Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 165 hír

Az állandó éhség okai

HáziPatika
-
  Ma 05:00 Recept 

Vannak napok, amikor már egy órával a reggeli vagy egy bőséges ebéd után is úgy érezzük, hogy rettenetesen éhesek vagyunk. Ennek hátterében hormonális okok állhatnak, érdemes tehát tisztában lenni az alábbiakkal.

A borsmenta így hat az egészségünkre

HáziPatika
-
  Tegnap 23:00 Egészség 

A borsmenta jellegzetes aromájú fűszernövény, mellyel gyakran találkozhatunk, hiszen sokszor ízesítik vele a rágógumikat, fogkrémeket, szájvizeket. Emellett nagyon hasznos gyógynövény is, melynek számos jótékony hatása van az egészségünkre.

Az MVP értékét is figyelni kell a leleten

HáziPatika
-
  Tegnap 22:00 Egészség 

Hogy a szervezet megfelelő mennyiségű vérlemezkét, trombocitát termel-e, vagy sem, az nyilvánvalóan fontos egészségi kérdés. De az is, hogy mi befolyásolja ezt a folyamatot, és ebből miféle következtetések vonhatók le.

"Bokáig jártunk a vérben"

HáziPatika
-
  Tegnap 21:00 Egészség 

Kovács Gábor érettségi után lépett a mentősök közé. Első szolgálati napját 1956. október 23-án reggel kezdte meg Budapesten. Teljesen kezdőként - ahogy mondja - már az első nap átesett a tűzkeresztségen. Hogyan birkózott meg az utcai horrorral, hogy...

Amikor a nőnek száraz a hüvelye

HáziPatika
-
  Tegnap 20:00 Egészség 

A hüvelyi szárazság olyan probléma, amivel majdnem minden nő találkozik életében, legalább egyszer. Segíteni biztosan lehet rajta, a kérdés csupán az, hogy hogyan érdemes.

Tüdőgyógyászat: mivel foglalkozik a pulmonológus?

HáziPatika
-
  Tegnap 19:00 Egészség 

Tünetei, panaszai alapján orvosa pulmonológushoz küldte? Tudni szeretné, mire számíthat?

Betegségek, amiket a D-vitamin hiánya okoz

HáziPatika
-
  Tegnap 17:00 Egészség 

Érdemes a D-vitamin szintünket ellenőrizni, ha jellemző ránk az elhízás, a csontritkulás, a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a depresszió.

Így gyógyítható a prosztatarák

HáziPatika
-
  Tegnap 16:00 Egészség 

Az idejében felfedezett prosztatarák gyógyítható, ezért fontos, hogy a kellemetlen vizsgálat ellenére minél többen elmenjenek a szűrésre - véli Dr. Nyírády Péter a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika igazgató professzora.

Szomorú hétfő jön holnap

Az időjárás egyre nagyobb terhelést ró a szívbetegekre. Hétfőn továbbra is kettősfronti hatás érvényesül térségünkben, de nyugaton napközben már csökken ennek intenzitása.

Így hat a testre a csodatevő édeskömény

HáziPatika
-
  Tegnap 14:00 Recept 

Nálunk leginkább a termésével találkozunk, amiből hasfájós csecsemőknek készíthetünk enyhítő teát. Kevesen tudják, hogy pikáns fűszerként, kellemes ízű zöldségként is használatos.

Tényleg veszélyes a műtéti altatás?

HáziPatika
-
  Tegnap 13:30 Egészség 

Már-már azt lehet mondani, szinte soha nem figyelnek annyira egy páciensre, mint altatás közben, mindazonáltal az aneszteziológiai kockázat egyénre szabott, maga a beteg is befolyással lehet a végkimenetelre.

Ilyen ma a tökéletes női testalkat

HáziPatika
-
  Tegnap 13:00 Egészség 

A Newcastle Egyetem tudósai korábban egy speciális háromdimenziós számítógépes program segítségével, mindkét nem elvárásait figyelembe véve alkották meg az ideális férfi és női testet.

Így lesz az orális szexből szájrák

HáziPatika
-
  Tegnap 12:30 Szex 

A humán papillomavírus (HPV) által okozott fej-nyaki daganatok előfordulásának növekedéséről szóló beszámolók következtében néhányan arra a következtetésre jutottak, hogy az különösen az orális szex terjedése felelős a jelenségért.

Őszi ízorgazmus őzlábgombával

HáziPatika
-
  Tegnap 12:00 Recept 

Az őzlábgomba, amelyet a gombák királynőjeként tartanak számon, kalap helyett Bambi színű esernyőt hord . Hosszú, karcsú tönkje valóban a vékonyka lábakon szökellő őzeket juttatja eszünkbe.

Megszüntetik az összes gyermekotthont

HáziPatika
-
  Tegnap 11:00 Egészség 

2020 végére a kormány a megmaradt 13 nagy létszámú gyermekvédelmi otthont is bezárja - közölte a szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár.