Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

Európa leggazdagabb államában 38-szor annyit költhet az átlagpolgár, mint a legszegényebbnél. De hol állunk mi, magy…

2020-ban egy átlagos európai polgárnak a járvány gazdasági hatásai miatt 773 euróval kevesebb, azaz 13.894 euró áll rendelkezésére elkölthető jövedelemként. A magyarok esetében ez az összeg 6871 euró, átszámítva 2,45 millió forint-derül ki a GfK friss tanulmányából.

Napközben le, azután fel: így reagált a forint a jegybank kamatdöntésére

Haszon.hu
-
  Tegnap 15:34 Gazdaság

Erősödött a forint a nemzetközi bankközi devizapiacon kedd délután, miután kihirdették a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kamatdöntését.

Muzsikáló Magyarország, ezek az éttermi zenekarok kaptak milliós, vissza nem térítendő állami támogatást

Kilencvenhét éttermi cigányzenekar 456 zenésze kapott támogatást a kormány Muzsikáló Magyarország programjában. Az mfor.hu annak járt utána, hogy kik a nyertesek. Budapest emblematikus helyei és milliárdosok éttermei is szerepelnek a listán.

Változott a szereposztás: Kína lenyomta Észak-Amerikát a mozis piacon

Haszon.hu
-
  20.10.19 19:32 Külföld

Kína 2020-ban hivatalosan is megelőzte Észak-Amerikát a legnagyobb mozis jegyárbevételi piacok versenyében - írja a The Hollywood Reporter.

Ami másnak szemét, az 4500 háztartásnak az éves áramfogyasztása

Haszon.hu
-
  20.10.19 18:37 Gazdaság

ALTEO: körforgásos gazdasággal és hulladékmenedzsmenttel a fenntartható jövőért.

Januártól illetékmentesek is lesznek a CSOK-kal vásárolt ingatlanok

Teljes illetékmentességet biztosít a kormány azoknak, akik családi otthonteremtési kedvezménnyel (CSOK) vásárolnak új vagy használt ingatlant - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Itt a javaslat: Így szabályozná a kormány a törlesztési moratórium meghosszabbítását

Benyújtotta az Országgyűlésnek a törlesztési moratórium 2021. június 30-ig történő meghosszabbításáról szóló törvényjavaslatot Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.

Megcsíphették az amerikai történelem legnagyobb adócsalóját

Robert Brockmant egy üzlettársa dobta fel, akit korábban lefülelt a hatóság.

A kata szigorításának visszavonását kérik szakmai szervezetek, lesz-e foganatja?

Haszon.hu
-
  20.10.15 18:33 Gazdaság

A kata (kisadózó vállalkozások tételes adója) 2021-től hatályos szigorításának visszavonását, és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) 7+1 pontos javaslatának megtárgyalását kéri a parlamenttől több szakmai érdekképviseleti szervezet.

Nem adott számlát az ellenőröknek, lebukott a titkos szerelmi fészek kiadója

Haszon.hu
-
  20.10.15 11:37 Gazdaság

Randevúkra adta ki lakásait egy zalai bérbeadó, aki milliós bírságra számíthat, miután a nála bejelentkező adóellenőröknek nem adott számlát - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Zala Megyei Adó- és Vámigazgatósága.

Kiállították a bizonyítványt a magyar családi házakról, nem túl hízelgő

Magyarországon a 2,7 millió családi háznak csupán 5-10 százaléka tekinthető energetikailag korszerűnek, az épületek több mint 60 százalékára jelentős felújítás vár még - közölte a Knauf Insulation Kft. és a Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesülete.

2020 – Honlapok új megvilágításban

Haszon.hu
-
  20.10.15 08:39 Gazdaság

A vírus hatásai felpörgették a digitális marketinget, ezért soha nem látott méreteket öltött a KKV-szektor digitalizációjának igénye. A webes ügyfélkezelés előtérbe kerülése rohamos döntéshozatal mellett azonnali fejlesztéseket igényelt, ezért új szerepet kaptak a vállalati weboldalak.

Fizetéskor is jobban kerültük a fizikai érintkezést a járvány miatt

Felerősítette az elektronikus fizetés iránti igényt a járványügyi helyzet, de csak hosszabb távon derül majd ki, hogy a növekedés mekkora része lesz tartós - írja a Magyar Nemzeti Bank (MBN) most közzétett tanulmányában, amely a koronavírus-járvány elektronikus pénzforgalomra gyakorolt első félévi hatását elemzi.

Rosszul jártak az euróban megállapított bérleti díjjal a boltosok

Haszon.hu
-
  20.10.14 16:09 Gazdaság

Igazságtalan tartják a magyar boltosok, hogy sok esetben euróban határozzák meg a bérleti díjukat, ami jelentős árfolyamkockázattal jár. A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség ezért azt javasolja, hogy a bérbeadók csak kompromisszumos megoldással emelhessék a költségeket, a kormány pedig hozzon létre egységes, központi…

Gyengült a forint, durván drágultak itthon az iPhone-ok

Haszon.hu
-
  20.10.14 11:18 Mobiltech

A tavaly ősszel bejelentett legolcsóbb iPhone-t, a 64 GB-os tárhellyel szerelt iPhone 11-est 699 dollárért hirdette az Apple. Most a legolcsóbb modell az ugyanekkora tárhelyű iPhone 12 mini, és az is 699 dollárba kerül. Ám míg az összeg tavaly 289 990 forintra jött ki, idén már 299 990 forintot jelent – derül ki az Apple hivatalos árlistájából.