Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 86 hír

Terrorizmus elleni fellépés

Hírhatár
-
  Tegnap 23:27 Belföld

Az Európai Parlament új uniós stratégiára tett javaslatot a terrorizmus elleni fellépés érdekében.

Meghalt Kósa Ferenc filmrendező

Hírhatár
-
  Tegnap 15:46 Belföld Elhunyt

Életének 82. évében szerdán elhunyt Kósa Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar filmrendező, volt szocialista országgyűlési képviselő, az Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja.

Az év utolsó meccsét Csurgón játssza a Szeged

Hírhatár
-
  Tegnap 15:02 Megyei

Ebben az évben szombaton lép utoljára a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapat. A bajnokságban 4. helyezett Csurgó otthonba látogatnak. Minden bizonnyal meg lesz az idei 16. győztes mérkőzés is.

Betörtént a szegedi Fidesz iroda ajtaját

Hírhatár
-
  Tegnap 13:50 Megyei Fidesz Szeged

Csütörtökre virradóra ismeretlenek egy féltéglával betörték a Viktor Hugo utcában található Fidesz iroda ajtajának üvegét. A párt feljelentést tett az ügy miatt.

Szegedi hotelekben is szinte telt ház lesz karácsonykor

Évről évre egyre nagyobb az érdeklődés a karácsonyi időpontok iránt a szálláshelyeken: idén 85 százalékkal nő a forgalom a december 22-26. közötti időszakban a Szállás.hu előfoglalási adatai szerint.

Felébredt Szili Katalin is és megnyugtatta a kárpátaljai magyarságot, hogy mellette áll

A kárpátaljai magyarságnak éreznie kell, hogy az anyaországi magyarság nem mögötte, hanem mellette áll, segíti a szülőföldön történő megmaradását, boldogulását és mostani küzdelmének sikeres megvívását – jelentette ki Szili Katalin miniszterelnöki megbízott Beregszászon.

Böjte atya nem a kemény migránsoktól fél, hanem a puha keresztényektől

Hírhatár
-
  Tegnap 13:03 Belföld

Böjte Csaba atya szokásához és szakmájához híven olyan képes beszéddel állt elő advent és a közelgő karácsony alkalmából, m int Michael Jackson legendás tánclépései. Úgy megy előre, hogy hátrafelé lép. Fejtsék meg.

Tegnap este az utca írta meg Orbán péntek reggeli beszámolóját

Hírhatár
-
  Tegnap 13:03 Belföld

Mára, holnapra ismét tüntetést szerveznek szervezők. Adja az ég, hogy tartós és tartalmas legyen a tegnap esti spontán kavalkád következetes, koncentrált és legfőképpen célirányos folytatásaként.

Idén először

Hírhatár
-
  18.12.12 22:22 Megyei

Pécsi Felsőoktatásért Sajtódíjjal ismerte el Nógrádi Tóth Erzsébet egészségügyi szakújságíró munkásságát a Pécsi Tudományegyetem.

Jó hír a dízeleseknek, csökken a gázolaj ára

Hírhatár
-
  18.12.12 19:37 Megyei MOL Üzemanyag

Csökkenti a Mol bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken, a 95-ös benzin ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Élményeket kapnak a hátrányos helyzetű gyerekek az önkormányzat jóvoltából

Az önkormányzat az idén már harmadik alkalommal hirdette meg az oktatási támogatási keretet. A 15 millió forintos keretre csak a Szegeden működő oktatási-nevelési intézmények pályázhatnak.

Idén 27 millió forintot fordít a város tehetséges hallgatók támogatására

Hírhatár
-
  18.12.12 19:17 Megyei Kecskemét

A szegedi önkormányzat különféle ösztöndíjakkal segíti a város felsőoktatásában és a középiskoláiban tanuló diákokat. Idén erre a célra 27 millió forintot fordítanak. Elismerik a kiváló tanulmányi eredményeket, de segítik a rászoruló hallgatókat is.

Megszavazták a „rabszolgatörvényt”

Hírhatár
-
  18.12.12 14:03 Megyei

130 igen 52 nem 1 tartózkodás mellett megszavazta az országgyűlés a munkavállalókat évekre kiszolgáltatottá tevő „rabszolgatörvényt.

Megkerült kerékpár

Hírhatár
-
  18.12.12 12:11 Megyei

Egy 61 éves maglódi férfit gyanúsítanak kerékpárlopással.

Hajtóvadászat indult a strasbourg-i merénylő ellen

Kedd este Strasbourgban, egy karácsonyi vásár közelében lövöldözés történt, az incidens három életet követelt – közölte Christophe Castaner francia belügyminiszter szerdára virradóra tartott sajtótájékoztatóján. Tizenkét ember sebesült meg, köztük hatan kritikus állapotban vannak.