Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 169 hír

Ezért eszünk többet, ha hideg van

HáziPatika
-
  Tegnap 22:02 Egészség

A közhiedelmek ellenére a hideg téli időszakban sincs szüksége szervezetünknek sokkal több energiára, így tehát étkezési szokásainkat sem érdemes ebbe az irányba terelni.

Köhögésre ez a legjobb gyógyszer

HáziPatika
-
  Tegnap 21:03 Egészség

Köhögés esetén az antibiotikumok nem enyhítik a panaszokat, érdemes helyettük mézzel kúrálni magunkat.

Mit tanulhatunk az eszkimóktól a hidegről?

HáziPatika
-
  Tegnap 20:03 Egészség

Okkal gondolhatjuk, hogy ha vannak emberek, akik sokat tudnak a hidegről, azok az eszkimók (inuitok), hiszen a múlt homályába vesző idő óta laknak az északi sarkkörön túl, hóban és fagyban. Ezt nem csak elmondhatják magukról, a génjeikbe is...

Így kell beteget jelenteni

HáziPatika
-
  Tegnap 19:02 Egészség

A munkavállaló betegsége egyfelől személyes ügy, másrészt viszont üzleti és jogi probléma is. Ezért mindhárom szempont figyelembevételével kell kezelni. A súrlódások megelőzése érdekében fontos tudni, hogy mi a szabályos eljárás.

Gyakori hibák, melyeket náthásan vétünk

HáziPatika
-
  Tegnap 18:07 Egészség

A vírusfertőzés okozta megfázás általában néhány nap vagy legfeljebb egy hét alatt eltűnik az életünkből. Ha mégsem tudunk megszabadulni tőle, akkor ennek oka gyakran a hozzáállásunkban keresendő.

Új remény az asztmásoknak

HáziPatika
-
  Tegnap 17:02 Egészség

Az asztmások rohamait enyhítheti, ha sállal takarják el a szájukat és az orrukat.

Fáj a torkom, mit csináljak?

HáziPatika
-
  Tegnap 16:02 Egészség

Csak egy kis torokfájás - nem súlyos betegség, de nagyon kellemetlen lehet! Hogy megkönnyítsük azt a néhány napot, míg meg nem gyógyulunk, íme néhány jó tanács!

Fájdalmas lesz a szombat

HáziPatika
-
  Tegnap 15:16 Időjárás

A hétvége kezdetével egy hidegfront érkezik, ami főleg azoknál okoz majd panaszokat, akik ízületi fájdalmakkal vagy migrénnel küzdenek.

Változhat a nátha kezelése

HáziPatika
-
  Tegnap 13:04 Egészség

Megfázás esetén csak a tüneteket kezeltük, a betegséget meggyógyítani nem tudtuk - legalábbis eddig. A kutatók jó úton haladnak ahhoz, hogy a megfázásra általános gyógymódot fejlesszenek ki.

Nagyot drágul a bárányhús

HáziPatika
-
  Tegnap 12:23 Recept

Az ünnepek közeledtével egyre nagyobb igény lenne a bárányhúsra, az állattartók mégsem tudnak eleget biztosítani a vevőknek.

Valóban létezik a férfiakat érintő betegség

HáziPatika
-
  Tegnap 12:06 Egészség

Sokan úgy vélik, hogy a nemek nem egyenlő arányban szenvednek a megfázásos tünetektől, és a "férfinátha" sokkal kellemetlenebb tünetekkel jár. A kutatók megmagyarázták, miért lehet így!

Vírusok, amelyek halált is okozhatnak

HáziPatika
-
  Tegnap 11:25 Egészség

Vírusokkal a Föld minden pontján találkozhatunk, és míg egyes típusai ártalmatlanok, más fajták halálos betegséget is okozhatnak.

Mikrobákból alkottak festményeket

HáziPatika
-
  Tegnap 11:04 Egészség

Két magyar szakember is díjat kapott mikrobákból alkotott festményeiért az Amerikai Mikrobiológusok Társaságának idei versenyén, az Agar Art-on.

Nem fog örülni a hétvégi időnek

Marad a hideg, ráadásul péntektől egészen vasárnapig köd és ónos szitálás is várható.

Újra megműtötték a szétválasztott ikreket

Rekonstrukciós műtéten estek át a szétválasztott bangladesi ikrek. Jelenleg mindkét gyerek állapota stabil - közölte a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány.