Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 60 hír

Bidenre vár Tokió, hogy megrendezhetik-e az Olimpiát

Forbes
-
 Ma 15:13Pénzügy

Az USA adja a legnagyobb delegációt, ha ők mennek, van értelme megrendezni a játékokat. The post Bidenre vár Tokió, hogy megrendezhetik-e az Olimpiát first appeared on Forbes.hu.

Megszűnik az Oxford 500 éves kocsmája, Tolkien és Hardy kedvenc helye

Forbes
-
 Ma 14:35Gazdaság

Pedig itt az emberek a jó ügyért ittak. The post Megszűnik az Oxford 500 éves kocsmája, Tolkien és Hardy kedvenc helye first appeared on Forbes.hu.

Bill Gates is fogja a fejét a róla szóló konteók miatt

Forbes
-
 Ma 12:36Gazdaság

Nem tudja, honnan jöttek, de reméli, hogy hamar eltűnnek. The post Bill Gates is fogja a fejét a róla szóló konteók miatt first appeared on Forbes.hu.

20 év alatt a könyv fogyott a legjobban, a férfiak vannak többségben: egymilliárd hirdetéshez ért a Vatera

Forbes
-
 Ma 11:32Gazdaság

Ugyan sokan online aukciós oldalként azonosítják, az elmúlt húsz évben jóval több fix áras termék fogyott az online piactéren, mint aukció keretében kínált. The post 20 év alatt a könyv fogyott a legjobban, a férfiak vannak többségben: egymilliárd hirdetéshez ért a Vatera first appeared on Forbes.hu.

Orosz vakcina: eltérés lehet a klinikai teszten vizsgált és a forgalmazott változat közt

Az OGYÉI egyelőre nem reagált az értesülésekre. The post Orosz vakcina: eltérés lehet a klinikai teszten vizsgált és a forgalmazott változat közt first appeared on Forbes.hu.

Négymilliárdért hozhatják Palkovitsék Magyarországra a MotoGP-t

Forbes
-
 Ma 09:15Gazdaság

Bő tíz éve már megpróbálták idehozni a futamot, a pálya azóta sem készült el. The post Négymilliárdért hozhatják Palkovitsék Magyarországra a MotoGP-t first appeared on Forbes.hu.

Elon Musk megint szórakozik a piaccal?

Forbes
-
 Ma 08:35Pénzügy

Nem ez az első eset, hogy felrobbantja a piacot egy poszttal. The post Elon Musk megint szórakozik a piaccal? first appeared on Forbes.hu.

Ha nincs járvány, most nem lenne egy plázában üzlete

Forbes
-
 Ma 05:00Gazdaság

Húsz éve saját brandet épít, átélte a magyar textilipar szétesését és minimum két válságot, de folyton új utakat keres. Szabó Zsuzsi textiltervezőnek 2020 is újat hozott: ha nincs járvány, most nem lenne egy plázában üzlete. The post Ha nincs járvány, most nem lenne egy plázában üzlete first appeared on Forbes.hu.

Épp közös projektbe kezdesz egy idegennel? Gondold át ezt a pár dolgot

Forbes
-
 Tegnap 16:52Karrier

Mielőtt fejest ugranánk a munkába, érdemes szánni egy kis időt néhány fontos kérdés tisztázására. The post Épp közös projektbe kezdesz egy idegennel? Gondold át ezt a pár dolgot first appeared on Forbes.hu.

Újra az Apple a legértékesebb márka, az Amazonnak a második hellyel kell beérnie

Forbes
-
 Tegnap 16:06GazdaságApple

Az Amazon három év után szorult le az első helyről. The post Újra az Apple a legértékesebb márka, az Amazonnak a második hellyel kell beérnie first appeared on Forbes.hu.

Emelkedett a minimálbér, de csak márciusban lehet kézhez kapni

Forbes
-
 Tegnap 15:33Gazdaság

Épp hogy meghaladja a 2020-as infláció mértékét. The post Emelkedett a minimálbér, de csak márciusban lehet kézhez kapni first appeared on Forbes.hu.

Eldőlt: nekimegy a kormány a Facebooknak

Tavasszal jön a tövényjavaslat, de még nem tudjuk, mik lehetnek a szabályozás keretei. The post Eldőlt: nekimegy a kormány a Facebooknak first appeared on Forbes.hu.

Butának tartották, mégis milliárdos lett a self-made man, aki épp most bukik bele az Epstein-botrányba

Forbes
-
 Tegnap 13:15Gazdaság

Azt mondták róla, nincs elég esze és karizmája ahhoz, hogy sikeres legyen a Wall Street-en, ehhez képest Leon Black az egyik leghatalmasabb tőzsdecápává nőtte ki magát. The post Butának tartották, mégis milliárdos lett a self-made man, aki épp most bukik bele az Epstein-botrányba first appeared on Forbes.hu.

Szíjj László is milliárdokat kereshet a debreceni BMW-gyáron

Már Mészáros Lórinc és Garancsi István és millirádokat nyert a beruházáson.  The post Szíjj László is milliárdokat kereshet a debreceni BMW-gyáron first appeared on Forbes.hu.

Még Trump is „csodálatosnak” nevezte az első női pénzügyminisztert – portré a rekorder Janet Yellenről

Forbes
-
 Tegnap 10:12Gazdaság

Ő volt az első személy, aki az Egyesült Államok legfontosabb gazdasági pozícióit mind betöltötte. The post Még Trump is „csodálatosnak” nevezte az első női pénzügyminisztert – portré a rekorder Janet Yellenről first appeared on Forbes.hu.