Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

Hogyan építsünk metrót nulla forintból?; – kereszteljük át a HÉV-et

A Fővárosi közgyűlés elfogadta Budapest 2030-ig szóló közlekedésfejlesztési tervét. Ebben szerepel, hogy a szentendrei HÉV-et alakítsák át metróvá. Azonban ez nem megy egyik napról a másikra, de az előterjesztés szerint, szeptembertől a vonal Batthyány tér-Békásmegyeri szakaszát átneveznék 5-ös metróvá.

Alázatosan soványka búcsút írt saját fejfájára az MTA

Hírhatár
-
  Ma 16:15 Belföld

Az Akadémia kormányzati kasztrálása után két héttel csak tegnap búcsúzott önmagától a Magyar Tudományos Akadémia. Bár elvileg már semmi tétje nem volna, szenvedélyektől mentes, mondhatni egy kasztrált szenvtelenségével törődtek bele, hogy ami volt – nincs.

Rogán Cili, mint fekete melltartós divatikon, aki kurvának öltözik

Hírhatár
-
  Ma 16:15 Belföld

Miközben egy konzervatív kormány vezeti az országot és ki sem állunk a sok lózungból, hogyan is kellene élnünk, hogy kellően hazafiak, családcentrikusak és keresztények legyünk, itt van nekünk Rogán Antal felesége.

Csendben zéróra lefokozta Szanyit az MSZP

Noha a múlt héten még úgy tűnt, Szanyi egy egyszerű megrovással megúszta, az MSZP elnöksége fellebbezett az országos etikai és egyeztető bizottságnál a döntés ellen, súlyosabb szankciót követelve.

Elhidegült Orbán és Habony – az utóbbi ellen döntött az Alkotmánybíróság

Egy börtönőr(!) mellett Habony Árpád, az egykori koronaőrből lett nem hivatalos miniszterelnöki tanácsadó, a V4 News Agency nevű hírügynökség tulajdonosának kérelmét is elutasította az Alkotmánybíróság, vette észre a hvg.hu.

Gyászoljuk Orbán Viktort, mert immár hivatalos: hol kontroll nincs, ott demokrácia sincs

Hírhatár
-
  Ma 13:00 Belföld

Itt az ideje ezt kész tényként kezelni és nem elkenni, mint a puncsfagyit a nyári szoknyán.

Rövidesen folytatódnak a munkálatok

Hírhatár
-
  Tegnap 21:21 Belföld

Befejeződött a Veress Endre utcai rendelőintézet felújításának első üteme, rövidesen indul a második.

A vári lakászsonglőr Bayer és a „buzik”

Hírhatár
-
  Tegnap 13:07 Megyei

Milyen ország az, ahol a politikai hatalom szépen kiglancolt és üzenőfüzetként hasznosított politikai cselédségével a politikai közbeszéd tárgyává és a politikai érvelés részévé teheti bárki szexuális irányultságát – minden következmény nélkül? – teszi fel a kérdést Gábor György.

Gyávaság, értelmiségi a neved...?

Hírhatár
-
  Tegnap 13:07 Belföld

Írással ezek ellen? Szellemiséggel, tudással? A francot. Ezek ellen együtt, erővel kellett volna, de nem most, hanem még 2010- ben...

Mészáros megér 572 milliárdot

Hírhatár
-
  Tegnap 13:07 Belföld

Csak álltak értetlenül a gazdasági hozzáértők, hogy mi a lófüléért adja át potom másfélmilliárdért a német távközlési és informatikai multicég az egyik legszárnyalóbb és a vételár sokszorosát termelő cégét egy léggitárosnak.

Együttműködő civilek és ellenzéki pártok Szentendrén

Hírhatár
-
  Tegnap 12:35 Belföld

Szentendrén már bizonyított civil szervezettel állapodtak meg az ellenzéki pártok. A Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület színeiben indulnak az egyéni képviselői helyekért az ellenzéki pártok is

Egy éjszaka, száz helyszín, három rekord

Hírhatár
-
  19.07.15 22:20 Kultúra

Első alkalommal rendezik meg hazánkban az Orgonák Éjszakáját.

Drágulnak az üzemanyagok szerdán

A Mol emeli 7 forinttal a benzin, és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán - értesült az MTI hétfőn piaci forrásból. A benzin literenkénti átlagára így 397 forintra, a gázolajé 398 forintra nő.

Közös kutatási konzorciumot hoznak létre a szegedi és a prágai szuperlézerközpontok

Közös nemzetközi, úgynevezett Európai Kutatási Infrastruktúra Konzorciumot (ERIC) hoz létre a prágai és a szegedi szuperlézerközpont, hogy a tudományos kutatásokban jobban kihasználhassák a két csúcsszintű kutatóközpont kapacitásait és lehetőségeit.

Fehérarcú sátánmajom született a Szegedi Vadasparkban

Hírhatár
-
  19.07.15 19:20 Megyei

Fehérarcú sátánmajom született a Szegedi Vadasparkban, a néhány hetes apróságot már a szerencsésebb látogatók is megfigyelhetik - közölte Veprik Róbert igazgató az MTI-vel.