Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Orosz-francia derbi a döntőben

Handball
-
  Tegnap 23:06 Sport FTC Vízilabda

Az Eb 5. helyéért rendezett mérkőzésen a norvégok nyertek, majd sor került az elődöntőkre is. Az elsőn Oroszország legyőzte Romániát, majd a házigazda Franciaország nyert a hollandok ellen.

A norvégoké az ötödik hely

Megrendezték a bronzmérkőzést is az Európa-bajnokságon, valamint sor kerül az elődöntőkre is, az elsőn Oroszország legyőzte Romániát, majd Hollandia a házigazda Franciaországgal találkozik.

Vb: ellenfélre várnak a magyarok

Handball
-
  18.12.13 20:06 Sport

Szombaton 16.30-kor sorsolják ki a 2019-es vb európai selejtezőinek párosítását Párizsban. A franciák világbajnokként, a románok, a hollandok és az oroszok ezen az Eb-n nyújtott teljesítményükkel már kijutottak. A mieink a 2. kalapból kaphatnak ellenfelet.

Véget értek a középdöntők

Handball
-
  18.12.12 23:06 Sport Románia Kézilabda

Utolsó fordulójához érkezett az Európa-bajnokság középdöntője . Az oroszokhoz Franciaország, Hollandia és Románia csatlakozott az elődöntőben. A magyar lányok nagyszerű játékkal arattak kétgólos győzelmet a románok felett, és végül a hetedik helyen zárták az Eb-t.

Véget érnek a középdöntők

Handball
-
  18.12.12 16:06 Sport Románia Kézilabda

Utolsó fordulójához érkezett az Európa-bajnokság középdöntője . Ma kiderül, hogy melyik három csapat csatlakozik az oroszokhoz az elődöntőben. A magyar lányok nagyszerű játékkal arattak kétgólos győzelmet a románok felett.

Fordítottak, és nyertek a románok

Handball
-
  18.12.11 20:06 Sport Románia Hollandia

Válogatottunk középdöntő-csoportjában az eddig nulla ponttal álló spanyolok a románokkal mérkőztek meg, a norvégokra pedig a hollandok vártak. A mieink pihentek ezen a keddi játéknapon.

Spanyol előny a félidőben

Handball
-
  18.12.11 19:06 Sport Románia Hollandia

Válogatottunk középdöntő-csoportjában az eddig nulla ponttal álló spanyolok a románokkal mérkőznek meg, a norvégokra pedig a csoportelső hollandok várnak. A mieink pihennek ezen a keddi játéknapon.

Nemzetközi klasszis az MKC-ban

Handball
-
  18.12.11 16:06 Sport Kosárlabda

Javában tart a női kézilabda Európa-bajnokság, amelynek árnyékában viszont a hazai csapatok készülnek a bajnokság folytatására.

Orosz diadal a dánok ellen

Handball
-
  18.12.10 20:06 Sport Kézilabda Dánia

Az Eb középdöntőjének 3. játéknapján dán - orosz és szerb - montenegrói találkozót rendeztek. Oroszország elsőként jutott a pénteki elődöntőbe.

Orosz előny a dánok ellen

Handball
-
  18.12.10 19:06 Sport

Az Eb középdöntőjének 3. játéknapján dán - orosz és szerb - montenegrói találkozót rendeznek.

Nagy csatában siker a németek ellen

Handball
-
  18.12.09 17:06 Sport

A szombati pihenőnap után vasárnap négy mérkőzés volt soron az Európa-bajnokság középdöntő-szakaszában. A magyar válogatott ellenfele ezúttal Németország volt.

Előny Németország ellen

Handball
-
  18.12.09 16:06 Sport

A szombati pihenőnap után vasárnap négy mérkőzés következikaz Európa-bajnokság középdöntő-szakaszában. A magyar válogatott ellenfele ezúttal Németország.

Németország következik

Handball
-
  18.12.09 15:06 Sport

A szombati pihenőnap után vasárnap négy mérkőzés következikaz Európa-bajnokság középdöntő-szakaszában. A magyar válogatott ellenfele ezúttal Németország.