Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

Cuki lajhárbébi született a Fővárosi Állatkertben

A legcukibb lajhárbébi december 2-án született, a Fővárosi Állat- és Növénykert Pálmaházában láthatja a nagyközönség.

Egy nyolcadik emeleti lakás erkélyén lógott órákat egy pitbull

Háziállat
-
  19.12.07 14:00 Állatvilág

Harminc méter magasan, egy nyolcadik emeleti lakás erkélyéről mászott ki egy pitbull Pesterzsébeten a Baross utcában még hétfőn reggel.

Kutyaház téliesítése – a kutyahidegre fel kell készülni

Háziállat
-
  19.12.07 06:26 Állatvilág

A rövidebb szőrű, szabadban tartott kutyák számára a hideg tél beköszönte előtt ki kell alakítani egy szélvédett, száraz kuckót.

Ideje elkezdeni etetni az énekesmadarakat

Elkezdődött az énekesmadár-etetési időszak fő szezonja, amely hazánkban az első őszi fagyok beköszöntétől márciusig tart. Az etetők madárforgalma a tél keménységétől, a hótakaró vastagságától és tartósságától függ.

A klímaváltozás miatt csökken a madarak mérete

Az éghajlat melegedése miatt csökken a madarak testmérete, miközben nő a szárnyfesztávolságuk - derült ki a témában készített eddigi legnagyobb tanulmányból.

Cuki állatokkal készítettek naptárat a félmeztelen tűzoltók Ausztráliában

Jótékony céllal jelenik meg Ausztráliában minden évben az a naptár, melybe idén izmos tűzoltók és kisállatok kerültek. A bevételből kórházakat támogatnak. Ti megvennétek? Mi mindenképp!

Itt a tél: 18.000 kutya élete veszélyben

Háziállat
-
  19.12.05 09:37 Állatvilág

Ma Magyarországon mintegy 300.000 ebnek nincs hova hazamennie. Számukra az egyetlen túlélési esélyt a menhelyek jelenthetik, ahol a hivatalos támogatás évente mintegy 40 millió forint, ami kutyánként ~133 forint anyagi forrást jelent egy egész évre. Elstartolt a karácsonyi gyűjtés!

Rekord távot járt be egy tigris Indiában

Rekordot jelentő csaknem 1300 kilométert tett meg öt hónap alatt egy tigris Indiában: a szakértők szerint a két és fél éves hím valószínűleg zsákmány, territórium vagy társ után kutatva járja az országot.

Sok állatot mentett Patakidoki, amelyekről a hagyományos orvoslás már lemondott

Háziállat
-
  19.12.05 09:03 Állatvilág

Az állatoknak is van lelkük, szellemük – vallja Dr. Németh József állatorvos. A Patadoki néven is ismert homeopata orvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat életét mentette meg, amelyekről a hagyományos orvoslás hívei már lemondtak.

Hétvégén Állatok Karácsonya a Noé Állatotthonban

Háziállat
-
  19.12.04 06:21 Állatvilág

Arra biztatnak mindenkit, hogy válasszon magának egy Karácsonyi Kedvencet az Állatotthon lakói közül és ajándékozza meg őt december 8-án, vasárnap!

Egy magyar macska lett a világ legszebbje

Lucifer, a szigetszentmiklósi Schatz Sphynx Cattery kennel macskája lett a világ legszebb cicája a stuttgarti világkiállításon. Az öthónapos saját tenyésztésű macskán kívül, aki a fődíjat hozhatta el, több cica is díjazott lett különböző kategóriákban.

Cuki havas kutyás képek!

Háziállat
-
  19.12.03 06:10 Állatvilág

A cuki havas macskás képek után, jöjjenek a cuki havas kutyás fotók! A kutyák imádják a havat, ugrálnak, szaladgálnak, eszik és gyűrik. Persze csak addig, amíg a talppárnácskáik közé nem fagy a hó, akkor aztán iszkolnak befele melegedni.. :)

100 kiló szemetet találtak egy bálna tetemében

Több mint 100 kilogramm szemetet találtak a skóciai Harris szigeten egy partra sodródott nagy ámbráscet tetemében - írja a BBC.

Hogyan gondozzuk télen a kutyánkat?

Háziállat
-
  19.12.02 15:20 Állatvilág

A friss hó játszani hív minket és ebünket is, azonban az önfeledt mókázás után gondoskodjunk arról, hogy a fagyos időjárás minél kevésbé viselje meg kutyánkat.