Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Három év börtön Trump ügyvédjének

Michael Cohen vádalkut kötött és ezért úszta meg három évvel azt, hogy éveken át "fedezte Donald Trump rossz cselekedeteit".

Budapesten volt újságíró és énekes a Kínában lefogott kanadai exdiplomata

Michael Kovrigot kémkedéssel gyanúsítják Kínában, ahol már egy második kanadait is őrizetbe vettek. Mindez része a nagy Huawei-háborúnak, mely Kína és a Nyugat között folyik.

Tűzharcban lelőtték az iszlamista merénylőt Strasbourgban

A 29 éves Cherif Chekatt ott halt meg, ahol felnőtt: Strasbourg Neudorf városrészében. A terrorelhárítás kommandósai bekerítették és lelőtték. "Büszke vagyok a rendőrökre!" - nyilatkozta Castaner francia belügyminiszter.

A DNS-turizmus lehet a jövő új trendje?

Globoport
-
  18.12.13 20:52 Életmód

2019 új trendjei között a családfakutatás, a virtuális valóság és a sötét égbolt is szerepet kapott.

Hanuka Kairóban – felújítják a zsidó emlékeket

Globoport
-
  18.12.13 16:43 Kultúra

Három vallás képviselői találkoztak a Hanuka alkalmából egy zsinagógában Kairó külvárosában. Magda Haroun, az egyiptomi zsidó közösség vezetője keresztényeket és muzulmánokat is meghívott a bensőséges eseményre.

Mikuláshiány Németországban

Globoport
-
  18.12.13 14:20 Életmód

Berlinben a diákoknak munkát ajánló cég beszüntette toborzását, mert senki sem jelentkezett Mikulásnak! Pedig karácsonyeste egy Mikulás 500 eurót is kereshet.

800 milliárd euróból változtatnák meg Európát

Globoport
-
  18.12.13 13:30 Külföld

A válsággal küszködő Európai Unió demokráciadeficittel néz szembe - állapítja meg az a kiáltvány, melyet 50 közgazdász, politikus és környezetvédő írt alá és amely fordulatot szeretne elérni Európában.

Kelet-nyugati kamionos háború?

Pácban az Európai Unió közlekedési miniszterei, akiknek ki kellene találniuk valamiféle egységes szabályozást a kamionok számára az egész Unióban. Ahol óriásiak a bérkülönbségek a Kelet és a Nyugat között.

Mint a mesében – csokoládé dermedt az útra Németországban

Egy tonna csokoládé bénította meg a közlekedést Westönnen városában, Észak-Rajna-Vesztfáliában.

Vonatkatasztrófa Törökországban, többen meghaltak

Globoport
-
  18.12.13 08:43 Baleset-bűnügy

Expresszvonatot ért baleset a főváros, Ankara egyik pályaudvarán. Legkevesebb heten meghaltak, több mint 40-en megsérültek, közülük többen válságos állapotban vannak .

Akcióban a Szpecnaz

Globoport
-
  18.12.12 20:00 Külföld

Először láthattak az orosz nézők terrorelhárítókat gyakorlóakció közben a televízióban. A Rosszija 1 televíziós csatorna feltételezett terrorakció elhárítását mutatta meg.

A meggyilkolt szaúdi újságíró lett az év embere

Globoport
-
  18.12.12 15:53 Külföld

1927 óta választja meg az év emberét a befolyásos amerikai Time magazin, mely ezúttal Dzsamál Hasogdzsit tette a címlapra.

Hastáncest a bamakói sérült gyermekekért

Globoport
-
  18.12.12 15:42 Külföld

Balogh Cecília tizennégy éve rendez rendszeresen jótékonysági hastánc-esteket.Három éve havi egy alkalommal a bamakói sérült gyerekeknek segítenek - a teljes bevételt felajánlják nekik.

Vegasba mentek: félmillió dollárt lopott két apáca egy katolikus iskolából

Globoport
-
  18.12.12 14:11 Bulvár

A két nővér egy kis szórakozásra vágyott az iskolai pénzből.

Óvadékért szabadlábra helyezték a Huawei örökösnőjét Kanadában

Globoport
-
  18.12.12 12:20 Gazdaság Kína Huawei

December elsején tartóztatták le Meng Van-zsout Vanvouverben - az Egyesült Államok kérésére. Azzal vádolják, hogy a Huawei, melynek nemcsak örökösnője, de pénzügyi igazgatója is, megsértette az amerikai szankciókat Irán ellen.