Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 196 hír

56 kilométeren épülhet kerékpárút Eger és Miskolc között

Megyéken átívelő kerékpárút épülhet, melynek két végpontja a tervek szerint Miskolc és Eger.

Ailer Gellért plébános lett Felsőváros Csillaga idén

Heol
-
 Ma 07:40Belföld

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ idén is megszervezte a Felsőváros ünnepét.

A Gyógyvizek Völgyében is remélik, hogy idén visszatérnek a vendégek

Heol
-
 Ma 07:00Belföld

A Gyógyvizek Völgye és ezen belül Egerszalók évek óta emelkedő vendégéjszaka­számmal büszkélkedhetett, de tavaly a 2007 óta tartó emelkedés megakadt. A helyi TDM reméli, hogy idén már visszatérnek a vendégek.

Kétszázan is táboroznak Sarudon

Heol
-
 Tegnap 21:00Megyei

A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. minap a sarudi horgásztáborokról adott összefoglalót. Ebben Kücsön Gyula, a Kalandpark megálmodója beszél a 2014 óta működő táborokról.

Eger legendás utcazenésze azt sajnálja, hogy nem gitárral született

Heol
-
 Tegnap 19:30Belföld

Turcsányi Sándort Turpiként ismerik az egriek. A nyolcvanas években az egyik helyi menő rockbandában játszott. Változtak a trendek, a befogadó környezet. Ő maradt, aki volt, rockzenész. Mostanában utcazenészként találkozik a közönségével, s indult az idei versenyen is.

Mentik a múlt értékeit Bodonyban

Heol
-
 Tegnap 19:00Megyei

Az önkormányzat a helyi értékek megőrzése érdekében kéri a lakókat, osszák meg régi fotográfiáikat a falu közösségével, hogy méltón őrizhessék a település múltját.

Online marketing tréninget tartanak Egerben

Heol
-
 Tegnap 17:00Megyei

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gyakorlatorientált workshop keretében, az INPUT és a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segíti fejleszteni a helyi és leendő vállalkozásokat.

A bajnok Lőrinci VSC-től hét távozó helyére négyen érkeztek

Heol
-
 Tegnap 16:40Sport

A gólkirály Kerek Norbert a Nógrád megye bronzérmeshez igazolt, ketten az FC Hatvanhoz mentek.

Elkészülhet a lőrinci színpad

Heol
-
 Tegnap 15:00Megyei

A tervek nem változtak, és úgy tűnik, hogy sikerül tartani az október 30-i határidőt, amikorra elkészül a szabadtéri színpad – közölte Víg Zoltán polgármester annak kapcsán, hogy átmenetileg szünetel a létesítmény építése.

Közel kétszáz alkotó nevezett az Egri Országos Akvarell Triennáléra

Heol
-
 Tegnap 13:42Kultúra

A Dobó István Vármúzeum és a Magyar Vízfestők Társasága szervezésében ismét megrendezték az Egri Országos Akvarell Triennálét.

Rendhagyó kiállítás a nyílt a hatvani múzeumban

A Hatvany Lajos Múzeumban Protokoll és diplomácia címmel nyílt kiállítás a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum s a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetének közös szervezésében.

A Tisza-tónál talált hivatást a kiskörei szakaszmérnök

Heol
-
 Tegnap 11:30Belföld

Talán nem túlzás azt állítani, Kiskörén és környékén nem sok ember lehet, aki ne ismerné legalább hallomásból Fejes Lőrincet. A Kiskörei Szakaszmérnökségen végzett munkája okán már többször is, méltán elismerték. Aki ismeri, tudja, hogy fáradhatatlanul teszi a dolgát a Tisza-tóért. Nemrégiben újra díjazták odaadó tevékenységét.

Hat baleset történt megyénk útjain az elmúlt 24 órában

Heves megyében az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek közül kettő sérüléssel végződött, négy esetben anyagi kár keletkezett.

Balatonba visszatér a futballélet, de már a Bélkő SE nélkül

Heol
-
 Tegnap 11:05Sport

A megyei II. osztályból télen még Bélkő SE-Balaton néven lépett vissza az észak-hevesi település csapata. Idén nyáron azonban már a Balatoni SE nevezett a megyei III. osztályba.

Rendbe tették a volt petőfibányai strandot

Heol
-
 Tegnap 11:00Megyei

Megújult a Sport- és Szabadidő Központ épületének udvara, az egykori strand területe.