Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 59 hír

Jelentős római kori pénzleletre bukkantak

Hírhatár
-
  Tegnap 21:46 Kultúra

Jelentős római kori pénzlelet-együttes került elő Dél-Baranyában.

A lakásépítő cégek kivárnak

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) felmérést végzett 400 cég megkérdezésével, a 2019. év eddig eltelt, illetve hátralévő időszakáról, milyen változásokat okoztak a piaci körülmények mindennapjaikban.

A bajai Fidesz nem tud mit kezdeni a demokráciával

Hírhatár
-
  Tegnap 16:37 Megyei

A párt bajai elnöksége durcás kisgyerekként kommentálja, hogy nem vállalnak részt a város vezetésében.

A Fidesz nemet mondott a békejobbra

Nem lesz fideszes alpolgármestere Baja városának, mert a városban ellenzékbe szorult párt nemet mondott Nyirati Klára polgármester ajánlatára. Hajdú Miklós és László Károly alpolgármesterek lesznek.

Megkezdett munkámat folytatom...

Hírhatár
-
  Tegnap 14:20 Belföld

Erdősi Éva, az ellenzék polgármester-jelöltje a választás estéjén, mikor a szavazatok számának nyilvánosságra hozatala nyomán kiderült, hogy Borbély Lénárd megőrizte polgármesteri székét, közösségi oldalán - az alább idézett mondatokkal - gratulált győztes riválisának.

Beindult a bosszúhadjárat: Varju László mentelmi jogát felfüggesztette az országgyűlés

Az első őszi parlamenti ülésnapot bár Hadházi provokatív akciója vitte el főként, cseppet sem mellékesen betámadta a DK alelnökét a kormány.

A választási bizottság elutasított minden szabotázst – igazolta az ellenzéki győzelmeket

Hírhatár
-
  Tegnap 13:18 BelföldFidesz

Három egyéni választókerületben újraszámolta az I. kerületi polgármester-választás eredményét a Fővárosi Választási Bizottság – mindhiába, az előző fideszes polgármester a kanyarban sincs.

Alpolgármester lehet Zöldné

Hírhatár
-
  19.10.21 22:39 MegyeiFidesz

Úgy tűnik, nem csak duma a békejobb, a Bajai Hírhatár információi szerint Nyirati Klára felkérte alpolgármesternek a fideszes képviselőt.

Nincs vége a bocsánatkéréssel a képhamisításnak

Hírhatár
-
  19.10.21 21:58 Megyei

Valakinek vállalnia kell a felelősséget a képhamisításért, nyilatkozta Dani Gitta a Klubrádiónak. Az önkormányzati képviselő szerint a sajtószabadság nem egy divathullám.

Pikó még hivatalba sem tudott lépni, máris hátulról támadják

"Érezhetően a választások óta sokkal kevesebbet takarítanak, eltűntek a parkokból a kerületőrök és kevesebb takarítógép jár, kivéve azt a társasházat, ahol én lakom - ott volt, hogy naponta négyszer is megfordultak” – írja tegnap este Pikó András, a VIII. kerület még mindig várományos polgármestere.

Borkainak üzent egy volt fideszes: „Az egész országot összeNERezitek...”

Hírhatár
-
  19.10.21 15:12 Megyei

A közösségi oldalakon a választások után is gyűrűzik a Borkai-ügy színe és fonákja, immár klasszikus látleletként a Nemzeti Együttműködés Rendszerének valódi arcáról. Az alábbi kendőzetlenül nyers írást általános tanulságai miatt közöljük egy bennfentes szenvedélyétől motiválva.

Botrány az országgyűlésben – megtörtént, ami már várható volt, Orbánnál elszakadt a cérna

Hadházy Ákos egy táblát tartott fel Orbán Viktor napirend előtti felszólalása közben a parlament mai első őszi ülésszakán. Orbán Viktor beszéde közben a pulpitusról megpróbálta elvenni a táblát - írja az Index.

Politikai gengszterek: a bukása után egy héttel még mindig a fideszes polgármester köszönti az újpestieket a honlapon

Hírhatár
-
  19.10.21 11:21 Megyei

Az már szinte harmadrangú szakmai szégyen, hogy a városrész polgárait hitelesen tájékoztatni köteles weboldal szerkesztője hogyan tud a tükörbe nézni ilyen szolgalélekkel, ami azt sem meri megtenni, hogy az önkormányzati vezetésváltásról tájékoztasson és a bukott Wintermantel már 8 napja jogosulatlan köszöntőjét virítsa a nyitóoldalon.

Köves Slomóék nem fizetnek - veszélyben a 168 Óra jövője

Lakner Zoltán, a hetilap távozó főszerkesztő-helyettese hónapokkal ezelőtti fizetését sem kapta meg, ezért felszámolási eljárás megindítását helyezte kilátásba a Köves Slomó nevével összefüggésbe hozható Telegráf Kft., a 168 Óra kiadója ellen – értesült a Media1.

Karácsony Gergely a kilakoltatást, a megvádolt kispesti képviselő a párttagságát függeszttette fel

Karácsony Gergely erősen indította a héten főpolgármesteri munkáját, szinte minden napra jutott egy-egy relevánsnak szánt döntés. Pénteken a Facebook-oldalán közölte, hogy miután a kampányban meghirdetett "Budapest Alkotmányban" azt írták: