Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 37 hír

Közelebb a vidéken élőkhöz

A mohácsi busójáráson vette kezdetét az „EU a vidék jövőjéért” vidékjáró kampánya hazánkban.

Újabb kilépése a Jobbiknál – a debreceni elnök és négy társa is lelépett

Bogdán Szabolcs, a Jobbik debreceni elnöke, volt Hajdú-Bihar megyei sajtófőnöke kilépett az egyre inkább baloldalra tolódó pártból. Bogdán döntését azzal indokolta, hogy nem tud azonosulni a párt jelenlegi irányvonalával, amelyet szerinte „bolsevik típusú leszámolások és a nemzeti értékelvű politizálás teljes feladása„ jellemez.

Budai szerint a baloldal a bűnözők oldalán áll

A "börtönbizniszről" szóló keddi parlamenti szavazáson kiderült, hogy a baloldal ismét a bűnözők és a "Soros-hálózat" oldalán áll - mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján.

Schmidt Mária támadása után az Oscar-díjas Szabó István nem veszi át az életműdíjat

Nem veszi át Szabó István, a nemzet művésze a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját – derül ki az egyesület elnökségének szerdai közleményéből.

Továbbra sem lesz új OTP automata Gyömrőn

Hírhatár
-
  20.02.26 08:01 Megyei

A sajnálatos hírről egy olvasónk tájékoztatta szerkesztőségünket. Rendszeres olvasónk magánemberként kereste meg az OTP Bankot egy új automata gyömrői telepítése ügyében.

A csepeli rendőrség 100 éve

Hírhatár
-
  20.02.25 22:03 Belföld

2018. február 21-én, a FSZEK csepeli, sétáló utcai könyvtárában tartott előadást dr. Bolla Dezső, a CSHVE elnöke, a csepeli rendőrség 100 éves múltjáról. A rendezvényt a Csepeli Helytörténeti és Városszépítő Egyesület és a könyvtár közösen szervezte, a könyvtár Helytörténeti esték sorozata keretében. (A témáról dr. Bolla Dezső könyvet is írt,…

Ismét a mesék birodalmába viszi nézőit a Pécsi Balett

Hírhatár
-
  20.02.25 21:35 Kultúra

Ebben az esztendőben a Piroska és a farkas történetét dolgozza fel a tánc nyelvén a Pécsi Balett.

Az enyhe tél ellenére 141-re nőtt a fagyhalál áldozatainak a száma

Száznegyvenegyre emelkedett a fagyhalál áldozatainak száma, húsz nap alatt 19-en fagytak meg – tudatta kedden a Magyar Szociális Fórum a rendelkezésére álló információk alapján.

Bíróság elé kerülhet pénteken Demeter Márta

Hírhatár
-
  20.02.25 15:56 Megyei

A hét végén pénteken kell megjelennie Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselőnek a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ahol megkezdődik a hivatali visszaélés miatt ellene indított per - értesült a Magyar Nemzet.

Mesterházy: Nem a DK-ban kell keresni a hibát

Csalódottság, némi értetlenség is van a szocialisták között, miután két MSZP-s polgármester is átigazolt a Demokratikus Koalícióba.

Az enyhe tél ellenére 141-re nőtt a fagyhalálos esetek számaagyhalá

Száznegyvenegyre emelkedett a fagyhalál áldozatainak száma, húsz nap alatt 19-en fagytak meg – tudatta kedden a Magyar Szociális Fórum a rendelkezésére álló információk alapján.

Ma van a Kommunista Diktatúra Áldozatainak Emléknapja

Az emléknap alkalmából néma főhajtással városunkban is tiszteleghetünk az áldozatok előtt. A megemlékezők kegyeletüket egy-egy mécses, vagy koszorú elhelyezésével a mai nap 18 órakor róhatják le a gyömrői áldozatok emléktáblájánál.

Kiemelt helyen az oktatás

Hírhatár
-
  20.02.24 22:09 Belföld

Továbbra sem ad alább az óvodáik-iskoláik színvonalából a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata.

Egy újabb legenda távozott – meghalt Göröcs János

“Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 81. évében Göröcs János “Titi” elhunyt! Göröcs Jánost az UTE saját halottjának tekinti, temetéséről a családdal egyeztetve később intézkedünk” – jelentette be a gyászhírt fb-oldalán az UTE.

Szörényi Levente kapta az Emberi méltóságért kitüntetést

Szörényi Levente zeneszerző, előadóművész vehette át az Emberi Méltóság Tanácsa (EMT) által alapított Emberi Méltóságért kitüntetést szombaton Budapesten.