Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Hogyan válasszunk panziót kedvencünknek?

A kutyával kicsit egyszerűbb a helyzetünk, mert ma már sok szálláshelyre magunkkal tudjuk vinni a kedvencünket, akár külföldre is. De mi legyen, ha a kinézett szállás nem kutyabarát? És pláne mit tegyünk cicánkkal, kisemlősünkkel ha nyaralni megyünk?

Szavazz az év madarára

Háziállat
-
  Tegnap 19:53 Állatvilág

2019 július 2019. július 25. 12 óráig lehet szavazni a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület honlapján arra mi legyen az Év madara 2020-ban. A legtöbb voksot kapott faj elnyeri a 2020 év madara címet. Az MME ez alapján indítja el a jövő évi kampány előkészítését.

Himalája macska, a perzsahasonmás

Háziállat
-
  Tegnap 08:00 Állatvilág

Több évtizeddel ezelőtt egy fanatikus tenyésztő elhatározta, hogy keresztezi a sziámit a perzsa macskával, s olyan cicát alakit ki, amelynél mindkét fajta jellemzői megtalálhatók. Nos, valahogy így keletkezett a himalája macska.

Bichon bolognese, a kis fehér szőrgombóc

Háziállat
-
  19.07.19 12:47 Állatvilág

A bichon bolognese nagyon népszerű kutyafajta, hiszen apró termete miatt egy kis lakásban is jól érzi magát, szőre nem hullik, allergiások is tarthatják. Nagyon barátságos, így kisgyermek mellé is ajánlott, jól kijön a többi állattal is.

Parvo járvány Dél-Pesten

A XX. kerületi Tölgyesi Állatorvosi Rendelőben a héten 3 parvos kutya is járt, és a rendelő közleménye szerint Dél-Pest több kerületében jelezték számukra a kollégák, hogy járvány közeli helyzet van. De mi is az a parvo? Kell e félni tőle? Mit tehet a gazdi?

Nagyon gyorsan tanulnak a fiatal ausztrál kéknyelvű szkinkek

Háziállat
-
  19.07.18 13:01 Állatvilág

Egy ausztrál kutatásból kiderült, hogy már szinte a kezdetektől fogva felnőtt módjára képesek tanulni a fiatal ausztrál kéknyelvű szkinkek.

Gazdit keres Belián, a csincsilla

Háziállat
-
  19.07.17 12:45 Állatvilág

Belián egy fiatal felnőtt, white tan csincsilla. Sérülései szépen meggyógyultak, maradandó nyomokat csak a fülén hagyott a sorsa, illeteve a mozgása még nem tökéletes, de nagyon szépen fejlődik, lépcsőzni már tud. Táskáját már bepakolta, ivaros nőstény mellé szeretne költözni, ingergazdag palotába.

Éjszaka a Szegedi Vadasparkban

Ausztrália és Madagaszkár élővilágát és kultúráját bemutató késő esti és éjszakai programokkal várják szombaton a látogatókat a Szegedi Vadasparkban. Az állatkert közleménye szerint az aznap váltott jegyekkel, este vissza lehet térni.

Hogyan nyaraljunk kutyával?

Háziállat
-
  19.07.17 10:03 Állatvilág

A kutyák a legtöbb helyen családtagnak számítanak, akiktől nem szívesen válunk meg a nyaralások alkalmával sem, akár még külföldi úticél esetén sem. Az alábbiakban összeszedtük mire figyeljünk, mit kell magunkkal vinni, hogy gondtalan legyen a kutyánkkal való nyaralás.