Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

Jobboldal? Baloldal? Centrum? Te hol választod el?

Miért fésüli Clark Kent jobbra a haját, Superman pedig balra? Miért G.W. Bush nyert a 2000-es választásokon és miért nem Al Gore? A válasz egyszerű, a hajválaszték!

A terhesség 8 jele! 8 megoldás a jelekre!

Álmosság, puffadás, aranyér, kávéundor, fejfájás, émelygés - kellemetlen terhességi tünetek, amelyekre azonban van magyarázat és megoldás is!

Hogy kell őszintén bocsánatot kérni?

Ha gyakran megbántjuk kedvesünket, akkor bizony gyorsan eljuthatunk arra a pontra, hogy nem veszi komolyan az újabb "ne haragudj" kezdetű mondatunkat.

Mennyire vagy kapcsolatfüggő? Tudd meg most!

Szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem - így szól a régi népdal, mégis aktuális témát érint, a túlzottan ragaszkodó érzelmeket, a társfüggőséget. Lehet hogy te is érintett vagy?

Fiú lesz vagy lány? Babád neme tervezhető!

Az asztrológia kiváló eszköz arra, hogy nemcsak a fogantatás megfelelő időpontját, de a leendő babánk nemét is befolyásolni tudjuk. A fogantatás időpontja az első, mely befolyásolni tudja a születendő babánk életútját.

Napi horoszkóp - október 19

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Nagy alakmustra - gyümölcs módra: Te mely formának felelsz meg?

Ezoterikus
-
  Tegnap 11:30 Ezotéria-horoszkóp 

Milyen formában vagy? Mandulában vagy Körtében? Málnában vagy Tamarindéban? Netán épp egy alma tükörképe vagy? Tudd meg most, s ha nem tetszik, hát orvosold!

Őszi dekorációk művészeti és asztrológiai szemszögből

Ezoterikus
-
  Tegnap 10:30 Ezotéria-horoszkóp 

Néha egészen meglepő dolgokra bukkanunk internetes kutakodásaink során. Ki gondolta volna, hogy akadt olyan, aki 2010-ben Leninnel díszítette hálószobáját, vagy épp asztrológiai szimbólumokat vont be a dekoráció elemeibe. A helyzet változatlan... 2014-ben is megtörténhet bármi!

Milyen elemű vagy? Fogyj úgy! Horoszkóp

Ezoterikus
-
  Tegnap 09:30 Ezotéria-horoszkóp 

A Hold a Rák jegy ura. Ezért az összes égitestek közül leginkább összefüggésbe hozható a táplálkozással és a testsúly változásaival.

Hogyan hívd magadhoz gyógyító angyalod?

Ezoterikus
-
  Tegnap 08:30 Ezotéria-horoszkóp 

Az angyalok fénye fölerősíti saját fényünket, és ez segít abban, hogy saját utunkra visszakerüljünk, hasonlóképp ahhoz, ahogy az oktató is átveszi néha a kormányt, amikor autóvezetést tanulunk.

Afrikai horoszkóp - mi az afrikai jegyed?

Ezoterikus
-
  Tegnap 07:00 Ezotéria-horoszkóp 

Olyan és akkora horoszkóp, amekkorát még biztosan nem láttál! Mi az afrikai jegyed? Hogy alakul szerelmi életed, karriered, egészséged? Mi a színed?

Napi horoszkóp - október 18

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Szerelmi horoszkóp október 17-t?l

Ezoterikus
-
  17.10.17 11:30 Ezotéria-horoszkóp 

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Szerelem vagy barátság? Feltételek és törvények

Ezoterikus
-
  17.10.17 10:30 Ezotéria-horoszkóp 

A barát legmélyebb értelmében annyit jelent, hogy nem ellenfél. Valaki, aki e harcos világ örvényén kívül, a csillagok háborújának ütközetei fölött kibékült velünk.

Gondolatfoszlányok Lelked Igaz Énjéről

Ezoterikus
-
  17.10.17 09:30 Ezotéria-horoszkóp 

Vajon mi teszi könnyebbé az életünket? Ha megvizsgáljuk a dolgok "miértjét", vagy ha egyszerűen nem is foglalkozunk vele?