 Belföld 

A Kecskeméti Fürdő 2017. október 23-án hétfőn változatlan nyitvatartással várja kedves Vendégeit.

Közös ünnep: 500 éves a Reformáció

Hírhatár
-
  Tegnap 20:42 Megyei 

Közös istentiszteletekkel, kiállítással emlékeznek a Reformáció jubileumára.

Aberrált szexuális szokásaikkal zsarolták a tagokat a szcientológusok..?

Hírhatár
-
  Tegnap 20:00 Megyei 

Egyre megdöbbentőbb részletekre derül fény a Magyarországi Szcientológia Egyházat érintő botrányban. Az adóhatóság és a rendőrség nyomozásával párhuzamosan az adatvédelmi hatóság súlyos visszaélésekről számolt be.

Kiadós esőzéssel kezdődik a hét

A hétfői ünnepnapon országszerte kiadós esőzésre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. Több megyére másodfokú, két megyére és a fővárosra a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetést adták ki a sok eső miatt.