Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 47 hír

Lenyűgöző fotók kihalóban lévő törzsekről

Filter
-
  Ma 12:37 Utazás

Évekkel ezelőtt láthattuk először Jimmy Nelson lenyűgöző fotóit, amelyeket a „Kihalóban lévő törzsek nyomában” című könyvében tett közzé, több mint 30 kihalóban lévő törzsről. Mongóliától Indonéziáig Jimmy heteket töltött mindegyik törzsnél, hogy megismerje kultúrájukat és a saját szemszögéből fényképezze le őket.

Teszt cikk

Filter
-
  Ma 11:25 Színes

lead

Különleges fotók Észak-Korea és Dél-Korea közötti különbségekről

Filter
-
  Ma 09:07 Utazás

1945-ben Koreát Dél-Koreára és Észak-Koreára osztották. Több, mint 70 éve a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen feszültek. Csak nemrég, (2018. szeptember 18-19-én) sikerült a két Korea vezetőinek csúcstalálkozót tartaniuk, amely során megállapodtak néhány közös tevékenységről, amelyek elősegítik, hogy a két ország…

A rendőrség egy férfit keres, aki három órán át nyalta a kapucsengőt

Filter
-
  Ma 06:04 Baleset-bűnügy

A tettest a kamerás biztonsági rendszer rögzítette bizarr cselekedete közben, mielőtt a család kaliforniai kertjébe vizelt.

Egy sztalagmitból értették meg az első mezopotámiai birodalom bukásának okát

Filter
-
  Tegnap 17:07 Tudomány

Az első mezopotámiai birodalom, az Akkád Birodalom kb. 4200 évvel ezelőtt bukott meg, ugyanakkor, amikor mélyreható változások mentek végbe a kor másik két nagy civilizációjában, Egyiptomban és az Indus-völgyben. Iráni sztalagmitokból azt sejtik, hogy mindhárom sorsdöntő eseménysorozat mögött az éghajlatváltozás áll.

14 hihetetlen állati röntgenfelvétel

Filter
-
  Tegnap 13:07 Tudomány

Az állatkertek időnként egészségügyi kontrollokat végeznek az állatokon. Azt gondolnánk, hogy semmi különös nincs az ilyenkor készülő röntgenfelvételeken. Nos, mindannyian így gondoltuk egészen addig, amíg az Oregoni Állatkert (USA) el nem küldte ezeket a hihetetlen felvételeket és kiderült, hogy fantasztikusabbak, mint gondolnánk.

Mit csinálnak a férfiak, amíg shoppingoló párjukra várnak?

Filter
-
  Tegnap 09:37 Színes

Nézzétek meg a párjukra váró "Szerencsétlen férfiak"-ról készült felvételeket, amelyek már 330 ezer követőt szereztek az Miserable men nevű Instagram csoportban! :)

Ezt a vírusként terjedő 195 gigapixeles fotót látnod kell, hogy elhidd

Filter
-
  Tegnap 05:36 Infotech

A kép, amely néhány nappal ezelőtt került fel a Twitterre, valóban hihetetlen. Őszintén szólva alig bírtuk abbahagyni a játékot. Nincs a fényképnek olyan része, amit ne lehetne döbbenetes részletességgel látni. Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik nem tudják abbahagyni a város kukkolását.

Hihetetlen fényképek hangszerek belsejéről

Filter
-
  19.01.15 20:33 Kultúra

Így még sohasem láthattuk a hangszereket! Adrian Borda román fényképész semmilyen hangszeren nem játszik, de képes úgy használni a hangszereket, hogy elvarázsoljon minket velük. Művészi kísérletképpen belülről kezdte fényképezni őket, és a látvány épp olyan titokzatos lett, mint a hangszerek hangjai.

A hangjaik ismeretével óvhatjuk meg az esőerdőket?

Filter
-
  19.01.15 16:06 Tudomány

Nem lehet túlbecsülni az esőerdők fontosságát, ha továbbra is a Földön akarunk élni. Az esőerdőket azonban félelmetes ütemben pusztítják, részben azért, mert megbuknak az erdővédelem ellenőrzésére szolgáló módszerek. Az USA-beli Nature Conservancy nonprofit szervezet szerint az esőerdő hangjainak megfigyelése jó módszer lenne.…

Photoshop kollázsok a leghíresebb festményekből

Filter
-
  19.01.15 11:33 Színes

"Hayati vagyok, egy ciprusi vizuális designer. Régóta foglalkozom photoshoppal és festészettel. A mindennapi életben látott emberek inspirálnak. A móka akkor kezdődik, amikor összehozom őket a leghíresebb festők alkotásaival. Görgess lefelé és nézd meg a munkáimat!"

A Microsoft Bing asszisztál a gyermekpornográfiához?

Filter
-
  19.01.15 07:06 Mobiltech

Egy névtelen bejelentést követően a TechCrunch megrendelt egy vizsgálatot az online AntiToxin biztonsági startuptól, hogy nyomozzon az ügyben. Az eredmények riasztóak voltak. FIGYELMEZTETÉS: Ne keress rá  a cikkben említett kifejezésekre a Bing-en vagy máshol, mert ezzel bűncselekményt követhetsz el!

Milyen ruha áll jól neked? 4 női alaktípus és sztárok segítségével megmutatjuk!

Filter
-
  19.01.14 13:36 Divat

A női alak négy különböző típusra osztható az alábbi tényezők szerint: a medence és a csontok elhelyezkedése, a testzsír eloszlása, a farizom mérete és alakja, valamint az izmok csípőcsonthoz való tapadása. Ez a száraz tény. De a szemléltetés már színesebb - nézd meg, mi áll jól Neked!

Párizs vagy Kína: Meg tudod mondani, melyik a másolat?

Filter
-
  19.01.14 10:33 Utazás

Azt mindannyian tudjuk, hogy a kínaiak imádnak lemásolni máshol már sikeressé vált dolgokat. Tianduchengben úgy gondolták, nem aprózzák el a dolgokat, elkezdik lemásolni Párizst.

Mennyi idő alatt szerezhetünk új barátokat?

Filter
-
  19.01.14 08:33 Életmód

Felnőtt korban nehéz új barátságokat kötni. Talán naponta találkozol egy rokonszenves, új munkatárssal, de nem tudod, hogyan válhatnátok ismerősből jó barátokká. Mennyi időt vesz ez igénybe? Mit kellene tenned?