Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem utazhatnak furcsa terápiás állatok a repülőn

NLC
-
  Ma 15:50 Utazás

Elegük lett a légitársaságoknak abból, hogy sok utas kijátssza a rendszert.

Ma este már belenézhetünk az Apex Legends negyedik évadába

Nem vagyunk messze az Apex Legends negyedik évadának indulásától, ami heteken belül esedékes. Ma a Respawn Entertainment olyan élő streamet tart, melyben bepillantást nyerhetünk abba is, hogy milyen módon változik majd a free-to-play shooter a következő évadban – írja a GamesRadar. A rejtélyes UFO megjelenése után a…

Van, ahol természetes a szegregáció – írta olvasónk

Bama
-
  Ma 15:50 Megyei

Akad, ahol örülnek is ennek a folyamatnak.

Felvételi: nyilvánosak a keresztféléves eljárás ponthatárai

Dehir
-
  Ma 15:50 Megyei

Budapest - Nyilvánosságra hozták csütörtök délután a felvi.hu oldalon a februárban induló keresztféléves felsőoktatási képzések ponthatárait.

Ajánló: Rakonczay evez, szurkolóit futásra buzdítja

Pénteken indul 5200 kilométeres útjára az Atlanti-óceánon át egy SUP hátán Rakonczay Gábor extrém sportoló. Aki szeret futni, most egy kihíváshoz csatlakozhat.

Pesti vagy és bántalmaznak? Ezek a lehetőségeid

100 nappal az önkormányzati választások után Ferencvárosban hamarosan üresen álló önkormányzati lakások is segítik a családon belüli erőszak menekülő áldozatait. Most megkérdeztük a többi budapesti önkormányzatot: ők mit tesznek az áldozatokért? Körkép – 2. rész.

Köszönjük Emese!

Hírklikk
-
  Ma 15:50 Vélemény

Szerintem az állami televízió vezetőinek egyetlen őszinte és igaz lépése volt, hogy ezt a rosszindulatú, aljas, hazug, buta riportert ültették Karácsonnyal szembe. Mert ő hű tükre annak, amilyen az adófizetők pénzéből fenntartott állami média; rosszindulatú, aljas, hazug, buta. Ha egy kicsit is felkészültebb, rafináltabb, elfogulatlanabb riporter k

Sok millióan hagyták el Ukrajnát

Demokrata
-
  Ma 15:49 Vélemény

Dmitro Dubilet kabinetminiszter szerint a lakosságfogyásnak három fő oka van.

Jobb, ha tőzsdén tartod a kriptódat?

Tegnap írtunk róla, hogy a kriptopénzek hírhedt kritikusa – a podcaster, befektető és közgazdász Peter Schiff, minden bitcoinjához elveszítette a hozzáférést. Saját bevallása szerint a tárcája nem ismerte fel a jelszavát, pedig az biztosan helyes volt. Schiff nagy port kavart…

A napvédő krémek kémiai anyagai a véráramba is beszivárognak

Vásárhely24
-
  Ma 15:49 Külföld

Az amerikai szövetségi gyógyszer- és élelmiszerhatóság (FDA) közlése szerint további kutatásra van szükség annak megállapítására, hogy ezek a termékek biztonságosak-e – írja a hirado.hu.

Tíz év alatt 3,8 millió ember hagyta el Ukrajnát

Maszol
-
  Ma 15:49 Külföld

Vajon hány volt kárpátaljai magyar?

Négyszázmillióból épült fel a vértesszőlősi önkiszolgáló raktárbázis

autopro
-
  Ma 15:49 Cégvilág

A Titan a raktárbázisokon kívül mobil hűtőkonténerek értékesítésével is foglalkozik, amiket gyakran használnak például a járműiparban motorok tesztelésénél.

Magyar sör nyert aranyérmet egy rangos nemzetközi versenyen

A nemzetközi szakemberekből álló zsűri 17 ország közel 50 sörfőzdéjének 200 söre közül választotta ki a magyar díjazottakat.

Matt Damon játssza James Mangold új filmjének főszerepét

A Don Winslow amerikai író bestselleréből készült filmen Mangold 2017 óta dolgozik.

Mely intézmények közreműködése kell ahhoz, hogy valaki öntözhessen?

Több szervezet, hatóság hatáskörébe tartozik az öntözési rendszer kiépítése, a vízkivétel engedélyezése, terveztetése stb. A folyamatban érintett illetékeseket összegezte a NAK.