Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Varga: A nemzeti egység a legfontosabb

Híradó
-
  Ma 17:01 Belföld 

Ahogy 1956-ban, úgy ma is a nemzeti egység, az egységes kiállás a legfontosabb - hangsúlyozta a nemzetgazdasági miniszter hétfőn a fővárosi Széna téren tartott megemlékezésen.

Ez a baba a köztársasággal egy időben született meg

Híradó
-
  Ma 16:55 Belföld 

Az akkor 23 esztendős Bagdi Ildikó kisfia Szűrös Mátyás beszéde közben jött a világra 1989. október 23-án, Debrecenben.

Ekkora tököt még New York sem látott!

Kiállították a hétvégén a New York-i Botanikus Kertben azt a több mint egytonnás tököt, amellyel Joel Holland amerikai nyugdíjas tűzoltó megnyerte október 9-én a San Francisco környéki óriástökversenyt.

Ez az énekesnő vigasztalja az eljegyzését felbontó Robert Pattinsont

Híradó
-
  Ma 15:50 Bulvár 

Azt állítják, hogy csak barátok, de a bennfentesek szerint ez szerelem.

Fatolvajt lőttek le Maros megyei rendőrök

Főbelőttek a rendőrök egy falopáson tetten ért férfit a Maros megyei Beresztelkén (Breaza) - közölte az Agerpres hírügynökség. A rendőrségi szóvivő szerint a falopást a 112-es segélyhívó számon jelentették vasárnap, és a fegyverhasználatra azt követően került sor, hogy a tetten ért férfi nem engedelmeskedett a helyszínre vezényelt hatósági…

Orbán: Ha elvész a nemzeti függetlenség, mi magunk is elveszünk

Az eső és az ítéletidő ellenére tízezer ember gyűlt össze a Terror Háza Múzeum előtt, az emberek megtöltötték az Andrássy utat az Oktogontól a Vörösmarty utcáig.

London nyitva hagyná az észak-koreai kérdés katonai megoldását

A brit külügyminiszter szerint "senki a világon" nem akarja, hogy az észak-koreai válság fegyveres konfliktussá fajuljon, de "legalábbis elviekben" nyitva kell tartani a katonai beavatkozás lehetőségét. Boris Johnson, aki a Királyi Külügyi Intézet - londoni székháza után közkeletű nevén a Chatham House - hétfőn rendezett éves konferenciájának…

Megkezdődött a központi ünnepség a Terror Házánál

Híradó
-
  Ma 15:33 Belföld  Múzeum 1956

Megkezdődött az október 23-i központi ünnepség a budapesti Terror Háza Múzeumnál hétfő délután három órakor.

Szlovákia számára Európának nincs alternatívája

"Az európai és atlanti irányultság egyértelmű megőrzése Szlovákia stratégiai érdeke, az Európai Uniós és NATO tagság pedig alapvető keretet jelent az ország biztonsága, stabilitása és erősödése tekintetében" - jelentette ki Robert Fico, szlovák kormányfő hétfőn Pozsonyban.

Orosz rádióst késeltek meg a munkahelyén

Egy ismeretlen férfi - állítólag külföldi állampolgár - behatolt hétfőn az Eho Moszkvi rádió épületében, és megkéselte Tatyjana Felgengauer műsorvezetőt - közölte a rádióállomás honlapján. A támadás során két biztonsági őrt is megsebesített a férfi. Az újságírónőt kórházba szállították, műtéten esik át, de sebesülése nem életveszélyes. A…

Sziámi ikreket próbálnak megmenteni a Gázai övezetben

Híradó
-
  Ma 14:21 Külföld  Palesztina

Az orvosok szerint a hasuknál és a medencéjüknél összenőtt lányok állapota stabil, de Gázában nem rendelkeznek eszközökkel és szakértelemmel az esetleges szétválasztásukhoz. A lányoknak egy lábuk van, de külön szívük és tüdejük.

Soros Györggyel találkozott a szlovák államfő

Soros György milliárdos üzletemberrel találkozott szeptemberben New Yorkban Andrej Kiska szlovák államfő - jelentette a Sita szlovák kereskedelmi hírügynökség.

Mérsékelték a korábban kiadott harmadfokú figyelmeztetéseket

Híradó
-
  Ma 12:44 Időjárás  Riasztás

Másodfokúra mérsékelte a sok eső miatt kiadott legmagasabb fokú figyelmeztetéseket hétfő délelőtt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Autóbusszal ütközött egy autó a fővárosban

Híradó
-
  Ma 12:41 Baleset-bűnügy 

Autóbusszal ütközött össze egy gépkocsi hétfő délelőtt Budapest XVI. kerületében.

Akár a dupláját is fizetheti Londonban a behajtásért

Csaknem a kétszeresére, 20 font fölé emelkedett hétfőtől a londoni behajtási díj a régi, korszerűtlen motorokkal felszerelt járművek számára.