Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 103 hír

Interneten keresztül fosztotta ki az áruházat: több milliót szerzett

HelloVidék
-
  Ma 17:04 Otthon

Egy férfi feltörte egy műszaki cikkeket forgalmazó áruház weboldalát és az értékes termékek megrendelését követően nem fizetett. A rendszer a több alkalommal megrendelt elektronikai eszközök árát kifizetettnek érzékelte.

Fontos döntések a Balatonról: negyvennégy településsel egyeztetnek

Hamarosan megkezdik az egyeztetéseket a 44 Balaton-parti településsel az új vízparti tervekről. A Balatoni Fejlesztési Tanács ülésén többek között egyhangúlag elfogadták a Balaton Kiemelt Térségi Klímastratégiáját, de szóba került a balatoni biciklikörút állapota is.

Életveszély a magyar utakon: többezer karambolt okoznak ezek az állatok, itt a hivatalos toplista

Rengeteg olyan vadgázolásról lehet hallani, aminek során kár keletkezik az autóban, akár testi sérülést is szenvedhetnek a benne utazók, az állatok pedig rendszerint nem is élik túl a találkozást. A vadak azonban más módokon is okozhatnak károkat, ennek jártunk utána.

Milliárdos károkat okoznak a vadak: ennyibe kerülnek a vadászoknak

Rengeteg olyan vadgázolásról lehet hallani, aminek során kár keletkezik az autóban, akár testi sérülést is szenvedhetnek a benne utazók, az állatok pedig rendszerint nem is élik túl a találkozást. A vadak azonban más módokon is okozhatnak károkat, ennek jártunk utána.

Rengeteg gyerek hagyja ki ezt a fontos étkezést: betegséget is okozhat

HelloVidék
-
  Ma 12:34 Életmód

A kutatások alapján rengeteg gyerek megy úgy iskolába, időhiányra hivatkozva, hogy nem reggelizik. A fontos étkezés mellőzése elhízást, illetve komoly betegségeket is okozhat.

Robban a cukiságbomba: árva vidrát nevelnek Szegeden

HelloVidék
-
  Ma 11:07 Utazás

Egy arra sétáló pár talált rá az elárvult tíz hetes vidrára, akit most a Szegedi Vadasparkban nevelnek. Később majd a természetvédelmi hatósággal való egyeztetés és a viselkedése alapján dől majd el, visszaengedhető-e a természetbe.

Szolnokiak, figyelem: ezek a szűrővizsgálatok lesznek ingyenesek márciusban

HelloVidék
-
  Ma 09:32 Életmód

Tiszta szívvel Szolnokért! elnevezéssel ingyenes betegségmegelőző lakossági szűrővizsgálatok kezdődnek március 2-án Szolnokon. A hétfőtől péntekig tartó akció keretében a Tisza-parti megyeszékhely különböző helyszínein, iskolákban és művelődési intézményekben várják az embereket - számolt be róla a szolnoki polgármesteri hivatal.

A láncfűrész hercegnője: keveseknek van ennyire különleges foglalkozása itthon

Női emancipáció ide vagy oda, sok szakma máig kifejezetten férfi vagy női felségterületnek számít. A sztereotípiák ellenére üdítő kivételek persze bőven akadnak, mert szerencsére a tehetség se az általunk alkotott strikt szabályokat, se a nemi szerepeket nem ismeri. Katona Szonja személye ilyen színfolt a fekete és fehér halmazok…

Hazai fronton is tarol a balatoni fesztivál: itt vannak az új nevek

Teljessé vált az idei Strand Fesztivál három színpadának programja. Augusztus 18-tól 22-ig Zamárdiban mintegy hatvan előadó lép színpadra, köztük számos világsztár. A fellépők között lesz például Ellie Goulding, Parov Stelar, a Sum 41, Timmy Trumpet, Martin Solveig, a Milky Chance is, illetve a hazai könnyűzenei színtérről többek között a…

Jó hír a szekszárdiaknak: új háziorvosi rendelő és ügyeleti központ épül

Orvosi ügyeleti központ és háziorvosi rendelő építése kezdődik Szekszárdon. A védőnői szolgálat is az új helyszínre kerül, amely hatalmas előrelépés lehet, hiszen a jelenlegi helyén méltatlan körülmények között működik. A központot egy közel kétezer négyzetméteres épületben alakítják ki.

Gigabírság jár, ha leszeded ezeket a növényeket: élesedik a szigor az erdőkben

HelloVidék
-
  Tegnap 14:02 Mezőgazdaság

Az enyhe tavaszias időjárásnak köszönhetően az első tavaszi virágok már előbújtak a földből. Csábító lehet a kirándulásokon szép csokrokba gyűjteni a tavasz első hírnökeit, ám számos virág leszedése komoly pénzbüntetéssel járhat. A HelloVidék összegyűjtötte a védett virágokat amikről jobb, ha csak fényképet készítünk, ha el akarjuk kerülni a…

Rekordlétszámmal startol az országos gasztroprogram: itt az ideje lefoglalni az éttermeket

HelloVidék
-
  Tegnap 12:32 Recept

Rekordszámú étteremmel és a korábbi években megszokottnál hosszabb ideig, tíz napon át várja a vendégeket márciusban a tavaszi Országos Étterem Hét, amelyre szerdától lehet asztalt foglalni.

Visszahívtak két élelmiszert: allergiás reakciót okozhatnak

Az Európai Unióban jogszabály írja elő, hogy az élelmiszerek címkéjén fel kell tüntetni a leggyakrabban allergiát vagy intoleranciát okozó összetevőket. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal visszahívott két élelmiszert nem jelölt allergén anyag jelenléte miatt. Arra kérik az allergiában szenvedőket, érzékenyeket, hogy ne…

Kiszagolta a csempészárut a zalai csodakutya: a sofőrt elkapták

1600 doboz csempészett cigarettát találtak a pénzügyőrök egy kisbuszban az M70-es autópályán, Zalában. A csempészcigarettát, a kábítószer- és cigaretta kereső kutya, Harley szagolta ki, aki 32 ezer szál adózatlan cigarettára bukkant a busz rakterében.

Egyre többen vásárolnak ilyen piacokon: mutatjuk, mi benne az extra

HelloVidék
-
  Tegnap 07:43 Recept

Kecskemét Főterén minden héten csütörtökön Kistermelői piaccal várják az arra járókat. A termelők súlyos mínuszokban, és 40 fok melegben is kitartóan várják termékeikkel a vásárlókat. Kíváncsiak voltunk, hogy a főtéri árusítás milyen hatással van értékesítésükre és megkérdeztük a vásárlókat, miért szeretnek közvetlenül a termelőtől vásárolni.