Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 174 hír

Mennyire veszélyes a műtéti altatás?

HáziPatika
-
  Ma 13:30 Egészség 

Már-már azt lehet mondani, szinte soha nem figyelnek annyira egy páciensre, mint altatás közben, mindazonáltal az aneszteziológiai kockázat egyénre szabott, maga a beteg is befolyással lehet a végkimenetelre.

Ilyen ma a tökéletes női testalkat

HáziPatika
-
  Ma 13:00 Egészség 

A Newcastle Egyetem tudósai korábban egy speciális háromdimenziós számítógépes program segítségével, mindkét nem elvárásait figyelembe véve alkották meg az ideális férfi és női testet.

Így lesz az orális szexből szájrák

HáziPatika
-
  Ma 12:30 Szex 

A humán papillomavírus (HPV) által okozott fej-nyaki daganatok előfordulásának növekedéséről szóló beszámolók következtében néhányan arra a következtetésre jutottak, hogy az különösen az orális szex terjedése felelős a jelenségért.

Őszi ízorgazmus őzlábgombával

HáziPatika
-
  Ma 12:00 Recept 

Az őzlábgomba, amelyet a gombák királynőjeként tartanak számon, kalap helyett Bambi színű esernyőt hord . Hosszú, karcsú tönkje valóban a vékonyka lábakon szökellő őzeket juttatja eszünkbe.

Megszüntetik az összes gyermekotthont

HáziPatika
-
  Ma 11:00 Egészség 

2020 végére a kormány a megmaradt 13 nagy létszámú gyermekvédelmi otthont is bezárja - közölte a szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár.

Ezért veszélyesek ránk a saját ruháink

HáziPatika
-
  Ma 10:00 Egészség 

Arra már odafigyelünk, hogy mit eszünk, azzal azonban nem foglalkozunk annyit, hogy milyen veszélyeket rejt egy rossz minőségű ruha. Pedig a méreganyagok, amelyekkel ruhák viselésekor érintkezünk, ugyanolyan károsak lehetnek.

Túlette magát? Így élje túl

HáziPatika
-
  Ma 08:00 Recept 

Még a legegészségesebben táplálkozó emberekkel is előfordul néha, hogy kicsit túllőnek a célon, és jóval többet esznek a kelleténél. Ilyenkor a következőkkel érdemes próbálkozni, hogy minél hamarabb visszalendüljünk a normális kerékvágásba.

Ettől a két dologtól öregszik a sperma

HáziPatika
-
  Ma 06:00 Egészség 

A környezeti ártalmak, illetve a káros szokások a sperma minőségét és mennyiségét is befolyásolják. Amerikai kutatók kifejlesztettek egy módszert a spermiumok "korának", azaz egészségi állapotának mérésére.

Így lehet felkészülni a halálra

HáziPatika
-
  Ma 05:00 Egészség 

Kutatók szerint a rajzfilmek - mint a Bambi vagy éppen Az oroszlánkirány - segíthetnek megértetni a gyerekekkel az élet végességét.

Több ezer egészségügyi dolgozó tüntet

HáziPatika
-
  Ma 04:00 Egészség 

Több ezer egészségügyi dolgozó tüntetett Romániában, egyebek mellett a bérezési törvény és a társadalombiztosítási rendszer tervezett reformja ellen.

Az aszpirin elképesztő dolgokra képes

HáziPatika
-
  Ma 03:00 Egészség 

Az aszpirin köztudattan jó fájdalom- és lázcsillapító, továbbá számos betegség - beleértve a szívrohamot, a stroke-ot és a rákok - kockázatának csökkentésével is kapcsolatba hozták.

"Egy prostituált orálisan kielégített"

HáziPatika
-
  Ma 02:00 Szex 

Az orális szex során is számtalan szexuális úton terjedő fertőzés adható át, tehát érdemes ilyenkor is gumi óvszert használni - hangsúlyozza Dr. Tisza Tímea.

Veszélyben vannak gombarajongók

HáziPatika
-
  Ma 01:00 Egészség 

Aki gomaszedésre adja a fejét, annak két alapvető dolgot kellene betartania. Egyrészt csak az gyűjtsön gombát, aki legalább a halálos mérgűeket biztosan felismeri, másrészt pedig ellenőrzés nélkül senki se fogyasszon belőlük.

Amit a fertőző betegségekről tudni kell

HáziPatika
-
  Ma 00:00 Egészség 

Az infektológia a fertőző betegségek ismeretével foglalkozó, a fertőző betegek ellátására szakosodott orvosi terület.

Humánmeteo: fejfájásra, keringési panaszokra számíthatunk

HáziPatika
-
  Tegnap 16:00 Időjárás 

Vasárnap kettősfronti hatásra számíthatunk, fokozódik az igénybevétel és a terhelés. Éppen ezért nagyon fontos a pihenés, és az immunrendszerünk erősítése.