Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 53 hír

Bemutatjuk a Celeni márka legújabb kollekcióját

Életforma
-
 Ma 12:36Divat

Gross Arnold képeinek világa, egy elvarázsolt kert apró részletei inspirálták Cselényi Eszter magyar tervező 2021-es elő-nyári kollekciójának darabjait. A ruhákon életre kelnek a színek, a kedves minták, s örömmel ajándékozzák meg viselőjüket.

Tankolj fel percek alatt energiával!

Egész nap ülsz a számítógéped előtt? Fáj a nyakad, hasogat a derekad és az esős, rossz időtől a hangulatod is mélyponton van? Itt az idő, hogy felállj az íróasztaltól, és végezz el néhány egyszerű, ámde nagyon hatékony jógagyakorlatot.

Csomagolásmentes boltkörkép Budapesten és vidéken

Egyre több embert kezd bele a csomagolásmentes életbe, azaz nem vásárol olyan terméket, ami műanyagban, papírban vagy más csomagolóanyagban érkezik az otthonunkba. A zero waste, azaz a szemét nélküli életmódra való törekvés már hazánkban sem új dolog, egyre több csomagolásmentes boltban válogathatunk, saját…

Olyan mintha Ben Affleck megint össze akarna jönni Jennifer Lopezzel

Ben Affleck és Jennifer Lopez még 2002-ben szerettek egymásba a Gengszter románc című film forgatásakor. Aztán 2004-ben szakítottak. Bár azóta 17 év telt el, de nagyon úgy tűnik, hogy Ben még mindig nem tudta kiverni a fejéből az isteni Jlo-t.

Fűben, fában orvosság – érdemes tanulni a kínaiaktól is!

Fűben fában orvosság, Kínában pedig jamgyökérben, fehér gombában, kínai datolyában és még sok minden más gyógyhatású növényben. Torma Ildikó több mint tíz évvel ezelőtt költözött először Kínába családjával.Az első időszak nem volt könnyű, új nyelv, új kultúra, a beilleszkedés komoly erőfeszítéseket követelt. Mégis rátalált egy olyan…

Jennifer Aniston anyuka lesz!

Mindenki nagy kedvence, a Jóbarátok Rachelje elárulta titkát, mi szerint végre anyuka lesz. Milliószor felreppent már hasonló hír az 52 éves színésznőről, de úgy tűnik ez most igaz.

Divatos ballonkabátok szeszélyes időjáráshoz

Végre süt a nap, nyílnak a virágok és csicseregnek a madarak. De az április szeszélyes. Váratlanul még ránk tör egy-egy hidegfront, kiadós eső is. Mi kell ahhoz, hogy a változékony tavaszban is jól érezzük magunkat? Egy jó átmeneti kabát szuper lehet, hogy felfrissítsük kicsit a megjelenésünket.

Minden este mesélj a gyermekednek!

Életforma
-
 Tegnap 14:25Karrier

Az esti meseolvasás mind a szülőre, mind a gyermekre jó hatást gyakorol, közös élményt jelent, kapcsolódási pontokat teremt. Azt már ismert, hogy a jó mesék fejlesztik a kicsik szókincsét, viselkedési modelleket, példákat állítanak eléjük, megoldási módszereket tanítanak nekik. Arról kevesebb szó esik, hogy hogyan érdemes mesélni, mitől…

A köldökzsinor eredetű őssejtekben van az új remény

Életforma
-
 Tegnap 11:07Egészség

A Covid-19 betegekben a problémát elsősorban a túlzott immunrendszeri gyulladásos reakció (citokinvihar), másrészt a kialakuló tüdőszöveti károsodás (Ards) jelenti. A köldökzsinór eredetű őssejtek gyulladásgátló, valamint a regenerációt, szöveti gyógyulást elősegítő hatásuknak köszönhetően kínálnak ígéretes terápiás opciót

Mindent a szemhéjplasztikáról

Életforma
-
 Tegnap 10:17Divat

Amióta beütött a Covid-járvány, a szemhéjplasztikai műtétek száma robbanásszerűen megnőtt Magyarországon is. Plasztikai sebészek, szemészek zsinórban végzik ezt a szépészeti beavatkozást, az ismertebb szakembereknél hónapokra előre kell időpontot kérni az első konzultációra.

Hugh Jackman megható üzenettel köszöntötte feleségét 25. házassági évfordulójuk alkalmából

Manapság ritkának számít az, hogy egy pár 25 esztendőt együtt töltsön. A jóképű ausztrál színész, Hugh Jackman és felesége Deborra- Lee Furness ezen kivételek közé tartozik. Ebből az alkalomból Hugh megható szavakkal köszöntötte kedvesét.

Így tanulhatsz meg szeretni a csillagjegyed szerint

Életforma
-
 Tegnap 05:25Életmód

Vannak emberek, akik nehezen fejezik ki a szeretetüket, és vannak, akik több időt és türelmet igényelnek. Lehet, hogy te is rosszul szerettél eddig, de nyugalom, ez tanulható. Olvasd el, hogy megtudd, hogy hogyan tanulhatod meg a szeretet a csillagjegyed szerint.

Vakcinaútlevél kell annak, aki Mekkába kíván elzarándokolni

Életforma
-
 21.04.12 19:38Életmód

Az idén április 13-tól, május 12-ig tartó Ramadan alkalmával a mekkai zarándoklaton csak azok a muzulmán hívek vehetnek részt, akik igazolni tudják, hogy beoltották őket, vagy azt, hogy átestek már a betegségek. A korábbi évek milliós zarándoktömegei után idén nem számítanak komoly mennyiségű látogatóra.

Dokumentumfilm-sorozat készül Fekete István életéről

Életforma
-
 21.04.12 16:21Film

Fekete István a legolvasottabb magyar írók egyike, számos műve közül a Tüskevárt és a Vukot szinte mindenki olvasta. A 120 évvel ezelőtt született író munkássága azonban jóval gazdagabb e két kötetnél, életét pedig a legtöbben alig ismerjük. Fekete Istvánról most dokumentumfilm-sorozat készül, melynek alkotói az író szülőfalujától indulva…

Pénztárcabarát stílustippek

Változó világban élünk, de azért van, amin még egy világméretű járvány sem tud változtatni. Akit például eddig is érdekelt a divat, azt nagy valószínűséggel ezután is fogja. Aki mindig is szeretett stílusosan megjelenni, most is erre törekszik majd, hiszen ez is hozzájárul ahhoz, hogy az illető igazán jól érezze magát a bőrében.