Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Megérkezett a Hab filmzenéje

Életforma
-
  Tegnap 18:15 Divat

Nem csak a történet, a látványvilág és a színészi alakítások miatt szeretjük a filmet, a zenék is sokat hozzátesznek a fílinghez. Balázs Ádám világhírű zeneszerző munkája ismét nagy sikert aratott.

A szülés utáni komplikációk megelőzhetőek

Életforma
-
  Tegnap 15:14 Életmód

2017-ben megjelent egy miniszteri rendelet, mely lehetővé teszi a kismamák számára, hogy szülés után 24 órával elhagyják a kórházat. Pontosabban az orvosoknak teszi lehetővé, hogy a kismamát hazaküldjék a csöppséggel együtt, de ennek óriási veszélyei vannak, amiket nagyon nagy hiba lenne figyelmen kívül hagyni!

Koronaszégyen, az új fogalom

Életforma
-
  Tegnap 11:52 Életmód

Új szó került be a köztudatba: koronaszégyen. A társadalom ítélkezik, a beteg pironkodik, noha lehet, hogy csak allergiás, megfázott és igen, lehet, hogy coviddal fertőzött … De miért kéne emiatt szégyenkeznie?

Október 1.: Idősek világnapja – öregedjünk tudatosan!

Életforma
-
  Tegnap 09:55 Életmód

1991 óta október 1. az Idősek világnapja, ezért ránéztünk erre a nagyon is jelentős számú rétegre, hogy milyen alternatíváik vannak, egyáltalán ki számít idősnek, és hogyan lehet ezt az életszakaszt is élménydúsan megélni.

Iszol te eleget?

A kérdés persze úgy helyes: iszol te elég vizet? Mert bizony legtöbbünknek eleve a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele is gondot okoz, de hogy az ráadásul víz legyen, az már tényleg komoly kihívás.

Fördős Zé újabb dobása

Életforma
-
  20.09.30 18:11 Recept

Nem vagy virtuóz a konyhában? Utálsz pepecselni? Esetleg időd nincs főzni? Megvan a megoldás: instant kaja!

“Nem csak olyanok szólalnak meg, akik szexuális abúzusnak voltak kitéve”- videóinterjú Oláh Judit filmrendezővel

Életforma
-
  20.09.30 15:12 Utazás

A szocialista Magyarországon működött egy különleges nyári tábor, Epipo, ahova sok gyerek szeretett volna eljutni. Mesébe illő szerepjátékok, titkos nyelv és varázslat várta a táborlakókat. A karizmatikus vezető bűvkörébe vonta a gyerekeket, annak ellenére, hogy a játékokat megalázás és titkolt abúzus árnyékolta be. A film rendezője, Oláh Judit újr

Marton Adrienn nem csak főz

Életforma
-
  20.09.30 11:58 Divat

A gasztroműsorvezető küldetésének tekinti, hogy megmutassa követőinek országunk szépségeit, ezért mostantól ételkölteményei mellett hazai divattervezők ruháit is épszerűsíti.

Harry és Meghan tavalyi dél-afrikai utazása sokba volt a brit adófizetőknek

Életforma
-
  20.09.30 09:51 Életmód

A brit adófizetők állták a brit hercegi pár, Harry és Meghan tavalyi dél-afrikai utazásának közel 246 ezer fontos költségét. Ez volt az utóbbi idők egyik legköltségesebb kiruccanása, ráadásul az az utazás során egy Itv dokumentumfilmet is forgattak, amelyben királyi szereplőként beszéltek küzdelmeikről.

Kóros hajhullás: van megoldás?

Életforma
-
  20.09.30 08:11 Életmód

Mi az a hajszálmennyiség, melynek a napi elhullajtása normálisnak mondható, és mikor jön el az a pont, amikor már érdemes orvos segítségét kérni? A probléma gyakoribb, mint hinnénk: minden tizedik nő kóros hajhullásban szenved.

Sárközi Ákos & Évi az alultáplált gyerekeknek gyűjt

Életforma
-
  20.09.29 18:03 Divat

Sárkozi Ákos meglehetősen egyedi szettben érkezett a Konyhafőnök döntőjére. Pólóját ugyanis felesége, Évi festményének lenyomata díszítette, ami a három zsürort ábrázolta – ’angry birds’ stílusban. Ennek eredetijét, vagyis a képet magát bocsájtották most árverésre, melynek bevételét az Unicef kapja.

Online játékfüggőség: már nem csak a kamaszokat érinti

Életforma
-
  20.09.29 15:12 Életmód

A szenvedélybetegségek többsége – például az alkohol-, a dohány- vagy a kábítószerfüggőség – évszázadok óta ismert jelenség. A technológia fejlődésével azonban a függőségek újabb formái jelentek meg. Ilyen az online videojáték-függőség is, ami egyre több embert érint a világ minden országában.

Kezdd a napot kávéval és fejezd be pezsgővel! – tartja a mondás

Életforma
-
  20.09.29 11:56 Recept

Mi a közös a kiváló minőségű érlelt kávéban és a tradicionális eljárással készült pezsgőben? A kézi szüretelés, a türelmes érlelés, valamint a speciális termőtalaj, ami meghatározza mindkét ital egyedi karakterét.

“Koronás voltam”

Életforma
-
  20.09.29 09:54 Életmód

Egy kisvárosban élő édesanya beszámolója a koronavírus miatt átélt tesztelési mizériáról és a hosszúra nyúlt karanténról.

Az egyiptomi reggeli: Fúl medames

Életforma
-
  20.09.29 08:10 Recept

Egyiptomban a bab igen sok étel origója, még a reggelijük fő alkotóeleme is az.