Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Milyen házat építsünk energetikai szempontból?

Happy Home
-
 Ma 05:13Otthon

Energetikai szempontból a környezetbarát otthonok három fő típusba sorolhatók: vannak az alacsony energiaigényű házak, a passzívházak, illetve az aktív házak. Na, de azt vajon tudod-e, hogy mit takarnak pontosan ezek a fogalmak?

5 kis lépés a környezetbarát életért

Happy Home
-
 Tegnap 05:13Otthon

Környezetünk megóvásának fontosságát nem tudjuk elégszer hangsúlyozni. Ha nem tudod, hogyan indulj el az úton az alábbi öt lépés hasznos kiindulópont lehet.

Mekkora az élhető, bolygóbarát ház?

Happy Home
-
 21.04.18 05:13Otthon

Gyakran felmerülő kérdés, mekkora méretű az ideális ház? A környezetbarát válasz: a lehető legkisebb környezetterheléssel járó ingatlan, a jó ingatlan.

Okos árnyékolók – A praktikus megoldás

Happy Home
-
 21.04.17 12:44Otthon

Mi sül ki belőle, ha a modern árnyékolók „házasságot kötnek” az okos otthon rendszerekkel? Három dolog biztosan: energiahatékonyság, kényelem és biztonság.

Álomból valóság – mindössze 45 nap alatt!

Happy Home
-
 21.04.16 05:13Otthon

Otthonfelújítás mindössze 45 nap alatt?! Álomszerűen hangzik, nemde? Pedig mi biztosíthatunk róla, hogy ez nem egy szimpla áprilisi tréfa!

Munkapult választási kisokos

Happy Home
-
 21.04.15 05:13Otthon

Milyen az ideális munkapult? Hogyan válasszuk ki, hogy álomkonyhánkat a víz ne tegye rémálommá? Olvass tovább és kiderül!

Egy vagy többszintes az ideális ház?

Happy Home
-
 21.04.14 05:13Otthon

Örök kérdés, hogy mekkorára tervezzük otthonunkat. Elegendő-e egy szint, elfér-e benne a család? Vagy inkább legyen több szintes ház?