Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 44 hír

Túrákat szerveznek, őrzik az erdő értékeit

Hírhatár
-
  Ma 23:15 Belföld

A Mecsek Egyesület által szervezett különböző hosszúságú és nehézségű túrák egyre népszerűbbek.

A hülyének is megéri hülyének lenni

Hírhatár
-
  Ma 18:00 BelföldMTVA

Megemelték a közmédia közszolgáinak rabszolgabérét: a hírhamisítóként ismert hírigazgató Papp Dániel például két és fél millió forintot kap pusztán azért, hogy játssza a hülyét – amit lehet hogy nem is játszik...

Hol van, ha van a remény ma Magyarországon?

Hírhatár
-
  Ma 17:30 Belföld

Eme költői címmel tartanak közösségi fórumot Szél Bernadettel és Hadházy Ákossal április 27-én, szombaton: 13 órától Budakeszin.

Életműdíjat kapott az Egri csillagok örök Vicája

Andorai Péter, Bánsági Ildikó, Bodrogi Gyula, Koncz Gábor és Venczel Vera művészi pályáját ismerte el életműdíjjal a Magyar Filmakadémia Egyesület hétfőn este az 5. Magyar Filmhét nyitóeseményén a budapesti Corvin moziban.

A patkányok nem akarják irtani a patkányokat

Hírhatár
-
  Ma 13:56 Belföld

Ami a fajközösség tekintetében érthető volna, csakhogy az evolúciónak köszönhetően az előbbiek kétlábon, míg az utóbbiak négylábon garázdálkodnak.

Dobrev Klára rákapcsolt a kampányra – feljelenti Orbán Viktort

Hiába ígéri hosszú ideje a kormány, mégsem lesznek önálló magánnyugdíj-pénztári számlák, ezért a Demokratikus Koalíció csalás miatt feljelentést tesz.

Gyurcsány alá hasalt az LMP-vezetés

Két kivétellel (Áder János és Kásler Miklós) jóformán csak visszaesés látható a Medián legújabb, a politikusok népszerűségét mérő kutatásában.

Óriási lehetőség előtt áll a MOL-Pick Szeged

A Szeged első alkalommal juthat elődöntőbe a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, melynek negyeddöntője szerdán kezdődik.

Idősek klubja épül Móravárosban

Hírhatár
-
  Ma 00:20 Megyei

Az idősek nappali ellátását szolgáló szociális intézmény épül Móravároson a Kaszás utcában. Az új ingatlannal a szociális ellátást végző Szegedi Kistérség Többcélú Társulása a Vám téri, mostanra alkalmatlanná vált, elavult ingatlanát váltja ki. A beruházás kivitelezője egy szegedi cég lett.

Szegeden vannak az új Mercedes buszok

Megérkeztek és munkába álltak a DAKK Zrt. új Mercedes buszai Szegeden. A 24 jármű mindegyike alacsonypadlós, klimatizált, mindegyiken van ingyenes internetelérés és bankkártyás jegyvásárlási lehetőség.

Új tájegységi iroda Kölkeden

Hírhatár
-
  Tegnap 23:13 Gazdaság

Tovább erősödik a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság területi jelenléte a Duna mentén.

Két hónap múlva kész a Maty-éri a kajak-kenu pálya korszerűsítése

Hírhatár
-
  19.04.22 23:28 Megyei

Július végére fejeződik be a Maty-éren a kajak-kenu és evezős pálya korszerűsítése, amely a több mint negyven éve működő létesítmény történetének legnagyobb beruházása.

Nyolcvan művész alkotásait válogatták be a jubileumi szegedi Nyári Tárlatra

Hírhatár
-
  19.04.22 23:22 Megyei

Nyolcvan művész alkotásait válogatta be a zsűri a jubileumi, negyvenedik szegedi Nyári Tárlatra, így a meghívott alkotók munkáival együtt száznál is több festmény, szobor és grafika fogadja május 24-től a látogatókat a Reök-palotában - tájékoztatta a szervező Szegedi Szabadtéri Játékok sajtóreferense az MTI-t.

Menekülttáborban járt és a NOB elnökével is találkozott a magyar kick-boxos

Hírhatár
-
  19.04.22 11:33 Belföld

Két végletet tapasztalt meg egy hét alatt Mórádi Zsolt. A kick-box történetének legeredményesebb versenyzője a napokban egy jordániai menekülttáborban tartott edzéseket, majd a NOB Sportolói Fórumán járt, ahol találkozott Thomas Bachhal is.

Húsvétra

Hírhatár
-
  19.04.22 11:33 Megyei

Nem akarok olyan világban élni, ahol a gyűlöletkeltés szembefordítja az embert az emberrel, ahol az egymás mellett haladás helyett taposás van, beszélgetés helyett kibeszélés és acsarkodás, ölelés helyett ökölrázás, ünneplés helyett fenyegetés, bizalom helyett félelem.