Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Saját fizetést szeretnének iOS-en az ausztrál bankok

FinTechRadar
-
 Tegnap 15:33Mobiltech

Egyszer már elkaszálták az ügyüket, de új irányból támadnak. Nagyon szeretnék, ha nem kellene jutalékoz fizetniük az NFC-s tranzakciók után.

Segítségért kiált a Monzo

FinTechRadar
-
 Tegnap 06:33Gazdaság

Figyelmeztetést adott ki a Monzom, miután a 2020-ban és 2021-ben összesen 115 millió fontot veszített. A figyelmeztetés szerint a cég nem feltétlenül lesz képes folytatni a tevékenységét.

Így működik a hitelmoratórium

FinTechRadar
-
 21.08.01 06:33Gazdaság

Dörner Csenge YouTube csatornája a legjobb magyarázós hazai pénzügyi csatorna. A youtuber most a hitelmoratóriumot fejti meg, és magyarázza el azoknak, akik nem értik.

Értékpapír-csalásért perelik a Nikolát

FinTechRadar
-
 21.07.31 06:33Gazdaság

Pár hónapja még menő, zéró károsanyag kibocsátású járműveket ajánló cég volt a Nikola, mára viszont úgy tűnik, még tévedésből sem mondtak igazat a kamionjaikról.

Tűzijáték és népünnepély nélkül lépett tőzsdére a Robinhood

FinTechRadar
-
 21.07.30 06:33Gazdaság

A várakozásokkal szemben nem okozott nagy durranást a Robinhood a tőzsdén. Nem kapkodták el, nem dúlták fel a parkettet, még az őrület is elmaradt.

Mi lesz a bankokkal a járvány után?

FinTechRadar
-
 21.07.29 15:54GazdaságKPMG

A világ nagy bankjainak 200 vezetőjét kérdezte meg a KPMG arról, hogy mit kell tennie a szektornak, hogy költséghatékony maradjon.

Amazon: a közeljövőben nem fogadjuk el a bitcoint

FinTechRadar
-
 21.07.28 15:16Gazdaság

Pár napig felhőtlenül örült a kriptós világ, mert egy álláshirdetés miatt úgy gondolták, hogy az Amazon a kriptopénzek elfogadására készül. A cég most a Reutersnek cáfolta a hírt.

Eladott egy Wu-Tang lemezt a New York-i ügyészség

Martin Shkreli pénzember, elítélt csaló és a gyógyszerárakkal ügyeskedő épp a börtönben ül, a tőle lefoglalt jószágokat pedig elárverezték.

Mi történik a Monzónál?

FinTechRadar
-
 21.07.27 15:33Gazdaság

A Monzo egyik legrégebbi és legnagyobb befektetője, a Passion Capital, csökkentette a részesedését a neobankban.

Kamatozni fognak a revolutos betétek

FinTechRadar
-
 21.07.27 06:33Gazdaság

Egyelőre csak az Egyesült Királyságban, de bevezeti a megtakarítások után járó kamatot a Revolut a standard - azaz nem fizetős - ügyfelek számára is.