Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 185 hír

Gyermekvasutasok is szolgálatban lesznek a balatonfenyvesi kisvasúton

Ez a lényeg
-
 Tegnap 18:03Életmód

Augusztus végéig gyermekvasutasok is szolgálatot teljesítenek a balatonfenyvesi kisvasúton, az ifjú vasutasokkal szombaton és vasárnap találkozhatnak a kisvonatok utasai - közölte a MÁV Zrt. vasárnap az MTI-vel.

Világok Hangja - Szabadtéri koncert Keszthelyen és Zalaegerszegen

Világok hangja címmel szerdán Keszthelyen, a Balaton-parton, csütörtökön pedig a zalaegerszegi Városi Hangverseny- és Kiállítóterem előtti parkolóban tartanak ingyenes szabadtéri hangversenyt.

Mitokondriális betegségeket célzó gyógyszerfejlesztési program zárult a Pécsi Tudományegyetemen

Új vegyületek megszületésével zárult az a Pécsi Tudományegyetem (PTE) vezetésével zajló, csaknem 1,3 milliárd forintból megvalósult gyógyszerfejlesztési program, amelynek célja az volt, hogy új gyógyszercélpontokat azonosítsanak, gyógyszerjelölt szintetikus és természetes vegyületeket vizsgáljanak és fejlesszenek ki jelenleg nem gyógyítható…

Az articsóka minek van?

Ez a lényeg
-
 Tegnap 18:03Recept

Nem a legjobb kihozatalú növény, de apró kis szíve, -ahogy tényleg nevezik- rendkívül ízletes, füstös finomság. 

Teljes bizonytalanságban tartja a viharkárosultakat a káoszkormány

Ez a lényeg
-
 Tegnap 16:33Vélemény

A nyár eleji viharok károsultjai majd csak ősszel tudják meg, hogy milyen segítséget kapnak a kormánytól – ha kapnak egyáltalán.

Megtanultak e-mailt írni a Pest Megyei Kormányhivatalban

Ez a lényeg
-
 Tegnap 16:27Belföld

Úgy látszik, sokat lendített a Kormányhivatal morálján, hogy egyes munkatársakat vesztegetés gyanúja miatt letartóztattak. Lehet, hogy máshol is bejönne a digitális kompetenciafejlesztés ezen alternatív formája.

Harmadik oltás: alternatív ajánlást készítettek, akik értenek is hozzá

Kutatóorvosok, akadémikusok, immunológusok írtak valódi szakmai ajánlást arról, hogy kinek érdemes beadatni a harmadik oltást és pontosan melyiket - ha már Kásler és Müller képtelen volt használható eljárásrendet kidolgozni. Mutatjuk a táblázatot!

Kásler Miklós lemondását követelték az egészségügyi dolgozók

Ezrek tüntettek Orbán erőszakkal áttolt egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvénye miatt szombaton a Hősök terén. A demonstráción a tömeg kifütyülte Kásler Miklós pofátlan levelét, majd percekig skandálták: Mondjon LE!

Kedden több helyen áramszünet lesz Érden

Ez a lényeg
-
 Tegnap 14:06Vélemény

Karbantartási munkálatokat végez az ELMŰ-Émász augusztus 3-án 8 és 18 óra között Érden, ezért Tisztviselőtelep számos utcájában szünetelhet a szolgáltatás.

Pócs Jánoshoz közel álló szervezetek nagyot szakítottak az állami civil pályázaton

A kormány, miután lemondott a Norvég Alapból Magyarországnak járó 77 milliárdról, úgy döntött, közpénzből tömi ki a leghűségesebb Fidesz-csicskákhoz közeli szervezeteket. Jászapáti „civiljeire” 30 millió forint hullott.

Szintet lépett Varga és Matolcsy háborúja - egymást teszik nevetségessé

Ez a lényeg
-
 Tegnap 13:36Belföld

Orbán csicskái már meg sem próbálnak úgy tenni, mintha komolyan vehetőek lennének, mintha még irányítani tudnák az ország ügyeit.

Megkezdődött a Kondor Béla Általános Iskola felújítása a Xviii. kerületben

Ez a lényeg
-
 Tegnap 13:12Vélemény

A Xviii. kerületben még arra is figyelnek, hogy a felújítások a helyiek véleménye alapján történjen.

Unokázós csalók bukkantak fel Törökbálinton

Ez a lényeg
-
 Tegnap 13:12Életmód

Az elmúlt tíz év időről időre felbukkanó bűnözési formája az idősek szeretetét kihasználó, őket megtévesztő úgynevezett "unokázás".

Tárnok: Végre elkezdődhet a Vadlúd utcai körforgalom építése?

Ez a lényeg
-
 Tegnap 12:54Vélemény

A közbeszerzési felhívást már nyilvánosságra hozta az önkormányzat. Ennek egy hónap múlva van a beadási határideje, így akár a kivitelezés is elkezdődhet.

A tatabányai önkormányzat nem vette vagyonkezelésbe a méregdrága sportcsarnokot

Ez a lényeg
-
 Tegnap 12:42Vélemény

A tatabányai közgyűlés nem veszi vagyonkezelésbe az épülő sportcsarnokot, mert lehetetlenség kigazdálkodni az évi egymilliárdos fenntartási költséget.