Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Videó az egyik kullancsok által terjesztett betegségről

Háziállat
-
  Tegnap 15:18 Állatvilág

Mi is írtunk már korábban a babéziáról, ami a kullancsok által terjesztett betegség. Ebben a videóban nagyon érthetően magyarázzák el mi is ez és hogyan betegítheti meg a kedvencünket.

Tudnivalók mielőtt törpenyulat veszünk magunkhoz

Háziállat
-
  Tegnap 14:46 Állatvilág

Minden háziállat befogadása előtt érdemes utánajárni mivel jár az adott állat tartása Összefoglaltuk mi a teendő mielőtt törpenyulat viszünk haza. Fontos hangsúlyozni, hogy jelen cikk a hobbiállatként tartott törpenyulak tartásáról szól, nem pedig a más célból tartott nyulakról.

A macskával való alvás előnyei és hátrányai

Háziállat
-
  20.01.27 14:04 Állatvilág

Némelyek el sem tudják képzelni, hogy macska-kupacok nélkül aludjanak, míg mások nem viselik el, hogy kedvenceik elfoglalják az ágyat.

Az év emlőse 2020 - az európai vidra

Háziállat
-
  20.01.27 12:16 Állatvilág

Idén az európai vidra lett az év emlőse. A Vadonleső Program hetedik éve választja meg azt a védett vagy fokozottan védett, többnyire közösségű jelentőségű őshonos emlősfajt, amelyre szeretné egész évben ráirányítani mind a szakmai közösség, mind pedig a társadalom széles rétegének figyelmét.

Minden, amit a kedvenceink helyes táplálásáról tudni kell

Háziállat
-
  20.01.26 17:27 Állatvilág

A felelős állattartás egyik alappillére a megfelelő táplálás kialakítása kedvenceink számára. Ha egészséges táplálást biztosítunk kutyánknak, vagy macskánknak akkor elkerülhetünk számos súlyos betegséget, sőt meghosszabbíthatjuk az életüket. A Royal Canin tápokkal biztosíthatunk számukra minden szükséges tápanyagot, ráadásul…

Tippek - hogyan teheted kutyás téli vakációdat zökkenőmentessé

Tettél már nagyobb utazást négylábú barátoddal, vagy ez lesz az első alkalom, amikor a blökit magaddal viszed, és egyelőre fogalmad sincs, mire számíts? Nem is beszélve arról, hogy tél van és hideg! Hogyan kell ilyenkor megtervezni egy autóutat? Mit kell figyelembe venni, ha netán repülni készültök? Semmi pánik: elmondjuk, hogyan teheted…

Oltási felhívás Lyme kór ellen - így védheted meg kutyádat!

Háziállat
-
  20.01.23 09:05 Állatvilág

A Lyme kór idült, többéves lefolyású betegség, lappangási ideje több hónap, melyet a kutyák a kullancsoktól kaphatnak el.