Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 94 hír

Két kézzel szórja a játékokat az Epic Games Store

Nagyon vigyáznak a srácok az Epicnél, hogy legyen mivel játszanunk a karantén ideje alatt. Nyomozás és rettegés vár az idei héten ránk, de a jövőheti felhozatal is impozánsra sikerült.

Minden jól halad a Cyberpunk 2077 fejlesztésében

A barátságtalan körülmények ellenére is, minden a tervezettek szerint halad a CD Projekt Red következő játékának a készületeiben. Örömteli hír ez, főleg annak tükrében, hogy mennyi más cím csúszik bizonytalan ideig manapság.

Újabb Silent Hills életjelek lennének ezek a képek?

Gamekapocs
-
  Ma 16:12 Gaming

Lassan már akkor se fogjuk elhinni, hogy megjelent a Silent Hills, amikor azt már a saját képernyőinken fogjuk játszani. Kitartóan reménykedni azért persze még mindig szabad.

PC-re látogat a Crash Team Racing Nitro-Fueled?

Lehet, hogy hamarosan már PC-n is driftelgethetünk Crash Bandicoottal és díszes kompániájával? A Spyro és Crash trilogia remakei után meglennénk lepődve, ha csak valaki félregépelt volna a home-officeban.

The Last of Us Part II - digitálisan se juthatunk hozzá előbb.

Öt lehetséges indokot szedett össze egy cikken belül a VG247, hogy miért felesleges abban reménykednünk, hogy a Sony legalább a PS Store-on keresztül elérhetővé teszi a játékot május végén.

The Last of Us: Part II - digitálisan se érkezik előbb

Öt lehetséges indokot szedett össze egy cikken belül a VG247, hogy miért felesleges abban reménykednünk, hogy a Sony legalább a PS Store-on keresztül elérhetővé teszi a játékot május végén.

A Dark Soulsból merít a Godfall

Gamekapocs
-
  Ma 10:00 Gaming

A Godfallt eddig a bemutatkozóvideójából és egy kiszivárgott, belsős anyagból ismertük csupán. Néhány új információnak hála megtudtuk, hogy a játékmenet főleg a Dark Soulshoz és a Monster Hunter Worldhöz hasonlítható.

Danger Scavenger - cyberpunk roguelike közeleg

Gamekapocs
-
  Ma 09:00 Gaming

A cyberpunk-téma nagyon pörög, a lehető legtöbben igyekeznek meglovagolni a népszerűségét. A Danger Scavenger a következő próbálkozó, meglátjuk, hogy az izometrikus roguelike mivel tud szolgálni.

Ártottak a szóló játékosok az Apex Legendsnek

Gamekapocs
-
  Ma 08:00 Gaming

Az Apex Legendset csapatjátéknak tervezték, mégis sokan szeretnék, ha egyedül is nekiveselkedhetnének a battle royale mókának. A Respawn szerint azonban a szóló játékosok több kárt tesznek, mint hasznot.

AAAA címen dolgozik a Dead Space alkotója

Nincs elírás a címben, Glen Schofield tényleg úgy véli, hogy a következő játékuk túlmutat azon, amit egy AAA játék nyújtani tud. Az alkotás a PUBG univerzumában játszódik és történetközpontú lesz.

A Gulliver utazásai ihlette a MicroMant

Gamekapocs
-
  Ma 06:00 Gaming

Ha akkora vagy, mint egy hangya, az egész világ óriási kihívássá válik, ezen az elven készül a MicroMan. A lengyel Glob Games Studio humorral teli, szokatlan perspektívájú játékot ígér.

Megérkezett a Stadia ingyenes változata

Gamekapocs
-
  Tegnap 18:30 GamingGoogle

Sajnos Magyarországon továbbra sem elérhető a Google felhőalapú szolgáltatása, de a támogatott országok lakói mától ingyenesen is hozzáférhetnek a Stadiához. Az új felhasználók két hónap Stadia Pro előfizetést is kapnak.

Brit toplista: csak második lett a Resident Evil 3

Gamekapocs
-
  Tegnap 17:30 Gaming

Hiába a bezártság, továbbra is szárnyalnak a dobozos eladások az Egyesült Királyságban. Két új cím is felkerült az e heti top 10-es listára, de valódi trónfosztásra nem került sor.

Bemutatkozott az Observer: System Redux

Gamekapocs
-
  Tegnap 16:30 GamingGeneráció

Az év eleje óta tudjuk, hogy a Bloober Team a 2017-es Observer folytatásán dolgozik, ma pedig egy címet és egy rövid teasert is kaptunk. Íme, az Observer: System Redux.

Két hét múlva érkezhet a Streets of Rage 4

Habár a Streets of Rage 4-ért felelős DotEmu, Lizardcube és Guard Crush Games triója még nem közölte hivatalosan a játék megjelenési dátumát, az ausztrál Nintendo eShop véletlenül mégis idő előtt megosztotta azt.