Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 26 hír

A békülős szex nem segít, és további 9 tanács veszekedés után

Csúnyán összekaptatok, igaz? Órákig hallgatták a szomszédok, mit gondolsz az anyjáról? A nejed szerint petyhüdt a karriered (is)? Felhoztál mindent, amit az elmúlt 7 évben magadban tartottál? Okos, most már biztosan minden rendben lesz!

Egy stílusos apa 4 gyerekkel: Herczeg Csaba Gepárd

Famiily
-
  Ma 08:23 Életmód

Stílusos apák #5 - Sorozatunkban öt apa mutatkozik be. Olyan férfiak, akik gyerekük megszületése előtt odafigyeltek megjelenésükre, és apaként is fontos szerepet játszik az életükben a a stílus és a divat.

Ezt tanultam magamról és az életről két sikertelen terhesség után

Famiily
-
  Ma 05:05 Életmód

Először is leszögezném, hogy (2017) március elején – amikor már másodjára éreztem úgy, hogy fél perc alatt ismét romba dől az addigra már éppen meggyógyulni látszó lelkem –, még egyáltalán nem gondoltam, hogy azok után, ami történt velem (velünk) valaha is képes leszek még bármilyen gyerek, terhesség, szülés vagy egyszerűen…

Leckék kezdő apáknak: A 10 legfontosabb dolog, amit tudnod kell a babavárásról és az apaságról

Famiily
-
  Tegnap 08:23 Életmód

Amikor egy férfi bejelenti, hogy a felesége kisbabát vár, sokan gratulálnak, mások szánakozva méregetik. A legkonkrétabb tanácsokat persze az egyedülállók osztogatják, míg a gyerekesek csak hümmögnek. Eláruljuk, mire számíthatsz valójában!

Depressziós az anyám, de nem hagyja, hogy segítsünk neki – engem viszont szép lassan kinyír ezzel!

Famiily
-
  Tegnap 05:05 Életmód

Évi történetét olvashatjátok arról, miként küzd időről-időre édesanyja depressziójával.

Mahler babzsákon, avagy éjféli koncertre vittem az anyósomat

Famiily
-
  20.02.21 20:06 Életmód

Vasárnap éjfélkor rendszerint már a nyálam folyik a párnára – rosszabb esteben nyitott szemmel bámulom a plafont, és a hétfői teendőim cikáznak összevissza a fejemben. Nem így történt a múlt vasárnap, amikor is meghívást kaptam egy komolyzenei koncertre. A Budapesti Fesztiválzenekar játszotta Mahler V. szimfóniáját.

Állítólag hetente többször szexelnek a magyar párok: “Csak nem a saját párjukkal!” – Így szokunk le a szexről

Famiily
-
  20.02.21 19:23 Életmód

Az egész úgy kezdődött - még 2016-ban, az ÉvaMagazin.hu kérésére -, hogy írjak olyan párokról, akik 20 év után már nem szexelnek. Egyáltalán. Két "aprócska" bökkenő volt csak: egyrészt kiderült, hogy gyakorlatilag kihalófélben vannak azok, akik ennyi ideje vannak együtt. Másrészt...

Így csillapítsd a baba lázát! 7 fontos tudnivaló a csecsemő- és kisgyermekkori lázcsillapításról

Famiily
-
  20.02.21 18:23 Életmód

Mi okozza a lázat, mikor szükséges a lázat csillapítani és hogyan csináljuk szakszerűen? Melyik lázmérő a legmegbízhatóbb? Mi az, amit mindenképpen kerüljünk?

Most se üljetek otthon! Az 5 legjobb családi programajánló a hétvégére!

Famiily
-
  20.02.21 15:04 Életmód

Berg Judit: Rumini A tengerész-kalandregényekből jól ismert Rumini és a történet többi szereplője ezúttal is nagy bajba keverednek. A 150-nél is több előadást megért színpadi darabban Ferrit-sziget gonosz úrnőjének életveszélyes kelepcéje várja őket. De hogyan tudnak kiszabadulni? MIlyen fortélyokra, leleményességre, bátorságra és önfeláldozó…

“Amikor a játszótéri anyukák rájöttek, hogy szakács vagyok, azonnal recepteket kértek tőlem” – Így lett GYES-es apu…

Famiily
-
  20.02.21 12:11 Életmód

Pethő Daniéknál a gyerekszoba kiemelt eleme a minikonyha, a MiniGourmet konyhájának pedig ugyanilyen fontos része a gyereksarok. A 29 éves séf tíz év vendéglátás után maradt otthon gyesen gyermekeivel, az ötéves Lilivel és a januárban született Koppánnyal, közben pedig mellékesen unokatestvéreivel közösen beindították a bió bébiételeket…

Miért kérdeznek annyit a gyerekek?

Famiily
-
  20.02.21 07:12 Életmód

Minden gyerek életében eljön az időszak, amikor terheléses támadást indít az agyad ellen, és mindent megkérdez. Mindent. Ha esetleg elfogynak a kérdésék, egyetlen szóval semmisít meg: miért?

Anyának lenni olyan, mit gondoltam. De anyának, barátnőnek, szeretőnek, és pénzkeresőnek együtt lenni brutál

Famiily
-
  20.02.20 14:24 Életmód

Sokat gondolkodtam azon, amikor meghallottam ezt a témát, hogy vajon mi a csúf igazság? Nehezebb az anyaság, mint amire számítottam? Vagy esetleg könnyebb? Vagy csak szimplán más?

Házassági leckék kezdőknek és haladóknak – 10 boldogságőrző szokás azoknak, akik már szinte lemondtak róla

Famiily
-
  20.02.20 08:29 Életmód

Sajnos, az örök boldogság titkát mi sem ismerjük, csak azt tudjuk, hogy nagyon meg kell érte dolgozni és még akkor sem biztos, hogy összejön. Azért van egy-két módszer, ami sikergyanús. Ti melyiket próbáljátok ki?

„Ma már elfogadom, hogy ez a kis készülék a történetünk, az életünk része” – Kinga és Benett igaz története

Famiily
-
  20.02.19 11:57 Életmód

Rengeteg megpróbáltatás, könny, félelem és féltés van már mögöttük. Ám ha megismered a történetünket, rájössz, csoda kis párosról van szó: egy fiatal kora ellenére is meglepően bölcs anyukáról és egy kisfiúról, aki tanítani jött. Szeretetet, elfogadást és azt, hogy az élet szép.

Kun Gergely, a stílusos apa, aki más apáknak is segít stílusosnak lenni

Famiily
-
  20.02.18 19:59 Életmód

Stílusos apák #4 - Sorozatunkban öt apa mutatkozik be. Olyan férfiak, akik gyerekük megszületése előtt odafigyeltek megjelenésükre, és apaként is fontos szerepet játszik az életükben a a stílus és a divat.