Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

A feladat neheze az ellenzék számára csak most jön

Hetek
-
  19.10.18 12:21 Belföld

A politikának morális kérdésekben állást kell foglalnia. Az viszont nem feladata, hogy morális értékeket kényszerítsen rá másokra, de az igen, hogy morális példát adjon a társadalomnak.

Mutti után

Hetek
-
  19.10.17 13:51 Külföld

Németország az Európai Unió egyik legnagyobb érdekérvényesítő erővel rendelkező országa. Az utóbbi időben viszont úgy tűnik, hogy Angela Merkel tavalyi bejelentése utolsó kancellári ciklusáról nemcsak országon belül, de külföldön is átrendeződést indított el.

A maratoni álom

Hetek
-
  19.10.17 13:51 Sport2 hír a témában

Elsőként sikerült két órán belül teljesítenie a 42,195 km-es távot. Bámulatos teljesítményével és kitartó személyiségével világszerte sokak számára példaképpé vált.

Ahogy a vidék látja

A Borkai-ügy csak részben befolyásolta az önkormányzati választások eredményét, a Fidesz vártnál gyengébb szereplése inkább a gyenge és túl negatív kampánynak, az emberektől való eltávolodásnak és az ellenzéki összefogásnak tudható be. Legalábbis a Heteknek nyilatkozó vidéki fideszesek szerint.

Sokk vagy terápia?

Hetek
-
  19.10.17 13:15 Belföld

Mekkora pofont kapott a Fidesz a választóktól október 13-án? Tényleg Borkai Zsolt pornóbotránya okozta a közel tucatnyi fővárosi kerület és féltucatnyi megyei jogú város elvesztését? Elemzés az önkormányzati választásról.

Textillel mondom el

Hetek
-
  19.10.17 13:15 Vélemény

Katti Zoób Showroomjába érve egy elvarázsolt világban érzi magát az ember : titokzatos hangulat, patinás terek és rengeteg szebbnél szebb ruhadarab, utcai viselettől kezdve a színpadi mesterművekig. Zoób Katival a hazáról, az alkotóművészetről és a márkaalapításról beszélgettünk.

Az osztrák üstökös

Hetek
-
  19.10.17 13:15 Külföld

„A helyes út megválasztása olykor nem könnyű, mivel emiatt sok esetben egyedül maradunk” – nyilatkozta az Alpokból kampányvideójában Sebastian Kurz elsöprő választási győzelme előtt. Ausztria legfiatalabb kancellárjának felemelkedését önbizalom, vallásra nyitott vezetés és zabolátlan becsvágy kísérte.

Nem embernek való vidék

Hetek
-
  19.10.17 13:15 Vélemény

Csicskák, közmunkások, adósságbehajtók, érpataki újhungarizmus, cigány felzárkóztatási pénzek, menekültek – néhány címszó arról a vidéki, kevéssé látható Magyarországról, amelyről Tódor János szociográfus-újság­író legújabb kötete ad látleletet.

Trump megbukik a kurd teszten?

Hetek
-
  19.10.17 13:15 Vélemény

Komoly veszélybe került Donald Trump újraválasztása – vélik amerikai elemzők. Az ok nem a demokraták által indított vádemelési eljárás, hanem az evangéliumi szavazótábor bizalmának meggyengülése.

Nemtelenek

Hetek
-
  19.10.17 13:15 Vélemény

Miközben drasztikusan növekszik a nemváltoztató műtétek száma, egyre több olyan eset is napvilágot lát, amikor az érintettek megbánják a döntésüket, az ugyanis nem oldotta meg a problémáikat. De miért növekszik a magukat átalakíttatni vágyók száma?

Hol a legveszélyesebb zsidóként élni Európában?

Hetek
-
  19.10.17 13:15 Vélemény

Három forrása van Nyugat-Európában a zsidók elleni gyűlöletnek – állítja Efraim Zuroff, a Simon Wiesenthal Központ izraeli igazgatója, aki szerint ma a zsidóság számára Kelet-Európa biztonságosabb helynek számít, mint a kontinens nyugati fele.

Karácsony szerint a világ

Melegbár a Városháza aljában, a Pride élén menetelő főpolgármester, LMBT programok Budapest közterein. Egészen új irányba terelheti a fővárost Karácsony Gergely.