Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 37 hír

Újra megszólal a Danubius

Megszüntetésekor teljes hisztéria volt, de jövő hónap elejétől már ismét hallható lesz a Danubius, ezen a néven fog sugározni ugyanis a mostani Nonstop Rádió.

Charlie életműdíjat kap

A hagyományos, nyári időpont helyett január 23-án a Duna TV kétórás showműsorában adják át ötödik alkalommal a Petőfi Zenei Díjakat. A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV névadóját, Petőfi Sándort formázó szobrokat 12 kategóriában kapják a hazai könnyűzene legjobbjai. Az Életműdíjat idén Horváth Charlie veheti át.

Vásárlás a NAV-tól?!

Mindig akadnak érdekességek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal aukciós oldalán, ahol a hatóság egyebek mellett a lefoglalt ingóságokat és ingatlanokat is kalapács alá teszi. Ezek közül válogattunk most nektek.

Méhnyakrák – egy megelőzhető betegség

A méhnyakrák a mellrák utáni leggyakrabban előforduló rosszindulatú megbetegedés. Ennek megelőzésére hivatott felhívni a figyelmet a ma kezdődő Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét.

Extrém utak a világ minden tájáról

Életforma
-
 Tegnap 18:09Utazás

Útnak márpedig lennie kell – még a világ legextrémebb terepein is. Összegyűjtöttük a legveszélyesebbnek tartott utakat, amelyek némelyikére például csak az időjárás kegyelmével lehet eljutni.

Hajas László lehetett volna párizsi sztárfodrász is

Életforma
-
 Tegnap 15:08Bulvár

Bár mindenki nőfalónak képzeli, az ismert fodrász 23 éve hűséges a feleségéhez, akit ma is imád, ezért másodszor is elvette feleségül.

Lasagne – kicsit másképp

Pasta-pizza-lasagne, ez az itáliai gasztronómia nagy hármasa és ebből mi most az utóbbi receptjét hoztuk el nektek, egy picit tekerve rajta - és ez szó szerint értendő, mert ez egy tekercs.

5 bájos mini növény a lakásba

Ha kicsi növényeket mondunk, valószínűleg sokaknak a kaktuszok ugranak be először. Mi most nem ezek közül válogattunk, hanem olyan színpompás és bohókás darabokat hoztunk, amelyek könnyen beszerezhetők, ráadásul mutatós foltjai lehetnek bármelyik otthonnak.

Költő dinoszauruszra leltek Kínában

Életforma
-
 Tegnap 08:15Állatvilág

Egy tojásain "kotló" dinoszaurusz megkövesedett maradványait tárták fel a kutatók a kelet-kínai Csianghszi tartományban.

5 sorozat, ha kicsit elfelejtenéd a világot

Életforma
-
 21.01.16 18:13Utazás

Kint tombolnak a mínuszok, ráadásul közel egy éve a koronavírus alapjaiban határozza meg a mindennapjainkat – ha néhány órára kiszabadulnál a valóságból, ezeket a sorozatokat ajánljuk.

Rakonczay sírva mesélt a mentésről

Az extrémsportoló hétfőn indult el másodszor, hogy átevezze az Atlanti-óceánt, de tegnap kimentését kérte.

Ezentúl már csak a helyiek füvezhetnek Amszterdamban?

Életforma
-
 21.01.16 11:58Életmód

A szervezett bűnözés és a kábítószer-turizmus visszaszorításának részeként azt tervezik, hogy kitiltják a külföldieket az amszterdami caffee-shopokból. Az elképzelés vegyes reakciókat váltott ki mind a helyi lakosokból, mind pedig az érintett üzletek tulajdonosaiból, ugyanis mindkét réteg a turizmusból származó bevételek komolyabb…

Mentsd meg a karácsonyfádat!

Életforma
-
 21.01.16 09:49Életmód

Alighanem ezen a hétvégén már mindenki le akarja bontani a fáját, de sokan érezzük méltatlannak, hogy amikor lekerülnek róla a díszek, egyszerűen kihajítsuk az utcára. Viszont ha van kerted, erkélyed, nagyobb előszobád, ahol kicsit tudsz fűrészelni, megmenthetsz a karácsonyfából egy-egy darabot.

Fogjunk össze – a Covid-dolgozókért

Életforma
-
 21.01.16 08:13Életmód

A Fogjunkössze.hu még karácsony előtt indította kezdeményezését azzal a céllal, hogy január végéig a Covid osztályokon dolgozóknak és családjaiknak gyűjtsön anyagi támogatást, illetve olyan felajánlásokat, amelyek megkönnyítik mindennapjaikat. Eddig közel 700 család támogatása vált biztosítottá, de több tízezer családon szeretnének…

Újdonság a fúziós prosztatabiopszia

Életforma
-
 21.01.15 18:12Egészség

A prosztatabiopsziára, vagyis a prosztata betegségeinek felismeréséhez és elkülönítéséhez (jó indulatú megnagyobbodás, régóta fennálló gyulladás, rákos elváltozás) szükséges szövettani mintavételre számos módszer létezik. Ezek közül úttörőnek számít az MR fúziós biopszia, amely az akár gyulladásokkal vagy életveszélyes fertőzésekkel…