Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 89 hír

Felminősítette Magyarországot a Moody's

Felminősítette Magyarországot pénteken a Moody's Investors Service. A nemzetközi hitelminősítő az eddigi "Baa3"-ról egy fokozattal "Baa2"-re javította a magyar államadós-osztályzatot.

A pécsiek életébe is betolakodott a Pride dáridója

Elvárható lenne, hogy a politikai elit tagjai oldaltól függetlenül kiálljanak a rend és normalitás védelmében.

Küzdelem Balassi nyelvéért a Felvidéken

Gondola
-
 Tegnap 22:49Külföld

Őry Péter: Nézetem szerint közös erővel kell fellépnünk annak érdekében, hogy a hagyományos kulturális értékeink megőrzésének alapfeltételeit a működő európai sztenderdekből kiindulva alapozzuk meg. Ide sorolható a nyelvhasználat is.

Kendert termesztett egy férfi a Beregszászi járásban

Gondola
-
 Tegnap 21:24Külföld

A házkutatás során 15 kender bokrot, valamint két, vágott növényekkel megtöltött zacskót találtak

A családnak nincs alternatívája

A családnak nincs alternatívája - jelentette ki a családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson mondott zárszavában.

Rekordmagas lehet a gazdasági növekedés az idén

Magyarország elérte a járvány előtti teljesítményét, a következő időszakban marad a növekedési lendület, és rekordmagas lehet a bruttó hazai termék (GDP) növekedése az idén - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter pénteken Budapesten, az 59. Közgazdász-vándorgyűlésen tartott előadásában.

Harcos nyitány..!

Gondola
-
 Tegnap 14:29Belföld

Célkeresztben a miniszterelnök....

Jól bevált gyakorlatok a családpolitikában

A demográfiai kihívásokra adott válaszokról, a családpolitikában bevált jó gyakorlatokról, a családi értékek és a családtámogatások fontosságáról beszéltek miniszterek a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson pénteken.

A Balkán a következő nagy lehetőség az EU számára

A balkáni népek számára az út az Európai Unióba Közép-Európán keresztül vezet - jelentette ki a miniszterelnök pénteken, Budapesten.

Tizenharmadik havi nyugdíj: fontos a gyors visszaállítás

Orbán Viktor a közrádióban: „Harcolok azért (...), hogy én úgy tudjak odaállni a következő választásra az emberek elé, hogy amit a Gyurcsány-Bajnai-kormány elvett a nyugdíjasoktól, azt mi az utolsó fillérig odaadtuk" - mondta. A kormány feladatai között említette, hogy jóvá téve elődeik hibáját, adjanak vissza legalább egyhavi fizetést és…

Az Aracs jubileumi száma

Gondola
-
 Tegnap 08:49Kultúra

Bata János: Belőlünk folyamatosan próbálják kiirtani hazai árulóink és külhoni ellenségeink az egészséges nemzettudatot. Ezt nem engedhetjük meg senkinek, ez ellen tennünk kell – gondolattal, szóval és cselekedettel.

Gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk

Bár a nagytérségű légköri helyzet őszies lesz, északnyugatról erős áramlással egyre melegebb levegő érkezik hozzánk

ENSZ-közgyűlés: a vakcinák védenek a világjárvány ellen

A vakcinák jelentik az egyedüli megoldást és tudják megvédeni az emberiséget a világjárvánnyal szemben - jelentette ki felszólalásában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az ENSZ-közgyűlés 76. ülésszakának általános vitáján New Yorkban.

Guantánamóba telepíti a bevándorlókat a Biden-kormány

Joe Biden amerikai elnök kormánya nemrég közzétett pályázati felhívásában olyan vállalkozót keres, aki képes lenne üzemeltetni egy menekülttábort a kubai Guantánamói-öbölben, és folyékonyan beszéli a haiti kreol nyelvet

Fekete-Győr: túl sok az iskola Magyarországon

Gyurcsány nyomában: a Momentum elnöke szerint túl sok az iskola, százával záratná be a felső tagozatokat Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje részt vett az 1 Magyarország Kezdeményezés című vitafórumon, melyen roma vezetőkkel beszélgetett a cigányságot érintő legfontosabb kérdésekről