Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 23 hír

Kiválasztottuk a 10YearChallenge legjobb mémjeit

Hetedik sor
-
  Tegnap 11:40 Film

Az idei év őrülete, a #10YearChallenge nemcsak arra inspirálta az internet népét, hogy önmagukról töltsenek fel  tíz évvel ezelőtti képeket, a mémgyár is teljes fordulaton pörgött a téma kapcsán. Jöjjenek a legjobbak közülük.

Chris Pratt űrhajósnak állt

James Corden meghívta a LEGO-kaland folytatásának sztárjait, vagyis Chris Prattet, Elizabeth Bankset és Will Arnettet egy űrtáborba, hogy kiderüljön melyikük adhatná fel a színészetet az űrhajós karrierért... előre eláruljuk, egyikük sem tévesztett pályát.

Hivatalos leírást kapott a Toy Story 4. története

Hetedik sor
-
  Tegnap 08:54 Film

A Pixar hivatalos leírást adott a nyáron érkező Toy Story 4. történetéről, melyben a visszatérő Tom Hanks és Tim Allen hangjai mellett Keanu Reeves, Jordan Peele és Keegan-Michael Key is megszólaltat majd egy-egy új karaktert.

A hét röhögései (277.)

Hetedik sor
-
  19.01.20 09:18 Színes

A hetet a "10yearchallenge" uralta, nem is akartak szűnni a mémek, de azért más is belefért a hülyeségekkel teli kosárba.

Terence Hill, a legendás autó és a magyar gyerekek

Hetedik sor
-
  19.01.20 08:21 Film

Terence Hill keresztül autózott Budapesten, beparkolta a Heim Pál Gyermekkórház elé a sárga tetős Puma Dune Buggy-t, és Nagy Ervint is elintézte egy grimasszal. Stílusos videó, remek kezdeményezés, és ha van pár millió a dunyha alatt, akár a tied is lehet a kicsi kocsi.

Kurszk – kritika

Hetedik sor
-
  19.01.19 09:16 Film Mozi Vadászat

A 2000-es év egyik fő témája a Kurszk atom-tengeralattjáró katasztrófája volt. Az eseményeket feldolgozó mozit el nem ítélhető módon nem Oroszországban, hanem Belgiumban készítették Luc Besson bábáskodása alatt. Bár végül a mindössze három hónapja hatalmon lévő és tengerész felmenőkkel bíró Putyint kivágták a filmből, a…

A 2018-19-es díjszezon állása a kritikusok győztesei után

Hetedik sor
-
  19.01.18 13:57 Film

Hiába vagyunk már túl 60 díjesőn, a java még csak most jön. Idén a Netflix lehet a legnagyobb győztes és Ethan Hawke a legnagyobb vesztes, de lássuk, hogy is állunk pontosan!

Plakátok, Ausztrália, volán mögé szorulva – Három elsőrangú kamaradráma

Hetedik sor
-
  19.01.18 10:35 Film

Három tagból álló filmcsokrunk olyan kamaradráma alkotásokat tartalmaz – spoilermentesen –, amik nem csak kiemelkedők a műfajon belül, hanem a műfaj néhány határvonalát is sikerrel feszegetik.

Piedone nyomában – kritika

Hetedik sor
-
  19.01.18 08:38 Film

Nem véletlenül mondják Bud Spencerre, hogy talán ő az egyetlen, aki egyszeri élete alatt legalább “öt embernyit élt”. A magyar rendezésű portréfilm január 15-i ősbemutatóján jártunk.

Martin Scorsese elárulja 897 kedvenc filmjének címét. Te hányat láttál belőlük?

Hetedik sor
-
  19.01.18 08:22 Film Maffia Mozi

Az elképesztő mennyiségű, 897 címet tartalmazó felsorolás akár egy filmes adattárnak is betudható lenne, ami a mozi kezdetétől fogva napjainkig szemezget az alkotásokból.

Befutott a John Wick 3. teljes előzetese

A film első teljes traileréből remekül kirajzolódik, hogy a Rémkirály kill countjainak száma soha nem látott magasságokba szökik, miközben az őrület a tetőfokára hág és a tőle megszokott brutalitással végez az ellennel.

Samuel L. Jackson elárulja melyik öt szerepe volt a kedvence

Hetedik sor
-
  19.01.17 08:51 Film Mozi Jimmy Fallon

Samuel L. Jackson Jimmy Fallonnak árulta el melyik volt az öt kedvenc szerepe a karrierje során.

Élőszereplős változat készül A Notre Dame-i toronyőrből Josh Gaddal az élen

Hetedik sor
-
  19.01.17 08:10 Film Párizs

Az már biztos, hogy a stúdió a közönségsikereket elkönyvelő élőszereplős adaptációiról még egy jó darabig nem mond le, így nem meglepő, hogy a Victor Hugo regényéből 1996-ban készült A Notre Dame-i toronyőr rajzfilm változata is csatlakozik a sorhoz.

Máris befutott a Szellemirtók 3. első kedvcsinálója

Hetedik sor
-
  19.01.17 07:32 Film Sony

Még magunkhoz sem tértünk a hírtől, miszerint az eredeti Szellemirtók-széria harmadik részt kap, a Sony nem tétlenkedett és az első teaser előzetesét is kiadta a 2020-ra ígért filmnek.

Melyik John Carpenter legjobb filmje? – SZAVAZÁS!

Hetedik sor
-
  19.01.16 10:01 Film

A ma 71 éves John Carpenter művészi szinten kelti életre a rémálmainkat. Mégis mit tennél tőle az első helyre? Ennek eldöntését rátok bíznánk. Melyik alkotásától szorul össze a legjobban a gyomrotok? Szavazzatok!