Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

BL: Németországban a magyarok

A BL harmadik csoportfordulójában mindkét magyar érdekelt csapat Németországban játszik vasárnap. A Győr a Thüringer HC, az FTC pedig a Bietigheim vendégeként csillogtathatja meg tudását. Emellett a Sävehof a Brestet, míg a Metz a Podgoricát fogadja.

Továbbjutott a Kohász és a Siófok

Handball
-
  Tegnap 19:39 Sport  Somogy Siófok

Az EHF-kupa második selejtezőkörében a Dunaújváros itthon fogadta svájci ellenfelét, és jutott kettős győzelemmel tovább. A Siófok a múlt heti váci sikert követően most hazai pályán tette meg ugyanezt.

Sima fehérvári győzelem

Handball
-
  Tegnap 18:39 Sport 

A nemzetközi kupaküzdelmek mellett egyetlen bajnoki találkozóra is sor került szombaton a női ligában: a Fehérvár a Mosonmagyaróvár csapatát fogadta.

EHF-kupa: továbbjutott a Kohász

Handball
-
  Tegnap 17:39 Sport  Somogy Siófok

Az EHF-kupa második selejtezőkörében a Dunaújváros itthon fogadta svájci ellenfelét, és jutott kettős győzelemmel tovább. A Siófok a múlt heti váci sikert követően most hazai pályán teheti meg ugyanezt.

A csoport élére ugrott a Rosztov

Handball
-
  Tegnap 17:39 Sport 

A BL harmadik fordulójából szombaton három mérkőzés kerül megrendezésre. A Fradi és a Győr vasárnap lép majd pályára.

Vezet odahaza a Fehérvár

Handball
-
  Tegnap 17:37 Sport 

A nemzetközi kupaküzdelmek mellett egyetlen bajnoki találkozóra is sor kerül szombaton a női ligában: a Fehérvár a Mosonmagyaróvár csapatát fogadja.

Otthon kapott ki a Larvik

Handball
-
  18.10.19 20:39 Sport  Kézilabda DVSC

A BL harmadik fordulója már pénteken kezdetét vette: a Larvik az Odensét fogadta, s a mérkőzésről a dánok távoztak győztesen.

Vezet az Odense Larvikban

Handball
-
  18.10.19 19:39 Sport 

A BL harmadik fordulója már pénteken kezdetét veszi: a Larvik az Odensét fogadja.

Pontot szerzett az MTK Budaörsön

Handball
-
  18.10.19 18:39 Sport 

Péntek este a Budaörsnél az MTK, a DVSC-nél pedig az Eger volt a vendég a bajnokság hatodik fordulójában.

MK: megvannak az első továbbjutók

Handball
-
  18.10.17 20:39 Sport 

Szerdán megkezdődnek a Magyar Kupa harmadik fordulójának küzdelmei. Az első továbbjutóink már meg is van: a Mosonmagyaróvár könnyedén nyert Mohácson, a Kisvárda pedig Budapesten.

Csabán játszott döntetlent az ÉRD

Handball
-
  18.10.17 19:39 Sport  Békéscsaba Békés

Félidőben két találattal vezetett a vendég ÉRD a Békéscsaba otthonában az NB I. 6. fordulójának szerdai találkozóján, ám a végeredmény 30-30-as egál lett.

MK: a harmadik forduló zajlik

Handball
-
  18.10.17 19:39 Sport 

Szerdán megkezdődnek a Magyar Kupa harmadik fordulójának küzdelmei. Az első továbbjutónk már meg is van: a Mosonmagyaróvár könnyedén nyert Budapesten.

"Szenvedtem, de nem adom fel"

Handball
-
  18.10.17 15:39 Sport  Győr Győri ETO

Korsós Dorina, a Győri Audi ETO KC-tól a TusSies Metzingennek kölcsönadott balszélső két éve folyamatosan sérülésekkel bajlódik, négy műtéten esett már át, de nem adja fel, abban bízik, hogy legkésőbb januárban újra pályára léphet.

Érden a Fradi, idegenben a Győr

Handball
-
  18.10.14 14:36 Sport  Bajnokok Ligája Kézilabda

A BL második csoportkörében a Fradi Érden fogadta a Vipers csapatát, s tartotta a végén nehezen itthon a pontokat. A Győr Kaproncán vendégeskedett, s aratott újabb sikert. Pályára lépett a Metz Odensében, illetve a Bukarest a Bietigheim otthonában.