Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Határtalan hülyeség: a történelem legpusztítóbb turistái

Dívány
-
  Ma 17:09 Életmód 

Nudizás a romvárosban, szelfizés közben összetört szobor, csomagtartóba rakott kisbölény, összefirkált műalkotás – ritka nagy baromságokat tudnak az emberek elkövetni turistáskodás közben.

Újra a képernyőkre küldik Thomas Magnumot

Player
-
  Ma 17:06 Kultúra 

Amikor először bemutatták a sorozatot Magyarországon, csak azért kapta föl rá mindenki a fejét, mert a főhőst úgy hívták, mint a pálcás jégkérémet. Aztán egy egész generáció kedvelte meg a Ferrarival rohangáló bajuszos magánkopót.

Keresettel fordult az alkotmánybírósághoz Călin Popescu-Tăriceanu

Maszol
-
  Ma 17:06 Határtalan 

Alkotmányos természetű jogi konfliktus keletkezett a kormány és az Országos Korrupcióellenes Ügyészség között Călin Popescu-Tăriceanu szenátusi elnök szerint.

Hősök voltak nagyapáink, ezt soha ne feledjük!

Duol
-
  Ma 17:05 Belföld 

Október 23-án, hétfőn a Kisapostagi Önkormányzat kultúrtermében egyperces néma tiszteletadással kezdődött az 1956. október 23-ai műsor.

Két rendezőt is zaklatással vádolnak

MNO
-
  Ma 17:05 Kultúra 

Harvey Weinstein után James Tobackkal és Chris Savinóval szemben is hasonlókat fogalmaztak meg.

Rendőrök mentették az ellentüntetőket Orbán Viktor beszéde után

Inforádió
-
  Ma 17:05 Belföld 

Orbán Viktor ünnepi beszédére tucatnyinál is kevesebb ellentüntető érkezett - tudósított a helyszínről az Info Rádió riportere. A demonstrálók nem jutottak túl az Oktogonon, de fütyülésük így is elhallatszott a Terror Házáig.

Krakkóban megnyílt a NATO elhárítási kiválósági központja

Biztonságpiac
-
  Ma 17:04 Belföld 

Krakkóban hivatalosan is megkezdte tevékenységét a NATO magyar részvétellel létesített elhárítási kiválósági központja. Simicskó István honvédelmi miniszter szerint az intézmény létrehozásával a közép-európai térség biztonsága is erősödött. A központ hivatalos átadásán jelen volt mások mellett Manfred Nielson tengernagy, a krakkói…

25 millióból készít csajos akciófilmet a Netflix

IGN
-
  Ma 17:03 Film 

Eddig jól hangzik! A streaming-szolgáltatónál gőzerőre kapcsoltak, és hamarosan már foroghat is a Kate című projekt, melyhez ugyan rendező még nincs, de a műfajban tapasztalt producerekből három is akad.

Avanti ragazzi di buda!

Zsúrpubi
-
  Ma 17:03 Kultúra 

"A tankok összezúzzák a csontjainkat, senki sem nyújt segítséget, a világ csak bámul, a sír széléről."

Varga: A nemzeti egység a legfontosabb

Híradó
-
  Ma 17:01 Belföld 

Ahogy 1956-ban, úgy ma is a nemzeti egység, az egységes kiállás a legfontosabb - hangsúlyozta a nemzetgazdasági miniszter hétfőn a fővárosi Széna téren tartott megemlékezésen.

Ha már elküldtünk 5 milliárd kilométerre egy szondát, akkor legyen szíves dolgozni még egy kicsit

HVG
-
  Ma 17:01 Infotech 

Másodszor is meghosszabbította a Ceres törpebolygót vizsgáló Dawn űrszonda küldetését az amerikai űrkutatási hivatal. Az űrszonda mindaddig vizsgálni fogja a Mars és Jupiter közötti kisbolygóövben lévő Cerest, amíg csak elfogy az üzemanyaga.

Imre, te mit tennél?

Magyar Idők
-
  Ma 17:00 Belföld 

Ez nem egy koncert, itt nincs esőnap, október 23. ma van.

Befejeződött a Time Attack-bajnokság

Székelyhon
-
  Ma 17:00 Sport 

Tizenegy dobogós hellyel zárták a Hargita megyei pilóták az idei autós Time Attack-bajnokságot. A csíkszeredai Richy Racing Team által, a Román Autósport-szövetség égisze alatt szervezett pontvadászatnak három Hargita megyei bajnoka.

Justin Timberlake szerelmi vallomásától sírni fogsz

Glamour
-
  Ma 17:00 Bulvár 

Ó, Jessica Biel, azért irigykedünk

„Sorost gázkamrába...” – több mint különös egyezések a médiafelületre szánt(?) feliratoknál

Hírhatár
-
  Ma 17:00 Belföld 

A II. kerület erdeiben is dúl a Soros elleni gyűlöletháború, a helyi ellenzék felháborodva tiltakozik. Majd’ egy hónapja egy csepeli képviselő kampányolt ugyanezen módon, eszközzel és írásmódban elkövetett feliratok eltüntetésével.