Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 248 hír

Szexfüggőség: komoly betegség

HáziPatika
-
  Ma 20:02 Szex

A szexfüggőség - amibe a maszturbálás is beleértendő - az addiktív viselkedészavarok közé tartozik: egyfajta kényszert és függőséget jelent, olyan csillapíthatatlan nemi vágyat, amely kontrollálatlan reakciókhoz vezet.

Koronavírus: "a járvány felemésztette Milánót"

Nagyon hosszú és nehéz fázisnak nevezte az új koronavírus-fertőzés lassulása után következő időszakot Giuseppe Sala milánói polgármester. Úgy véli, egész Európa korlátozások között fog élni, amíg nem találnak oltóanyagot.

WHO: a fiatalok sem immunisak koronavírusra

Az új koronavírus áldozatainak több mint 95 százaléka 60 év feletti, de a fiatalok sem lélegezhetnek fel - hívta fel a figyelmet csütörtökön Hans Kluge, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai igazgatója.

Nem a jó alvás jele, ha kifolyik a nyálunk

HáziPatika
-
  Ma 19:01 Egészség

A legtöbben biztosan találkoztak már azzal a jelenséggel, hogy alvás közben nyál folyt ki a szájukból. A közvélekedés szerint ilyesmi akkor történik, mikor valaki nagyon jót vagy nagyon mélyen alszik, de nem feltétlenül erről van szó.

Koronavírus: online vizsgálnak a bőrgyógyászok

Ingyenes teledermatolóigia ellátást indított a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikája. A páciensek egy applikáción keresztül, személyes konzultáció nélkül kérhetnek szakorvosi segítséget panaszaikra.

A női test meglepő erogén zónái

HáziPatika
-
  Ma 18:03 Szex

A nők testén számos rész található, amelyről a férfiak nem gondolnák, hogy erogén zónának számít. Éppen ezért érdemes tisztában lenni az alábbiakkal.

Koronavírus: fertőzésgóccá vált egy román kórház

Romániában a regisztrált koronavírus-fertőzöttek több mint 13 százaléka egészségügyi alkalmazott. Sorra kerülnek karanténba kórházi részlegek, megnehezítve az amúgy is túlterhelt egészségügyi rendszer működését.

Ezt teszi a hialuronsav a ráncokkal

HáziPatika
-
  Ma 17:33 Egészség

A hialuronsav passzív térfogatpótló anyag, amelyet elsősorban statikus ráncok esetén alkalmazunk. A kor előrehaladtával az ajkaink is elkeskenyednek, ebben az esetben is alkalmas az ajkak feltöltésére a hialuronsavas kezelés.

Koronavírus: súlyosbodik a járvány a briteknél

Egy nap alatt 569 fővel emelkedett az új típusú koronavírus okozta megbetegedés nagy-britanniai halálos áldozatainak száma - jelentette be csütörtök délután a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS).

Ezért vegyük komolyan az alvási apnoét

HáziPatika
-
  Ma 17:04 Egészség

A hangos horkolás nem csak a kényelmetlen testhelyzet eredménye lehet: nagyobb a valószínűsége, hogy alvási apnoéval küzdünk.

Koronavírus: marad a szigor a németeknél

Legalább az iskolai tavaszi szünet végéig, azaz április 19-éig fenntartják a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat Németországban - jelentette be Angela Merkel kancellár.

Koronavírus: nagy változás a bankkártyáknál

Két hazai pénzintézet szinte teljes hálózatában felemelték 5 ezer forintról 15 ezerre a PIN-kód nélküli kártyás vásárlások értékhatárát. Az intézkedés a koronavírus elleni védekezést szolgálja.

Koronavírus: óriási a baj Amerikában

New York államban egy nap alatt csaknem 9 ezer új koronavírusos esetet regisztráltak, az összes amerikai fertőzött száma pedig már meghaladta a 216 ezret is.

Koronavírus: két védőoltást is tesztelnek

Elkezdték két COVID-19 elleni oltóanyag klinikai tesztelését Ausztráliában - jelentette be csütörtökön az ausztrál kormány tudományos ügynöksége (CSIRO).

Koronavírus: 300 ezer spanyol munkahely szűnt meg

Spanyolországban meghaladta a tízezer főt az új típusú koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma - közölte a spanyol egészségügyi minisztérium csütörtökön. Eközben robbanásszerűen megemelkedett a munkanélküliek száma is.