Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 85 hír

Subnautica: Below Zero - hajóroncsok nyomában

Gamekapocs
-
  Ma 11:00 Gaming

Szegény thalassophobiában szenvedő játékosokat nem kíméli az Unknown Worlds Entertainment csapata, és a fagyos mélytengeri kalandok ezúttal gyönyörű fényekkel és rémisztő hajóroncsokkal bővülnek.

Jól teljesít a Steamen a Metro Exodus

Közel egyévnyi várakozás után lejárt az Epic Games Store-exkluzivitás, és a 4A Games posztapokaliptikus alkotása végre ellátogatott a Steamre is. Az eddigiek alapján ráadásul egészen jól teljesít az új platformon a játék.

Cyberpunk 2077 - irány a GeForce Now!

Gamekapocs
-
  Ma 09:00 Gaming

Ráadásul már rögtön, a megjelenés napjától. Ha eddig féltél tőle, hogy a géped nem elég erős Keanu Reeves és V közös kalandjaihoz, akkor most végre fellélegezhetsz, ráadásul a streameléssel a látványra sem lesz panasz.

Sea of Thieves - a legénység már lángol

Gamekapocs
-
  Ma 08:00 Gaming

A Rare hivatalosan is elérhetővé tette a kalózos játék e havi frissítését Crews of Rage alcímmel, melyben az új kalandok és kincsek mellé némileg szívósabb és lobbanékony kedvű csontvázakat is kapunk.

Frissítve: Áprilisban gördül ki a SnowRunner

Gamekapocs
-
  Ma 07:56 Gaming

A Spintires: MudRunner spin-offja megkapta a végleges megjelenési dátumát, mellé pedig néhány friss képet, illetve időközben még egy trailer is kiszivárgott. Ki gondolta volna, hogy ilyen veszélyeket rejt a téli off-road?

Dátumot kapott a Mount and Blade II: Bannerlord

Dátum és Bannerlord egy mondatban… Még leírni is furcsa. De akárhogy is, úgy néz ki, hogy tényleg közeleg Taleworlds Entertainment hosszú-hosszú évek óta várt alkotása, mely márciusban lép Early Access státuszba.

Dátumot kapott a Mount & Blade II: Bannerlord

Egy dátum és a Bannerlord egy mondatban… Még leírni is furcsa. Akárhogy is, úgy néz ki, hogy tényleg közeleg Taleworlds Entertainment hosszú-hosszú évek óta várt alkotása, mely márciusban lép Early Access-státuszba.

Élő hajókat is vezethetünk a No Man’s Sky-ban

Gamekapocs
-
  Tegnap 18:00 Gaming

A No Man's Sky soron következő frissítésében a játék univerzumának eddigi legfurcsább lakóival találkozhatunk: élő, lélegző hajókkal. Azon túl, hogy felnevelhetünk egy sajátot, egy küldetésben még az eredetüket is megismerjük.

Nyílt világú folytatást kap a Dangerous Driving

Az egykori Criterion-alkalmazottak a Dangerous Drivingban élesztették fel a Burnout-sorozat szellemiségét, a folytatás pedig a Paradise alcímű rész nyílt világához nyúl vissza.

Nyíltvilágú folytatást kap a Dangerous Driving

Az egykori Criterion-alkalmazottak a Dangerous Drivingban élesztették fel a Burnout-sorozat szellemiségét, a folytatás pedig a Paradise alcímű rész nyílt világához nyúl vissza.

A THQ Nordic anyacége megvette a Sabert

Gamekapocs
-
  Tegnap 16:00 Gaming

A Saber Interactive az utóbbi években a Nintendo Switchre készült portjaival volt jelen a piacon, de a THQ Nordic anyacégének figyelmét az önállóan készített World War Z sikere keltette fel.

Űrbéli roncsvadászat a Hardspace: Shipbreakerrel

Gamekapocs
-
  Tegnap 15:00 Gaming

A Hardspace: Shipbreaker esélyt ad mindenkinek, aki arra vágyott mindig is, hogy az űrben legyen roncstelepi bontómunkás. A gravitáció nélküli, valósághű fizikát ígérő közegben azonban vigyáznunk kell, ha a roncs zúz le minket, annak ára lesz.

BioMutant - nagy a csönd, de nem halt meg

Több mint egy éve hallottunk legutoljára a BioMutantról. Akkor még egész biztosak voltak a fejlesztők egy 2019-es megjelenésben, de az év elmúlt, a játék pedig sehol. Megijedni nem kell, a fejlesztés tart, de több időt vesz igénybe, mint gondolták.

BioMutant – nagy a csönd, de nem halt meg

Több mint egy éve hallottunk legutoljára a BioMutantról. Akkor még egész biztosak voltak egy 2019-es megjelenésben, de az év elmúlt, a játék pedig sehol. Megijedni nem kell, a fejlesztés tart, de több időt vesz igénybe, mint gondolták.

A GTA IV márciusban visszatér a Steamre

Gamekapocs
-
  Tegnap 13:00 GamingWindows

Januárban kikerült a Steam boltjából a GTA IV, amiért a Rockstar Games nem tudott újabb kulcsokat generálni hozzá. Szerencsére márciusban újra kapható lesz a játék, mert a probléma elháríthatónak bizonyult – mégis áldozatokkal járt.