Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 195 hír

Jelek, amelyek arcüreggyulladásra utalnak

HáziPatika
-
  Ma 17:03 Egészség

Az arcot feszítő fájdalom nem csak kellemetlen, hanem súlyos következményekkel is járhat, ha nem kezelik.

Görcsös szerda jön

HáziPatika
-
  Ma 15:22 Időjárás

Változékony napra van kilátás szerdán humánmeteorológiai szempontból: napközben északnyugat felől egy hidegfront éri el az ország területét, előtte azonban keleten melegfront jellegű változásokra is számítani kell.

Mi a teendő, ha nem jön a baba?

HáziPatika
-
  Ma 15:03 Egészség

Nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon is egyre több a teherbeesési nehézségekkel küzdő pár, aminek hátterében számtalan ok húzódhat. A megfelelő terápia kiválasztásához elengedhetetlen az alapos kivizsgálás.

Asztmával így lehet sportolni

HáziPatika
-
  Ma 13:33 Egészség

Ha egy asztmás gyermek a fizikai terheléstől rendszeresen befullad, nehezen veszi a levegőt, akkor idővel kerülni fogja a testmozgást. Csakhogy a szakember szerint ez nem jó megoldás, hiszen ezzel csupán az elhízás kockázata fog emelkedni.

Ezt teszi az agyunkkal a cukor

HáziPatika
-
  Ma 13:04 Egészség

Tudományos alapon megközelítve a cukorfogyasztás egyfajta "természetes jutalmazás" - hatásai az agynak élvezetesek, ezért újra és újra meg akarjuk ismételni.

Az e-cigi lehetséges hátulütői

Az e-cigarettázásnak súlyosabb egészségügyi konzekvenciái lehetnek, mint korábban gondolták - állítják amerikai kutatók, akik szerint az e-cigarettázás rákkal kapcsolatba hozható genetikai változásokat indíthat el.

Eddig marad a jó idő

HáziPatika
-
  Ma 11:42 Egészség

Az elkövetkező napokban továbbra is enyhe, már-már tavaszias marad az idő, a hét vége felé azonban ismét lehűlés kezdődik.

A tüdő leggyakoribb betegségei

HáziPatika
-
  Ma 11:32 Egészség

A téli időszakban rendszerint megszaporodnak a tüdőbetegséggel járó esetek, fontos azonban megemlíteni, hogy a légzőszervet érintő problémák köre igen tág, az ártalmatlanabb kórképektől akár az életveszélyes állapotokig terjedhet.

Újabb aggasztó hír az üdítőkről

HáziPatika
-
  Ma 11:02 Egészség

Bár a diétás italok egészségesebbnek tűnnek, mint a cukros üdítők és gyümölcslevek, egy új tanulmány szerint nem kedveznek annyira az egészségnek, mint gondolnánk.

Vírusként terjed a gerincbaj

HáziPatika
-
  Ma 10:02 Egészség

A gerincbetegek számának drasztikus növekedése miatt átfogó népegészségügyi programot sürget az Országos Gerincvédő Egyesület.

Orosz vakítófegyver fenyeget

HáziPatika
-
  Ma 09:03 Egészség

Egy békésebb időszak után a világ mintha ismét a hidegháború irányába tartana. Ez Európában a Nyugat és Oroszország szembenállásában mutatkozik meg leginkább. A feszültség növekedése pedig új fegyvereket szül.

Az elvált nők is felvehetik a 10 milliót

Az elvált nők, illetve az özvegyek is megkaphatják a fiatal házasok gyermekvállalási támogatásáért járó 10 millió forintot.

Új ajánlás a koleszterinszint csökkentésére

HáziPatika
-
  Ma 07:32 Egészség

Mikor javasolt a magas koleszterinszintet gyógyszerrel kezelni? Amerikai kardiológusok új ajánlást adtak ki a témában.

Az influenza tünetei így enyhíthetők

HáziPatika
-
  Ma 07:02 Egészség

Hetek óta tombol az influenzajárvány Magyarországon, érdemes tehát számba venni, mit tehetünk a kellemetlen légúti fertőzés ellen.

Új oltás jöhet a fiúknak

A tervek szerint a hetedikes fiúk is ingyen megkaphatják a HPV vírus elleni védőoltást.