Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

Ezért fontos a füstöl? otthoni használata!

Mit takar a sámánfüstölési ceremónia? A füstölés egy ősrégi múltra visszatekintő ceremónia, mely mindig is a harmónia és a béke megteremtésére szolgált.

Tökéletes párkapcsolat? Hatásvadász hiedelmek

Erősen hatásvadász ez a két szó együtt. Ki tudja megmondani, hogy mitől tökéletes valami és ki az, aki azt mondja, hogy nem az? Ki mire vágyik valójában?

Legszerencsésebb napok februárban!

Tudd meg most, melyek a legkedvezőbb napok vásárlásra, takarításra, utazásra, lakásvásárlásra, vagy épp szabadságod eltöltésére...

Heti Horoszkóp: Merkúr retrográd

Ahogy fenn, úgy lenn. Vajon mi történik az égen ezen a héten? Mennyiben befolyásolja életünket a heti bolygóállás? Olvasd el és tervezz ennek megfelel?en!

Heti Horoszkóp január 25-t?l | Vírusmentes és pozitív

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti el?rejelzésünket most!

Napi horoszkóp - január 25

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

A világ misztikus helyei VIII. - Gabonakörök

Valaki, vagy valami hatalmas kiterjedésű gabonaköröket varázsolt a világ különböző tájain. A legtöbbjük jelentős területet foglal el, és valamennyiről elmondható, hogy igen nagy precizitásra vall a kivitelezésük és tervezésük egyaránt.

Borzalmas mágiák - Karibi boszorkányság

A karibi boszorkányság az amerikai, karibi és afrikai boszorkányságnak a keveréke, különösen a déli államokban és a szigetek környékén honos. Ha valakinek akad afrikai, spanyol, vagy francia felmenője, a boszorkányság őt is érintette.

Napi horoszkóp - január 24

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

A bátorság illúziója... - vajon mekkora?

Legyen szó akár tőzsdei befektetésről, bungee jumpingról vagy egy nyilvános felszólalásról, miért történik meg gyakran, hogy az emberek eltervezik a kockázatvállalást, de végül meghátrálnak, amikor elérkezik az igazság pillanata?

Hány nyelve van a szeretetnek?

5 nyelven beszélő szeretet - Beszédes ajándékok, szívességek, dicséret és figyelem! Ajándékozás – a szeretet egyik nyelve, és mi a többi?

Napi horoszkóp - január 23

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

10 lehetőség, hogy a flörtből kapcsolat legyen - így!

Rengeteg körülmény befolyásolhatja, hogy egy ismeretségből kapcsolat lesz-e. Először is kell hozzá némi jó szerencse, megfelelő időzítés és az akarat az elkötelezettségre!

Hiteles Mesterek 24 jele! Ilyet válassz magadnak!

Mi alapján tekinthető egy Mester hitelesnek? Milyen jeleket keress benne? Cikkünk segítségével utat mutatunk azoknak, akik még keresik a HITELES mesterüket...

Napi horoszkóp - január 22

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?