Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 31 hír

Az ünnep fényei a lakásban

fmc
-
  Tegnap 18:19 Otthon

„Közeleg a tél!” – visszavonhatatlanul igazolódott a Trónok harca ismert mondata. A jó hír az, hogy karácsonyon innen vagyunk, adventben még remélhet az ember, a rossz hír, hogy januárban már nagyobb gondban leszünk. Ideje tehát felvérteznünk magunkat a hosszú távon is bevethető hangulati elemekkel!

Az óriáskeréken neki is van tériszonya – interjú Józsa Dávid műrepülő világbajnokkal

fmc
-
  Tegnap 14:07 Kultúra

A Fejér megyei Príma díjas 2019-ben sport kategóriában Józsa Dávid világbajnok műrepülő, az Albatrosz Repülő Egyesület alelnöke, aki rengeteg repülni vágyó diákot is tanít.

Házassági történet (Marriage Story) kritika: nem az a kérdés, hogy nyer-e Oscar-díjat, hanem hogy mennyit?

fmc
-
  Tegnap 12:47 Film

A héten ismételten takaróba burkolózva szegeztem a tekintetem a képernyőre, ugyanis ezúttal is egy Netflixen debütáló alkotás, a Házassági történet került terítékre. Eleinte egyáltalán nem vonzott a történet, ám miután a mozi számos Oscar-díj várományosa, kicsit közelebbről is szemügyre vettem: és hát Noah Baumbach brutálisan erős filmet tett…

Már lehet síelni Eplényben és a Normafánál

Két helyen is lehet már síelni alig egyórás autóútra Székesfehérvártól. Eplényben félméteres hó, a Normafánál szűz hó és lángos várja a síelőket. A többi nagyobb magyar sípálya a hónap közepén vagy végén nyithat.

Beázástól félsz? Használj Fragmat bitumenes szigetelő anyagokat

fmc
-
  Tegnap 09:30 Otthon

Minden az alapokkal kezdődik. Az építkezés különösen. Gondoljunk időben a megfelelő víz- és hőszigetelésre! Ehhez adunk most tanácsokat.

Fehérvári programok a hétvégére: Advent, találkozás Joulupukkival, Fehérvár Hangja döntő és P.Mobil

fmc
-
  19.12.05 20:21 Kultúra

Idén valami brutálisan gyorsan repül az idő. Nemrég még a vénasszonyok nyaráról írtam, most meg már ott tartunk, hogy néhány nap, és beköszönt a várva-várt karácsony. Persze mielőtt belevetnénk magunkat az ajándék- és kajatengerbe, nyugodtan merészkedjünk ki a biztonságot jelentő kuckóból, és adjuk át magunkat a fehérvári forgatagnak.…

Ajándékdobozzá változott a Vörösmarty Rádió látványstúdiója

fmc
-
  19.12.05 17:08 Megyei

Ajándékdoboz emeli a belváros hangulatát az adventi időszakban - azonban nem a szokásos karácsonyfa alatt lévő meglepetésről van szó, a Vörösmarty Rádió látványstúdiója öltött ünnepi formát.

A Nagy Mikulás Kvíz: mennyire vagy képben a Nagyszakállúval?

Már csak órák kérdése a várva várt Télapó eljövetele, amely számos gyereknek okoz felejthetetlen pillanatokat. Ha viszont nem bírjátok tovább a várakozást, akkor addig teszteljétek tudásotokat Mikulás-kvízünkkel, amely a nagy szakállút és születésének történetét helyezi a középpontba. Vigyázzatok, ha nagyon melléfognátok, akkor a…

A hős fehérvári kisfiú megmentette egy elgázolt kutya életét

fmc
-
  19.12.05 12:42 Megyei

Egy 12 éves fiú szeme láttára gázoltak el egy kutyát Székesfehérváron néhány hete. Az autós megállás nélkül továbbhajtott a Pozsonyi úton, az állat valószínűleg csak Molnár Marcell higgadtságának köszönheti, hogy nem lett komolyabb baja.

Tizenöt napig ingyenes lesz a parkolás Székesfehérváron

Több, mint két hétig ingyenes lesz a parkolás Székesfehérvár közterületein. A díjmentes időszak már december 18-án elkezdődik, legközelebb pedig csak január 2-án kell majd újra fizetni.

Mesés DIY karácsonyi dekoráció: karácsonyfa uszadékfából

fmc
-
  19.12.04 18:26 Életmód

Jó móka a DIY, vagyis csináld magad! karácsonyfa készítése uszadékfából! Na jó, macerás is, de a szépséges karácsonyi dekoráció kárpótol az elfúrt ujjakért, a végtelenségig tekert kampókét és az összetört díszekért.

Első látásra beleszerettem a brazil jiu-jitsuba - interjú Romanek Bencével

fmc
-
  19.12.04 14:24 Sport

A fehérvári Romanek Bencét már fiatalkora óta vonzotta a küzdősportok világa. Tinédzser éveiben - egyel magasabb szintre kapcsolva - aikidózni kezdett, hogy aztán húszévesen a brazil jiu-jitsunál találja meg végül a számításait. Azóta több európai- és világbajnokságon is részt vett, legutóbb pedig Amerikából hozott haza egy ezüst- és egy bronzérmet

Fehérváron újra ingyen elvihető kabátokkal segítik a rászorulókat

fmc
-
  19.12.04 12:11 Életmód

Végleg megérkezett a tél, így újra szükség van az előző években sikeres Szabadfogas mozgalom életre hívására. Mutatjuk, hogy Fehérváron hova vihetsz kabátot, ha segíteni szeretnél.

Bohócdoktor csal mosolyt az arcokra a Fejér megyei kórház gyermekosztályán

fmc
-
  19.12.03 20:53 Megyei

Lala bohóc minden héten a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház gyermekosztályán vendégeskedik, hogy a kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt segítsen a gyógyulás folyamatában.

Hét szuper fehérvári ajándék, amit betehetsz a karácsonyfa alá

fmc
-
  19.12.03 19:39 Életmód

Szeretnél olyasmit tenni a fa alá, ami a megajándékozottat Székesfehérvárra emlékezteti? Csodás tippjeink vannak!