Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Huszonöt évesen ágyhoz kötve

Székelyhon
-
  Ma 15:15 Határtalan

Munkabalesetben sérült meg másfél éve a huszonöt éves, székelyudvarhelyi Egyed Róbert, aki emiatt csípőtől lefelé lebénult. Jelenleg barátai és családtagjai segítségére szorul, ha elhagyná lakását. Ezen mielőbb változtatni szeretne, így segítséget kér, hogy elektromos kerekesszéket vásárolhasson.

Kétszer nyert, mégis nulla pontos a marosvásárhelyi futsalcsapat

Székelyhon
-
  Ma 15:15 Sport

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) fegyelmi és etikai bizottságának szeptemberi döntése miatt a marosvásárhelyi VSK mínusz hat ponttal kezdte a teremlabdarúgó 2. Liga 2019–2020-as idényét.

Futballmeccs előtti tömegverekedés volt Zalaegerszegen

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Víz Világtalálkozó - a vízválság elkezdődött

Vital
-
  Ma 15:15 Egészség

A vízválság elkezdődött; egy új világrend épül, melyben nagy jelentőségű a természeti erőforrások, köztük a víz nem fenntartható felhasználása - mondta Kőrösi Csaba, a Köztársasági Elnöki Hivatal Környezeti Fenntarthatósági Igazgatóságának vezetője.

Orbán: A magyar demokrácia erős, és működik

A kormány álláspontja ismert: minden polgármesterrel és képviselő-testülettel együttműködik, amely maga is kész erre - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlés őszi ülésszakát megnyitó, hétfői ülésén.

Ezt írta Orbán Viktor a fideszes önkormányzati képviselőknek

A miniszterelnök azt kérte a kormánypártok új önkormányzati képviselőitől és polgármestereitől, hogy saját településükön, ha ellenzékben dolgoznak is, azt támogassák, ami jó az adott városnak vagy falunak.

Meghan Markle hazaköltözik

NLC
-
  Ma 15:14 Bulvár

A hercegi pár egy hosszabb, 6 hetes szabadságra megy, Meghan Markle a tervek szerint ezt az időt, beleértve a karácsonyi ünnepeket édesanyjánál tölti Amerikában.

Dulakodás volt a Parlamentben, megzavarták Orbán beszédét

Választások utáni értékelő beszédet tartott a Parlamentben Orbán Viktor, miközben a miniszterelnök előtt Hadházy Ákos több táblát is felmutatott, ilyen szövegekkel, hogy Stop propaganda! Stop korrupció! Ezt egy ideig tűrte Orbán és Kövér László, de egy adott ponton a miniszterelnök megpróbálta kitépni Hadházy kezéből az elé tartott aktuális táblát,

Fontos változások jönnek október végén

A jövő héten elindul a hazai tőzsdei vállalatok esetében is a gyorsjelentési szezon, kollégánk a Trend FM Reggeli monitor című műsorában arról beszélt, hogy a legnagyobb társaságok esetén milyen tényezők javíthatják, vagy ronthatják az eredményeket. Szintén a jövő hét eseménye, hogy lezárulhat a banki ügyfelek újraazonosítása, és…

Két nappal a díszelőadás előtt fújták le hivatalosan a kaposvári színházavatót

Népszava
-
  Ma 15:13 Belföld

A választásokig titkolta a kaposvári önkormányzat, ám két nappal a tervezett díszelőadás előtt bejelentették, nem készül el határidőre a Csiky Gergely Színház felújítása, így tovább csúszik az átadás.

Megvan, melyik két miniszter ellen akar vallani a vádalku keretében Andruskó

Körkép
-
  Ma 15:13 Határtalan

Andruskó Zoltán, a Kuciak-gyilkosság egyik főgyanúsítottja a múlt héten vádalkut kötött az ügyészséggel. Sajtóértesülések szerint együttműködésért cserébe 8-16 évre csökkenthetik börtönbüntetését. Az alku részeként Andruskó azt ajánlotta, hogy információkat ad a rendőrségnek a jelenlegi kormány két miniszterének törvényellenes…

Fluor Tomit először láthatod sírni

NLC
-
  Ma 15:12 Bulvár

Fluor Tomi a Nyerő Páros mai adásában elérzékenyül – így még sosem láttuk.

Elindult a gyűjtés: öltöztessük együtt fehérbe az adventi kórus fehérvári kisangyalait!

fmc
-
  Ma 15:12 Zene

A Kisangyalok karának advent-nyitó előadása a Városház téren már hagyomány Székesfehérváron. Idén minden eddiginél hangulatosabb köntösben láthatjuk a produkciót: az egész kórus fehérbe öltözik. Ehhez kérik most a fehérváriak segítségét!