Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

A hét röhögései (264.)

Hetedik sor
-
  Tegnap 15:14 Színes 

Vicces mémek és videók a filmvilágból.

Halloween – kritika

Hetedik sor
-
  Tegnap 08:05 Film  Halloween Judy

Halloween, rendező: David Gordon Green, szereplők: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matchiak, Nick Castle, amerikai horror, thriller, 109 perc, 2018 (16) Myers késébe dőlt az idei Halloween Közel négy évtizednyi gyatra folytatásfilmet igyekszik feledtetni az új Halloween. Kiindulásnak ez a rendezés lazán a kukába dobta a 1978-as film óta debütált

Egy anyuka, aki bárkit meghorgol a filmvilágból

Hetedik sor
-
  18.10.20 11:22 Film 

Az anyaság valóban az egyik legcsodálatosabb hivatás, és egyesek nagyon magas szinten űzik. Stephanie Pokorny például 9 zseniális Halloween jelmezt horgolt kisfiának. Az E.T és a Predator viszi talán a prímet, de az éjszaka foszforeszkáló szellemirtók sem egy kövér délután alatt készülhetett el. 

23 easter egg a filmekből, amiket biztosan nem vettél észre

Hetedik sor
-
  18.10.19 12:04 Film 

Összeszedtünk nektek 23 filmet, melyben olyan rejtett utalást bujtattak meg a készítők, amiket még évtizedek múltán sem biztos, hogy észrevennétek. Pókember, Rampage, Hanta boy, A galaxis őrzői de még a Harry Potter-filmek Warner Bros. logója is tartogat meglepetéseket.

Mindenki szexelni akar a BUÉK első teljes előzetesében

Hetedik sor
-
  18.10.19 11:22 Film 

Befutott a Csak szex és más semmi rendezőnőjének, Goda Krisztinának a BUÉK című új filmjéhez egy teljes előzetes. A 2016-os nagy sikerű olasz film, a Teljesen idegenek magyarított verziója nem sokban tér el az alapanyagától, mindenesetre a teasert követően már a sztoriból is többet megtudhatunk.

A negyedik évaddal újrainduló Narcos hangulatos előzetest kapott

Hetedik sor
-
  18.10.19 09:23 Film  Drog

A Mexico alcímet viselő sorozat a teaser előzetest követően most megkapta a teljes kedvcsinálóját is, ami leginkább a 80-as évek hangulatára és persze az alvilágban elszabaduló (drog)pokolra koncentrál.

A nagy Lebowski 20. évfordulója alkalmából Bridges, Goodman és Buscemi összeültek sztorizgatni

Hetedik sor
-
  18.10.19 07:52 Film 

A Coen tesók kultfilmje, A nagy Lebowski idén már a 20. évfordulóját tapossa, ami remek apropó volt ahhoz, hogy a Today Show újraegyesítse a három főszereplőt, Jeff Bridgest, John Goodmant és Steve Buscemit egy nosztalgikus sztorizgatás erejéig.

Nyitva – kritika

Hetedik sor
-
  18.10.18 13:33 Film 

Van, akinek egyszerűen nem való a swinger klub, persze mindez nem derül ki addig, amíg ki nem próbálja. Nagypál Orsi filmje talán egy kicsit bátortalanabb, mint az előzetes, de eléri azt, hogy az ember képes legyen saját magán nevetni. Az pedig nagyon egészséges.

Keira Knightley nem engedi, hogy lánya egyes Disney meséket megnézzen

Hetedik sor
-
  18.10.18 09:18 Film  Disney Keira Knightley

A színésznő Ellen Degeneres műsorában beszélt a gyereknevelésről, amikor is elárulta, hogy hároméves kislányának például nem engedi megnézni a Hamupiőkét vagy A kis hableányt.

Nem állnánk Nicole Kidman útjába – Destroyer előzetes

Hetedik sor
-
  18.10.18 07:28 Film 

A Destroyer a trailere alapján olyan, mintha a felismerhetetlenre torzított Nicole Kidman főszereplésével a True Detective egész estés filmváltozatát látnánk.

Mihez kezd a Netflix a Jóbarátok nélkül?

Hetedik sor
-
  18.10.17 10:51 Film 

A WarnerMedia és a The Walt Disney Co. búcsút vesz a Netflixtől és saját streaming csatornát alapít, miközben kivonja a hozzá tartozó tartalmakat a legismertebb szolgáltatótól, többek között a Jóbarátokat.

Ez történne, ha a popkultúra alakjai szembesülnének az ökológiai katasztrófákkal

Hetedik sor
-
  18.10.17 08:40 Film 

A francia Billy Drausin autodidakta módon sajátította el az illusztráció készítés csínyját-bínyját, idén októberben pedig az Inktober kezdeményezés égisze alatt úgy döntött rajzaival a popkultúrát összemossa az emberiség által okozott környezeti katasztrófákkal.

Nem akármelyik Batmobile bukkant fel a Joker film forgatásán

Hetedik sor
-
  18.10.17 06:53 Színes 

Egy újabb forgatási videó futott be a Joker filmből, ami ezúttal a rajongók számára a legérdekesebb kérdést veti fel. Ugyanis az hagyján, hogy egy batmobile-t láthatunk a felvételen, ami ennél is izgalmasabb, hogy az 1966-os változatát, amit Adam West vezetett.

George Clooney lovag kávét kér fele királyság helyett

Hetedik sor
-
  18.10.17 06:27 Film  Kávé Trónok harca

A sok millió dolláros mosolyú Clooney cimboránk régóta arca egy népszerű kávénak, az új reklámban a Trónok harcából királynőként átmentett Natalie Dormernek hozza el a sárkány fejét. Megidézve a Kairó bíbor rózsáját lelép a vászonról, és egy Jöttünk, láttunk, visszamennénk jellegű csatangolásba kezd egy csésze jó feketéért. Aranyos…

Így vált az Amerikai pite a popkultúra részévé

Hetedik sor
-
  18.10.16 10:13 Film 

Arra keressük a választ, hogy minek is köszönheti lassan 20 év elteltével Paul és Chris Weitz  első rendezéséből franchise-á avanzsáló széria a mai napig tartó töretlen sikerét és a popkultúrában megkérdőjelezhetetlen helyzetét.