Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Grillezett ratatouille sajttal

Ha szeretnéd egy ételben látni a színes, ízletes őszi zöldségeket, akkor a ratatouille jó választás. Ugyan sokáig készül, de bátran magára hagyható és hatalmas adag is készíthető egyszerre.

Grillezz rossz időben is

A grillezés igazi nyári program, de ez nem jelenti azt, hogy időnként nem kell szembesülni a széllel és esővel a parázsló faszén mellett állva. Ha a kerti parti vagy a sütögetés napján borult az idő, nem kell lemondani a finom falatokról, elég betartani pár trükköt és az eredmény továbbra is garantált.

Hogyan grillezz gombát?

Grill Receptek
-
 20.11.29 13:05Recept

A gomba magas víztartalmánál fogva különösen alkalmas grillezésre, hiszen a magas, direkt sütési hőmérséklet ellenére sem szárad ki, hanem finom puha marad (amennyiben persze nincs túlsütve). Az eltérő nagyságú gombákból azonban más-más sütési módszerrel lehet kihozni a maximumot.

Permezános sertés szelet

Gyorsan összeállítható, majd magára hagyható fogás, ami egy egész családnak elegendő vacsorát ad.

Grillezett sütőtök mártogatós

A téli hideg estéken jól esik egy színes, illatos és ízletes mártogatós, ami előételnek és tévénézős snacknek is kiváló.

Grillezett csirkeszárny barackos páccal

Édeskés, ragacsos és enyhén csípős páca miatt igazán maradandó élmény készülhet az egyszerű csirkeszárnyból is.