Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 115 hír

Ahogy az Index kezeli a szenzitív adatokat, úgy senki

Gondola
-
  Tegnap 21:47 BelföldKoronavírus

Hetekig tolta a hisztériát a ballib sajtó a koronavírus-fertőzöttek adatai miatt

Mindenkinek joga van tudni, melyek a veszélyeztetett korosztályok, csoportok

Minden magyar embernek joga van tudni, hogy a koronavírus mely korosztályokat, célcsoportokat veszélyezteti leginkább, és milyen betegségek jelentenek különös veszélyt a vírus szempontjából - mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán videóüzenetben.

Deák Dániel: Megerősödhetnek a nemzetállamok

A nemzetállamok erősödését hozhatja a mostani koronavírus-járvány – állapította meg szerdán az MTI-hez eljuttatott videóelemzében a XXI

Egy emberi elme összeomlása

A liberalizmus károkozása egyre inkább kézzelfogható. Nem csupán a világban, de a jobb sorsra érdemes emberi elmékben is.

Puskás Ferencre emlékezik az Aranycsapat Testület

Gondola
-
  Tegnap 17:36 SportPuskás Ferenc

Puskás Ferenc, a Nemzet Sportolója, olimpiai bajnok és világbajnoki ezüstérmes labdarúgó 1927

Gréczy üzent a hálószobából

Gondola
-
  Tegnap 17:12 Belföld

Az otthoni karantén miatt a személyes beszélgetések áttevődtek, javarészt az online térbe

Csaknem 30 egészségügyi dolgozó fertőződött meg Mexikóban

Tovább terjedt szerdára az új típusú koronavírus Latin-Amerikában, Mexikóban csaknem 30 egészségügyi dolgozó fertőződött meg, Jair Bolsonaro brazil elnök pedig szemlátomást hangnemet váltott a járvánnyal összefüggő nyilatkozataiban, és össznemzeti kiegyezést sürgetett a betegség elleni harcban

Tisztifőorvos: mindannyian ki vagyunk téve a fertőzésnek

Mindenki ki van téve annak, hogy megfertőzi a koronavírus, a fiatalok sem kivételek - jelentette ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

Salvini: Sok szerencsét Orbán Viktor barátomnak!

A politikai acsarkodást félretéve a jelenleg ellenzékben lévő olasz jobboldal – noha nem kritikátlanul, de – támogatja a római kabinetnek a koronavírus terjedését gátló intézkedéseit

A német kommentelők nem féltik a magyar demokráciát

Gondola
-
  Tegnap 12:40 Vélemény

Az Országgyűlés által elfogadott vírustörvény kapcsán a nyugati mainstream média ismét elkezdte félteni a magyar (és lengyel) demokráciát. A Die Welt megszólaltatta Jean Asselbornt, Luxemburg külügyminiszterét, aki szerint “Magyarországot politikai karantén alá kell helyezni”. A német kommentelők többsége azonban más véleményen van.

Magyarország koronavírus-térképe: így oszlanak meg a fertőzöttek megyénként

Szerdára virradólag megjelent a koronavirus.gov.hu kormányzati tájékoztató oldalon az keddig beazonosított fertőzött betegek megyénkénti megoszlását bemutató térkép.