Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Se bugyi, se más: lesd meg a kertben nudizó természetes, formás mellű álomnőt

Ripost
-
  Ma 05:00 Sport

Minden ruhadarabjától megszabadult a magyar származású amerikai futballsztár gyönyörű felesége, Nora.

Kihirdették az MVM Edison startup verseny győzteseit

ProfitLine
-
  Ma 05:00 Gazdaság

Indukciós rollertöltő, digitális malacpersely és a megújuló energia közösségi finanszírozását lehetővé tevő megoldás nyerte az MVM Edison 2020 startup versenyt.

Szigorúbb fellépést várnak az állatszaporítókkal szemben

Hírklikk
-
  Ma 05:00 Belföld

Április elseje óta az egyik hazai apróhirdetési oldal folyamatosan és végleg törli az állatszaporítók hirdetéseit. A kitiltással fel szeretnék hívni a figyelmet a szaporítók tevékenységének következményeire, míg az állatmenhelyek számára biztosított ingyenes felülettel az örökbefogadásra biztatják a potenciális gazdikat.

Tényleg nem látja el a szegényeket az amerikai egészségügyi rendszer

Növekedés
-
  Ma 04:40 Gazdaság

A koronavírus-járvány kapcsán óhatatlanul nagyobb figyelem irányul arra, hogy az egyes országokban általában hogy működik az egészségügyi rendszer. Az USA_ban a fejlett országok közül egyedüliként nincs általános egészségbiztosítás.

Milyen előnyei vannak az apasági szabadságnak?

Babaszoba
-
  Ma 04:39 Életmód

Kutatók arra voltak kíváncsiak, hogy milyen hatásai vannak az apasági szabadságnak a szülői kompetenciákra, a szülő-gyerek kapcsolatra.

5 betegség, amit a házi por okozhat

Női NetCafe
-
  Ma 04:38 Egészség

Az ártalmatlannak tűnő otthoni por számos probléma forrása lehet, mivel rengeteg veszélyes vegyszer tapad meg benne, amely egészségügyi kockázatokat hordoz magában.

Ismerje meg Weiss Manfrédot, a XX. század leginnovatívabb magyar vállalkozóját

Tudás.hu
-
  Ma 04:36 Kultúra

Házában öt évvel korábban volt áram, mint az angol királyi palotában, vállalatai pedig a hazai GDP-bővüléséhez tíz százalékkal járultak hozzá. A magyar ipar “koronagyémántjának” tulajdonosa, a

Minneapolis: a tüntetők felgyújtottak egy rendőrőrsöt

Minneapolisban tovább folytatódtak a tüntetések és az erőszakos megmozdulások, a nagyváros lángokban áll, a tüntetők péntekre virradóra felgyújtottak egy rendőrőrsöt is. A zavargások kiváltó oka, hogy hétfőn este egy fekete férfi meghalt a durva rendőri intézkedés után. Az afroamerikai George Floydot egy igazoltatás során négy fehér rendőrtiszt a…

Ügyfélmegtartás, avagy második szakaszába lépett a koronavírus elleni küzdelem V.

Második szakaszába lépett a koronavírus elleni küzdelem, egyre több vállalatnál indul be a termelés, és térnek vissza a dolgozók. Az egyik nagy vállalatirányítás szoftvereket gyártó társaság szakértői közzétették ajánlásukat a járványhelyzet miatti készültség fokozatos lazításának időszakára. Válság idején a legnagyobb érték a hűség, nem csak…

Koronavírus: ennyivel nőhet a szegénységben élő gyerekek száma

HáziPatika
-
  Ma 04:35 Egészség

A koronavírus okozta világjárvány következményei miatt év végéig 86 millióval nőhet a szegénységben élő gyerekek száma a világon - derült ki az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) és a Save The Children gyermekmentő alapítvány közös tanulmányából.

Elhízás - Mikor forduljunk orvoshoz?

WebBeteg
-
  Ma 04:33 Egészség

Ha rááll a mérlegre, megtudhatja, mennyi a teljes testtömege, de nem kap felvilágosítást arról, hogy ebből mennyi a zsírszövet. A mérleg nem mondja meg azt sem, hogy a zsírszövet Önre jellemző elhelyezkedése mekkora kockázatot jelent.

Sufnitunerekre vadásztak a zsaruk

Player
-
  Ma 04:32 Autó-motor

Több mint egytucat autót küldtek soron kívüli műszaki vizsgára.

Kezdődik a nyári razzia: ezeket a megyéket lepik el a rendőrök

Fokozott ellenőrzést rendelt el Budapestre és az ország több megyéjére az országos rendőrfőkapitány a nyári hónapokra - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap a police.hu oldalon.

Takarékosság és sportos luxus egy autóban: ez a Ford Puma

autopro
-
  Ma 04:23 Cégvilág

A Puma kínálatában immár az ST-Line Vignale felszereltség, az EcoBlue dízelmotor és a hétfokozatú automata váltó is elérhető.