Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 82 hír

Megvan, hol játszódik a Dragon Age 4

A Dragon Age legnagyobb rajongói eddig is sejthették, hogy merre vezetnek majd bennünket a készülőben lévő epizód kalandjai Thedas földjén, a BioWare azonban gyakorlatilag már ősszel lerántotta a leplet az úti célról.

Nem lesz rövid a The Witcher-anime

Gamekapocs
-
 Ma 18:00Gaming

Kétféle előzménysztori is készül a Netflixnél a The Witcher világából és mindkét oldalról érkeztek új híreink. Megtudtuk, hogy milyen hosszú lesz a Nightmare of the Wolf és azt is, hogy kivel bővülhet a Blood Origin szereplőgárdája.

Felújított kiadást kap az Elasto Mania

A 2000-es évek számtechóráinak nagy sztárja, az Elasto Mania tavaly újult erővel tért vissza, a magyar fejlesztőcsapatnak azonban vannak még tervei a játékkal. Az idén érkező remaster meghódítja az összes nagyobb konzolt is.

Újabb közösségi pályával bővül a Skater XL

Gamekapocs
-
 Ma 16:00Gaming

A Skater XL-t fejlesztő Easy Day Studios eddig is nagy becsben tartotta a rajongói hozzájárulást, ez pedig most sincs másképp, hiszen a gördeszkás játék legújabb hivatalos pályája is a közösségtől érkezik.

Rengeteg karakterrel érkezik az új LEGO Star Wars

Gamekapocs
-
 Ma 15:00Gaming

A kilenc mozifilmet felölelő LEGO Star Wars: The Skywalker Saga elképesztően tartalmasnak ígérkezik. A több mint 300 játszható karakterrel és 23 helyszínnel biztos, hogy minden Star Wars-rajongó megtalálja majd a kedvencét.

System Shock - jön az új demó, indul az előrendelés

Kezd egyre határozottabban kikörvonalazódni a Nightdive Studios boszorkánykonyháján készülő System Shock remake. A fejlesztők legutóbbi helyzetjelentése nemsokára indul az előrendelés, vele együtt pedig az új demó.

Készül az új KOTOR, de nem az EA-nél?

A 2000-es években megjelent Knights of the Old Republic-játékok múlhatatlan rajongás övezi, és sokan szívesen viszont látnák őket valamilyen formában. Lehet, hogy egy új KOTOR már közelebb van, mint gondolnánk?

Videón a Guilty Gear: Strive játékmódjai

A Guilty Gear-sorozat több mint húszéves története tetőpontjához ér a tavasszal megjelenő Guilty Gear: Strive-ban. A sztorimód mellett persze még egy maroknyi játékmód vár minket az új játékban, ezekből kaptunk egy kiadós ízelítőt.

Megérkezett a Godzilla vs. Kong előzetese

Egy ideje várjuk már, hogy ez a két legendás monstrum egymásnak essen, és végre befutott az előzetes. A Godzilla vs. Kong a Warner Bros. stratégiájának hála az HBO Maxre is felkerül, így nem kell már olyan sokat aludnunk a filmig sem.

Brit toplista: a Hitman 3 az új trónbitorló

Gamekapocs
-
 Ma 09:00Gaming

A 47-es ügynök nemcsak a Hitman 3 dubaji küldetésén jár a világ tetején, de a brit dobozos játékeladások toplistájának csúcsára is felküzdötte magát, túlszárnyalva az előző játéka eladásait is.

TV-reklámot kapott a Super Mario 3D World

Gamekapocs
-
 Tegnap 20:00Gaming

A Nintendo a hibrid konzoljára is elhozza az eredetileg még Wii U-ra megjelent Super Mario 3D Worldöt, méghozzá Bowser's Fury kiegészítővel egy kosárban. A megjelenéshez közeledve most két rövid reklámot is kapott a játék Japánban.

Lázadnak a gépek a Fortnite-ban

A Predator után újabb ikonikus filmes karakterekkel bővült a Fortnite univerzuma - ezúttal a Sarah Connor és a T-800-as csatlakozott a küzdelmekhez. A karakterskinek mellett nem maradnak kiegészítők nélkül sem az új belépők.

Nioh 2 - így fest a PlayStation 5-ös verzió

A PC-s port után ezúttal a Nioh 2 PlayStation 5-re érkező kiadása is mozgás közben villantotta meg magát, ami természetesen gond nélkül produkálja a 4K/60 fps-t, és a töltőképernyők alatti szövegeket is csak a gyorsolvasók tudják majd elolvasni.

2020 legfontosabb játékipari történései

Gamekapocs
-
 Tegnap 14:34Gaming

Volt, amikor egy örökkévalóságnak tűnt az elmúlt év, de csak túl lettünk rajta! Szokásunkhoz hűen összefoglalóval jelentkezünk, amelyben igyekszünk összefoglalni 2020 legfontosabb játékipari történéseit.

Videónaplót kapott a Werewolf: The Apocalypse

Kevesebb mint két hét választ el minket a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood megjelenésétől, így a fejlesztők időszerűnek látták, hogy egy videónapló sorozat keretében meséljenek arról, hogy milyen lesz vérfarkasnak lenni.