Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 186 hír

Ezt tudtad a győri kézis lányokról?

Győr Plusz
-
  Tegnap 19:57 Sport

Mennyi kávét isznak a kézilabdázók mérkőzés előtt? Mivel pótolják a meccsek alatt elégetett kalóriákat a hazaúton? Milyen váratlan események fordultak elő utazás közben?

Krémes tojás sült sajttal

Győr Plusz
-
  Tegnap 19:05 Recept

Az egészséges menük közül ez az én legkedvesebb verzióm. A sült, kérges sajt, krémes tojás és fűszeres avokádó látványnak sem utolsó, de legfőképpen ideális vacsoraötlet.

Demencia: fontos a szemléletformálás

Győr Plusz
-
  Tegnap 18:00 Megyei

Az időskori demencia ma már népbetegség, minden 3. másodpercben új beteget diagnosztizálnak a világban. A diagnózis sokként zúdul a betegre és családjára, mindehhez az érintettek nem rendelkeznek releváns tudással, és ehhez kapcsolódóan arról sincs ismeretük, hogy hol kaphatnak megfelelő segítséget.

Ismét Sopronban lesz a négyes döntő

Az előző évhez hasonlóan ismét a Sopron Basket rendezi a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjét, amelyre idén április 12-14-én kerül sor.

A Gyirmót edzője is távozik

Szerdán a Gyirmót Fc Győr vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott Szepessy László vezetőedzővel.

Vérdopping - Huszonegy sportolót gyanúsítanak

Győr Plusz
-
  Tegnap 15:30 KülföldDopping

Nyolc nemzetből 21 sportolót gyanúsítanak vérdoppingolással az északisí-világbajnokság alatt végrehajtott razzia után.

Theresa May hivatalosan kérte a Brexit halasztását

Theresa May brit miniszterelnök szerdán hivatalosan kezdeményezte az Európai Uniónál a brit Eu-tagság jövő pénteken esedékes megszűnésének (Brexit) elhalasztását június 30-áig.

Hogy ne folyjon ki a kezükből!

Győr Plusz
-
  Tegnap 15:08 Megyei

A tudatos pénzhasználatra nevelő, a diákok pénzügyi kultúrájának fejlesztését célul tűző regionális programsorozatot rendeztek Győrben, amely pénteken családi nappal zárul.

A bronzért küzdenek a győri juniorok!

Győr Plusz
-
  Tegnap 14:42 Sport

Az első bronz mérkőzés után három gól a hátrányuk a fiatal győri hokisoknak, ami nem ledolgozhatatlan. A csapat pénteken 17.30-tól hazai pályán, a Győri Jégcentrumban vehet revansot az újpesti csapaton.

Kezdődik a csillagászati tavasz

Szerda este kezdődik a csillagászati tavasz - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján, kiemelve azt is, hogy ebben az évszázadban már nem lesz többet napéjegyenlőség március 21-én.

Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj - Lezárult a szavazás

Idén is több győri orvost jelöltek a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra. A szavazás lezárul, az elismerést április 11-én adják majd át. Térségünkben dr. Sayour Amer kardiológus a hatodik, dr. Mika Péter Norbert szülész-nőgyógyász pedig a hetedik helyet kapta.

Brexit - Theresa May csak rövid halasztást kér

Győr Plusz
-
  Tegnap 12:58 KülföldBrexit

Theresa May miniszterelnök a brit Eu-tagság megszűnésének (Brexit) viszonylag rövid halasztását kéri az Európai Uniótól - közölte szerdán a Downing Street. Donald Trump amerikai elnök fia az egyik brit lapban szerdán megjelent cikkében a Brexit halasztását a brit demokrácia halálának minősítette.

Árokba hajtottak autójukkal

Győr Plusz
-
  Tegnap 12:49 Megyei

Több ember is megsérült az elmúlt 24 órában, a megyénk útjain történt balesetek során – írta a police.hu.

Tablet és robotok a Radnóti-iskolában

Győr Plusz
-
  Tegnap 12:19 Megyei

A győri Radnóti Miklós Általános Iskola lépést tart modern világunk digitális fejlődésével. Ezt egy sikeres pályázat is segíti, amelynek vívmányait szakmai nap keretein belül mutatták be az érdeklődőknek szerdán délelőtt.

03.30 Egészség-Piac

Győr Plusz
-
  Tegnap 12:10 Kultúra

Idén tavasszal újra várják az érdeklődőket 12 helyszínen a városban ingyenes egészségmegőrző programokra!