Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 135 hír

A hágai törvényszék tíz vádpontban bűnösnek találta és életfogytiglanra ítélte Ratko Mladicot

Az ellene felhozott tizenegy vádpontból tízben bűnösnek találta és életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte Ratko Mladic volt boszniai szerb hadseregparancsnokot szerdán az egykori Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló hágai Nemzetközi Törvényszék (NT). Mladic ügyvédje fellebbez.

Azbej Tristan: a legveszélyeztetettebb keresztény közösségeket támogatja a magyar kormány

A legveszélyeztetettebb közösségeket támogatja a magyar kormány, mintegy 2,5 milliárd forintot fordított erre a célra az üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkárság létrehozása óta eltelt mintegy egy esztendőben.

Ukrán válság – Fegyveresek megrohamozták a szakadárok luhanszki “főügyészségét”, a “főügyészt” őrizetbe vették

Erdély Ma
-
  Ma 04:53 Külföld  Ukrajna

Mintegy kétszáz ismeretlen fegyveres szerdán megszállta az önkényesen kikiáltott, kelet-ukrajnai Luhanszki Népköztársaság (LNR) főügyészségének épületét, ahol több személyt őrizetbe vettek, köztük a szakadár terület "főügyészét".

Gyurcsány: kárpótolni kell a rendszer meghurcoltjait

Erkölcsi és anyagi értelemben kárpótolni kell ennek a rendszernek a meghurcoltjait, akiket koncepciós eljárásokban tettek tönkre - mondta Gyurcsány Ferenc szerdán Esztergomban tartott lakossági fórumán.

Rudán Joe Band-koncert Kézdivásárhelyen – Rocklegenda a Rózsában

Erdély Ma
-
  Ma 04:39 Zene 

Szombat este a rock- és fémzene kedvelőinek a kézdivásárhelyi Rózsa étterem emeleti termében a helyük, ahol négyállomásos erdélyi turnéja keretében Rudán Joe, az egyik legnagyobb magyar rockénekes koncertezik zenekarával.

Mennyi pénz, ami nincs…

Erdély Ma
-
  Ma 04:17 Határtalan 

Az is kiderült, hogy a még mindig tisztázatlan tulajdonú – de Liviu Dragnea irányítása alatt álló – cég öt év alatt 200 millió euró értékű, zömmel állami megrendeléshez jutott.

Csengettyű az ágyak alatt vagy kecskék a szobában?

Erdély Ma
-
  Ma 04:08 Kultúra 

... mondják gyakran azt, hogy a székelyember saját nyomorúságából is viccet csinál! Hát akkor még az olyan kevés számba menő „víg farsangi napjaiból” hogyne csinált volna viccet, mint a szerelem, házasság?

Terrorizmus – Szakértő: az Iszlám Állam elszánt harcosai folytathatják a küzdelmet

Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet elszánt harcosai a területi veszteségek után is folytathatják a harcot.

Kövér: a jövő évi választás az európai politikára is hatással lesz

A jövő évi országgyűlési választásnak nemcsak Magyarország sorsára lesz alapvető hatása, nemcsak Magyarország jövője, nemzeti léte a tét, hanem az európai politikára, az Európai Unió migrációs politikájára is befolyása lesz a voksolásnak.

Nőnek a bírságok – A koldulók amúgy sem fizetnek

Erdély Ma
-
  Ma 03:35 Határtalan 

Kedden pozitív véleményezést kapott a szenátus jogi bizottságától a liberálisok azon törvényjavaslata, amely borsosabb bírságokkal szorítaná vissza a koldulást. A helyi viszonyokról érdeklődtünk.

Gyermekcsíny vagy lelki terror? – Jelentsük a kötekedőket!

Erdély Ma
-
  Ma 03:30 Határtalan 

Elgondolkodtató esetet osztottak meg szerkesztőségünkkel, amelynek kapcsán a rendőrségtől érdeklődtünk, arra keresve a választ, hol van a határ a molesztálás, fenyegetés és a gyermekcsíny között.

Vizsgálják a bölöni polgármestert

Erdély Ma
-
  Ma 03:18 Határtalan 

Az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség érdek-összeférhetetlenséggel vádolja Sikó Imrét, Bölön polgármesterét. Az integritatea.eu honlap szerint az elöljáró áthágta a 2003/161-es törvény 70., valamint a 2004/393-as törvény 75. b cikkelyének előírásait.

Feleljen a prefektus (December 1.)

Erdély Ma
-
  Ma 03:07 Határtalan 

Románia nemzeti ünnepén a Háromszéken történő rendezvények tartalmáért a szervezőbizottság elnöke, Sebastian Cucu prefektus felel – jelentette ki Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke újságírói kérdésre adott válaszában.

Élő falu a Kárhágó alatt

Erdély Ma
-
  Tegnap 16:54 Határtalan 

Zsákutcaszerű település a sepsiszéki Szacsva. Legközelebb fekszik a Bodzafordulói-hegyek erdőrengeteg borította központi részéhez, az ezer méter magasságot meghaladó Szeredő-ponkhoz.

Az Uber csak most közölte, hogy tavaly 57 millió ügyfél adatait ellopták tőle hackerek

Erdély Ma
-
  Tegnap 16:43 Külföld  Hacker Taxi

Az Uber globális személyszállító vállalat csak kedden közölte, hogy tavaly 57 millió ügyfél adatait ellopták tőle hackerek. Az adatlopás áldozatai között volt az Uber 600 ezer amerikai sofőrje is.