Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

71 remek fotó a 71 éves Jeff Bridges fényképalbumából

Hetedik sor
-
 Ma 09:38Film

A ma 71 éves Jeff Bridges az egyik olyan színész, akit mindenki kedvel, szinte tökéletes fickó. Oscar-díjas, 43 esztendeje hűséges férj, 3 gyermek apukája, kiváló zenész/énekes, fest, rajzol, a fotóiból kiállításokat rendeztek, könyveket adtak ki. Izgalmas életéből kiragadtuk néhány képkockát, mert nem henyél, mint Dude. A legfontosabb…

A szobádból vagy a moziban nézed a Mátrix 4 vagy a Dűne premierjét?

A Warner Bros. a koronavírus járványra tekintettel nagyszabású tervet készített a filmjeinek premierjei kapcsán. A 2021-es kínálatukat egyszerre jelentetik meg majd moziban és egy hónapon át az HBO Max-on is, ami egyelőre még csak az USA-ban elérhető (a honi tájékoztatás szerint: A mozis premierek hibrid típusú bemutatója (mozi+HBO MAX…

Milyen Tarantino, Nolan, Kubrick vagy Scorsese karácsonya?

Hetedik sor
-
 Tegnap 09:05Film

Milyen Tarantino, Wes Anderson,  Kubrick vagy Scorsese karácsonya? Na és a többieké (Woody Allen, David Lynch, Godard, Chaplin, Hitchcock, Lars von Trier, Michael Bay, Nolan...)? A híres rendezők stílusjegyei visszavágnak. Megrendezhetnénk Tarr Béla karácsonyát.

Love and Monsters – kritika

Hetedik sor
-
 20.12.02 15:03Film

A szerelem nem ismer határokat, így határtalanul nagyra nőtt ízelt lábúakat és békákat sem. A világvége után 7 évvel Joel úgy dönt, hogy elhagyja a bunkert és megkeresi a barátnőjét. A srác szükség helyzetben hajlamos lefagyni, ami a felszínen az életébe kerülhet. A Love and Monsters csak a neten érhető el, de mindenképpen érdemes…

Ghostrunner – kritika

Hetedik sor
-
 20.12.02 09:47Film

Kitéped a hajadat, mire végig szenveded ezt a cyberpunk világban játszódó parkour akciójátékot, a Ghostrunner kissé rövidre sikeredett, ám a hangulata páratlan, míg a látványvilága szemet gyönyörködtető.

Jodie Foster és Benedict Cumberbatch is a The Mauritanian előzetesében

14 évet töltött vádemelés nélkül a guantánamói fogolytáborban, miután kapcsolatba hozták a 2001. szeptember 11-ei támadásokkal. Az erről írt könyvéből készítettek most ismert nevekkel zsúfolt jogi drámát. Itt a The Mauritanian előzetese.

Tudhattad volna – kritika

Hetedik sor
-
 20.12.01 14:50Film

A Hatalmas kis hazugságok kitalálója látszólag ugyanazt akarja eladni nekünk, de aztán mégsem. A csúnya gyilkosság számos kérdést felvet, a legfontosabb talán az, hogy a gazdagok tényleg mindig megússzák?

85 dolog a 85 éves Woody Allenről, amit tudni szeretnél…

85 éve szorong, analizál kedvenc neurotikusunk, e "kerengő elmeosztály lakója", Woody Allen író, rendező, forgatókönyvíró és színész.

Moszul ostroma – kritika

Hetedik sor
-
 20.12.01 06:05Film

A Marvel univerzum izgalmas és szórakoztató darabjai mellett Anthony és Joe Russo izgalmas és szórakoztató Netflix tartalmakért is felelősek. A Moszul ostroma, ha nem is szuperhősökről, de hősies hús-vér emberekről, a jó és a rossz harcáról szól.

83 éves Sir Ridley Scott, a filmművészet gladiátora

Hetedik sor
-
 20.11.30 08:00Film

Sir Ridley Scott a filmművészet gladiátora ma ünnepli 83. születésnapját, reméljük, még sokáig fenéken billenti a halált, és még sok mozival megajándékoz minket.

Egy kivételes barát – kritika

Hetedik sor
-
 20.11.27 16:03Film

A Beautiful Day in the Neighborhood, rendező: Marielle Heller, szereplők: Tom Hanks, Matthew Rhys, Chris Cooper, Susan Kelechi Watson, Maryann Plunkett, Enrico Colantoni,  amerikai életrajzi dráma, 109 perc, 2019. (12) Óóó, egek, Tom szomszéd! Mindig is tudtuk, hogy a világ legszimpatikusabb és legszerethetőbb embere Mr. Hanks, A…

Bájos Stan Lee animáció, amiben a kifejti az F-betűs szó hasznosságát

A legendás Stan Lee két éve hunyt el. A képregények atyja, nem csak az általa alkotott Marvel univerzumról híres, hanem remek humoráról is. Az alábbiakban hallhatunk tőle egy felvételt, aranyosan animálva, ahol kifejti miért is az a bizonyos F-betűs szó az angol nyelv leghasznosabbika.Aron Fromm, hangmérnök 19 és 28 éves kora között dolgozott…

A pillanat, mikor egy óriási hasitasis Dwayne Johnson lebeg el a fejed felett

Elég erős momentum, mikor az ember feje felett ellebeg egy óriási hasitasis Dwayne Johnson.  Persze mindez csak okosan tálalt reklám, mert februárban érkezik a Young Rock vígjátéksorozat, ami a Szikla fiatalkoráról fog szólni. Egy ilyen méretű promotáláshoz pedig ideális alkalom volt a legendás hálaadás napi Macy’s parádé.