Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Koronavírus: 15 új beteg Fejér megyében, 2%-kal csökken a szociális hozzájárulás, nyelvvizsga nélkül diploma - 35. nap

Fejér megyében a hétfői 24-ről mára 39-re nőtt a betegek száma, meghaladta Magyarországon a 15 ezret a hatósági házi karanténban lévők száma, Palkovics László ismertette a gazdaságvédelmi akcióterv részleteit.

Futó pályázatod van? Figyeld a változásokat! Mi segítünk, ha elakadtál!

fmc
-
  Tegnap 18:06 Gazdaság

Az elmúlt néhány hétben a megvalósítás alatt lévő pályázatokkal kapcsolatban számos változtatás, könnyítés jelent meg. Ezek, és a várható további változások a korábbinál gyorsabb, folyamatos alkalmazkodást kívánnak a pályázóktól…

Rendőrök ellenőriznek a fehérvári áruházaknál

fmc
-
  Tegnap 18:01 Megyei

A rendőrök kiemelt figyelemmel ellenőrzik a boltok, forgalmas áruházak környékét 9 és 12 óra között. A járőrök egész nap ügyelnek a város rendjére, de most fokozottan figyelnek az idősávok helyes betartására.

Koronavírus: Cser-Palkovics András reagált a megugró megyei fertőzöttek számára - Videó a cikkben!

fmc
-
  Tegnap 16:35 Megyei

Székesfehérvár polgármestere a Fehérvár Televízió élő adásában jelentkezett be, ahol a Fejér megyében megugró koronavírusos betegek számáról és a további intézkedésekről tájékoztatta a lakosságot.

Gazdaságvédelem: év végéig felfüggesztik az idegenforgalmi adót, 500 ezer forintos, 0%-os diákhitel, vészhelyzet végéi…

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter ismertette gazdaságvédelmi akcióterv részleteit.

Összefogás az Öreghegyen: a koronavírus idején is segít a Karitász

fmc
-
  Tegnap 09:57 Megyei

Új vezetője lett az Öreghegyi Plébánia Karitász Csoportjának. A szervezet egyik alapítója, Kádár Sándorné közel 25 év után adta át helyét Bíró Beátának.

Koronavírus: 62%-kal nőtt a Fejér megyei fertőzöttek száma

24-ről 39-re, azaz egy nap alatt 62%-kal nőtt a Fejér megyében kimutatott koronavírusos betegek száma.

Nem marad el a Virágos Székesfehérvár program

fmc
-
  20.04.06 19:58 Megyei

Sokan érdeklődnek, hogy a Virágos Székesfehérvár pályázaton tavaly ősszel elnyert virágcsomagokhoz, hogyan juthatnak majd hozzá? Nekik szolgálnak jó hírekkel.

Koronavírus: többféle koronavírus terjed, megtartják a kitűzött esküvőket Fehérváron - 34. nap

fmc
-
  20.04.06 19:52 Megyei

Négy újabb beteg hunyt el, Fejér megyében eddig összesen 24 koronavírusos beteget regisztráltak, újabb gazdaságvédelmi intézkedéseket jelentett be Orbán Viktor. Ez történt hétfőn.

Az építész otthon: Szalay Ákos legóból építette meg a fehérvári Szent Sebestyén templomot

fmc
-
  20.04.06 16:43 Kultúra

Különleges építményről posztoltak fotót az egyik fehérvári Facebook-csoportban: a felsővárosi Szent Sebestyén templom kicsinyített változata készült el legóból. Ha nincsen karantén, akkor valószínűleg ez az épület sem jön létre, most viszont Szalay Ákos építésznek is volt ideje megvalósítani régi tervét.

Tarts távolságot! - A világmárkák is felveszik a harcot a koronavírus ellen

fmc
-
  20.04.06 14:55 Infotech

Elképzelhető, hogy egy új világ hajnalán vagyunk. Senki sem tudja, hol is tartunk pontosan, mint ahogy azt sem, hogy hol lehet a vége? Azonban az már most látszik, hogy a világ nem marad ugyanaz, mint volt pár hónappal ezelőtt. És ebben a világmárkáknak is bőven jut szerep.

Gazdaságvédelmi akcióterv: a kormány bizonyos esetekben a bérköltségek egy részét is átvállalja, újra lesz 13. havi nyu…

fmc
-
  20.04.06 12:44 Megyei

Újabb pontjait jelentette be hétfőn a gazdaságvédelmi akciótervnek Orbán Viktor.

A második világháború óta nem csökkent ennyire a szén-dioxid-kibocsátás

fmc
-
  20.04.06 11:49 Gazdaság

Elég hajmeresztő a kijelentés, de a koronavírus-járványnak pozitív hatása is van: a tudósok szerint idén a járvány okozta gazdasági leállások miatt legalább 5%-kal csökken a Földön a szén-dioxid-kibocsátás, utoljára a második világháború végén volt ilyenre példa.

Tömegek kirándultak hétvégén, a Velencei-tó partja is megtelt - nem veszik komolyan a kijárási korlátozást

Döbbenetes felvétel készült a hétvégi velencei-tavi állapotokról: rengetegen sétáltak, ácsorogtak, beszélgettek a napsütésben a tó partján, fittyet hányva nemcsak a kijárási korlátozásra, de még a a 1,5-2 méteres egymás közötti elvárt távolságra is.

Olyannyira belehúz a tavasz, hogy akár 25 fok is lehet a héten

fmc
-
  20.04.05 19:39 Időjárás

Az elmúlt hetek kiszámíthatatlan időjárása után nagyon úgy néz ki, hogy végre állandósul a napsütés, ennek köszönhetően pedig olyan húsvétban lehet részünk (persze szigorúan otthon), amelyről április elején még csak álmodni sem mertünk volna.