Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 181 hír

Pofonegyszerű 20 perces receptek

HáziPatika
-
  Ma 05:03 Recept  Gasztro Recept

Tudjuk, hogy egészségünk megőrzése érdekében fontos lenne, hogy - a rendszeres testmozgás mellett - étkezésünkre is odafigyeljünk. Ám a rohanó hétköznapokban sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy órákat töltsenek a konyhában. Az alábbi, könnyen és...

Feltalálták az önsíkosító óvszert

HáziPatika
-
  Ma 04:33 Egészség 

Amerikai kutatók megoldást találtak arra, hogy miként alkothatnának meg egy használat közben önmagát síkosító gumióvszert. Az új szexkellék hamarosan akár fel is kerülhet a boltok polcaira.

A zaklatott élet következményei

HáziPatika
-
  Ma 04:02 Recept 

Stressz következtében egyre gyakoribb, hogy különböző emésztési problémákkal kell szembesülnünk. A tüneteket előidézheti egy rövidebb ideig tartó feszültebb időszak, de gyakran olyan tartósan fennálló körülmények is, mint a stresszes munkahelyi vagy...

Így kezdjük újra a válás után

HáziPatika
-
  Tegnap 23:48 Egészség 

Bár a vidám válási szelfik mást akarnak elhitetni, a házasság felbomlását nem lehet fájdalom és sérülések nélkül megúszni. A válás azonban nemcsak kudarc, hanem egy jobb párkapcsolat lehetőségét is jelentheti.

Ez történik, ha nem iszunk alkoholt

HáziPatika
-
  Tegnap 23:03 Egészség 

Számos kutatás és tanulmány igazolja, hogy még a mértékletes alkoholfogyasztás is károsítja az egészséget. Ha tehát úgy döntünk, hogy - legalább egy időre - teljesen lemondunk az alkoholról, akkor egész szervezetünk nagyon hálás lesz.

Ezt teszi a szomorúság a testtel

HáziPatika
-
  Tegnap 22:18 Egészség 

Biztos hallott már arról, hogy a depresszió szívproblémákat, cukorbetegséget, pánikrohamot okoz. De mi van azzal a szomorúsággal, amit egy rosszabb munkahelyi nap vagy egy szakítás után élünk át?

5 bizarr módszer horkolás ellen

HáziPatika
-
  Tegnap 21:33 Egészség 

Minden negyedik ember horkol, legalábbis egy brit felmérés adatai szerint. Az pedig kétszer valószínűbb, hogy egy férfi horkol, mint az, hogy egy nő.

Ezek a szokások öregítenek

HáziPatika
-
  Tegnap 20:48 Egészség 

Hogy az éveink számának növekedésével arányosan öregszünk-e, vagy jó pár évet letagadhatunk, az nagyban függ az életmódunktól. Ezért is érdemes figyelni arra, hogy az alábbi dolgokat megpróbáljuk elkerülni.

Íme a 9 legfurcsább válóok

HáziPatika
-
  Tegnap 20:03 Egészség 

A válások leggyakoribb okaként a hűtlenség, a pénzügyi problémák vagy az egymástól való eltávolodás szokott szerepelni. Ám olykor egészen furcsa okok vezethetnek egy házasság felbomlásához. Most ezekből válogattunk.

Ezért kell időnként egyedül lenni

HáziPatika
-
  Tegnap 19:18 Egészség 

Divatos fogalomról van szó, ám sokan nem tudják, mit is jelent valójában, és miért olyan fontos az egészségünk szempontjából.

Ezért veszélyes a sodort cigi

HáziPatika
-
  Tegnap 18:33 Egészség 

A kézzel sodort cigaretta ugyanolyan káros, mint a gyári - amennyiben ugyanolyan mennyiségű dohányt tartalmaz. Nagy-Britanniában egy korábbi kampány hívta fel a figyelmet a sodort cigaretták ártalmasságára.

Nagyot fordul az időjárás

HáziPatika
-
  Tegnap 17:48 Időjárás 

Szerdán országszerte markáns hidegfront okoz erős humánmeteorológiai tüneteket az arra érzékenyeknél. Növekszik az infarktusveszély, egész nap nem pihenhet a szervezet.

Amit eddig nem tudtunk a hörghurutról

HáziPatika
-
  Tegnap 17:03 Egészség 

A tüdő hörgőinek gyulladását hörgőgyulladásnak, más néven hörghurutnak hívjuk. A betegség kialakulását elősegíti a rendszeres dohányzás és a nagyvárosok szmogos levegője.

Ezek már a légcsőhurut jelei

HáziPatika
-
  Tegnap 16:18 Egészség 

A légcső gyulladása, vagyis a légcsőhurut több más, alsó és felső légúti megbetegedéssel együtt jelentkezhet. Egyik jellegzetes tünete a múlni nem akaró, száraz köhögés.

Aki ezt érti, tüdőfibrózisa lehet

HáziPatika
-
  Tegnap 15:33 Egészség 

Mit kell tudni a tüdőfibrózisról, melynek előfordulási gyakorisága a különféle környezeti ártalmaknak köszönhetően egyre nő? Hasznos cikk Betegségek A-Z rovatunkból.