Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

A 22 legfontosabb gyógyító szimbólum!

A szimbólumok különböző emberi traumák oldására szolgálnak, emelik a lélek melegét, és kinyitják a szellem ajtaját, hogy magasabb dimenziókba röpíthessenek.

6 tipp, hogy elvarázsold környezetedet!

Varázsolj el mindenkit kedvességeddel! Azért ehhez kell először is egy empatikus alapmentalitás és a vágy, hogy másoknak örömet akarj okozni.

Napi horoszkóp - január 17

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Top illatok a Feng Shui-ban - Bagua térképpel

Az aromaterápia különböző aromatikus hatóanyagokat tartalmazó gyógynövények, és a belőlük készített illóolajok külső és belső alkalmazásának összefoglaló neve az egészség megőrzése érdekében, emellett a betegségek gyógyítása is kiemelt cél.

Amilyen az arcod, olyan a sorsod!

8 dolog, amiről arcod árulkodik! Még a felületes szemlélőnek is sokat elárul egy arckifejezés, egy tekintet. Olvasd el arcod és mások pofijának titkait!

Napi horoszkóp - január 16

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Milyen nap van ma? Amilyen a nap, olyan a cél!

Ezoterikus
-
  19.01.15 14:30 Ezotéria-horoszkóp

Ha érdekel a mágikus erő, és tudni szeretnéd, hogy melyik napon milyen erők segítik leginkább céljaid elérését, olvasd el napelemzéseinket!

Válassz egy hópihét, - felismered magad benne?

Ezoterikus
-
  19.01.15 11:30 Ezotéria-horoszkóp

Válaszd ki, melyik hópihe formája áll legközelebb a szívedhez és mi eláruljuk, milyen személyiséggel rendelkezel! Ugye milyen érdekes a szimbolika rejtett világa?

Melyek a legjobb szeretetnapok? 2019. január 16. - február 15. között

Ezoterikus
-
  19.01.15 10:30 Ezotéria-horoszkóp

A Hold ritmusa egyben az ember ritmusa is. Érdemes figyelni, és ez alapján tervezni bizonyos dolgokat. Többek közt a randinapokat mindenképpen!

Melyek a legvészjóslóbb kínai számok? Ezeket sose használd!

Ezoterikus
-
  19.01.15 09:30 Ezotéria-horoszkóp

A kínai nyelv sajátja, hogy rengeteg olyan szóval rendelkezik, mely több jelentéssel bír. Ez igaz a számokkal kapcsolatos szinonimákra is, most megtudhatod, mitől óvd magad!

?k a legnagyobb riválisaid, ha szerelmes vagy! Íme:

Ezoterikus
-
  19.01.15 08:30 Ezotéria-horoszkóp

Ismered a riválisaidat? Nézz szembe a tényekkel: nem te vagy az egyetlen nő az életében! Vannak mások is, akik szintén elvárásokat támasztanak felé és fontosak számára.

Szerelmi horoszkóp január 15-21.

Ezoterikus
-
  19.01.15 07:00 Ezotéria-horoszkóp

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Napi horoszkóp - január 15

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Miért éri meg hálásnak lenni?

Ezoterikus
-
  19.01.14 14:30 Ezotéria-horoszkóp

Mindegy, szóban, tettel vagy csupán egy levél formájában fejezzük ki köszönetünket valamiért, szellemileg és fizikailag egyaránt profitálhatunk bel?le. A hálátlan emberek azonban könnyen megfoszthatják magukat valami fontostól. Miért éri meg hálásnak lenni? Tudományos megközelítéssel ezért...

Hogyan segít a spiritualitás a szenvedélybetegeknek?

Ezoterikus
-
  19.01.14 11:30 Ezotéria-horoszkóp

Aki eljár az Anonim Alkoholisták gyűlésére, fogékonyabbá válik a spirituális dolgok iránt, és ezáltal könnyebben hagy fel az alkoholfogyasztással.