Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

Matthew McConaughey vicces, de ütős kampányvideója

Hetedik sor
-
 Tegnap 15:39Film

Matthew McConaughey a közelmúltban elhintette, hogy Scwarzie után ő is politikai babérokra törne, és 2022-ben megcélozhatja Texas állam kormányzói székét. Stephen Colberték össze is vágtak egy vicces kampányvideót a polgároknak, hogy miért is lenne Matthew a tökéletes választ a posztra.

Minden idők legjobb 10 filmkezdése, közte több magyar példa is!

Hetedik sor
-
 Tegnap 12:22Film

A CineFix csapata most elkészítette minden idők 10 legjobb filmkezdésének listáját. A válogatás rengeteg egyéb példát is felsorol a kiválasztott tízen kívül, amik ikonikusak, különböző országokból és érákból. Mi magyarok külön büszkék lehetünk, hiszen a listában előkelő helyre került Nemes Jeles Lászlótól a Saul fia (az egyik legmegrázóbb…

Itt a Love, Death + Robots 2. évadának magyar feliratos előzetese

Megérkezett a Love, Death + Robots 2. évadának igencsak lenyűgöző előzetese. Az első szezont is nagyon bírtuk, a második etap ráadásul már május 14-én érkezik, sőt jövőre a harmadik felvonást is beígérték. Várjuk!

Lelki ismeretek – kritika

Hetedik sor
-
 21.04.19 14:55Film

A Lelki ismeretek témájában több volt, ám a halált a Coco elég érzelmesen körbejárta, így alanyunk a Pixar legjobb olyan filmje lett, ami ennyire tökéletes harmóniában vegyíti a nézés után akár több órás beszélgetést generáló tartalmát a humorral.

Jessica Jones 1-3. évad – kritika

Hetedik sor
-
 21.04.19 13:03Film

Nem is értem, hogy maradhatott ki a Jessica Jones eddig a repertoárunkból, pedig az első évada méltó társa a másik nagy netflixes Marvel kedvencnek, a Daredevilnek. Aztán nem tudta hozni azt az egyenletes színvonalat, ami így a másikat előbbre rangsorolja, ám a realista látásmód és a kiemelkedően jól megírt főgonosza miatt, botorság lenne…

Paradise Lost – játékteszt

Hetedik sor
-
 21.04.19 07:44Film

Az alternatív múltba kalauzol el bennünket a Paradise Lost, amiben árván maradt tinédzserként a nukleáris katasztrófa utáni lengyel pusztaságban járhatunk be egy hátborzongató náci bunkert.

A hét röhögései (380.)

Hetedik sor
-
 21.04.18 14:42Színes

A héten őszintén nevettünk az Oscar-jelölteken, miközben szoborrá is változtak. 2021 is eddig filmekkel szólva is csőd, miközben folytatódott a Hundalorian...

Wolfwalkers – kritika

Hetedik sor
-
 21.04.17 10:54Film

A BAFTA-t és a Golden Globe-ot nem sikerült behúznia, de az Oscar még összejöhet, igaz. idén is nagyon erős a mezőny. Az ír folklór trilógia záróepizódja a korábbiakhoz hasonlóan minőségi darab, szórakoztató, kalandos és tanulságos.  A rajzfilm a pandémia miatt az Apple TV-n kötött ki, ahol magyar felirattal is elérhető.

A Fehér Tigris – kritika

Hetedik sor
-
 21.04.16 15:29Film

A legjobb adaptál forgatókönyvért járó Oscar-díjért indul versenybe A Fehér Tigris, ami egy szegénysorból származó fiatal felemelkedéséről szól. A szolga-gazda viszonyt bemutató alkotásnak vannak jó pillanatai, de kultfilm valószínűleg nem válik belőle.

The Hundalorian 2. fejezet – A gyerek

Hetedik sor
-
 21.04.16 12:37Film

A nagy sikerre való tekintettel folytatódik a The Hundalorian, amikor is a The Mandalorian sorozat találkozik az 1971-es Rózsa Sándorral (12 részből álló honi széria). A kép egybepattintva a remek hazai hangadókkal, "Nem érdemes ezen, még csak elgondolkozni sem!"

Terveim kontra koronavírus egy 45 másodperces filmklipben

Hetedik sor
-
 21.04.16 09:42Film

Senki nem így tervezte 2020-at, pláne nem 2021-et. Ebben a 45 másodperces videóban ikonikus filmek és tragikus végkifejletek szemléltetik a tervek kontra koronavírus-járvány végeredményt. Fekete humor a javából, igazából csak akkor spoileres, ha már láttad őket.

Cherry: Az elveszett ártatlanság – kritika

Hetedik sor
-
 21.04.15 16:08Film

Enyhén cinikus és szatirikus, de erős szerelmi-társadalmi-háborús valóvilág dráma az eddig a Marvel Univerzumban akciózó Russo-éktól: a tinilányok kedvence, Tom Holland a szűk pókgatyó helyett most véres egyenruhát húz magára. Jövőre még Oscar is lehet belőle?

Házi készítésű filmes járművek, közte még Taki bácsi Ladája is

Hetedik sor
-
 21.04.15 12:27Film

Szeretjük a kedves őrülteket, akik valami olyan dolognak hódolnak, ami nem feltétlenül csodálatra méltó mindenki szemében, de belőlünk ezt váltja ki. Katona András hobbija abból áll, hogy kicsi kocsikat rekonstruál vagy alkot meg a film és sorozattörténelemből. Összeszedtük a kedvenceinket képekkel és videókkal.

25 érdekesség a kiváló humorú Emma Thompsonról

Hetedik sor
-
 21.04.15 06:42Film

A két Oscar-díjas jó tollú, kiváló humorú ma 62 éves Emma Thompson állítólag bárkit asztal alá iszik. Hugh Laurie és Stephen Fry oldalán tanulta a szakmát. Az Igazából szerelemben saját válását dolgozta fel, és szerencsénkre odaadóan menti a Földet. Jó egészséget a zseniális angol színésznőnek!

Őszintén és viccesen összegezve az idei Oscar-jelölt filmek

Hetedik sor
-
 21.04.14 09:38Film

Minden évben várjuk az őszinte moziplakátok mellett a Screen Junkies őszinte előzeteseit az aktuális Oscar-jelölt filmekhez. Pikírten, de mindig jól rámutatnak, mire bukik Akadémia.