Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Itt a Toy Story 4 előzetese

Hetedik sor
-
  Tegnap 15:11 FilmMoziStory TV

Imádjuk a Toy Story-trilógiát, mert annyira szép és kerek, így nem éreztük fontosnak egy újabb rész elkészültét, és a trailer alapján sem vagyunk teljesen meggyőzve. A hazai mozikban majd június 20-tól lehet velük megint játszani.

Star Wars Tim Burton stílusában

Hetedik sor
-
  Tegnap 09:58 Film

Tim Burtont csak imádni lehet, így nem csoda, hogy miután a Trónok harcát, a Disney klasszikusokat vagy a szuperhősöket is elképzelték a gót stílusában a rajongók, ideje volt a Star Warst is előkapni.

Idris Elba megtanítja nektek a legvagányabb angol szlengeket

Hetedik sor
-
  Tegnap 09:43 Film

A Vanity Fair szlengiskolájának új előadásán az angol gentlemantől, a mindig stílusos Idris Elbától leshetsz most el néhány vagány kifejezést, amiket ha elsütsz a szigetországi körutadon biztosan keblére ölelnek a helyiek.

Íme a 7. Friss Hús Rövidfilmfesztivál teljes programja

Hetedik sor
-
  Tegnap 08:00 Film

A szervezők bejelentették a nagy várakozással övezett 7. Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál teljes programját.

Érdekességek a ma 72 éves Glenn Close-ról

Hetedik sor
-
  Tegnap 07:34 Film

Beskatulyázhatatlan, 12 generációra visszamenőleg igazoltan kékvérű ősökkel bír, a Veszedelmes viszonyokat szülés után két hónappal vállalta el, minden jelmezét megtartja forgatás után, 1987-ben a Time magazin címlapján szerepelt Michael Douglas-szel, óriási Madonna rajongó, Mel Gibson anyját játszotta a Hamletben, de csak kilenc évvel…

Love, Death & Robots 1. évad – kritika

Hetedik sor
-
  19.03.18 10:37 FilmNetflix

Ha igényed van a brutális, elmés mégis nagyon mély történetmesélésre alig pár percben, akkor ezek az animációs kis novellák remek kikapcsolódást nyújtanak, főleg, hogy a stíluskavalkád mellett rengeteg filozofikus kérdést is boncolgatnak, mindezt hol absztrakt, hol teljesen élethű számítógépes grafikával tálalva.

Így festett volna Batman és Flash George Miller elkaszált Igazság Ligájában

Hetedik sor
-
  19.03.18 09:58 Film

A Justice League Mortal címet viselő projekthez nemrég nyilvánosságra hoztak néhány koncepciós rajzot. Ezeken az Armie Hammer- és az Adam Brody-féle Batman és Flash kosztümjét csodálhatjuk meg.

Ismerd meg a mozis poszterek árulkodó színhasználatát

Hetedik sor
-
  19.03.18 08:15 Film

Ha nagy rajongója vagy a moziplakátok művészetének, és sokszor elgondolkodtál már azon, hogy vajon az alkotóik miként is gondolkodnak a tervezésüknél, akkor most az alábbi videóból megismerheted a folyamat egy részét.

A hét röhögései (285.)

Hetedik sor
-
  19.03.17 11:28 Színes

A héten sem fogytunk ki a filmes témájú vicces képekből és videókból. Íme!

Egész Hollywood telefonál 2. rész

Hetedik sor
-
  19.03.17 09:00 Film

Emlékeztek arra a videóra, mikor Brad Pitt tárcsáz, Neo felveszi, John McClane beleszól és az egész videó egy szép nagy egészet alkot? Na most elkészült ugyanerre a sémára egy másik verzió, még hosszabb is, de ugyanolyan briliáns.

Erre a filmszerepre születtek?

Hetedik sor
-
  19.03.17 08:05 Film

Rengeteg próbafelvétel készül, de ezekből csupán keveset láthatunk utólag, kivéve ha a mű időközben klasszikussá válik. Szívesen megtekinteném egyszer Dobó Kata pillanatait a Trója casting során. Színészek és szerepek alkalmi vagy nagy találkozásaiból válogattunk. Hogyan nem lett Kurt Russell-ből Luke, se Han Solo, Brando is volt,…

A Drive mozi Nightcall című slágerét sem hallottad még így

Hetedik sor
-
  19.03.16 17:55 Film

A Drive-Gázt! című mozi, csak még jobban felértékelődött látva Nicolas Winding Refn legutóbbi két rendezését, de a film mellett a soundtrack is gyakran bekerül a lejátszóba. Barnaby Dixon ledbábos előadásával csak növeli Kavinsky - Nightcall című számának népszerűségét.

Egész Hollywood telefonál

Hetedik sor
-
  19.03.16 09:35 Film

Brad Pitt tárcsáz, Neo felveszi, John McClane beleszól, Peter Sellers vonalban... és ez a telefonhívás így folytatódik a Sikolytól a Szemtől szembenen át a Ponyvaregényig, mindenkinek van egy fontos hozzáfűznivalója, míg a filmfolyamot a végén Bill Murray zárja.

Mégis James Gunn rendezheti A galaxis őrzői 3-at

Hetedik sor
-
  19.03.16 07:04 FilmDisneyJames Gunn

Ilyen is ritkán van a filmtörténelemben, ekkora botrány követően a Disney visszaveszi a kirúgott rendezőjét. Tavaly óriási felháborodást keltett, hogy James Gunnt lapátra tették évekkel korábban közzétett botrányos hangvételű tweetjei miatt.

John Turturro áttekintette a teljes karrierjét

Hetedik sor
-
  19.03.15 10:36 Film

Ezúttal John Turturro volt a soros, aki az 1980-as a Dühöngő bikában való debütálásától kezdve, a Szemet szemérten át, egészen a hónapban debütáló Gloria Bellig rengeteg érdekességet mesél a szerepeiről.