Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 41 hír

7+1 tipp a biztonságos futáshoz

Életforma
-
  Ma 19:00 Életmód 

A baj bárhol és bármikor megtörténhet. Az elmúlt napok történései, és az ultrafutó Makai Viktória elleni támadás ismét erre hívta fel a figyelmet. Kovács Ildikó, női önvédelmi oktató szerint éppen ezért rendkívül nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzésre. Úgy véli ugyanis, hogy tudatos felkészüléssel csökkenteni lehet a tragédiák bekövetkeztét. A

Magas osztrák férfi felemás cipőben

Életforma
-
  Ma 18:00 Recept 

Gombóc Artúr biztosra venné, hogy megérkezett a paradicsomba, ha betoppanna a stájer Riegensburg csokimanufaktúrájába. Több száz féle csokit lehet megkóstolni a Zotter családnál, és közben megismerhetjük az édesség elkészítését a kakaóbabtól egészen a csomagolásig. Valójában olyan, mintha épült volna egy szuper csokiüzem, de úgy,…

Klári féle nagyon gyors szilvásgombóc o, o, o, ó…

Életforma
-
  Ma 15:00 Recept 

Itt-ott a piacon még lehet kapni szilvát, de ha nem, vegyél mélyhűtöttet. Azt is nagyon jó lesz. Ez a gombóc egy turbós változat, ahogy egyik unokatestvérünk, Klárika készíti. Ügyes, nem kell hozzá a krumplival bajlódni. Ugorjunk neki!  

Boldog szülinapot, Met!

Életforma
-
  Ma 11:00 Életmód 

Gounod Faustjával nyitották meg 135 évvel ezelőtt a New Yorki Metropolitent. Az operaház a világ egyik legnagyobb és legismertebb komolyzenei központja. Szenzációs karmesterek, énekesek - köztük magyarok - adják egymásnak a kilincset! 

Férfibajok kendőzetlenül

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a hiánybetegségek bizony a férfiakat is érinthetik. Ráadásul erősen, és sokszor nagyon hasonló következményekkel, mint a nők esetében. Megoldás azonban erre a problémára is van, de tenni kell érte! Ratkó Tünde szülésznő segít. 

Sörözés közben Mozartot hallgatni: disznó egy élet

Életforma
-
  Tegnap 19:00 Recept 

Napozóterasz, tusoló, vakarógép, gabonamenü várja a stájerországi Auersbach bei Feldbachban a malacokat. A sonkamanufaktúra minden lakóját a szószoros értelmében kényeztetik, hogy azután pompás sonka legyen belőlük. Ott semmi sem vész kárba. Nincs a sertésnek olyan porcikája, amit ne hasznosítanának. Bámulatos a gasztronómiai…

Serpenyő nem marad szárazon

Életforma
-
  Tegnap 18:00 Recept 

Népszerű ételek, gyorsan elkészíthető finomságok, konyhai trükkök, érdekességek és vidám hangulat. Így lehetne összefoglalni a LiChi TV legújabb, október 22-én induló műsorát, melyben egy legendás páros, Kovács Lázár és Kaszás Géza tér vissza a konyhába.

Szent ég, megjöttek az imádni való Skorpiók!

Életforma
-
  Tegnap 18:00 Életmód 

Csípősek, szúrósak, kritikusak, a lelket kivasalják belőled, ugyanakkor szenvedélyesek a szerelemben. Mi több, magába a szerelem érzésébe is szerelmesek. Amilyen nehéz velük, olyan csodálatos is lehet egy ilyen kapcsolat - csak tudni kell alkalmazkodnihozzájuk, mert azt ők nem tudnak! 

Egyszerű falusi bablevesem az indiánoktól

Életforma
-
  Tegnap 15:00 Recept 

Fehér, fekete, tarka - és ez mind bab, vagy másnéven paszuly. Tápértéte óriási, fehérjetartalma tízszer nagyobb, mint a krumplié. Az indiánok már ötezer éve termesztették, és akkor jött a globalizáció, a hódítók hajóin ripsz és ropsz az 1530-as években megérkezett Európába is hódító útjára. Ennyit a történelemről, vágjunk bele az egyszerű magyar…

Szédületes öreglány ünnepel Párizsban

Életforma
-
  Tegnap 11:00 Életmód 

160 éve mutatták be Jacqes Offenbach Orfeusz az alvilágban című operettjét, melynek leghíresebb dallama a második felbonásban látható és hallható kánkán. Ezzel a párizsi éjszakai élet legismertebb, legerotikusabb tánca hivatalosan is elfoglalta a neki járó trónt. A francia főváros ünnepelt, a kánkán pedig elindult világhódító útjára!   

Stop a kilóknak!

Életforma
-
  Tegnap 06:00 Életmód 

Öt pontból álló ajánlást fogalmazott meg az elhízás és szövődményes betegségei megelőzése érdekében a Magyar Elhízástudományi Társaság. Végigolvasva ezeket, egyértelműen kiderül, hogy megelőzni egyszerűbb, és nem mellékesen olcsóbb is, mint a már kialakult betegség és a hozzá köthető egyéb terhek kezelése.

Monopoly szerencsemező a Széna téren

Életforma
-
  18.10.20 19:00 Életmód 

Mindenki ábrándozott már arról játék közben, hogy igaziból is megveszi a Vörösmarty teret vagy a teljes hazai vasúthálózatot. Vagy, hogy legalább békávézás közben történik vele valami nagyon jó, mert húzott egy szerencsekártyát... Generációk nőttek fel a klasszikus Monopoly társasjátékon, de mára kissé háttérbe szorult az újabbnál újabb játékok döm

Párizs meglepő titkai a bölcsek kövétől az Operaház fantomjáig!

Életforma
-
  18.10.20 18:00 Életmód 

Rejtélyes kirándulásra hívlak Párizsba, ahol még az ismert látnivalók is megannyi titkot rejtenek. Egybek közt megfejtheted az alkimisták, a Mona Lisa vagy az Operaház titkát, és megtanulhatod a párizsi édesség ceceptjét is. Legegyszerűbben repülővel jutsz például az Orly repterére. Ha szerencséd van, tiszta időben érkezel vagy indulsz, és felülről

Mandulás-kakaós csiga a vasárnap délutáni kényeztetéshez

Életforma
-
  18.10.20 15:12 Recept 

 Szeretnél egy foszlós, langyos pihe-puha tésztájú kakaós csigát? Ha időm engedi bedagasztok egy finom könnyed kelt tésztát. Leves vagy a délutáni kávé mellé kitűnő péksütemény. Egy kis darált mandulával megbolondítva szorosan egymás mellett sütve... Felcsigáztalak? Akkor most vágj bele - ezt ajánlja Pammer Livi!

Az első magyar lovag szerelmei

Életforma
-
  18.10.20 11:00 Életmód 

464 esztendővel ezelőtt látta meg a napvilágoz a magyar szerelmi költészet atyja, Báró gyarmati és kékkői Balassi Bálint. A magyarországi reneszánsz nagy alakjából a hazai irodalomtörténet első klasszikusává vált.