Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Az összes lábjelenet a Volt egyszer egy… Hollywoodból

Hetedik sor
-
  Ma 13:59 Film

Ó, ez miért is maradt ki eddig? Mire eszünkbe jutott, már valaki szorgosan kivagdosta az összes lábjelenetet a most már 2 Oscar-díjas Volt egyszer egy... Hollywoodból. Tarantinónak tuti tetszik. Ha kijön a 4 órás verzió, majd lehet frissíteni!

Jason Momoa eladja Ozzy Osbourne új albumát, denevér is van a klipben

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath legendás frontembere a közelmúltban jelentette be, hogy tavaly Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála, ezért is mondta le a túrnéit. Viszont nem adta meg magát, február 21-én kijött a 12. albuma, az Ordinary Man, és a Scary Little Green Men című számához Jason Momoával készítettek egy kis beharangozót.

Tom Hardy és Woody Harrelson még mosolyognak a Venom 2 forgatásán

Pár fotó érkezett a Venom 2 forgatásáról, amit Andy Serkis rendez, és Woody Harrelson is domborít benne, csak jobb lehet az előzőnél.

Jennifer Lawrence Paolo Sorrentino maffiamozijában! Persze, hogy várjuk.

Hetedik sor
-
  Tegnap 09:21 Film

Még le sem csengett Az új pápa és Paolo Sorrentino (A nagy szépség, Ifjúság) már gőzerővel dolgozik is a következő filmjén. Nyáron, New Yorkban kezdődik a  Mob Girl forgatása, melynek Jennifer Lawrence lesz a főszereplője. Az 1950-es és 70-es évek között játszódó maffiatörténet elkészítésében az Oscar-díjas színésznő producerként is…

A hét röhögései (321.)

Hetedik sor
-
  20.02.23 13:24 Színes

Minden rossz a Volt egyszer egy... Hollywooddal kapcsolatban, Harrison Ford és a kutyakölykök, a Kaliforniai álom összomlása és egyéb cifraságok a hétről

24 éve mutatták be a Trainspottingot

Hetedik sor
-
  20.02.23 09:07 Film

Talán egy film sem mutatta meg jobban, hogy egyszerre mennyire menő, illetve mennyire nyomorúságos dolog skótnak lenni, és a kemény drogok témáját sem érintették sokan érzékenyebben Danny Boyle-nál. 24 éve mutatták be a Trainspottingot.

Megható fotók és videók a modern család utolsó forgatási napjáról

Hetedik sor
-
  20.02.23 08:55 Film

Tegnap körbement, hogy a Jóbarátok 16 esztendő után visszatérnek egy nosztalgiázásra, és közben lezajlott egy másik népszerű sitcom, a Modern család utolsó forgatási napja. 11 év után búcsúzik a Pritchett família, április 8-án adják le majd az utolsó részt. A stábtagok érthetően elérzékenyülve búcsúztak.

Batman új ruhája élőben ciki, Pattinson dublőre borult is a Batmopeddel

Hetedik sor
-
  20.02.22 13:15 Film

Múlt héten Matt Reeves rendező szűk 1 perces ruhabemutatóval kezdte a rajongók izgatását, de a minap Glasgowban már akcióban is koszolták a denevérgúnyát. Egyelőre csak Robert Pattinson dublőre, aki perecelt is egyet a Batmopeddel, ami a Macskanő előtt azért ciki, ugyanis ő kísérgette. A vizuális effektusokért felelős munkatársak majd még…

Most már hivatalos, hogy újra összeülnek a Jóbarátok

Hetedik sor
-
  20.02.22 08:25 Film

Már novemberben is csiripelték a madarak, de most már tuti. 16 év kihagyás után újra együtt lesznek a képernyőn a Jóbarátok egy speciális epizódban, amit az HBO új streaming szolgáltatása az HBO Max sugározza majd.

Wasp Network – Az ellenállók – kritika

Hetedik sor
-
  20.02.21 11:08 Film

A hidegháború végével sokan várták a kommunizmus világméretű bukását, azonban Fidel Castro Kubája kitartott. Az elmúlt évtizedekben sokan dolgoztak azért, hogy ez ne maradjon örökké így, róluk szól ez a történet.

Ha a Kaliforniai álom és az Összeomlás találkozik

Hetedik sor
-
  20.02.21 08:55 Film

Ha reggel ülsz a dugóban, Te dalra fakadsz vagy már legszívesebb fognád magad és inkább hazamennél? Erről is ugrott be, hogy mennyire összesimítható a Kaliforniai álom és az 1993-as Joel Shumacher rendezés, az Összeomlás nyitójelenete, ráadásul még a Hivatali patkányokból is betoldottunk, mert miért is ne? Indulhat a tánc!

Akciódúsabb a Westworld 3. évadának friss magyar feliratos előzetese

Hetedik sor
-
  20.02.21 07:29 Film

Ki maradt a Westworld 3. évadára? A 2. felvonás sokakat megosztott vagy inkább fárasztott, de azért a kíváncsiság majd odaültet párunkat. Akik maradtak, vissza is térnek: Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Ed Harris... és Aaron Paul és Vincent Cassell a leghangzatosabb újoncok. Az alkotók jóval több akciót ígérnek a sok fejtörés…

A vadon hívó szava – kritika

Hetedik sor
-
  20.02.20 12:09 Film

Harrison Ford és egy CGI kutya? Igen. Jack London feldolgozás 2020-ban? Igen. Muszáj ezt szeretnem? Nem, de alapból elutasítani sincs sok értelme. Szórakoztató és tanulságos családi mozi, mely valóban kiérdemelte az animációs jelzőt, ráadásul az Így neveld a sárkányodat rendezője követte el.

Első vérig Exatlon Sylvester Stallonéval és Palik Lászlóval

Hetedik sor
-
  20.02.20 09:13 Film

Bevalljuk férfiasan, egy percet sem láttunk az Exatlon Hungary című ügyességi és extrémsport vetélkedőből. Azt tudtuk, hogy Palik László a műsorvezető és Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornászunk is a játékosok között. Ennyi pont elég ahhoz, hogy élvezzük ezt a vicces videót. Ebben Sylvester Stallone rendőrőrsről való kitörését közvetíti ripo

Steve Buscemi szomorú, hogy bezár a kedvenc ruhaszállítója

Hetedik sor
-
  20.02.19 14:03 Film

Steve Buscemi a legszerethetőbb fickók egyike, tud magán nevetni, nem bánja, ha másra teszik az arcát egy videóban, és előszeretettel figurázza ki magát. Most elsiratta annak a a boltnak a bezárását, ami a legmenőbb nyári kezeslábasokat árulta, majd a fejével díszített angyalkás gyertyát adott egy hölgynek a közönség soraiból. amúgy is…