Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 59 hír

Tökéletes receptek: így készítsd el az ünnepi menüt!

Ez a lényeg
-
  Ma 06:33 Életmód

10 nap van hátra karácsonyig és még nincsen elképzelésed sem, hogy mi kerüljön Szenteste az asztalra? Igen, ismerős. Pont ezért, egy komplett menüsorral lepünk meg Téged, hogy ne kelljen tovább azon gondolkodnod, hogy milyen finomságokkal rukkolj elő az ünnepekre!

DK: vezessék vissza a svájci indexálást! Fidesz: Gyurcsány!

Úgy tűnik, a Fidesznek senki nem szólt, hogy 9 éve a Fidesz van kormányon Magyarországon, szerintük ugyanis a több mint 10 éve leköszönt Gyurcsány Ferenc tehet arról, hogy alacsonyak a nyugdíjak. Hogy is mondták annak idején? Ébresztő?

Nemzetközi avantgárd kiállítás nyílt Pécsen

A modern művészet és az avantgárd közép-európai fejlődésének 1908 és 1928 közé eső, drámai változásokkal teli időszakát mutatja be százötven műtárgyon keresztül a Janus Pannonius Múzeum (JPM) pénteken megnyílt pécsi tárlata.

Ferencváros nem ad a bukott Fidesz-csicska Bácskainak többmilliós szabadságmegváltást

A ferencvárosi képviselő-testület nagy többséggel úgy döntött, nem fizeti ki az Orbán-csicskájaként a IX. kerületre szégyent hozó bukott Bácskai több mint 3 milliós szabadságmegváltását, amit követel. 

Szombaton fizetni kell a parkolásért, pénteki menetrend lesz

Mivel december 14., szombat munkanap, a hétköznap megszokott parkolási díjak lesznek érvényben Budapesten és több városban. A közösségi közlekedésben pénteki munkanapi menetrend érvényes.

Az államtitkár segítségét kérte a bajai önkormányzat

Ez a lényeg
-
  Tegnap 14:00 Belföld

Baja város önkormányzata és Nyirati Klára polgármesterasszony Zsigó Róbert államtitkárhoz fordult segítségért egy korábbi ügy megoldása kapcsán.

Karácsony lenyomta a kormányt: rendeletbe foglalják az atlétikai vb-vel kapcsolatos feltételeket

Karácsony Gergelynek sikerült érvényesítenie a budapesti polgárok érdekeit: az atlétikai világbajnokságra olyan létesítmény valósul meg, melyet rendezvény után valamennyi sportot szerető ember használhat majd.

Fontos lépést tettek Soproniék a kerületi lakosok életkörülmények javítása érdekében

Ez a lényeg
-
  Tegnap 12:38 Belföld

Terézváros új városvezetése ismét bebizonyította szociális érzékenységét: remek, a lakók mindennapjait megkönnyítő szabályozással álltak elő a szálláskiadással kapcsolatban. 

A lakosok mondhatják meg, hova ültessenek fákat Újpesten

Ez a lényeg
-
  Tegnap 12:00 Életmód

Szuper terveik vannak Újpest kerület vezetésének, hiszen arra kérik a helyi lakosokat, hogy írják meg, hol szeretnének leginkább fiatal fákat látni a közelküben. 

Szaniszlónak helyreállítja a Xviii. kerület közbiztonságát

A Xviii.Kerület.Ittlakunk.hu készített interjút Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgármesterével, Szaniszló Sándorral a kerület jövőjéről, a városvezető terveiről. 

Szaniszló helyreállítja a Xviii. kerület közbiztonságát

A Xviii.Kerület.Ittlakunk.hu készített interjút Pestszentimre-Pestszentlőrinc polgármesterével, Szaniszló Sándorral a kerület jövőjéről, a városvezető terveiről. 

Nemény András elárulta polgármestersége legszebb feladatát

Ez a lényeg
-
  Tegnap 10:20 Belföld

Szerdán, az MMIK-ban került megrendezésre a Gyermekek Karácsonya elnevezésű esemény Szombathelyen, ahol 212 darab ajándékcsomagot adtak át a családoknak. 

Pécsi sportolót választottak az Év versenyzőjének

Ez a lényeg
-
  Tegnap 10:00 Belföld

Péterffy Attila hatalmas örömmel jelentette be, hogy Michelisz Norbert pécsi sportolót választották az Év versenyzőjének az Autósport és Formula díjátadó gáláján.

Politikai hakni stopot hirdetett Újbuda városvezetése

Újbuda új városvezetése nemet mond a politikai haknikra, megkezdte a szerződése felmondását Mága Zoltánnal.

Ez komoly? Orbán Viktor alakú gyertya karácsonyra?

Ez a lényeg
-
  Tegnap 06:33 Életmód

Tudjuk, hogy a címet megítélve azt gondoltad, hogy biztos valami óriási clickbait cikket készítettünk, de nem. És nem, nem viccelünk, mivelhogy valóban politikusokról mintázott karácsonyi ajándékötleteket hoztunk.