Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Christopher Nolan a Tenettel tényleg az Eredet folytatását készítette el?

Hetedik sor
-
  Tegnap 09:38 Film

A Tenet új előzetese óta még inkább találgatnak a rajongók, lehet, hogy Christopher Nolan tényleg akkora varázsló, hogy csendben az Eredet folytatását készítette el? Itt egy remek videó, amiben Flick Fanatics azt taglalja, hogy mennyire nem képtelenség, aztán egy másik, amiben a főszereplő, John David Washington még jobban ködösít. Mi…

A legnézettebb Netflix sorozatok és filmek 2015-2020 között mozgó ábrán

Hetedik sor
-
  Tegnap 08:23 Film

A Netflix ügyesen titkolja a pontos számokat, így nem lehet 100% biztonsággal kijelenti, hogy precízek az adatok, az viszont akkor is meglepő, hogy a Stranger Things sosem fért oda az első helyre és, hogy a Te ilyen erős számokat produkált, a mostani első helyezett szintén meglepődésre ad majd okot.

A legnézettebb tévésorozatok 1951-2019 között mozgó ábrán szemléltetve

Hetedik sor
-
  20.05.28 16:07 Film

Ha érdekel, mi volt a legkedveltebb sorozat 1951 és 2019 között az USA (+Kanada) nézői adatai alapján, akkor ajánljuk a következő videót (ami a streaming-szolgáltatókat figyelmen kívül hagyja, így sehol egy Netflix pl.).

20 híresség, aki 30 fölött lett világhírű és elismert

Hetedik sor
-
  20.05.28 11:59 Film

Van, hogy a siker és az elismertség sosem jön el, van akinél fiatalon, és van akinél csak harmincon túl... Samuel L. Jackson, Bryan Cranston, Steve Carell, Billy Bob Thornton, Christoph Waltz, Morgan Freeman....

Futás 1. évad – kritika

Hetedik sor
-
  20.05.28 09:44 Film

Run, készítő: Phoebe Waller-Bridge, Vicky Jones, szereplők: Merritt Wever, Domhnall Gleeson. Archie Panjabi, Phoebe Waller-Bridge, amerikai dráma és vígjátéksorozat, 25 perc, 1. évad, 2020 A Fleabag óta Phoebe Waller-Bridge a szememben egy kisebb fajta csoda. Ha egész életében csak azt az egy (Emmy-díjas) sorozatot tette volna le az…

Hádész Doktor House beköpéseivel Kulka János hangján elég vicces

Hetedik sor
-
  20.05.28 06:49 Film

A DOKTOR HÁDÉSZ című paródiavideó képben Hádész figuráját mutatja ugyan, de Doktor House (több évadból válogatott) alávágott szövegeivel kommunikál néhány kiragadott jelenetben. A Doktor House szövegek felnőtt-jellegéből kiindulva elsősorban 12 éven felülieknek ajánlott!

Végre őszintén röhöghetünk azon, hogy miért imádjuk a Jóbarátokat

Hetedik sor
-
  20.05.27 12:56 Film

Végre röhöghetünk azon, hogy miért imádjuk a Jóbarátokat. Az "Őszinte trailerek" sorozatban a Screen Junkies csapata szétkapott már filmeket, viccesen összegzett rendezői karriereket, most az egyik kedvenc és megunhatatlan vígjátéksorozatunk kapja meg a magáét, még hozzá nagyon szórakoztatóan.

Ricky Gervais megválaszolja a netezők által feltett leggyakoribb kérdéseket

Hetedik sor
-
  20.05.27 09:38 Film

Ricky Gervais tényleg jó arc, zseniális sorozatokat írt és játszott el (elég csak a mostani After life - Mögöttem az életet nézni), nagy állatbarát, és jóval több egy humoristánál, aki előszeretettel szteppel hollywoodi kollégái tyúkszemén. Most elárulja, miért nem vezet, hogyan tudsz vele találkozni, hogyan kell kimondani a nevét..é. s még ennél i

Jasper Morello rejtélyes földrajzi felfedezései – kritika

Hetedik sor
-
  20.05.26 12:44 Film

Elfeledett gyöngyszem. A Jasper Morello rejtélyes földrajzi felfedezései című ausztrál animációs rövidfilm megjárta a 2006-os Oscart is, mára viszont igencsak feledésbe merült, pedig érdemes lenne róla beszélni, mert örökérvényű kérdéseket feszeget szokatlan hangulatban tálalva.

A Dark 3. évada előzetessel és premierdátummal érkezett

Hetedik sor
-
  20.05.26 09:39 Film

Az első Netflixen debütáló európai sorozatot a németek prezentálták 2017-ben a Darkkal (Sötétség címen megy már nálunk is hivatalosan). Minőségi belépő volt, egész szép nézőtábora lett az időhurkos szériának. A 3. évaddal már a lezárás következik, és csak június 27-ig kell már kibírni.

100 ikonikus filmes beszólás gyilkolás előtt és 100 gyilkolás után

Hetedik sor
-
  20.05.25 10:00 Film

James Bond, Clint Eastwood, Indiana Jones vagy elnyűhetetlen Schwarzeneggerünk szájából gyakran hangoztak el nagy mondatok, mielőtt valakit halálba küldtek vagy rögtön utána. 200 ilyen emlékezetes aranyköpés fért el ebben a két vérpezsdítő montázsban. Csakhogy legyen mivel felvágni az élet iskolájában!

81 fotó a 81 éves Sir Ian McKellen fényképalbumából

Kevés olyan színész van, akit ilyen egyértelmű szeretet vesz körül, mint a ma 81 éves Sir Ian McKellent. Imádjuk, mert nincs nála jobb Gandalf, acélosabb Magneto vagy a hétköznapokban jobb barát. Bőven elég, ha a szemével játszik, a humorára pedig mindenki vevő. Azon zsenik táborát erősíti, akinek Oscarja sincs, de nagyobb nívót képvisel…

A hét röhögései (334.)

Hetedik sor
-
  20.05.24 12:52 Színes

Kedvenc filmjeink egy kódex lapjaira kerültek, Ricky Gervais brit szlengre tanított minket, míg Taika Waititi és barátai mesekönyvet olvastak nekünk... heti leltárunk néhány mosollyal tarkítva.

A 100 leghíresebb filmidézet vicces animációval kísérve

Hetedik sor
-
  20.05.24 12:39 Film

Nick Murray Willis 100 híres filmidézetet rajzolt meg finom humorral, az eredeti hanggal kísérve. A Forrest Gump kulcsmondatára rohanni kezd egy erdő, Gandalf szigorú vizsgáztatóként, nem engedi át a tanulót, A sebhelysarcú meg egy kutyasétáltató, aki egy hölgyet szólít fel arra, hogy köszönjön kis barátjának…de nézni sokkal viccesebb!

A film rövid története 11. rész

Hetedik sor
-
  20.05.24 07:57 Film

Angliában állami megrendelésre gyártották az olyan, a brit nemzet pátoszt magasztosító propagandamozikat, mint a 48 Óra (1942) és a Rendületlenül (1942) a Harmadik Birodalomban pedig Leni Riefenstahl revelációi forradalmasították a dokumentumfilm műfaját a Berlini Olimpia (1938) és Az akarat diadala (1934) formájában.