Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

"Az államtitkár, mint a tahóság csimborasszója"

Tegnap este az ATV vendége voltam. Előfordult már hasonló eset itt is, máshol is. De olyat még sosem tapasztaltam, mint amiben tegnap este volt részem az ATV stúdiójában – Gábor György jegyzete.

Lemondott egy fideszes polgármester Fejér megyében

Lemondott szeptember 30-ai hatállyal a Fejér megyei Perkáta polgármestere, Somogyi Balázs, valamint Bogó Anikó alpolgármester és Szilasy László önkormányzati képviselő. Mindhárman a Polgári Összefogás Perkátáért Egyesület-Fidesz-KDNP jelöltjeként jutottak mandátumhoz tavaly októberben.

Szélsőjobboldali aktivisták támadtak a Színház- és Filmművészeti Egyetemre éjszaka

Az Identitás Generáció nevű szélsőjobboldali ifjúsági szervezet akciózott hétfő este a Színház- és Filmművészeti Egyetem Vas utcai épületénél. Az IG aktivistái „Itt nem lesz 1968” feliratú molinót tűztek ki a három hete blokád alá vont egyetem épületére – számolt be az Index.

A Börzsöny mélyén: Nagy-Pogány-hegy

Hírhatár
-
  20.09.20 21:47 Kultúra

Az új Dunakanyar napijegyet kipróbálva jutottunk el a 630 méteres Nagy-Pogány-hegyre. Először egy, a MÁV által kiadott prospektusban találkoztam a Nagy-Pogány-heggyel, a kiadvány írója arra sem vette a fáradságot, hogy azon kívül, miszerint Nagybörzsönyből érdemes elérni, ahová Szobról busszal lehet utazni, más információt is megosszon.

Hogy a csudába ne félnék...?

Hírhatár
-
  20.09.20 21:47 Belföld

Egy előző posztom alatt kaptam egy nyilvánossá tett és manapság valóban fontos (egyre fontosabb) kérdést, amely valahogy úgy hangzott, hogy „Gábor György, nem fél? Én már a like-ot is félve nyomom.” Akkor hát nyilvánosan válaszolok: de igen, félek, hogy a csudába ne félnék...? – Gábor György jegyzete.

Egy friss felmérés szerint reális esély van az ellenzéki győzelemre 2022-ben

Hírhatár
-
  20.09.20 21:47 Belföld

Még ha nem is elsöprő többséggel, de elsöpörhető a kormánypárt bő évtizedes uralma – legalábbis ezt állítja minapi elemzésében a Szociális Demokráciáért Intézet (SZDI). Mindehhez két dolog szükséges: egy közös ellenzéki lista és 2,5 százalékos indexemelkedés.

Karácsony: „Ez nagy remény Magyarországnak és nagy veszély a kormánynak"

Hírhatár
-
  20.09.20 12:51 Belföld

Az önkormányzatok a koronavírus-járvány okozta gazdasági és társadalmi válságban jobban szolgálják az embereket, mint a kormány az országos politikában – jelentette ki a főpolgármester szombaton az MSZP online kongresszusához címzett üzenetében.

Papírforma szerint Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan lett az MSZP két társelnöke

Hírhatár
-
  20.09.20 12:51 BelföldGyőrMSZP

Befejezte tisztújító kongresszusát az MSZP, az online platformon bonyolított tanácskozásra az összes, 298 küldött közül 267 regisztrált, és 261 adott le érvényes szavazatot. A két társelnök-jelölt, Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan elnökségi listáját 225 ember támogatta. A választmány elnöki posztját Hiller István 243 vokssal kapta meg.

Vigyázat: holnaptól szigorú járványügyi szabályok lépnek életbe

Szeptember 21-től lépnek életbe az újabb, már bejelentett védelmi intézkedések, hétfőtől kötelező lesz a megfelelő maszkviselés már nem csak a tömegközlekedési eszközökön és az üzletekben, hanem a bevásárlóközpontok, mozik, színházak, múzeumok, könyvtárak közönség által látogatott területén, valamint egészségügyi és szociális…

Válaszd a táncot – válassz egy táncot!

Hírhatár
-
  20.09.20 01:47 Kultúra

A Válaszd a táncot – válassz egy táncot! szlogennel meghirdetett Nagy Táncválasztót már második alkalommal rendezik meg Pécsett

Megidézik az ókori Pécsett

Hírhatár
-
  20.09.19 02:50 Kultúra

Akár római császárrá vagy istennővé is válhatunk Pécsett, a Kulturális Örökség Napjain.

Különleges élmények és újabb műtárgyak

Korhű ruhába öltözött idegenvezetők avatják be a látogatókat a Zsolnay család titkaiba, de feltárulnak az idén 10 éves Gyugyi-gyűjteményhez kapcsolódó legemlékezetesebb történetek is.

A bíróságot is lezárták a Mészáros-válóper kezdetekor

Hírhatár
-
  20.09.18 19:49 Belföld

Szerda reggel a Budai Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött Mészáros Lőrinc és felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla válópere. Hiába próbálta szóra bírni a jelenlévő sajtó a milliárdost a vagyonmegosztás módjáról, az ügyvédei nem engedték közelébe az újságírókat. Kinyitott ernyőkkel takarták a gázszerelő zsenit.

Orbáni bosszú: levágják a gázvezetéket Iványi Gábor hajléktalanokat segítő központjáról

A Nemzeti Közművek, melynek tulajdonosa a Magyar Állam, csütörtökön megjelent a MET és az OKE Dankó utcai központjánál, ahol a hajléktalan bázis, a kórház, a szálló, az óvoda és a lelkészképző működik, hogy a szó szoros értelmében levágja a gázvezetékről az intézményeket. Ezzel kapcsolatban Iványi Gábor, az alábbi közleményt jelentette…

MÚOSZ: Ha a Klubrádió elhallgat, megszűnik a kormánytól független rádiós hírszolgáltatás

Pénteken a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) nyílt állásfoglalásban kommentálta, hogy múlt héten a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa úgy döntött: a Klubrádió 2021. február 14-én lejáró jogosultságát nem hosszabbítja meg, hanem pályázatot ír ki a Budapest FM 92,9 MHz-es közösségi rádiós…