Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Bruce Willis új filmjéből már a tékába sem rendeltünk volna

Hetedik sor
-
  Ma 08:00 Film

Bruce Willis új akció-thrillere, a Trauma Center viszont tényleg a legalja, olcsónak néz ki, buta a sztori és borzasztó gyengék a színészek.

Ma 50 éves a zseniális Spike Jonze, ezért 7 videóval köszöntjük

Hetedik sor
-
  Tegnap 13:00 Film

50 éves az egyik legeredetibb vizuális alkotó, Spike Jonze. Túl lassan dagad a filmográfiája, de mindig valami eredeti darabbal rukkol elő, másolni képtelenség, sosem keresi a járt utat.

Stranger Things 3. évad – kritika

Hetedik sor
-
  Tegnap 12:28 Film

A Stranger Things pár évvel ezelőtt bombaként robbant be a mostanában amúgy is erősen retro-láz fűtötte popkultúrába, erejéből pedig még a 3. évadra sem veszített, bár tény, hogy a sorozatot készítő Duffer tesók már nem ugyanazokkal az arányokkal dolgoznak, mint 2016-ban.

Hiánypótló! Végre elkészült a Honfoglalás női változata

Hetedik sor
-
  Tegnap 10:48 Film

A Palóc Videotéka csapatát azért is csípjük, mert legalább annyira pihentek, mint A hetedik sor. A Pappa Pia drámai változata, a Kontroll 2  vagy a Süsü Godzilla kiadása is megér egy kávézás alatti röhögést. Mostani filmjükkel ráéreztek a kor igényeire és a honi támogatási rendszer által előszeretettel finanszírozandó témára, és elkészítették a…

A Terminátor csókos turnéja, Schwarzenegger Andy Warholról mesél

Hetedik sor
-
  Tegnap 07:05 Film

Vajon mit dolgozott az utóbbi időben a Terminátor, amióta nem láttuk? Linda Hamilton nem is akart Arnieval dolgozni, aki meg Andy Warholról is mesélt...

Megérkezett a Star Wars: Skywalker kora utolsó előzetese

Hetedik sor
-
  Tegnap 05:00 Film

42 éves történet ér a végéhez, Az ébredő erő után J.J. Abrams újra megpróbálja, hogy valamit hozzá is tegyen a Star Wars világához, ne csak újrahasznosítson.

A korona (The Crown) 3. évadának előzetese is fenséges

Hetedik sor
-
  19.10.21 14:56 Film

A korona (The Crown) 3. évadában ugrunk az időben, így a szereposztás is változott, de közel sem gyengült, mert a királynőt az Oscar-díjas Olivia Colman (A kedvenc, Fleabag, Broadchurch), a húgát Helena Bonham Carter (Harcosok klubja, Ocean's 8 - Az évszázad átverése) alakítja majd. 2019 november 17-én érkezik a Netflixre, de nem úgy tűnik,…

A Netflix Top 15 legnézettebb sorozata és filmje

Hetedik sor
-
  19.10.21 11:44 Film

A Netflix elég ritkán közöl pontos nézettségi adatokat, de most rangsorolta az oldalán elérhető legnépszerűbb filmjeit és sorozatait a nézettségi adatok alapján. Vajon a Stranger Things bekerült a Top 3-ba?

Vin Diesel a Bloodshot első előzetesében is csak Vin Diesel

Hetedik sor
-
  19.10.21 07:54 Film

Vin Diesel remek Groot volt, de ebben az is közrejátszhatott, hogy nem igazán láttuk. Most egy újabb képregényfilmben, Bloodshotként próbál franchise-zá válni.

Coppola is beszállt a Scorsese vs. Marvel vitába

Hetedik sor
-
  19.10.21 06:37 Film

Francis Ford Coppola is elmondta véleményét a Marvel filmes vitáról szombaton. Nem csak támogatta Martin Scorsese kritikáját, de egyenesen azokat a filmeket megvetendőnek nevezte őket.

A hét röhögései (303.)

Hetedik sor
-
  19.10.20 09:20 Színes

A héten is még uralja a vicces heti leltárt a Joker, de azért akad még más is: cicasimogató Momoa, VHS-legendák találkozása...

A humornak a suliban is, a filmes szóvicceknek meg itt is helye van 2. rész

Hetedik sor
-
  19.10.20 08:46 Film

A szóvicc nagy dózisban öl, ezt még Takács Péter is vallja, aki egy kéttannyelvű gimiben angolt tanít, és diákjai biztatták, hogy ha már órán olyan erőteljesen szórja a poénokat, csináljon egy oldalt. A YouPitör remek szórakozás kávékavargatás közben és pihenőnapon.

Bill Murray és Frances McDormand díjátadón akár egy vígjáték képkockái

Hetedik sor
-
  19.10.20 07:08 Színes

A Római Filmfesztiválon életműdíjat kapott kapott Bill Murray, ez csak egy lábjegyzet a napi hírekben, de a képanyagot és a társaságot nézve (Wes Anderson adta át), akár egy remek vígjáték. Frances McDormand imádnivaló a piros papucsában és ahogy bohóckodik Bill cimboránkkal.

Jared Leto le akarta állíttatni Joaquin Phoenix Joker-filmjét

Hetedik sor
-
  19.10.20 06:45 Film

Jared Leto le akarta állíttatni a Joaquin Phoenix Joker-filmjét, szerintünk csak bulvár blöff, de raktunk bele egy "Hogyan készíts Joker-palacsintát?" videót is.

25 érdekesség a 25 éves Shop-stopról

Hetedik sor
-
  19.10.19 07:29 Film

A 25. évforduló kapcsán összeszedtünk 25 érdekességet a Shop-stoppal kapcsolatban: akad köztük forgatási anekdota, emlékezetes jelenet, valamint személyes élmény, benyomás is.