Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Beválogatták Beleznai Márk diplomafilmjét Cannes-ban

Egy magyar vizsgafilmet, Beleznai Márk Agapé című rendezői diplomafilmjét is beválogatták a 73. cannes-i fesztiválnak a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató Cinéfondation programjába.

Két helyszínen nyit a Budapest Kertmozi

A Budapest Film Zrt. idén nyáron kültéri vetítéssorozatot indít Budapest Kertmozi néven, a vetítések a Teleki téren és a Hunyadi téren kezdődnek.

Ismét online vetítést tart a Vörösmarty Színház

est.hu
-
  Tegnap 07:54 Színpad

Szabó Magda Régimódi történet című művéből készült előadást közvetíti a Vörösmarty Színház a facebookon és youtube csatornáján július 3-án, pénteken, este hét órától.

XX. Dombos Fest a Vajdaságban

est.hu
-
  20.07.01 11:21 Zene

A vajdasági Kishegyesen és Palicson megrendezett Dombos Fest a térség legjelentősebb és legkedveltebb művészeti fesztiválja. A huszadik jubileum alkalmából a két emblematikus helyszínen ismét bemutatják a magyar kultúra érdekes, színvonalas, de a Vajdaságban még kevésbé ismert produkcióit.

Lesz 32. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja

Augusztus 21. és 29. között a tervezett és már meghirdetett versenyprogrammal, magas művészi értékű fesztiválkínálattal és három workshoppal rendezik meg a 32. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja.

Több mint 200 ezren látogattak el a virtuális Fonóba

est.hu
-
  20.06.30 09:33 Zene

Nem várt nézettséggel és sikerrel zárja hamarosan a Fonó online oktatásait, amelyeket a karanténhelyzet bevezetésének első heteiben indítottak.

Kultfilmekkel nyit a Pólus Mozi

est.hu
-
  20.06.26 10:04 Film

A közelmúlt premierfilmjeivel, filmtörténeti klasszikusokkal és legendás koncertfilmekkel nyitja meg kapuit újra a Pólus Mozi a filmrajongók előtt.