Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

Black Veil Brides – Kezd kiteljesedni a történet

Hard Rock
-
 Tegnap 18:34Zene

A Fields Of Bone videója ott folytatódik, ahol a Scarlet Cross végződött. A videó mellé megérkeztek a pontos infók is a lemezről és a konceptalbum történetéről is többet tudhatunk meg.

Jordan Rudess – Visszatér a színpadra már májusban!

Hard Rock
-
 Tegnap 12:13Zene

A Dream Theater billentyűse bejelentette, hogy a nemrég megjelent szólólemezét élőben is bemutatja, nagy meglepetésre nem online bemutatót tart, hanem igazi koncerteket, közönség előtt.

Motörhead – Újabb részlet a berlini koncertből

Hard Rock
-
 Tegnap 10:49Zene

Nem sokkal a megjelenés előtt étvágycsinálóként újabb részletet közöltek a Motörhead posztumusz koncertanyagából.

Fear Factory – Fény az alagút végén

Több évnyi kálvária után rendeződni látszanak a dolgok a zenekar körül, előrukkoltak az új lemez címével és borítójával, hamarosan jön az első dal is.

Santa Cruz – Klipen egy új dal: Crossfire

Hard Rock
-
 Tegnap 08:08Zene

Felpörögtek az események az Archie Cruz vezette Santa Cruz körül, ugyanis a jelenleg mindössze két tagot számláló banda már a második dalt is megosztotta készülő lemezéről.

Dimmu Borgir: Puritanical Euphoric Misanthropia

Hard Rock
-
 21.04.10 19:26Zene

A szimfonikus black metal műfajban a ’Puritanical Euphoric Misanthropia’ az a lemez, ami megvillantja a kreativitás csillagainak szerencsés együttállását. Időtálló, dermesztően gonosz, döbbenetesen profi és sátánian ihletett lemez.

Börtönbe kerül a Sabaton egykori gitárosa, Rikard Sundén

Hard Rock
-
 21.04.10 19:03Zene

Egy nyolcéves kislány molesztálása és gyermekpornó birtoklása miatt kilenc hónap börtönbüntetést, valamint pénzbírságot kapott a Sabaton és a Civil War egykori gitárosa, Rikard Sundén.

Lynyrd Skynyrd – Hallgasd meg a Sweet Home Alabamát 1976-ból!

Hard Rock
-
 21.04.10 13:03Zene

Tegnap került boltokba a Lynyrd Skynyrd régi-új koncertfelvétele, amiről a megjelenés apropójából most két dal videóját csekkolhatod le.

Cheap Trick – Élőben a Stephen Colbert-show-ban

Hard Rock
-
 21.04.10 12:57Zene

Csütörtök éjjel a Cheap Trick élőben lépett fel a 'The Late Show With Stephen Colbert' című műsorban. A basszusgitáros Tom Petersson korábbi nyitott szívműtéte miatt végig ülve játszott a háttérben.

Jason Becker – Bakteriális fertőzése van

Hard Rock
-
 21.04.10 12:25Zene

A legendás gitáros és zeneszerző, Jason Becker, aki több mint 30 éve él ALS-szel, egy észak-kaliforniai kórházban van és bakteriális fertőzés miatt kezelik.

Lindemann – Angol nyelvű nóta érkezett Moszkvából

Hard Rock
-
 21.04.10 11:56Zene

A korábban bemutatott Allesfresser után most az első lemezről egy angol nyelvű nótát jelentetett meg a Lindemann a hamarosan megjelenő moszkvai koncertről. A dal nagy botrányt kavart videója persze végig ott megy a koncerten is a háttérben.

Flotsam And Jetsam – „Nincsenek töltelékdalaink”

Klippel együtt debütált a Flotsam And Jetsam vadiúj dala, a Burn The Sky. A szóban forgó tétel a csapat júniusban érkező lemezén kap helyet.

Sabaton – 500 évet utaztak vissza az időben

A svéd nyelvű verzió után megjelent a Livgardet nóta angol nyelvű kiadása is The Royal Guard címmel, melynek kedvéért korhű ruhákba öltözve egy véres videót is leforgattak.

Guns N’ Roses – Félóra Brazíliából

Hard Rock
-
 21.04.10 09:56Zene

A Guns N' Roses legénysége tovább folytatja a múltidézést, ezúttal a ’Not In This Lifetime’ turné 2016-os, brazíliavárosi állomásáról osztottak meg egy félórás felvételt. További jó hír, hogy a csapat a jelek szerint 2022-ben hozzánk közel is fellép.

Witchbound – Már a második dal nyilvános a hó végén érkező anyagról

Hard Rock
-
 21.04.10 09:38Zene

A Stormwitch klasszikus felállásának tagjai által létrehozott Witchbound már a második nótát mutatja be az új lemezről, az Interstellar Odysseyre is igaz, hogy anélkül lépnek ki a múlt árnyékából, hogy közben megfeledkeznének a zenekar gyökereiről.