Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 48 hír

Lezárás lesz június végéig a Semmelweis utcában, Fehérváron

fmc
-
 Tegnap 21:14Megyei

Közműépítési munkálatok miatt jövő keddtől előreláthatóan a hónap végéig lezárják a Semmelweis Ignác utcának a Szekfű Gyula utcát összekötő, orvosi rendelők közötti szakaszát.

Hogyan hozzuk ki a lehető legtöbbet a 2022-es szabadságokból?

fmc
-
 Tegnap 18:33Életmód

Ha ügyesek vagyunk, akkor 8 kivett szabadságból akár 19 szabadnapot is csinálhatunk magunknak jövőre. Aki tudatosan égeti a szabadságait, a rendelkezésre álló napjait közel meg is duplázhatja.

Új funkcióval bővül az ÉletMentő alkalmazás

fmc
-
 Tegnap 15:12Infotech

Még tavaly év elején mutattam be az akkor újdonságként megjelenő ÉletMentő alkalmazást, melyet azzal a nem titkolt céllal fejlesztettek, hogy a bajba jutottak a korábbinál sokkal gyorsabban és sokkal könnyebben juthassanak segítséghez egy esetleges vészhelyzet esetén.

Ingyen lehet ellenanyagszintet nézetni a Semmelweis Egyetemen

Ingyen néznek koronavírus ellenanyag-szintet a Semmelweis Egyetemen azoknak, akiknek a második oltás után már legalább két hét eltelt, ám az ezt követően végzett ellenanyag-vizsgálat eredménye negatív lett - közölte Merkely Béla rektor.

Megkérdeztük, változik-e a fehérvári kórházban az oltás menete a készenléti oltási renddel

Orbán Viktor miniszterelnök múlt heti bejelentése alapján ezen a héten átáll az ország készenléti oltási rendre. Megkérdeztük a Fejér Megyei Szent György Kórházat, változik-e az oltás menete?

Koronavírus: ismét tíz alá csökkent az elhunytak száma

Az elmúlt 24 órában elhunyt kilenc többségében idős és krónikus beteg. Fejérben 3 új fertőzöttet diagnosztizáltak.

Wish ellen eljárást indított a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított a Wish online piactere működési gyakorlatának vizsgálatára, mert vélhetően tisztességtelen a webáruház ár- és kedvezményfeltüntetési rendszere.

Július 17-én életbe lép az új buszmenetrend Székesfehérváron, a kezdeti időszakban ingyenesen utazhatunk a buszoko…

Július 17-én életbe lép az új buszmenetrend Székesfehérváron. Alapjaiban megváltozik a több évtizedes rendszer. Kevesebb átszállás, jobb járatsűrűség és csatlakozások jellemzik majd az új hálózatot. Fontos információ, hogy július 16-a és július 31-e között ingyenes lesz a közösségi közlekedés Székesfehérváron.

Kézilabdapályával bővül a Zentai úti Általános Iskola

fmc
-
 21.06.15 15:46Megyei

A Magyar Kézilabda Szövetség támogatásával két kézilabdapálya épül jelenleg Székesfehérváron: az egyik a BCE campusa mellett, a másik pedig a Zentai Úti Iskola udvarán. Három hét múlva készül el a szabvány méretű pálya, ami az iskolai testnevelésórák mellett az utánpótlás edzéseinek ad majd helyet.

Ismét országos bajnok lett súlyemelésben a fehérvári edző

fmc
-
 21.06.15 12:31Életmód

Hat jó fogás, könnyed gyakorlatok – és ismét Súlyemelő Masters OB-t nyert Molnár Attila! A fehérvári edző 96 kg-ban indult el a versenyen, s 193 kg-os összetett eredménnyel immár másodszorra állhatott fel a dobogó legfelsőbb fokára (masters pályafutása során).

Az anyósokat is megfuttatták Vérteskozmán

fmc
-
 21.06.15 11:39Sport

Ismét több százan jöttek össze a hétvégén Vérteskozmán, hogy teljesítsék a Kaufer Tamás által megálmodott, és már tizenhatodszor megszervezett Rock 'n Roll-futást.

Körúti hajnal reménye – kezdődik a foci-Eb a magyar válogatottnak

A címvédő Portugália ellen játszik Budapesten a magyar válogatott a labdarúgó Európa-bajnokság kedd esti csoportmeccsén. Nagy feladat, és ilyenből lesz még kettő… Miben bízhatunk most, amikor nekünk a sztárjelöltünk is sérült, az ellenfeleknél meg túltengés van klasszisokból?

Koronavírus: Fejér megyében nem regisztráltak új fertőzöttet tegnap

Megyénkben nem növekedett a fertőzöttek száma, országosan pedig 57 új fertőzöttet igazoltak.

Gyerekegyetemet szervez nyáron a Titkok Háza, kedden 14 óráig lehet jelentkezni

fmc
-
 21.06.15 06:18Megyei

Gyerekegyetem címmel hirdet tábort az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karával közösen a Titkok Háza. A június 21. és július 2. között, két turnusban tartott táborba 5-8. évfolyamosok jelentkezését várják. Jelentkezni június 15-én, kedden 14 óráig lehet.

Fehérvári e-roller-hálózat: „jó ötlet lenne, de csak a kerékpársávokban”

Könnyen elképzelhető, hogy hamarosan megérkeznek a bérelhető elektromos rollerek Székesfehérvárra. Cser-Palkovics András hétvégi posztja alatt már több százan mondták el véleményüket az ötletről.