Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Figyeljünk értékeinkre a temetőkben!

Közeleg a mindenszentek és halottak napja. A kegyeleti napok beköszöntével azonban óvatosabbnak kell lennünk, ugyanis amíg a temetőkben meglátogatjuk elhunyt szeretteink sírjait, megemlékezünk szeretteinkről, veszélybe kerülhetnek felügyelet nélkül hagyott értékeink. A bűncselekmények megelőzése érdekében a Bács-Kiskun…

20 épület dőlt össze a török földrengésben

A legsúlyosabb helyzet a törökországi Izmir városában alakult ki, de érezni lehetett a rezgést Isztambulban, Kréta szigetén és Athénban is.

„Rendszerszintű az antiszemitizmus az amerikai egyetemeken”

«Vajon antiszemita-e az, aki azt híreszteli, hogy Izrael szándékosan koronavírussal fertőzi meg a palesztinokat? A Harvard Egyetemen működő Kennedy School of Government épp nemrégiben ajánlott pozíciót annak, akitől ez a gyalázatos kijelentés származik: Saeb Erekatnak, a Palesztin Felszabadítási …

Lakiteleki sátor XXXV.

Demokrata
-
  Ma 15:11 Vélemény

Az 1988. szeptember 3-i lakiteleki összejövetelt a néhány nappal korábbi Grósz–Ceaușescu-találkozó erősen befolyásolta.

A Vashiány Napja – november 26.

NLC
-
  Ma 15:11 Egészség

A vashiány bárkit érinthet, az emberek azonban többnyire sajnos nem észlelik időben testük jelzéseit, későn tesznek ellene vagy fordulnak orvoshoz, gyakran csak akkor, amikor már az egészségük megromlott. Ezért annak ellenére, hogy súlyos következményekkel járó globális probléma, a vashiány jelentősen aluldiagnosztizált állapot.1,2,3

Milliókra büntették a Fradit a derbi után

VG
-
  Ma 15:11 Sport

A derbi miatt az Újpestnek is fizetnie kell, de szurkolóinak rendzavarásaiért csak 200 ezer forintot.

Milyen nevet viseljen a városi sportcsarnok?

A Modern Városok Program beruházásai közül a nagykanizsai multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok fejlesztése halad a legjobban.

Újabb mentőcsomaggal segíti a pécsi vállalkozásokat az önkormányzat

PécsiStop
-
  Ma 15:10 Megyei

Pécs önkormányzata és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. (PVh) újabb mentőcsomaggal segíti azokat a pécsi vállalkozásokat, amelyeket közvetlenül sújt az új koronavírus-járvány.

Közgyűlést tartott a Delta Technologies

Portfolio
-
  Ma 15:10 Gazdaság

Megtartotta éves rendes közgyűlését a Delta Technologies, ahol elfogadták a társaság előző évi pénzügyi beszámolóját. A társaság igazgatósága is kiegészült Vidra Lászlóval, a tőzsdei cég 100 százalékos tulajdonában álló vállalat, a Delta Systems Kft. ügyvezetőjével.

Tagadja az olasz felelősséget a nizzai késelésben az ország belügyminisztere

Matteo Salvini szerint az olasz belügy hibája, hogy a merénylő eltűnhetett az országból a kiutasítása után.

Így alakult a minimálbér 2000 és 2020 között

Mandiner
-
  Ma 15:10 Gazdaság

Egy ábrán a bruttó minimálbér összege Magyarországon 2000-től 2020-ig.

Michael Bay Covid-thrillere előzetest kapott, és nem biztos, hogy ez kell most a világnak

Amikor minden a koronavírusról szól, pont az kell, hogy egy borongós thriller arról szóljon, mi lesz, ha durvul a helyzet.

Operatív törzs: meghosszabbították a schengeni határok ellenőrzését

A schengeni határok ellenőrzésének meghosszabbításáról szóló kormányrendelet értelmében a rendőrség tíz közúti határátkelőhelyen biztosítja a személy és teherforgalom beléptetését - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a pénteki online sajtótájékoztatón.

Kórházba került Balassagyarmat koronavírusos polgármestere - így érzi magát most

Kórházba került Balassagyarmat polgármestere, Csach Gábor.

NNK: halottak napján kiemelten fontos a megelőző szabályok betartása

Halottak napján, és annak hétvégéjén is kiemelten fontos a fertőzések megelőzésére szolgáló szabályok betartása - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.