Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 66 hír

Ilyenek voltunk – Fény a sötétbe

Erdély Ma
-
  Ma 05:42 Vélemény

Nagy sötétségre emlékszem. Ami reánk telepedett, mint valami átláthatatlan és áthatolhatatlan massza. És mégis hazataláltunk benne.

A harag napjai

Erdély Ma
-
  Ma 05:32 Külföld

Egy nemzet, amit ismét a lázadás és a hatalommal szemben érzett düh kovácsol egybe. Franciaország hetek óta forrong, az euronews stábja pedig az ország több pontjára elkísérte a tüntetések résztvevőit, az események mögötti emberi sorsokat is megmutatva.

Hadházy Ákost kétszer is kidobták a közmédia épületéből

Erdély Ma
-
  Ma 05:22 Belföld MTVA

A vasárnap esti tüntetés után néhány ellenzéki parlamenti képviselő a közmédia épületében töltötte az éjszakát, de hiába ragaszkodtak ahhoz, hogy adásban felolvashassák 5 pontos petíciójukat.

Öt beruházó érdeklődik, hogy köz- és magánszféra együttműködésben megépítse a Ploieşti-Brassó autópályát

Öt beruházó érdeklődik, hogy köz- és magánszféra együttműködésben megépítse a Ploieşti-Brassó autópályát - írja a kormány hétfői közleményében.

Klaus Iohannis: A felelős politikusoknak fel kell lépniük minden kisebbséget rágalmazó kampány ellen

A felelős politikusoknak fel kell lépniük minden kisebbséget rágalmazó kampány ellen - fogalmaz Klaus Iohannis államfő a kisebbségek napja alkalmából küldött üzenetében.

Államtitkár: a magyar kormány a bevándorlást ellenző országokkal szemben megértő uniós elnökséget vár Romániától

A magyar kormány azt várja a januárban kezdődő román uniós elnökségtől, hogy megértő legyen a bevándorlást ellenző tagállamok szempontjaival szemben, és ne vigye el a migrációról szóló vitát az ellentéteket kiélező irányba.

A kormány ellen tüntettek Budapesten ellenzéki pártok kezdeményezésére

Az ellenzéki pártok kezdeményezésére tartottak demonstrációt hétfőn Budapesten, az MTVA központi épülete előtt. A tüntetés résztvevőinek egy része a beszédek elhangzása után a közmédia épülete előtt maradt.

Budapesti tüntetések : félszáz embert állítottak elő

A 444.hu megkérdezte az Országos Rendőr-főkapitányságot, hogy hány embert állítottak elő a szerdai és a csütörtöki tüntetéseken. Az ORFK válaszában azt írta, hogy szerdán 35 embert, csütörtökön pedig 16 embert állítottak elő.

Önálló hadsereg alakul Koszovóban

Erdély Ma
-
  18.12.14 15:32 Külföld Szerbia Albánia

Önálló katonaság alakul Koszovóban. Megszavazta a koszovói parlament azokat a törvénymódosításokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a biztonsági erőket hadsereggé alakítsák.

Florin Cîţu (PNL) a bizalmatlansági indítvánnyal kapcsolatos szavazásról: Nem tudom, milyen mentséget találhat még…

Erdély Ma
-
  18.12.14 15:27 Határtalan

A Nemzeti Liberális Pártnak (PNL) van kormányprogramja, kidolgozott egy költségvetés-tervezetet 2019-re, nyitott a tárgyalásra, és tiszteletben tartja az európai értékeket, az RMDSZ-nek tehát már nincs mentsége.

Tanügyminiszter: Pótlóórákat tartanak majd azoknak az iskolásoknak, akik nem tudják tartani a tanulási ritmust társaikk…

Pluszórákat tartanának a második félévétől azoknak az iskolásoknak, akik nem tudják tartani a tanulási ritmust társaikkal - jelentette be csütörtök este az oktatási miniszter a Románia TV egyik műsorában.

Francia zavargások – Verhofstadt: a szélsőséges erők eltérítették a sárgamellényes tüntetéseket

Eltérítették a franciaországi sárgamellényes tüntetéseket a szélsőséges erők, a legitim, jogos tiltakozásként indult mozgalmat megszállták az úgynevezett alternatív jobboldali agitátorok - írta Guy Verhofstadt.

Strasbourgi lövöldözés – Heten vannak őrizetben, a kormány kételkedik az Iszlám Állam állításában

További két embert vett őrizetbe péntekre virradó éjjel a francia rendőrség a három áldozatot követelő strasbourgi merénylettel kapcsolatban, amelyet az Iszlám Állam dzsihadista szervezet vállalt magára.

Bejelentette első neveit a Double Rise Fesztivál

Erdély Ma
-
  18.12.14 13:45 Határtalan

Immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre 2019. július 3. és július 6. között a Székelykő lábánál hont foglaló Double Rise Fesztivál.

Élőben követhető a Beke István és Szőcs Zoltán szabadulását kérő konferencia

Erdély Ma
-
  18.12.14 13:08 Határtalan

Jelenleg is zajlik a Kisebbségi Jogvédő Intézetben az Igazságot Beke Istvánnak és Szőcs Zoltánnak! című konferencia.