Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Amerika Kapitány ifjúsági színházat avatott szülővárosában

est.hu
-
  Tegnap 15:47 Színpad

Chris Evans, akit leginkább mint Steve Rogers, azaz Amerika Kapitány ismerhetünk a Marvel-filmekből, visszatért gyerekkora színhelyére, Massachusettsbe, ahol személyesen adta át annak az ifjúsági színháznak az új épületét, ahol ő maga is ismerkedett a színészettel.

A Pixar most jó darabig csak eredeti filmekkel áll elő

est.hu
-
  Tegnap 12:57 Film

A Pixar stúdiót az utóbbi időben sokszor érte az a vád, hogy ők is elkezdtek biztonsági játékot játszani, és eredeti filmek helyett inkább a régi filmjeik folytatásait erőltetik, de ha valaki látta A hihetetlen család folytatását vagy a Toy Story 4.-et, az biztosan tudhatta, hogy a cég dolgozói még nem fogytak ki a kreativitásból.

"Stellannak nem kell sokat magyaráznom" - Hans Petter Moland

est.hu
-
  Tegnap 12:23 Film

A skandinávok egyik legfelkapottabb rendezőjének filmjeiben általában az emberek hullanak, mint a legyek, de most a Lótolvajok kivétel e szabály alól. A rendezővel a világpremier után Berlinben beszélgettünk.

De Staat (NL) - Bubble Gum Tour 2019, Shht (B) - A38, október 24. 20.30

est.hu
-
  19.10.18 16:42 Zene

A De Staat - a Walking Papershez hasonlóan - ízig-vérig koncertzenekar: élőben akkor is lehengerli a koncertlátogatót, ha nem feltétlenül rajong a csapat szerzeményeiért. Ugyanakkor meglehetősen nehéz nem lelkesedni az ötfős holland csapat által kidolgozott, modern hangszerelésű pop-rock-blues hibridért.

Scarlxrd (UK) - Akvárium, október 25. 19.30

est.hu
-
  19.10.18 16:29 Zene

Amikor egy befutott zenész vlogolni kezd, az semminemű szenzációértékkel nem bír, az azonban már jóval izgalmasabb, amikor egy befutott vlogger lép zenei pályára. Kiváltképp, ha sikerül valami egyedi dolgot létrehoznia.

Az apáca újra a Trafóban

est.hu
-
  19.10.18 14:00 Színpad

Ismét látható a Trafó színpadán a Dollár Papa Gyermekei társulat Az apáca című előadása, ami Denis Diderot 1780-ban befejezett regényéből készült. A felvilágosodás kiemelkedő művének középpontjában egy akarata ellenére apácának adott 16 éves lány áll.

ETA, CPG, Közellenség - Óbudai Kulturális Központ, október 25., 20h

est.hu
-
  19.10.18 11:53 Zene

Ha azt hinnénk, hogy a honi punk bölcsője valahol a füstölgő gyárak övezte pesti külső kerületekben ringott, akkor alaposan tévedünk. A főváros szívében, az úri budai oldalon sarjadt ki az ellenállás, még a '80-as évek elején. Tankokat előásni!

Premier előtti filmek tömegével jön a Cinema City Filmünnep

est.hu
-
  19.10.18 10:54 Film

Október 24. és 27. között nem érdemes programot keresgélni, egyszerűen csak be kell menni egy közeli Cinema City moziba, és darálni a filmeket, ugyanis az ár is nagyon kedvező lesz, és a filmválaszték is különlegességek tömkelegét ígéri.

Jonah Hill helyett Paul Dano játszhatja Rébuszt

est.hu
-
  19.10.18 09:04 Film

Bár Matt Reeves rendező és a Warner Jonah Hillt szerette volna szerződtetni Rébusz szerepére, a színész csapata nem tudott megegyezni a stúdióval, így máshoz került a szerep.

Szaunaszínházi bajnokságot rendeztek Hollandiában

est.hu
-
  19.10.17 15:45 Színpad

Aufguss a neve annak a szaunában tartott rituálénak, ami során az aufgussmeister zenei aláfestés kíséretében a forró, illóolajokkal átitatott levegőt egy törülköző ritmikus mozgatásával, tánccal, performansszal kísérve a vendégek felé irányítja, és ezzel egy különleges élményt hoz létre.

Caryl Churchillnek egyszerre négy új darabját mutatták be Londonban

est.hu
-
  19.10.17 15:34 Színpad

Az egyik legjelentősebb kortárs brit drámaírónak, Caryl Churchillnek nem is egy, hanem egyszerre négy új darabját mutatta be a londoni Royal Court szeptember végén.

Idén is a közönség szavazatai döntenek az Arany Medál-díjról

est.hu
-
  19.10.17 15:25 Színpad

Idén decemberben hirdetik ki a 11. Arany Medál-díj nyerteseit. A hat kategóriában, kizárólag a közönség szavazatai alapján odaítélt kulturális elismerést olyan színművészek, rendezők és írók vehetik át, akik az idei évben közreműködtek hazai film vagy színdarab létrejöttében, önálló kötetet publikáltak.

Péterfy Bori és Pásztor Anna egy színpadon

est.hu
-
  19.10.17 15:15 Színpad

A hazai zenei szcéna két rendkívüli női előadója, Péterfy Bori (Péterfy Bori & Love Band) és Pásztor Anna (Anna and the Barbies) lesznek az Újpesti Rendezvénytér Alternatívák című beszélgetés-sorozatának októberi szereplői.

Drab Majesty (USA), Body of Light (USA) - Dürer Kert, október 28., 19:30

est.hu
-
  19.10.17 14:08 Zene

A tengerentúli Dais Records két csodabogár formációja settenkedik be a hallójáratainkba. A maszkos-beöltözős, görög tragédiákat idéző színpadképről nem is beszélve - hideglelésre nincs is jobb haloween környékén, mint egy Fekete Zaj-szervezésű party.

Balogh Kálmán 60 - Zeneakadémia, október 30., 19:30

est.hu
-
  19.10.17 13:59 Zene

40 színpadi évet jubilált 2015-ben az a muzsikus, akinek egy újabb kerek évforduló alkalmával kell keresztmetszetet nyújtania. Balogh Kálmánnak nem lesz könnyű dolga, ugyanis stílusok tekintetében is sokfelé mozog otthonosan, a népzenétől az ethnoig.