Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Kedves kolozsvári városvezetők

Erdély Ma
-
  Tegnap 06:34 Vélemény

Sikerült! Hatalmas erőfeszítések árán sikerült tönkretenni a várost… Azt gondoltuk, Funárnál nincs lejjebb. Kiderült: van.

Kolozsvári Zsidó Napok 2019

Erdély Ma
-
  19.10.17 13:25 Kultúra

2019. október 24-27-e között immár ötödik alkalommal várja közönségét a Kolozsvári Zsidó Napok. Megnyitó beszédet mond Oláh Emese, Kolozsvár alpolgármestere is.

El a kezekkel Wass Alberttől!

Karácsony Gergely, Budapest alig pár napja megválasztott főpolgármestere, sem többet, sem kevesebbet nem adott magából, mint amennyit ér, amikor is fontosnak tartotta ország-világ elé tárni irodalmi és történelmi műveletlenségét azzal, hogy nácinak nevezte Wass Albertet.

Úzvölgyi temetőfoglalás – Kitér és halogat Románia

Erdély Ma
-
  19.10.17 06:07 Külföld

A román védelmi minisztérium azoknak az országoknak a véleményére vár, amelyeknek halottai az úzvölgyi katonatemetőben nyugszanak, ezért késik egyelőre a román és a magyar hadisírgondozó hivatal újabb tárgyalása.

Hivatalosan is megerősítették Laura Codruta Kövesi kinevezését az Európai Ügyészség élére

Megerősítette a román Laura Codruta Kövesi kinevezését az Európai Ügyészség élére mindkét európai uniós társjogalkotó szerv, és ezzel hivatalossá vált, hogy ő lesz a hamarosan felálló intézmény első vezetője.

Karácsony Gergely lenácizta Wass Albertet (Videó!)

A budapesti közterek átnevezése apropóján lenácizta Wass Albert írót Karácsony Gergely, a magyar főváros frissen megválasztott főpolgármestere.

Megjelentek a legújabb iPhone 11 tokok

Erdély Ma
-
  19.10.16 15:00 Infotech

Nem mindenkinek adatik meg a lehetőség, hogy azonnal kiadjon egy akkora összeget a legújabb modellért, mint amennyibe az kerül. Megesik, hogy csak többhavi spórolás után válik elérhetővé a legújabb iPhone.

Román miniszter: Biharban hamarabb készül el az autópálya a határ román oldalán, mint a magyarországin

Történelmi tettnek nevezte Razvan Cuc, még hivatalban lévő román kormány szállításügyi minisztere, hogy Biharban az építkezés jelenlegi állása szerint hamarabb lesz kész az autópálya a határ romániai oldalán, mint a magyarországin.

Puskás Ferenchez köthető tárgyi emlékek felajánlását várja a Puskás Múzeum

Erdély Ma
-
  19.10.16 13:25 Belföld

Puskás Ferenc, a legnagyobb magyar futballista életének teljes bemutatásához a többi között tárgyi emlékek felajánlásait várja november 3-ig az új nemzeti stadionban megnyíló Puskás Múzeum.

Prospero páholy – vendég Sebők Klára színművész, filmszínész (Kolozsvár)

Erdély Ma
-
  19.10.16 12:43 Határtalan

Sebők Klára színművész, filmszínész lesz a Prospero páholy beszélgető-sorozat következő vendége.

Az Rmdsz szenátorai ma nem szavazták meg a kétfordulós önkormányzati választásokra vonatkozó törvénytervezetet

Az RMDSZ szenátorai ma nem szavazták meg a kétfordulós önkormányzati választásokra vonatkozó törvénytervezetet. Az USR törvényhozói utolsó pillanatban kérték napirendre a tervezetet, amely ellentmond az Alkotmánybíróság döntésének.

A Zarándok – Paulo Coelho legjobb története című film vetítése Székelyudvarhelyen

Erdély Ma
-
  19.10.16 12:08 Határtalan

A ZARÁNDOK egy személyes, hiteles, és autentikus életrajzi film, a világ legelismertebb írójáról, aki munkásságával és életével, számos embernek adott erőt és inspirációt.

Az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékeznek Sepsiszentgyörgyön

Sepsiszentgyörgyön az 1956-os forradalom és szabadságharcra való megemlékezés október 20-án, vasárnap 20 órától a Psalmus Hungaricus (Magyar zsoltár) ünnepi hangversennyel kezdődik a Krisztus Király katolikus templomban.

Elsodorta a rasszista botrány a bolgár focifőnököt

Lemondott a bolgár labdarúgó-szövetség elnöke. Boriszlav Mihajlovon a hétfő esti, Anglia elleni Európa-bajnoki selejtezőn történtek miatt lett elviselhetetlen nyomás.

A magyarellenes félmagyar

Brassói magyar-román vegyes családból származik, és alapszinten magyarul is beszél Ludovic Orban, a Nemzeti Liberális Párt (NLP) elnöke, akit tegnap délután kormányalakítással bízott meg Klaus Iohannis államfő.