Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 53 hír

Ez a csiga nem facsiga

Életforma
-
  Ma 13:38 Recept

Ha már egyszer kimondtam, nincs visszaút. Namegasztán :) mi lesz, ha számon kéri rajtam a Lilahajú Néni... Gyorsan, egyszerűen, egy kis őrültséggel, aztán lehet mással is foglalkozni. Hogy is van ez?

A magánorvos nem választás, hanem kényszer

Magánegészségügy, olcsóbb bankolás, kiberbiztonság, Nemzetközi Beruházási Bank, gyémántbiznisz, természetfotós! Ezekről és még sok érdekességről olvashat a Piac & Profit februári számában.

Temetésre indultak a busók

Megkezdődött a busójárás. Legalább 1750 maszkás szórakoztatja a nagyérdeműt mától. Ha szép idő lesz, február 25-éig hagyományosan naponta 50-60 ezer vendég érkezik a Duna-parti városba.

Támad a járványos agyhártyagyulladás

Életforma
-
  Ma 06:38 Életmód

A hazai esetek több mint felében csecsemők és 5 év alatti kisgyermekek érintettek. A betegség felismerése még a tapasztalt gyermekorvosoknak is kihívás lehet. A betegség akár 24 órán belül halált vagy visszafordíthatatlan károsodást okozhat.

Hogy lehet egy cserép okos? És mi köze ennek a szerelemhez?

Életforma
-
  Tegnap 19:38 Életmód

Elidegenedéséhez vezethet a digitalizáció, vagy pont a telefonunk hoz közelebb egymáshoz? Erre keresi a választ az egyik mobiltelefonos társaság LovePlant projektje. Egy applikációval összehangolt okoscserép segítségével buzdítja figyelmesebb kommunikációra a párokat, akik egy 30 napos program teljesítésével közösen táplálhatják a…

A Kutyaszemmel programban 40 állatvédő szervezet 4600 kutyáján segített tavaly

Életforma
-
  Tegnap 18:38 Életmód

A Cofidis Kutyaszemmel programja kivételes társadalmi összefogásról tanúskodik: több mint 5000 ember közel 13 millió forintot adományozott rászoruló kutyák támogatására. A programnak köszönhetően 40 állatvédő szervezet 4600 kutyája került jobb körülmények közé. A befolyt összegből többek között kutyaházakat, kennelsort, melegedő…

Pusztító viharkárokat kell kifizetni

470 millió forintra becsüli az egyik ismert biztosító a február első hetében tomboló vihar által okozott károkat. Eddig nyolcezret meghaladó kárbejelentés érkezett hozzájuk, de a becslések szerint az esetek száma meghaladhatja a 9500-at.

Babapiskóta-torta banánnal

Életforma
-
  Tegnap 13:38 Recept

Szeretem a gyümölcsös édességeket, de ilyenkor, télen igen nehéz egy jó kis „idénysütiset” választani. Ekkor jutott eszembe ez a banános csoda. Állítólag spanyol eredetű. Ha ez igaz, külön örülök neki, hiszen itt, a tél végén igazán jól esik egy kis mediterrán hangulat. A barátnőid szája pedig tárva marad!

Tarol az adómentesség a régióban

Életforma
-
  Tegnap 10:38 Életmód

Forró témákkal jön a februári piac és profit. Mi lesz veled egészségügy? Lantos Csaba írásából megtudhatja, hogy milyen problémát okoz, hogy a hazai rendszerből hiányoznak a teljesítménymutatók, és miért gond, hogy a betegek pletykák alapján választanak ellátó helyet. Megkérdeztük Kincses Gyulát, a Mok hogyan képzeli a magán- és közösségi…

Mi köze a koronavírusnak a budapesti ingatlanpiachoz?

Miközben a világ aggódva figyeli a koronavírus terjedéséről szóló híreket, gazdasági szakértők azt latolgatják, milyen hatással lesz a Kínából indult járvány a világ gazdaságára. Valószínűleg nem lesz szektor, mely ne lenne érintett, miért lenne ez másként a belvárosi ingatlanpiacon is, ahol az utóbbi években igencsak megnőtt a kínai befektetők ará

Nemcsak a betegeket érinti az Alzheimer-kór

Az Amerikai Egyesült Államokban 16 millióan érintettek, akik az Alzheimer-kórban vagy más demenciákban személyes gondoskodást nyújtanak. Habár magyar adatok nem állnak rendelkezésre, gyaníthatóan nálunk is jelentős azok száma, akik a feltételezett mintegy negyedmillió demenciával élő beteg hozzátartozójukat támogatják a…

Mit tesz egy jól ringó csípő?

Életforma
-
  20.02.18 19:38 Divat

Mi kell egy majd 7 milliárdos megtekintéshez a Youtube-on? Fülbemászó dal és egy dögös nő, aki elvarázsolja az embereket. A Despacitó esetében mind a kettő adott, sőt Zuleyka Rivera nevét az egész világ megjegyezte azóta, és időről időre kikiáltják a világ legjobb nőjének.

Elindult a JótÉtel

JótÉtel néven indult el az az összefogás, amelynek célja az ételpazarlás csökkentése, illetve az, hogy a céges rendezvényeken és sajtóeseményeken megmaradó étel a legjobb helyre, a rászorulókhoz juthasson el.

Széllel és tőzikével kopogtat a tavasz

Szirmot bontott a tavaszi tőzike a Duna-Dráva Nemzeti Parkban. A somogyi Gyékényes közelében kapta lencse végre a gyönyörű növényet Varga György, az Mti munkatársa.

Reggeli húskrém

Életforma
-
  20.02.18 13:38 Recept

Nálunk még nem volt olyan, hogy ne maradt volna meg egy darabka bármelyik sültből, igaz, hogy van rá négylábú szőrös jelentkező, de még akkor is van ami feldolgozásra és elfogyasztásra vár, ha kedvencünk is megkóstolta az ünnepi menüt. Saját tapasztalatból tudom, hogy a 2-3 napos hűtőben tartott sült húsra már mindenki húzza az orrát, de…