Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 76 hír

Vidi-Fradi: legközelebb október végén (ha lehet)

fmc
-
  Ma 20:09 Sport

Elkészült a labdarúgó-bajnokság sorsolása: augusztus 15-én lesz a rajt, amikor a Bajnokok Ligája még véget sem ér. Mármint az előző, mert közben selejteznek az ideire.

Csúcskategóriás lélegeztetőgépeket adományoztak a fehérvári kórháznak

Két darab Hamilton C6 lélegeztetőkészüléket adományozott a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórháznak a székesfehérvári székhelyű PatikaPlus cégcsoport. Az egyik gépet június vége óta használják az intézményben, a másik pedig várhatóan augusztusban érkezik meg.

Négy autó karambolozott a Budai úton

fmc
-
  Ma 17:44 Megyei

A járművek egy sávot foglalnak el a Budai úton.

Nébih: termékszivárgás miatt hívta vissza babkonzervét a Bonduelle

A Bonduelle visszahívta a Bon Menu Curry 425 grammos fehérbab konzervét, az intézkedés kizárólag két időpont közötti gyártott tételeket érinti - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

Feje tetejére állt egy autó Rácalmáson

A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották.

Egyedülálló esély KKV-k számára, hogy támogatást kapjanak termékfejlesztésben

fmc
-
  Ma 14:43 Életmód

Az európai népesség elöregedik, és ezért az ápolókra nehezedő nyomás egyre inkább növekszik. Ez szükségessé teszi az időskorúak és a gondozók által széles körben alkalmazható innovatív, digitális alapú termékek használatát.

Premier előtti vetítések lesznek a hétvégén a Barátság moziban

fmc
-
  Ma 13:28 Film

A Barátság mozi is csatlakozott a Vissza a moziba! filmfesztiválhoz: péntektől vasárnapig hét premier előtti előadáson vehetnek részt mozikedvelők. Két vígjáték, egy romantikus dráma és egy monumentális történelmi játékfilm is megtalálható a repertoárban.

Ismét a forgalommal szemben hajtott egy autó a fehérvári elkerülőn, majd egy biciklis is feltűnt az úton

Sajnos nagyon úgy fest, hogy ennek nem lesz vége: a pár héttel korábbi eset után újra a forgalommal szemben haladt egy autós a fehérvári elkerülőn, majd egy biciklis is felbukkant az út szélén. Komolyan, miért nem figyeltek?

Fehérvárról is eljuthattok 80 nap alatt a Holdra

fmc
-
  Ma 06:33 Sport

Bárki csatlakozhat a MoonBike2020 expedícióhoz, amely arra vállalkozott, hogy összesen 384.400 km megtételére ösztönzi a kerékpárosokat szerte a világon, és hogy a virtuális közösség erejével 80 nap alatt eljusson a Holdra.

Hol nyaral idén a magyar?

Fertőzésveszély szerint sorolta zöld. sárga és piros zónákba az országokat a vasárnap kiadott tisztifőorvosi határozat. Mindhárom kategóriában szerepelnek a magyar utazók kedvelt célállomásai. Úgy tűnik, sokaknak kell átszervezni az idei nyaralást.

Alba robot, Kajla projekt és családi ökotúrák - nyári újdonságok Sóstón

fmc
-
  Tegnap 17:24 Megyei

Nyári újdonságokkal várja a természetbarátokat a Sóstó Látogatóközpont. Megújultak az ökotúrák, a terület pedig bekerült a Kajla projektbe. Elindult a központ honlapja is.

Okostelefonnal a strandon - tippek, tanácsok nyárra

fmc
-
  Tegnap 15:22 Infotech

Így nyár idején nem olyan érdekes a cím. Azonban ha kicsit mögé nézünk a dolognak, és jobban elgondolkodunk, akkor azért van ebben a felvetésben némi társadalmi összkép és némi kacérkodás a sorssal.

Bezár a fehérvári Hatpöttyös Étterem?

fmc
-
  Tegnap 14:08 Megyei

Július 13-án, hétfő délelőtt jelent meg a megváltozott munkaképességűket foglalkoztató fehérvári Hatpöttyös Étterem közösségi oldalán, hogy az étterem július végén a jelenlegi helyén megszűnik és átmenetileg egy főzőkonyhába költözik.

Ismét áramszünet lesz több fehérvári utcában

fmc
-
  Tegnap 12:22 Megyei

Július 16-án, csütörtökön egy Sziget utcai társasházban, majd 20-án, jövő hétfőn karbantartás miatt több utcában áramszünetre kell számítaniuk a lakóknak.