Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

Német útlevelet kérnek a nácik elől Angliába menekült zsidók

Globoport
-
  Ma 13:33 Külföld 

Amióta Nagy-Britannia a kilépés mellett döntött, drámai mértékben megnőtt a német útlevelek iránti igény az Egyesült Királyságban.

Eurázsiai szövetség Trump ellen?

Globoport
-
  Ma 11:15 Gazdaság 

Olyan világkereskedelmi rendszert kell kialakítani, amelyikben mindenki nyer. Nem pedig olyat, mint Donald Trump America First politikája! - hangsúlyozta Angela Merkel kancellár az Európa-Ázsia csúcson Brüsszelben.

Trump felmondja a hidegháborúnak véget vető stratégiai egyezményt

Oroszország azonnal tiltakozott, amiért az Egyesült Államok megszünteti azt a nukleáris stratégia egyezményt, mely megtiltotta közepes hatótávolságú rakéták gyártását az USA-nak és az akkori Szovjetuniónak. 1987-ben írta alá az egyezményt Ronald Reagan elnök és Mihail Gorbacsov, a Szovjetunió első számú embere.

Brexit – Londonban 700 ezren tüntettek új népszavazásért

London munkáspárti polgármestere, Sadiq Khan szerint a fiataloknak, akik a Brexit-népszavazáson még nem voltak szavazásra jogosultak, meg kell adni a lehetőséget, hogy elmondhassák a véleményüket.

Most kiveheti Madonna egykori luxusotthonát

Globoport
-
  Tegnap 20:29 Bulvár 

Guy Richievel közösen éltek abban a londoni házban, amelyet most 500 dollárért bárki kivehet egy éjszakára.

Miss Earth Libanont megfosztották koronájától

Globoport
-
  Tegnap 18:38 Bulvár 

Miért? Mert együtt fotózkodott Miss Earth Izraellel.

Vallomás Bulgáriában – miért kellett meghalnia az újságírónőnek?

Globoport
-
  Tegnap 18:14 Baleset-bűnügy 

Szeverin Kazimirov 21 éves fiatalember, akit már korábban is köröztek nemi erőszak és gyilkosság miatt, vallomást tett a bíróság előtt. Eszerint drog és alkohol hatása alatt állt amikor megerőszakolta és megölte a 30 éves újságírónőt Rusze városában.

Szaúd-Arábia beismerte

Globoport
-
  Tegnap 18:07 Külföld  Szaúd-Arábia

Elfajultak a dolgok Szaúd-Arábia isztambuli konzulátusán és az összecsapás során Dzsamál Hasogdzsi életét veszítette - közölték Rijádban, ahol mindeddig tagadták az ellenzéki újságíró meggyilkolását.

Luxus wellness a kis kedvenceknek Kínában

Globoport
-
  Tegnap 08:48 Bulvár 

A gyorsan gyarapodó elit mind nagyobb figyelmet fordít a háziállatok életszínvonalára is. Egyre-másra nyílnak a kutyaszalonok a nagyvárosokban. Itt kiváló körülmények között kerülhetnek csúcsformába a kis kedvencek.

Ugandában adták át Afrika 5. legnagyobb hídját

Globoport
-
  18.10.19 18:57 Gazdaság 

Az 525 méteres híd 112 millió dollárba került és egy japán cég finanszírozta.

Bűnbakot talált a szaúdi királyi család

A New York Times értesülései szerint Szaúd-Arábia trónörököse a titkosszolgálat egyik tábornokát vádolja azzal, hogy túllépte hatáskörét, amikor megölette Dzsamál Hasogdzsi ellenzéki újságírót Isztambulban.

Ferenc pápa kész ellátogatni Észak-Koreába

Az ifjú diktátor meghívóját Dél-Korea elnöke adta át Ferenc pápának a Vatikánban. A két Korea elnöke nemrég újabb csúcstalálkozót tartott. Ezen elhatározták: véget vetnek a háborús időszaknak, amely 1950-ben kezdődött és 1953-ban csak fegyverszünettel ért véget.

A Sagrada Familia megkapta az építési engedélyt – 136 év után

Globoport
-
  18.10.19 17:11 Kultúra  12 hír a témában

Barcelona városának leghíresebb műemléktemplomát 1882-ben kezdték el építeni. Még most sincs kész, de építési engedélye már van. Eddig a városi önkormányzat és az egyház anyagi vitái hátráltatták ennek megadását.

Kínában mesterséges Holddal világítanák be a városokat

Globoport
-
  18.10.19 09:16 Életmód  Kína Világűr

A tervek szerint 2020-ban már használatba is állna az a világító műhold, amely egyfajta mesterséges Holdként adna fényt Kína városainak.

Új nemzetközi startup program az OTP Banknál

Globoport
-
  18.10.18 19:56 Külföld  OTP Startup

A héten indította el OTP Startup Program néven az OTP Bank második, startupoknak szóló pályázatát. A nemzetközi és hazai nagyvállalatok, partnerek által is támogatott akcelerátor program jelmondata: Boost your business! A pályázatok 2018. november 30-ig adhatók be.