Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Osztrák-magyar közös vakcina-fejlesztés indul

A Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai Kutatócsoportja, valamint az osztrák biotechnológiai cég, a CEBINA GmbH közös COVID-19 vakcina-fejlesztési projektbe kezd

Dzsudzsák padlón – 760 millióról 350-re csökkenhet az éves fizetése

A kora.ae című honlap szerint az Egyesült Arab Emírségek futballklubjainál, így a játékost foglalkoztató al-Ainnál is megszorítások várhatók, az egyesületek 50 százalékos fizetéscsökkentést terveznek bevezetni.

A magyar állam után Mészáros Lőrinc a második legnagyobb munkaadó

Hírhatár
-
  20.06.04 20:28 Belföld

A G7 gazdasági szakportál érdeklődésére a Mészáros-csoport közölte, hogy összesen 25 000 alkalmazottja van, ezzel pedig a cégcsoport a második legnagyobb munkaadóvá vált Magyarországon a magyar állam után.

9,3 milliárdért ad tanácsokat Palkovicséknak a Századvég

Hírhatár
-
  20.06.04 20:28 BelföldSzázadvég

Az innovációs minisztérium legutóbb 2015 októberében kötött a mostanihoz hasonló, 40 hónapos időtávra szóló, szakpolitikai tanácsadásra vonatkozó keretmegbízást, amelyet szintén a századvégesek nyertek el, akkor nettó 4,8 milliárd forintért.

MLSZ: megrovásra ítélték a George Floyd mellett demonstráló színes bőrű fradista labdarúgót

Hírhatár
-
  20.06.03 21:06 Belföld

A Ferencváros vasárnap a Puskás Akadémiával játszott 1-1-es döntetlent az NB I.-ben. A Fradi gólszerzője, Tokmac Chol Nguen úgy ünnepelte a találatát, hogy megmutatta, mi van a meze alatt viselt pólójára írva: Justice for George Floyd, vagyis Igazságot George Floydnak.

Kíváncsi a nemzeti konzultációs kérdőív első négy kérdésére...?

Hírhatár
-
  20.06.03 21:06 Belföld

A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs ívek kérdéseit. Összesen 13 kérdésből fog állni, az első négyet Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára ismertette.

97 évesen meghalt Göncz Árpádné

Elhunyt Göncz Árpádné, a néhai köztársasági elnök özvegye – tájékoztatta az MTI-t szerdán a család nevében Gulyás András titkárságvezető, a Göncz Árpád Alapítvány kuratóriumának elnöke. Göncz Árpád és Göntér Zsuzsa 69 éven át voltak házasok.

Újabb lépés a méltányos minimálbérért

Hírhatár
-
  20.06.03 17:59 GazdaságMinimálbér

Méltányos minimálbérek bevezetésére, a szociális partnerekkel folytatott konzultáció a második szakaszába lépett.

5 milliárdért épült Trianon-emlékmű az Alkotmány utcába – elmarad az átadás

Hírhatár
-
  20.06.03 17:42 Belföld

Zimay Balázs és Mohácsi Sándor munkája, egy négy méter széles, négy méter mély és száz méter hosszú, földbe mélyített emlékmű készül az Alkotmány utca Kossuth térhez közelebbi végén a trianoni békeszerződés 100. évfordulójára. A a tervezés, előkészítés és megvalósítás költségkerete egy éve 5,080 milliárd forint volt.

A DK nem vesz részt a Fidesz nemzetmegosztó parlamenti Trianon-megemlékezésén

Hírhatár
-
  20.06.03 17:42 BelföldTrianonFidesz

A Fidesz magyarságpolitikája hiteltelen és képmutató - Trianon-ügyben is. 1990-ben Orbán kivonult az Országgyűlésből még a Trianon szó hallatán is, 30 évvel később meg ki akarja sajátítani a 100 évvel ezelőtti békeszerződés emlékezetét – áll a párt közleményében.

Nem szólalhat meg az ellenzék a trianoni emlékülésen

Nem kapnak szót az ellenzéki képviselők a trianoni szerződés évfordulóján tartott emlékülésen - írja a Népszava.

Nemzeti Virológiai Laboratórium pécsi székhellyel

A Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont vezetésével jön létre a Nemzeti Virológiai Laboratórium.

Piszoárszabadság: régóta sejtett dolgok derülnek ki Orbánról

Hírhatár
-
  20.06.01 11:59 Megyei

Rendszerváltós Nagyinterjú sorozatában ezúttal Ángyán József agrárprofesszorral készített interjút a 24.hu. De nem csak az Orbánnál kegyvesztetté váló és a NER-t elhagyó Ángyán története miatt lett az elmúlt hónapok egyik legfontosabb interjúja ez, hanem amiatt, ahogyan kirajzolódik belőle Orbán Viktor személyisége és a NER működése.

A törvénytelen Deák téri rasszista demonstráció rendben, viszont 1,2 milliós büntetés jár dudálásért

Hírhatár
-
  20.06.01 11:58 BelföldRendőrség

Kétszer tüntetett dudálva, így összesen 1,2 millió forintos bírságot kapott egy idős férfi – számolt be a Magyar Hang. A 71 éves nyugdíjas trafikos, Szabó Gábor azt mondta a lapnak, inkább leüli a büntetést, minthogy kifizesse a bírságokat, amelyek szerinte valójában a véleménynyilvánításnak szóltak.

90 éves, de rendíthetetlenül aktív az utolsó mozihős Clint Eastwood

Hírhatár
-
  20.06.01 11:58 BelföldUSAMozi

Vasárnap ünnepelte 90. születésnapját Clint Eastwood. Az amerikai színész a hatvanas években vált ismertté, amikor megkapta a névtelen ember főszerepet Sergio Leone western trilógiájában (Egy maréknyi dollárért, Pár dollárral többért, A Jó, a Rossz és a Csúf).