Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 260 hír

A fülei Orsovai Sándor a retro számítógépek megszállottja

Feol
-
  Ma 20:00 Megyei

A legtöbb fiatalról elmondható, hogy tizenéves korában még fogalma sincs arról, hogy mit is szeretne az élettől. Mindez azonban nem igaz a fülei Orsovai Sándorra, aki gyerekkora óta az informatika megszállottja, így sosem volt kérdéses, hogy mivel fogja keresni a kenyerét.

Tovább üldözik a listavezetőt

Feol
-
  Ma 19:07 Sport

Nem hibázhatott és nem is hibázott a Honvéd Szondi György SE férfi-asztaliteniszcsapata az NB III Közép-Dunántúl csoportjában megrendezett megyei rangadón, a fehérváriak 13-5 arányban győzték le a Dunaújvárosi Egyetem második számú együttesét.

Nyílt nap lesz a dartsosoknál

Feol
-
  Ma 19:02 Sport

Május 25-én, szombaton 12 órai kezdéssel nyílt napot tart az újonnan megalakult polgárdi dartsszakosztály a Polgárdi VSE székházában.

Bravúr kellene

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 29., utolsó előtti fordulójában kemény csaták várnak megyénk csapataira, főleg a bennmaradásért harcoló Mol Vidi FC II gárdájára.

Újra a legjobb tízben

Feol
-
  Ma 18:51 Sport

Csak saját felelősségükre úszhattak és tekerhettek a versenyzők a triatlonosok sprinttávú világkupa-sorozatának szardíniai állomásán.

Itt lenne az ezüstkupa helye

Péntek kora délutánig több mint 10 ezer jegy elkelt a szezon utolsó klubmegmérettetésére, a labdarúgó Magyar Kupa döntőjére.

Idén is hasított a LADIK médiavetélkedő

Örömökkel, nehézségekkel, szoros helyzetekkel zajlott pénteken a Lapot a Diákoknak médiavetélkedő Fejér megyei döntője lapunk szerkesztőségében.

Rendőrkézen az előszállási betörők

A nyomozók egy 20 és egy 23 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A soponyai templom tornyára meglévő forrás jelentős, de nem elégséges

Feol
-
  Ma 17:00 Megyei

Kovács Csiba Krisztina Kisláng és Soponya református lelkésze úgy fogalmazott, számára Kisláng az otthon, Soponya az itthon.

Áramszünet lesz május végén Székesfehérváron

A szolgáltatás minőségének javítása, valamint a hálózat bővítése a munkák célja.

Néptáncos randevú lesz a Művészetek Házában szombaton

Feol
-
  Ma 16:00 Kultúra

A „Húzd keresztül…!” névre elkeresztelt, gyermek és ifjúsági néptáncegyüttesek hetedik fesztiválját a Fejér Megyei Művelődési Központ és az Alba Regia Táncegyesület jegyzi május 25-én, szombaton.

Bodoki Bernadett lett Fejér megye legszebb lánya

Tavaly decemberben indult útjára a Mediaworks Tündérszépek szépségversenye.

Megyénkben forgatott a Duna Televízió Itthon vagy műsora

Feol
-
  Ma 15:30 Megyei

A film inkább az északi településekre fókuszál, mint az egész megyére, mégis csodálatos és magával ragadó utazást csempész az otthonunkba.

Ébren maradsz, életben maradsz!

Feol
-
  Ma 15:00 Autó-motor

A balesetek negyedénél játszik szerepet a vezető fáradtsága.

A világháború mozzanatait mutatták be a fehérvári film segítségével Pécsett

A honvédelem napja alkalmából kiállítással egybekötött filmbemutatót szervezett csütörtökön a Baranya Megyei Védelmi Bizottság a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontban.