Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Így növelhető az ipari termelékenység

Gyártástrend
-
  Tegnap 18:39 Infotech

Az ipari vállalatok a Rockwell Automation ThinManager platformjának 11.0 verziójával még jobban egyéni igényeiknek megfelelően alakíthatják a termelési információk megjelenítését.

Egyre több akadály

Kereskedelempolitikai viták, az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból való távozása és a különféle gazdasági szankciók okozta bizonytalanságok fékezik a világgazdaság lendületét. Ez a jelenség a magyar gazdaság növekedésére és exportja alakulására is fékező hatást gyakorol.

Átadták a Mapei új gyárát

2,8 milliárd forintos beruházás keretében, robottechnológia bevezetésével tette hatékonyabbá gyártási folyamatait a vállalat, valamint kétszeresére, mintegy 15 ezer négyzetméterre bővítette a raktárkapacitását. 

Formában van a formakészítő ipar

Gyártástrend
-
  19.03.20 13:33 Gazdaság

Validált szerszámok nélkül nincs hatékony nemzetgazdaság – ez a következtetés levonható a májusi stuttgarti Moulding Expo szerszám-, modell- és formagyártási szakvásár nemzetközi sajtótájékoztatóján hallottak alapján is.

MI-vel és gépi tanulással bővült az NX szoftver

Gyártástrend
-
  19.03.20 10:39 Tudomány

A Siemens bejelentette digitálizációs platformjának bővítését és ennek keretében az NX szoftver legújabb, gépi tanulással (ML) és mesterséges intelligencia (AI) alapú képességekkel bővített verzióját.

Debrecenbe visszük az új technológiákat

Gyártástrend
-
  19.03.19 16:42 Gazdaság

Második éve rendezzük meg digitalzációs roadshow-nkat gyártó kkv-k számára vidéki helyszíneken. A következő állomás március 28-án, Debrecenben lesz.

360 fokban segíti a manőverezést

Gyártástrend
-
  19.03.19 12:13 Gazdaság

A Bosch multikamerás rendszerének beépítésével a vezető 360 fokban látja a targonca környezetét még akkor is, ha nagyméretű rakományt szállít.

Újra az amerikai piacra lépett a Messer

Gyártástrend
-
  19.03.18 18:15 Gazdaság

A Messer Group GmbH megszerezte a világ egyik legnagyobb ipari és egészségügyi gáz-gyártójától, a Linde AG-tól észak-amerikai érdekeltségeinek jelentős részét, valamint bizonyos Linde és Praxair üzletrészeket Dél-Amerikában.

Egészségünk őrzői, amelyeket akár le is nyelhetünk

Gyártástrend
-
  19.03.17 18:22 Tudomány

A világ meditechfejlesztői tetőtől talpig ellátnak minket szenzorokkal! Korunk digitális eszközeivel nyomon követhetjük a testünk működését, és egyre nagyobb segítséget nyújtanak a személyre szabott orvoslás megvalósulásában. 10 hordozható egészségügyi eszközt gyűjtöttünk össze.