Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 103 hír

Fontos változás a győri vonatszakaszon: így juthatunk el ezután a Balatonra

Mosóczi László vasárnap tartott sajtótájékoztatóján arról számolt be, hogy a Győr-Celldömölk-Keszthely-Balatonszentgyörgy útvonalon kétóránként napi 7 pár InterRégió vonat közlekedik. Az új vasúti menetrend számos kedvező változást hoz az utasok számára, bővül a választható vonatok száma, minősége, javul a szolgáltatási színvonala - írja a…

Örülhetnek az autósok: ezeket az utakat több mint 13 milliárdból újítják fel

A Közép-Duna menti térségben hat út és egy híd felújítására 13 milliárd 189 millió forintot hagyott jóvá a kormány - írja a napi.hu.

Milliókat osztogatnak vidéki fiataloknak: rengetegen igénylik a támogatást

A vidék megtartó erejének növelését kiemelt fejlesztési célként tűzte ki a Magyar Kormány a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatásával. Sarok Krisztiánnal, a Széchenyi Programiroda Közép - és Délkelet-Magyarországi Térség vezető tanácsadójával a Dél-Alföldi Régióban megvalósuló pályázatokról és a Programiroda által nyújtott…

Te tudod, lefekvés előtt hány órával szabad utoljára enni? Az orvosok erre esküsznek

A táplálkozási szakértő szerint a legfontosabb a rendszeres, megfelelő mennyiségű étkezés, de rohanó világunkban, a határidők és a stressz miatt rengetegen hajlamosak megfeledkezni róla. Pedig nem ártana odafigyelni rá és a bevásárlást is tudatosabban tervezni.

Több mint 300 millióból újítják fel az egri kórház szülészetét

HelloVidék
-
  Tegnap 15:30 Gazdaság

Kicserélik a belső nyílászárókat, az álmennyezeteket, a padló- és falburkolatokat is. Lesznek új ágyak a szülőszobákban, a dolgozók személyzeti öltözőt, pihenőhelyiséget és teakonyhát kapnak.

Itt áll feketén-fehéren: ebben a hónapban van a legtöbb öngyilkosság Magyarországon

HelloVidék
-
  Tegnap 14:00 Életmód

Az évszakok váltakozása számos módon befolyásolhatja a mentális egészségünket. A tél egy egészen különleges évszak, hiszen ebben az időszakban valahogy minden azt sugallja, hogy ideje lecsendesedni, pihenni és együtt tölteni az ünnepeket a családunkkal. Persze ez nem mindig megy ilyen könnyen, az ajándékvásárlás, a tömeg és az…

Sportolni és rendezvényeket tartani is lehet majd a nagykanizsai szupercsarnokban

HelloVidék
-
  Tegnap 12:30 Gazdaság

A városban egymást érik most a fejlesztések: pénteken adják át a forgalomnak a korábbi autóútból autópályává fejlesztett M70-est, emellett elkezdődött a mostanra betelt ipari park 100 hektáros bővítésének munkálata is. 

Bekötőút mentesíti Várpalota forgalmát: több mint 600 milliót költöttek rá

HelloVidék
-
  Tegnap 11:00 Gazdaság

A közelmúltban Várpalotán 450 millióból korszerűsödött az úthálózat az elmúlt évek közúti fejlesztéseinek keretében. Hosszú távon az a cél, hogy az ország bármely pontjáról félórán belül elérhető legyen egy négysávos útszakasz.

Nem árt tudni: ezzel jár, ha műanyag ablakod van az otthonodban

HelloVidék
-
  Tegnap 09:30 Otthon

Az ablakok kiválasztására jellemzően kevés időt szánunk az épület többi részéhez képest, pedig érdemes egy kicsit több energiát és akár magasabb összeget fordítani a nyílászárókra. Nemcsak azért, mert a jó minőségű ablakok tartósabbak, hanem mert a legnagyobb hőveszteség az ablakokon és ajtókon keresztül távozik. A profilok anyagát…

Mutatjuk, hol él a 2019-es X-Faktor győztese, Ruszó Tibi

HelloVidék
-
  Tegnap 08:32 Utazás

Véget ért a 2019-es X-Faktor. Az élő döntőben, december 14-én este Ruszó Tibor, Vanek Andor, és Zdroba Patrik mérte össze tehetségét.

Tudtad? Ez a vidéki magyar település lesz 2023-ban Európa Kulturális Fővárosa

Hatalmas munka előtt állnak a veszprémiek, ugyanis már csak alig több mint két évük van megvalósítani az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) pályázatukban foglaltakat. Hiszen Pécs után Veszprém a második magyarországi város, ami elnyerte az EKF címet. A Baranya megyei várossal ellentétben azonban Veszprém nem egyedül érdemelte ki a…

Extra szigorú szabályok sújtják azokat, akik külföldről hoznak be növényt az országba

A növények, növényi termékek kis mennyiségű, saját célú behozatalát is korlátozza az EU december 14-től érvényes új növényegészségügyi rendszere. Ezentúl gyakorlatilag – néhány kivételtől eltekintve – mindenhez kell növényegészségügyi bizonyítvány, bizonyos árukat pedig, csak a kijelölt határállomásokon lehet majd behozni.

Jövő nyáron is Alsóörsön robbantja be a fesztiválszezont az Open Road Fest

HelloVidék
-
  19.12.14 15:30 Utazás

Ugyan korábban azt tervezték, hogy teljesen megújult köntösben, 2021-ben tér vissza a rendezvény, a motorok szerelmeseinek nem kell kihagyniuk egy évet sem. Idén június 10 és 14 között várnak mindenkit a környéken lakóknak is fontos nyárindító eseményre.

Ezek a legfinomabb dunántúli ételek: itt vannak nagymamáink titkos receptjei

HelloVidék
-
  19.12.14 14:00 Recept

Magyarország különböző tájain járva kivételes helyi értékeket fedezhetünk fel, akár az építészetet, természeti adottságokat, kulturális kincseket vagy éppen a konyhaművészetet szemléljük. Számos egyedi recept fűződik tájegységeinkhez: a HelloVidék összegyűjtötte a legfinomabb ízeket a Dunántúlról.

Drágult a gyümölcs és a sertés: megint feljebb mentek a mezőgazdasági felvásárlási árak

A tavalyihoz képest a gyümölcsök átlagosan 29,4 százalékkal, az élőállatok 16,7 százalékkal lettek drágábbak. A tojás felvásárlási ára 3,5 százalékkal lett alacsonyabb, a zöldbab ára ugyanakkor 160,8 százalékkal megugrott az ehhez képest szolid, 15,3 százalékos szeptemberi drágulás után.