Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

Mire jó a motoros fűkasza?

Hírhatár
-
 Tegnap 19:42Megyei

A sokoldalú motoros fűkasza a kisebb kertek és a nehezen hozzáférhető helyek ideális fűnyírója. Elhanyagolt területek tisztítása során multifunkciós használata is elterjedt.

Otthonfelújítások: A 3+3-ból több is lehet, mint 6

Hírhatár
-
 Tegnap 14:46Gazdaság

Energiatudatosságra nevel a Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesülete Hétről hétre egyre többen döntenek úgy, hogy élnek a január 1-je óta igényelhető otthon-felújítási támogatás lehetőségével.

Pár szó az ellenzék pártok védelmében

Parallel fut egymás mellett két sorsdöntő esemény. A járvány elleni küzdelem és a készülődés 2022-re. A járvány elfoglalja a napjaimat, a jövő évi választás meg a gondolataimat – Bruck András jegyzete.

Elhunyt Köteles László Komlóska volt polgármestere - 48 évet élt

Hírhatár
-
 21.04.18 14:16Megyei

Amikor a Zempléni-hegységben megbújó aprócska falu, Komlóska polgármesterévé megválasztották még csak 21 éves volt, így az országban akkor a legfiatalabb faluvezetőjeként látott munkához.

Kásler embere támadja Zachert

Hírhatár
-
 21.04.18 14:16Megyei

Kollár Lajos professzor az Emmi emailcíméről küldött üzenetében mintegy 63 szakmai tagozat vezetőjétől azt kérte: ítéljék meg, hogy etikailag helyes-e, amit Zacher Gábor a Szabad Európa rádióban mondott – írja a Népszava.

Antik íróasztal tűnt el a dunakeszi építési vállalkozónál

Hírhatár
-
 21.04.17 19:44Megyei

Költözés miatt átmeneti tárolásra helyezték el a VENTO Építőipari és Szolgáltató KFT telephelyén a XIX. század egyik jeles magyar építészétől megörökölt patinás íróasztalt. Egy vezetőváltást követően a vállalkozás megmaradt főnöke azt állította – kidobták a szemétbe az értékes és közel mázsás súlyú értékes bútort. Benne egy ember múltjával.

Világszínvonalú kutatások – egyre több szabadalom

Hírhatár
-
 21.04.17 18:52Gazdaság

A hazai székhelyű jogosultak közül a legtöbb Magyarországon hatályosított európai szabadalommal a Pécsi Tudományegyetem rendelkezett 2020-ban a Richter és az Egis mellett.

Változatlanul dúl a háború Hadházy és az MSZP-s Tóth Csaba között Zuglóban

Hírhatár
-
 21.04.17 17:24Megyei

Nem csitul a vita a két ellenzéki jelölt közt Zuglóban, a csetepatéba pedig már az MSZP szekszárdi jelöltje is beszállt, aki azt kéri Hadházytól, mérkőzzenek meg a megyei jogú városban.

Szél Bernadett: életek múlnak a hétfői iskolanyitáson

Iskolanyitás: meg tudom erősíteni, hogy valóban mennek tiltások és fenyegetőzések “fentről”, a jelszó az “egységesség” — plusz betekintést nyerhetünk egy jó nagy káoszba is. Jönnek hozzam sorban a levelek, hálásan köszönöm, itt konkrét írásokból idézek - Szél Bernadett FB-jegyzete.

A nagy világösszefüggések és a felcsúti Madonna

Hírhatár
-
 21.04.17 17:24Megyei

Ma remek fotókkal illusztrált cikkben olvasom, hogy Felcsút környékének fideszes országgyűlési képviselőjét egy Szűz Mária szoborral ajándékozta meg egy önmagát szobrásznak mondó kedves, altruista állampolgár, ezzel kívánva további lelki erőt a képviselői munkához - Gábor György jegyzete.

Az égi színtársulathoz csatlakozott Törőcsik Mari

Elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze és a nemzet művésze, a magyar színjátszás felejthetetlen alakja.

Életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott a várpalotai kettős gyilkossággal vádolt férfi

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte, és tíz évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától első fokú ítéletében a Veszprémi Törvényszék a várpalotai kettős gyilkossággal vádolt férfit – közölték a törvényszék honlapján pénteken.

Orbán bejelentett - nyitnak is, meg nem is

Hírhatár
-
 21.04.16 18:40Megyei

Részsikernek tekinti a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) alelnöke azt, hogy a kormány korábbi terveivel ellentétben mégsem nyitják meg a felsőtagozaton az iskolákat hétfőtől, de közben aggasztónak tartja azt, hogy pont annak a két korosztálynak (óvodások, alsósok) kell továbbra is menniük közösségbe, akiknél a legnehezebb a távolságtartás.

Meghalt Törőcsik Mari

Ma hajnalban, hosszú betegeskedés után, életének 86. évében elhunyt Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész.

Megmutatjuk az alkonykapcsolós kültéri LED lámpa hozzáadott értékét

Hírhatár
-
 21.04.15 14:13Megyei

Hogyan működik a gyakorlatban a korszerű alkonykapcsolós kültéri LED lámpa? Milyen előnyei vannak a rendszeres használatának, illetve milyen hozzáadott értékkel bír a rendszeres alkalmazása a gyakorlatban?