Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 97 hír

Októberben jön a Thronebreaker: The Witcher Tales

Gamekapocs
-
  Tegnap 16:00 Gaming  Kampány

Sima kiegészítőnek indult, végül teljes, különálló játék lett a Gwent univerzumában játszódó Thronebreaker: The Witcher Tales, ami végre pontos megjelenési dátumot kapott. Először a PC-s tábor kapja meg.

Befutott a Captain Marvel első előzetese

Gamekapocs
-
  Tegnap 15:00 Gaming  5 hír a témában

Az ígérgetés után befutott a Captain Marvel első hivatalos előzetese, ami nem csak a történetből vázol fel apróságokat, de a szereplőket is bemutatja, köztük sok régi ismerőssel.

PUBG - Xbox One X-en butítani kell a látványt

Gamekapocs
-
  Tegnap 14:00 Gaming 

A PUBG Corp. jelentése szerint 1.0-s verzióba lépett Xbox One-on a PlayerUnknown's Battlegrounds, de ez mégsem jelenti azt, hogy sikerült megoldani a framerate-gondokat, a hibákat és a stabilitási problémákat.

The Elder Scrolls VI - Redfall lesz az alcím?

Gamekapocs
-
  Tegnap 13:00 Gaming  3 hír a témában

A Bethesda az idei E3-on leplezte le a The Elder Scrolls-sorozat hatodik epizódját, amiről egyelőre semmit nem lehet tudni. Nem véletlenül, a megjelenés még nagyon messze van. Éppen ezért minden apró hírmorzsának csak örülni tudunk.

Call of Duty: Black Ops 4 - Blackout bétateszt

Gamekapocs
-
  Tegnap 12:12 Gaming  4 hír a témában

A Call of Duty: Black Ops 4 a hagyományos kompetitív multiplayer mód mellett a sorozat történetében most először kínál majd battle royale-küzdelmeket. A bétateszt alapján pedig úgy néz ki, ez is piszkosul jól áll neki.

Nagyot bukott a Capcom, bajban a Dead Rising

Gamekapocs
-
  Tegnap 12:00 Gaming  Kanada

A kiadó ugyan állítja, az idei teljes pénzügyi esztendő összbevételeit nem befolyásolja a kiesés, de a Capcom Vancouver projektjeinek lelövése így is komoly veszteséggel járt.

Tényleg visszatér a Resonance of Fate

Gamekapocs
-
  Tegnap 11:00 Gaming  3 hír a témában

Most már tényleg hivatalos: felújított formában tér vissza a Tri-Ace és a Sega 2010-es szerepjátéka. A 4K/HD Edition alcímű remaster októberben érkezik PC-re és PlayStation 4-re. Megérkezett az első előzetes is.

Switchre is befut a South Park: The Stick of Truth

Gamekapocs
-
  Tegnap 10:00 Gaming  South Park

A Nintendo hibridkonzolján is sikeres volt a South Park: Fractured but Whole, így a szókimondó széria előző része, a The Stick of Truth is megjelenhet majd rajta hamarosan. Ráadásul sokkal korábban, mint ahogy azt gondolnánk.

TGS 2018: Kingdom Hearts III - trailer és borítókép

Gamekapocs
-
  Tegnap 09:00 Gaming  4 hír a témában

Újabb látnivalókat mutatott be a Square Enix a Kingdom Hearts III kapcsán. A korábban már látott Big Hero 6-trailer megkapta a jócskán kibővített változatát, valamint nyilvánosságra hozták a játék egyik borítóképét is.

Black Ops 4: Blackout - változtatások jönnek

Gamekapocs
-
  Tegnap 08:00 Gaming  4 hír a témában

Hasznosnak bizonyult a Blackout nyílt bétatesztje. A legújabb Call of Duty-játék battle royale-módja nemcsak, hogy rendkívül népszerű volt, sok visszajelzéssel is szolgált. Lássuk, hogy milyen módosításokra számíthatunk!

TGS 2018: Így fest a The Last Remnant Remastered

Gamekapocs
-
  Tegnap 07:00 Gaming  Generáció Xbox

Egy hete értekeztünk a The Last Remnant kapcsán, hiszen a 2008-as JRPG még idén télen megkaphatja a PlayStation 4-re szánt felújított változatát. A legújabb előzetesben mi is összehasonlíthatjuk az eredeti játék és a remaster grafikáját.

Egy hetet csúszik a Sea of Thieves kiegészítője

Gamekapocs
-
  Tegnap 06:00 Gaming  5 hír a témában

A korábbi bejelentésekkel ellentétben csupán szeptember végén érkezik majd a Sea of Thieves következő nagy tartalmi frissítése, a Forsaken Shores. A csúszás oka egyszerű: kell még egy kis idő a bugok kijavítására.

The Walking Dead - így folytatódik a Final Season

Gamekapocs
-
  18.09.17 17:00 Gaming 

A Telltale Games kiadta a The Walking Dead: The Final Season második epizódjának előzetesét. A folytatás a hónap végén esedékes a megszokott platformokon. Egyetlen lövés változtatta meg Clementine és AJ életét.

Red Dead Redemption 2 - vadnyugati képeslapok

Gamekapocs
-
  18.09.17 16:30 Gaming  4 hír a témában

Már csak egy hónap van hátra a Rockstar Games nyitott világú westernjátékának premierjéig, és most a fejlesztő elárult néhány tudnivalót a fontosabb régiókról és városokról. Néhány vadiúj screenshotot is kaptunk!

The Elder Scrolls Online - mozog a Murkmire DLC

Gamekapocs
-
  18.09.17 16:00 Gaming 

A Bethesda a hétvégén egy livestream keretében mutatta be a The Elder Scrolls Online legújabb kiegészítőjét, amely a Black Marshra, a gyíkemberek otthonába kalauzolja a játékosokat. Most egy órán át mozog a Murkmire DLC.