Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Van egy kék tó a fák alatt - hogyan folytatódik a dal?

fmc
-
  Ma 16:44 Megyei

Az alábbi kvízben remélhetőleg mindenki megtalálja kedvenc zenei stílusát, igyekeztünk széles skálán mozogni. Nem lesz másra szükség, csak a zenei tudásodra. Be tudod fejezni az alábbi dalszöveg részleteket?

Hullócsillagokra fel! - Jön a Lyridák meteorraj

fmc
-
  Ma 14:04 Kultúra

Minden évben ahogy beköszönt a jó idő, egyre tisztább égbolt alatt merülhetünk el a gondolatainkban. Ilyenkor a szokásos csillagképek és bolygók mellett feltűnnek az első hulló tűzgömbök is, így távcsőre tapadva szebbnél-szebb égi csodáknak lehetünk szemtanúi. 2019-ben az első látványosabb vendég a Lyridák meteorraj lesz, amely április…

Hölgyeim, kedden Önök locsolhatnak!

fmc
-
  Ma 09:45 Megyei

Talán kevesen tudják, de amíg Húsvét hétfőjén az urak és a legények locsolnak, addig egyes területeken kedden a lányoké ez a lehetőség.

Átugorjuk a tavaszt? - A jövő héten akár már 28 fok is lehet

fmc
-
  Tegnap 15:56 Megyei

Nemrég még azon örömködtem, hogy végre kisütött a nap, most meg azon kapom magam, hogy folyamatosan az árnyékokat hajkurászom. Ebből kifolyólag úgy néz ki, hogy a húsvéti hosszú hétvége csak a kezdet, ugyanis a jövő héten olyan meleg lesz, hogy már a nyári hónapokban érezhetjük magunkat. Már csak egy jó vízpart hiányzik, és mehet is…

Jobb húsvéti ajándékot kívánni sem tudtam volna - Csodapark kritika

fmc
-
  Tegnap 11:39 Film

Első nekifutásra úgy éreztem, igencsak bajban vagyok, ugyanis húsvét hétvégéjére semmilyen látványos filmmel nem kecsegtetett a mozi felhozatala. Aztán kinéztem magamnak a Csodaparkot, amely animációs alkotás létére jócskán elbújt a blockbusterek mögött, és amennyire nehezen fedeztem fel, annyira ütősre sikeredett. Tudom már,…

Nyuszi ül az ölben, Mickey Mouse in da house és Mici a mackó akcióban - a hét 10 legjobb Instagram posztja Fehérvárról

fmc
-
  Tegnap 09:04 Színes

Április végéhez közeledve végre olyan időjárásban lehet részünk, amelynek köszönhetően a legtöbb ember a szabadban üti el idejét. Az már csak extra ráadás, hogy az év eddigi legmelegebb napjai (a korábbi évek esőzései után) a húsvéti hosszú hétvégére estek. Ennek köszönhetően igencsak látványos variációk lepték el az Instagramot is. Mutatjuk…

10 ütős vers a hétfői locsolkodáshoz

fmc
-
  19.04.20 09:16 Kultúra

Két nap múlva jöhetnek a büdös orosz kölnik, vödrök, lábasok, szélsőséges esetben pedig a slagok: húsvét hétfőn a locsolkodásé a főszerep, mi pedig adunk hozzá tíz olyan verset, amely biztosan feldobja a hangulatot.

"Át szeretnék valamit adni a tér- és idő feletti szellemiségből" - különleges japán művészetben alkot a Fejér megyei fiatal…

fmc
-
  19.04.20 08:31 Életmód

Suiseki és bonseki - ezen két művészeti stílussal képviselte magát (és Fejér megyét) a Gúttamásiban élő Barcsa-Turner Gábor az idei Katana Fórumon. A rendezvényen Magyarország legkomolyabb harcművészei, a japán kultúra szerelmesei és különböző művészeti ágakban alkotók találkozhattak egymással.

A közösségi futás alapjai

fmc
-
  19.04.19 14:11 Sport

Méghogy a futás magányos sport! A közösségi futás egyre népszerűbb Székesfehérváron is. A nagy társaságban futók között vannak kezdők, haladók és rutinosak is, de a lényeg úgysem az, hogy ki milyen gyorsan teljesíti a távot.

Fehérvári programok a hétvégére: tojáskereső verseny, nyuszisimogató és bábszínház

fmc
-
  19.04.19 11:55 Kultúra

A négynapos hétvégén főszerepben a nyuszik, a tojások, a sonka, a család, Jézus Krisztus, na és persze a tavaszi időjárás. Utóbbira szükségünk is lesz, hogy jó idő és hangulat legyen a Zichy ligetben a tojáskereső versenyen. A Herosz hétfői nyuszisimogatója zárt térben lesz, így aznap akár szakadhat is az eső. A Koronás Parkban szombat délután…

Ez lesz a szandáldivat 2019 nyarán

fmc
-
  19.04.18 16:25 Divat

Hetek kérdése, és előkerülnek a nyitott lábbelik. Ideje feltérképezni, milyenek is lesznek a legtrendibb szandálok ezen a nyáron. Bár nem biztos, hogy az összes fazont hétköznapi viselésre találták ki, azért ihletet meríthetünk belőle.

Most te dönthetsz arról, hogy mi legyen a neve a tizenkét évvel ezelőtt felfedezett bolygónak

fmc
-
  19.04.18 14:14 Kultúra

A csillagászok most a ti segítségetek kérik, ugyanis szavazással kiválaszthatjátok, mi legyen a neve annak a kisbolygónak, amelyet még 2007-ben fedeztek fel a Naprendszerben. Hajrá, hajrá!

Ilyet még tuti nem láttatok: fehérvári buszmentés a madarak szemszögéből

fmc
-
  19.04.18 10:09 Színes

Újabb hét, újabb drónvideó, ám ezúttal nem a természet lágy ölén bóklászunk, hanem Székesfehérváron, azon belül is egy buszmentésnek lehetünk szemtanúi. Mindezt természetesen madártávlatból figyelve.

Rendőrök vitték iskolába a szülinapos fehérvári kisfiút

A székesfehérvári rendőröket nem csak akkor hívhatjuk, ha baj van. Mint kiderült, akár arra is kaphatóak, hogy szülinapi meglepetést szerezzenek.Sok kisgyerek számára hősök az egyenruhások, köztük azé a kilencéves kisfiúé is, akinek az volt a kívánsága a kilencedik születésnapjára, hogy rendőrautóval mehessen iskolába. 

Hulladékból egyedi ruhát!

fmc
-
  19.04.17 17:49 Karrier

Hulladékból alkottak hordható ruhákat, egyedi, kreatív technikákkal készítettek ékszereket, díszítettek kukákat az Öko versenyre általános és középiskolások. A versenyt hatodik alkalommal rendezte meg az Árpád Szakgimnázium és Szakközépiskola.