Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

Lakásfelújítás

Ezermester
-
  19.04.18 09:28 Otthon

Lakásfelújítás során érdemes utánanézni mindennek, és tudatosan választani, mert így a költségeket, a minőséget és a műszaki tartalmat is kézben tudjuk tartani. Nem egyszerű feladat még egy kicsi lakás felújítása sem. Megfelelő szakember kevés van, őket nem könnyű megtalálni, a szükséges anyagok között pedig…

Gázkészülék és ablakcsere

Ezermester
-
  19.04.16 08:08 Otthon

Egy lakásfelújítás, sőt már vásárlás előtt sok fontos és kevésbé fontos szempontot kell figyelembe venni. Alaposan utána kell nézni a műszaki részleteknek is, mert nem bízhatjuk sem a pénzünket, sem a kényelmünket, sem az életünket csak egyetlen szakember, rokon, családtag véleményére. Vannak dolgok, amik nem valakinek a…

Ékszerek növényekből

Ezermester
-
  19.04.16 08:03 Otthon

Érdekes új virágkötészeti trend, hogy megfelelő nyaklánc, vagy gyűrű foglalatba ideiglenesen növényeket helyeznek. Extrém, de szép, élettel teli kompozíciók ezek. Viselésük után szétszedve, cserépbe ültetve sokáig hordozzák a jeles esemény élő emlékét, melyen hordták őket.

Lágy víz a párásítókba

Ezermester
-
  19.04.15 08:19 Otthon

Az ipar és a háztartás számtalan helyén szükséges a lágy víz, az alacsony só és ásványi anyag tartalmú víz. Az otthoni, ultrahangos párásító készülékek pl. a páracseppekkel együtt a víz sótartalmát is kipermetezik, ami finom por formájában az egész lakásban szétterül.