Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 273 hír

Keresztek és lombosodó fák alatt ünnepelnek a sárszentmihályiak

Feol
-
 Ma 07:30Megyei

A településen élők változatosan ünneplik a Föld napját. Az Isten dicsőségére emelt kereszteket és a Pentelei erdő ösvényeit is meglátogatták.

Fehérvár 2,5 millió forinttal csatlakozik a járvány miatt árván maradt gyermekeket segítő alapítványhoz

Frakciói indítványozásra Székesfehérvár 2,5 millió forinttal csatlakozik Áder János és felesége megalakuló, a járvány miatt árván maradt gyermekeket segítő alapítványához.

Szívben gyűjtenek a pátkaiak

Feol
-
 Ma 07:20Megyei

Közösségi összefogásból indult kezdeményezéssel segítenek a községben.

Fejér évfordulós emlékei április 23-án

Feol
-
 Ma 07:15Kultúra

Sorozatunk, a Fejér évfordulós emlékei, a sok-sok évvel ezelőtt történt eseményeket gyűjti egy csokorba, amelyek anno megjelentek a Fejér Megyei Hírlap hasábjain.

Az én kedves kis falum – Jelöljék, mely épített örökség jellemzi leginkább Zichyújfalut!

Feol
-
 Ma 07:10Megyei

Sorozatunkban május 7-én Zichyújfalu települést mutatjuk be a Fejér Megyei Hírlapban, míg a Feol.hu oldalon május 8-án, szombaton.

Szabad az agárdi strand továbbra is (videó)

Az agárdi szabadstrand marad, senki nem veszi el a fürdőzőktől, az előtte megépített beton partvédmű pedig – ahogy a neve is mutatja – a partot védi.

A bálványfa, amit nem bálványozunk…

Feol
-
 Ma 06:00Megyei

Melyek a leggyakoribb inváziós állat- és növényfajok? Miért veszélyesek, károsak, milyen kötelességeink vannak velük szemben?

Csökkenő terhek

Feol
-
 Ma 06:00Megyei

Módosította az egyes állat-járványügyi intézkedésekről és az azokkal összefüggő állami kártalanításról szóló rendeletet az Agrárminisztérium.

Fehérváron a Pilinszky 100-sorozat

Feol
-
 Tegnap 21:53Színpad

Csütörtökön este Székesfehérvárról jelentkeztek be a Pilinszky 100 című sorozat aktuális online eseményének szereplői a Vörösmarty Színházból.

Lezárnák a párharcot

Feol
-
 Tegnap 21:04Sport

Az első két meccset simán nyerte az Alba, pénteken a harmadik ütközetre kerül sor a férfi kosárlabdázók bajnoki negyeddöntőjében. Ha a vendégek nyernek, elő­döntősök.

A célok: felzárkózás, menekülés

Feol
-
 Tegnap 21:00Sport

Mindkét fehérvári klub hazai környezetben lép parkettre az Nb Ii-es férfi-kézilabdabajnokság 19. fordulójában, az albások bravúrra, a cunderesek a kötelező győzelem begyűjtésére készülnek szombaton a Vok-ban.

Csonka forduló lesz

Feol
-
 Tegnap 20:39Sport

A megyei Iii. osztályú labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Középcsoport első három helyezettje ezúttal nem lép pályára különböző okok miatt.

Kitart az Előszállás lendülete?

Feol
-
 Tegnap 20:30Sport

A megyei Ii. osztályú labdarúgó-bajnokság a 19., illetve a 21. fordulójához érkezett.

A Nyék még folytatná sorozatát

Feol
-
 Tegnap 20:15Sport

A Fejér megyei I. osztályú labdarúgó-­bajnokság 25. fordulója következik. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit, vezetőit kértük egy kis esélylatolgatásra.