Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 75 hír

Csütörtökön újabb államtitkárokat nevesített az Rmdsz

A Szövetségi Állandó Tanács csütörtöki ülésén két minisztériumba államtitkárt, egy minisztériumba pedig államtitkár-helyettest nevesített.

Itt a nagy lehetőség: ha Unilever termékeket vásárol, akkor támogatja az Lmbtq mozgalmakat

A Magyarországon és Romániában is jelentős globális cégcsoportnak számító Unilever ma bejelentette, hogy ezentúl jobban elkötelezi magát az Lmbtq, a transzneműek és a bevándorlók mellett - írja az Erdély.ma hollandiai munkatársa

Országos ellenőrzési program indul a csalók kiszűrésére

Országos szintű vizsgálat indul hamarosan annak megállapítására, hogy a szociális segélyben részesülők közül kik azok, akik valóban munkaképtelenek és nehéz helyzetben vannak.

Román volt-e Mátyás király? Hamarosan pont kerül a vita végére! + videó

Az egyik legfontosabb román mítosz végére tehet pontot az a feltárás, amelynek során minden bizonnyal beazonosíthatóvá válnak Mátyás király csontmaradványai Székesfehérváron.

Ilyenné válik egy ország közbiztonsága, amikor a balliberális politika vezeti. Csak erős idegzetűeknek!

Az Erdély.ma brüsszeli munkatársát arra kértük, a hírek alapján foglalja össze 7 pontban az elmúlt pár hét eseményeit olyan formában, amely alkalmas egy folyamat bemutatására.

Szilvatermelésben Kína a világelső, de vajon ki a második?

Ötödik helyen Irán áll 359 ezer tonnával, míg a hatodik pozíciót a 19 tonnával lemaradó Egyesült Államok szerezte meg. A listán hetedik Törökország 318 ezer tonnás szilvaterméssel rendelkezik.

Újabb problémák merültek fel a védőoltással kapcsolatban, ezúttal Izraelben

Mintegy 189 000 embert teszteltek a Covid-19 ellen oltás után, 6,6 százalékuk pozitív eredményt kapott - derül ki a minisztériumi adatokból. Két héttel az első injekció beadása után 1410 ember bizonyult pozitívnak, ekkorra a részleges immunitásnak meg kellett volna történnie. 

Nem tartják elég nemzetinek Lucian Boia román történészt

Neamțu szerint Boia állandóan az sulykolja "Besszarábia nem Románia", s ezzel nem csak az ott élő románok asszimilációját segíti elő, hanem a román fiatalokban is azt a képzetet kelti, hogy jelentéktelen esemény volt az 1918. december 1-ei gyulafehérvári román nemzetgyűlés.

Most a spanyolok segíthetik ki a székelyeket

 Jelenleg Spanyolország tűnik a legesélyesebbnek, hogy összegyűljenek a Székely Nemzeti Tanács (Sznt) által a nemzeti régiók védelmében indított európai polgári kezdeményezés sikeréhez szükséges aláírások.

Hatalmas robbanás rázta meg a spanyol fővárost – Frissítve

Szerdán 15 óra körül Madrid központjában hatalmas robbanás történt, az első híradások szerint sokan megsérültek.

Mától jöhet az ultraliberális Biden-korszak Amerikában, Trump elhagyta a Fehér Házat

Az Egyesült Államok elnökeként utolsó beszédét mondta ma Donald Trump, aki hosszasan méltatta a saját adminisztrációjának munkáját, és mint fogalmazott: ezek megalapozzák Joe Biden jövőbeli sikerét.

“Problémásak” voltak a vakcinák, de megkapták az engedélyt – Bizalmas információk szivárogtak ki

Hekkerek feltörték az uniós tisztviselők és az Európai Gyógyszerügynökség (Ema) közötti e-maileket, amelyek arról szólnak, hogy annak ellenére kaptak jóváhagyást a Pfizer és a Moderna oltóanyagai, hogy azokkal kapcsolatban „problémák” merültek fel.

A magyarok nem bíznak a koronavírus elleni oltásban

Az Eu megbízásából december 10-19 között online elvégzett uniós közvélemény-kutatásnak a minap tették közzé az eredményeit látványos ábrák segítségével, amelyek közül az első rögtön rámutat arra, hogy a magyar lakosság az egyik leginkább oltásellenes az összes tagállam között.

“Bármilyen valóság legyártható, így a társadalmi valóság felszámolható”

Erdély Ma
-
 Tegnap 08:15Határtalan

Mindaz, amit Georg Orwell még horrorisztikus disztópiaként mutatott be az 1984 című korszakos művében mára nemcsak, hogy megvalósult, hanem az is kiderült, hogy nincs és nem is lehet már szabadulás ebből a sötét örvénylésből.

Belga lapban járatta le Magyarországot Soros embere, akit az olvasók elküldtek a fenébe

Léderer András, a Magyar Helsinki Bizottság jogi megfigyelője egy belga lapban itélte el Magyarországot a migránsokkal kapcsolatos politikája miatt. A külföldi lap olvasói ezzel kapcsolatban leírták a véleményüket, amit George Soros ügynöke nem tett ki az ablakba.