Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Áttörés: őssejtet ültetnek fém protézis helyett a sérült porcba

Híradó
-
  Ma 22:14 Tudomány 

Fém protézis helyett őssejteket ültetnek a sérült ízületi porcokba egy lengyel klinikán. Eddig 12 páciens kapott úgynevezett biológiai implantátumot. A szakemberek szerint a porcsérülések őssejtekkel való gyógyítása számos előnnyel járhat.

Újvidéki „hideg napok” – a belátás és a megbékélés jegyében

Híradó
-
  Ma 22:05 Külföld 

Hetvenhat éve, hogy a délvidéki területekre bevonuló magyar katonai alakulatok tömeggyilkosságot követtek el az ismét magyar kézbe került Bácskában. Az eredetileg a partizánok ellen indított megtorló célú razziának 3300-3800, polgári személy esett áldozatul. A II. világháborúban példa nélküli módon a felelősöket a magyar hadbíróság…

Választási csalásra készülnek Budaörsön?

Híradó
-
  Ma 21:57 Belföld 

Gyanús kérések érkeztek a budaörsi kormányablakba.

Bakondi: Fontos a nemzet biztonságának megóvása

Híradó
-
  Ma 21:55 Belföld 

A nemzeti konzultáció magas fokú lakossági támogatására támaszkodva a kormánynak mindent meg kell tennie azért, hogy megszűnjenek a magyar nemzetbiztonságot veszélyeztető körülmények.

Átadták a CÖF-CÖKA Szellemi honvédelemért díjait

A lengyel Gazeta Polska Klubok képviseletében a szervezet elnöke, Ryszard Kapuscinski, valamint Lengyel Attila, a Civil Összefogás Fórum Miskolc Klub vezetője és Barsi Balázs ferences szerzetes vehette át a Civil Összefogás Fórum (CÖF) - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi honvédelemért díját a Civil Együttműködési…

Kockázatot jelent Szél Bernadett személye és az egész pártja

Nemzetbiztonsági okok miatt tanácsolta el Szél Bernadettet Német Szilárd a nemzetbiztonsági bizottság üléséről – értesült a hirado.hu.

Műfajok találkozása A Dal színpadán

Híradó
-
  Ma 19:53 Kultúra 

A Dal 2018-ban rendhagyó extra produkciókkal lepi meg a nézőket, elsőként egy különleges Kóbor János-Balkán Fanatik koprodukciót láthatnak az első adás nézői.

Több országban is hatalmas problémát okozott Friederike

Híradó
-
  Ma 19:52 Baleset-bűnügy 

Sűrű havazással és helyenként óránként csaknem 120 kilométeres széllel érkezett a Friederike vihar Lengyelországba.

Budapest is esélyes a legjobb európai úti cél címre

Február 8-ig lehet szavazni a legjobb európai úti célokra a European Best Destinations versenyén.

Magyarország növekedési pályán van

Magyarországot 2010-ben romokban vette át az Orbán-kormány, ma azonban gazdasága stabil – mondta az európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár pénteken Kaposváron.

Tovább erősödhetnek az ausztrál-magyar gazdasági kapcsolatok

Az erősödés üteme a következő időszakban még tovább gyorsulhat.

Erős földrengés volt Mexikó északnyugati partjainál

Az első jelentések nem szóltak áldozatokról.

Origo: alakul a Simicska-Hadházy románc

A hírportál értesülései szerint az LMP férfi társelnöke, Hadházy Ákos rendszeresen egyeztet Simicska Ádámmal, Simicska Lajos legidősebb fiával. A találkozók tárgyával kapcsolatban az Origo úgy tudja, az egy esetleges Jobbik-LMP együttműködés. Hadházy az origós cikk megjelenése után elismerte, hogy találkozott a jobbikos oligarchával…

Először nyert díjat magyar lager sör a World Beer Idol cseh sörversenyen

Híradó
-
  Ma 18:50 Belföld  Csehország

Hazánkból idén egyedül a Szent András Sörfőzde tért haza díjakkal Európa egyik legrangosabb szakmai sörversenyéről, a Csehországban megrendezett nemzetközi World Beer Idolról. A három bronzdíjat a főzde imperial pilsnere, a Monarchista, a valódi gyümölcsből készült Málnás Búzája és a limitált kiadású ünnepi főzete, az Esthajnal ’17 nyerte. …

A hadsereg bevetését fontolgatja a no-go zónák miatt a svéd kormányfő

Stefan Lofven svéd miniszterelnök azt mondta, annyira tarthatatlanná vált a helyzet a bandaháborúk, a drogkereskedelem és a prostitúció fertőzte egyes kerületekben, hogy már az is felmerült, a hadseregnek kellene átvennie a rendvédelem feladatát - írja a 888.hu.