Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 26 hír

Amikor a színészek színészkednek a filmekben

Hetedik sor
-
  Tegnap 08:19 Film 

Rengeteg filmben alakítanak a színészek színészeket, játék a játékban. A Birdman egyik csúcsjelenete volt Keaton és Norton próbája.  A Szerelmes Shakespeare színházi pillanatai is üdítőek (pláne Ben Affleck önparódiája), de amikor Robin Williams bújt más bőrébe, na ő tuti még plusz tíz másik karaktert is megelevenített. Klassz kis montázs…

Elfeledett zsenik – Dr. Komeda

Hetedik sor
-
  Tegnap 07:45 Film 

Krzysztof Trzcinski zongoravirtuóz akart lenni, a háború közbeszólt, de el nem téríthette, mert az Isten is zenésznek teremtette. Fül-orr-gégész diplomával a zsebében vált a lengyel jazz úttörőjévé. Roman Polanski unszolására kezdett el filmzenéket komponálni.

A szerkesztők ajánlásával

Hetedik sor
-
  18.08.17 12:30 Film 

Mi a kedvenc filmed? Ezt az örökös és kissé elcsépelt kérdést válaszolták meg A Hetedik sor közepe szerkesztői.

9 kedvenc Black Mirror részünk

Hetedik sor
-
  18.08.17 09:31 Film 

A brit antológia sorozat eddig négy évadot élt meg, mi pedig ezekből a szezonokból választottuk ki a kilenc kedvenc részünket.

A mozivászon örök gengsztere, Robert De Niro 75

Martin Scorsese liblingje, a mozivászon örök gengsztere, vénségére pedig kínos szerepeket elvállaló, de méltóságából csöppet sem veszítő Bobby Milk ma 75 éves és még korán sem merült ki, hiszen javában dolgozik a The Irishman-en és az új Jocker filmben is fel fog tűnni. Boldog szülinapot!

Michael Caine megválaszolta az Eredet végét

Hetedik sor
-
  18.08.17 06:37 Film  Kémkedés

Ha még mindig azon gondolkozol, hogy az Eredet végén a jelenet valóság vagy álom, akkor itt van rá Michael Caine válasza.

A Grease 40. évfordulója alkalmából osztálytalálkozót tartott a stáb

A nem mindennapi osztálytalálkozón a rosszfiús Danny és a gyönyörűséges Sandy, vagyis John Travolta és Olivia Newton John is újra találkoztak, akik még a legendás táncukat is előadták.

A Volt egyszer egy téka ősbemutatója szeptemberben a Cinefesten lesz!

Csizmazia "Cheese" Gábor egészestés dokumentumfilmjének, a Volt egyszer egy tékának a 15. Jameson Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon lesz az ősbemutatója. A részben közösségi finanszírozásból készült, a budapesti Corvin Odeon Videótéka bezárása apropóján a nyolcvanas évek VHS aranykorszakát megidéző doku szeptember…

Csak összehozták a Mi kell a nőnek? női remake-jét, íme az első előzetese – Szavazás!

Hetedik sor
-
  18.08.16 07:55 Film 

Tovább dübörög a hollywoodi nemcserés remake őrület, aminek következő versenyzője a Mel Gibson főszereplésével 2000-ben bemutatott Mi kell a nőnek? című film. Vagyis íme a #meetoo kellős közepén megjelenő  A mi kell a férfinak? (What Men Want) első előzetese.

Megvan Tarantino új filmjében ki játssza a gyilkossággal vádolt Bruce Lee-t

Hetedik sor
-
  18.08.16 06:11 Film  3 hír a témában

A Manson család brutális gyilkosságához a harcművészet fenegyerekének is köze volt, és már tudjuk is ki fogja játszani Bruce Lee-t.

Megújult az Art+Cinema nagyterme, ennek apropóján 300 Ft-ért mozizhatunk

Hetedik sor
-
  18.08.15 11:26 Film  Hétvége Iskolakezdés

A felújítást követően augusztus 23-26. között szezonnyitó hétvége lesz az ART+ Cinemában, ahol premier előtti filmeket, valamint filmsikereket lehet megtekinteni mindössze 300 forintos iskolakezdési áron.

Az Emmy-jelölt színészek megtanítják hogyan válhatsz híressé Hollywoodban

Hetedik sor
-
  18.08.15 10:14 Film 

Többek között Ed Harris, David Harbour és Jeff Daniels is elárulja milyen portréfotóval fegyverkezzünk fel, milyen apró trükkökkel gyakorolhatjuk a színjátszást, illetve milyen egyszerű módszerrel jegyezhetjük meg a betanulandó sorokat.

Inárritu szemei

Hetedik sor
-
  18.08.15 09:10 Film  3 hír a témában

Persze,  hogy a szem a lélek tükre, Alejandro González Inárritu mozijaiban pedig mindig óriási hangsúllyal bírnak a tekintetek.

Jöhet a Family Guy és a Bob burgerfalodája mozifilm

Hetedik sor
-
  18.08.15 09:03 Film  2 hír a témában

A Fox csatorna három animációs sorozatából is mozifilm készülhet. A Simpson család - A film végre megkaphatja a régóta várt folytatását, míg a Family Guy és a Bob burgerfalodája elsőként köszönhet be a mozikban.

Megvan mikortól forog és mikor játszódik Wes Anderson következő filmje

Hetedik sor
-
  18.08.15 07:33 Film 

Anderson jövő év februárjában a franciaországi Angoulême városában  kezdi következő filmjének forgatási munkálatait, amit  4 hónapig rögzít majd és 2020 elején már mozikba is kerülhet.