Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

„Az elképzelt ételek ízét fejben lehet érezni” – interjú a Rosinante Étterem séfjével

egy.hu
-
  Ma 12:00 Recept

Ázsiai és dél-amerikai ízeket is be lehet csempészni a magyar alapanyagok közé. Interjú Jónás Gáborral, a szigetmonostori Rosinante Étterem és Fogadó séfjével.

Egy megértett gyilkos örök tanítása – Édes Anna lábnyomát követtük

egy.hu
-
  Ma 08:27 Kultúra

Az irodalom ezernyi feladata közül három különösen fontosat kiemelhetünk: a történelem (speciális perspektívából való) bemutatását, az érzelmek generálását és a gondolkodásra serkentést. Kosztolányi Dezső Édes Annájának kétségtelenül mindhárom sikerül – minden időben, minden korosztályban.

A klimax izomgyilkos hatásait kézi súlyzóval ellensúlyozhatjuk

egy.hu
-
  Ma 06:30 Életmód

Amennyiben reggelente dermedt tagokkal kecmeregsz ki az ágyból, és kell néhány perc, mire megfelelő módon mozgatni tudod kezed-lábad, ha minden lehajolásnál felszisszensz, akkor valószínűleg itt az ideje, hogy úgy igazából újra, vagy életedben először rendszeresen mozogni kezdj.

Kókuszkocka

egy.hu
-
  Tegnap 17:47 Recept

Borbás Marcsi receptje.

Tökéletes tökös dekorációk: természetes lakásdekor házilag

egy.hu
-
  Tegnap 14:50 Otthon

Beszökött az ősz. Most már nemcsak a sugárúton, vékony fénynyalábbal és pulóvert lesimogató délutánnal suhan, hanem agg fellegekkel, a mindent tengerré változtató esővel is. Használjuk ki!

Ízekbe zárt emlékeink: örök fogások, amik az ősökhöz kötnek

egy.hu
-
  Tegnap 12:08 Életmód

Gyerekkorom kedvenc ízei (is) őrzik a nagyszüleim emlékét.

Szájrapuszi a gyereknek: abszurd vagy természetes?

egy.hu
-
  Tegnap 08:30 Életmód

Hogy a szájra adott puszi helyes-e vagy sem, torokra menő vitákat szít a szülői közösségben: túlszexualizált, féltő-óvó világunkban a legmegosztóbb témák közé tartozik. Az egyik oldal szerint nem több egy bizarr szokásnál, amit a lehető leghamarabb el kellene felejteni, míg a másik oldal úgy véli, csak a szeretet kifejezése, és mélyen gondolkodjon

Hiteles legyen vagy szép? – Egy temetési búcsúbeszédet író ember kérdései

egy.hu
-
  Tegnap 06:30 Életmód

Újságíróként sok mindenről írunk: születésről, életről, küzdelmekről, nagy fordulatokról és persze olykor a halálról is. Néha egészen zavarba ejtő is lehet ez a széles spektrum, érkezhetnek olyan felkérések is, amiket adott pillanatban nem feltétlenül érzünk sajátunknak, mégis azzá válhatnak.

Sajttorta gyümölcsökkel

egy.hu
-
  20.10.29 17:52 Recept

Borbás Marcsi receptje.

Te is hazudtál az életről a felnőtté váló gyermekednek?

egy.hu
-
  20.10.29 15:00 Életmód

Ha csak a magunk módján is, de mindannyian megpróbáljuk, megpróbáltuk gyermekeinket felkészíteni az életre. Egy szülő érthető módon mindig a legjobbat akarja. Szeretnénk, ha nekik már egy kicsit könnyebb lenne, ha nem kellene a maguk kárán megtanulniuk mindazt, amit mi már tudni vélünk az életről. De vajon tudunk-e őszinték…

13 őszi kultúrprogram (a nappalidtól a múzeumokig)

egy.hu
-
  20.10.29 12:08 Zene

Zene, színház, design, kiállítások, kikapcsolódás – mostanában nagyon hiányoznak ezek az életünkből. Viszont nem zárkózhatunk örökre a négy fal közé, igenis meg lehet találni a kultúra helyét a jelenlegi világban is: ezt bizonyítva válogattunk pár olyan programot, amit nyugalomban, a távolságot tartva is élvezni tudunk.

Karcsúsított szkafanderükben kutatják a koronavírust – a pécsi virológuslányok sikere

egy.hu
-
  20.10.29 09:00 Egészség

Ma az egyetemi padokat koptató diákok legalább fele nő, és a tudományos életben is komoly szerepet játszanak. Ilyenek a pécsi „virológuslányok” is, akik az idei évben elnyerték a Nők Magyarországért díjat. Riportunk Pécsről.

5 dolog, amitől állandóan fáradtnak érezzük magunkat

egy.hu
-
  20.10.29 06:23 Egészség

Amikor alapvetően egészségesek vagyunk, és úgy véljük, szokásaink se indokolják azt az állandó, ólmos fáradtságot, amely hetek, netalán hónapok óta kíséri mindennapjainkat, akkor valószínűleg nem (csak) a múló években kell keresni a probléma okát.

Segíthetnek a mobiljátékok megőrizni a józan eszünket?

egy.hu
-
  20.10.28 14:54 Infotech

Személyes tapasztalatok egy megosztó témában.