Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Étkezés edzés előtt – mikor, mit, mennyit?

egy.hu
-
  Tegnap 19:17 Életmód

Az edzés előtti étkezésről sokan, sokféleképpen gondolkodnak. Egyesek szerint ilyenkor mindent szabad, mások inkább önmérsékletre intenek. Az igazság megint valahol középen, az éhgyomros önsanyargatás és a tréning előtti töltött paprika között van.

A negatív gondolkodás illúziója

egy.hu
-
  Tegnap 15:44 Életmód

„Átgondolni a dolgokat” – mondjuk gyakran. Vannak olyan esetek, amikor ez az átgondolás valóban segít. De sajnos van olyan eset is, amikor inkább árt. Mert, bár fontos, hogy szembenézzünk magunkkal, a hibáinkkal, és felidézzük a fájdalmas emlékeinket, közben arra is figyelnünk kell, hogy ne bántsuk magunkat.

Tényleg csak egy jelmezbál a farsang?

egy.hu
-
  Tegnap 12:00 Életmód

Kaptunk örökségbe néhány hagyományt, amelyek közül egyik legvidámabb a farsang. Mi valamiért „letoltuk” ezt a gyerekek szintjére, és ott jelmezversenyt faragtunk belőle. A felnőttek körében maradtak a bálok, bár már álarcok nélkül. Vagyis… ki tudja?

Öt rossz megoldás a konfliktusok kezelésére

egy.hu
-
  Tegnap 08:59 Életmód

A családi vitákon mindig lehet tovább rontani, csak rossz stratégiát kell választani a probléma kezelésére. Pszichológusok vizsgálatai alapján hat nagy csoportja van a házassági nézeteltéréseknek: a felelősség kérdése, a szex, a dominancia, a pénzügyek, a szeretet és a hűtlenség, bár én az utolsó kettőt egynek kezelném. Hiába hisszük azt…

Vedd már észre magadat! – A világ színes és büdös, de lehet helyed benne

egy.hu
-
  20.01.24 18:00 Életmód

Társadalomjavító törekvések helyett, ez csak egy gondolat, ami valahol Pannonhalma magasságában, egy pazar naplemente mellett született, egy alulfűtött buszon.

Mikor fogunk végre földönkívüliekkel beszélgetni?

egy.hu
-
  20.01.24 15:00 Infotech

Időről időre elterjed a hír, hogy a csillagászok a Földhöz hasonló, minden bizonnyal lakható bolygót fedeztek fel, ráadásul tőlünk csak néhány fényévnyi távolságra. Ezt követően sokan fejlett földönkívüli civilizációkról kezdenek el álmodozni, ráadásul néhányan úgy gondolják, ezek után már csak a távolság okozta akadályokat kell leküzdeni, hogy egy

Heti-tech teszt: Appok, amik segítenek a pénzügyekkel

egy.hu
-
  20.01.24 12:00 Mobiltech

Hogy jobban átlásd, mid van, és mire költöd!

Az életmódváltás lényege: jól lenni, nem pedig jól kinézni!

egy.hu
-
  20.01.24 09:00 Egészség

Valamiért az van a fejekben, hogy csak a súlyfelesleggel, önértékelési problémákkal küzdők döntenek amellett, hogy változtassanak életmódjukon; diétába, esetleg személyre szabott étrend követésébe kezdjenek. Pedig higgyétek el, ez nem így van.

Mitológia, gasztronómia, Chiloé – Élet (szó szerint) a világ másik felén

egy.hu
-
  20.01.23 15:00 Életmód

Mindenki a világ végére igyekszik, csak kinek a kabátujjáig tart, kinek hét tengeren át vezet az útja. Én nemrég Chiloé szigetére keveredtem. 

A környezetet nem védeni kell, hanem élni vele, rajta, érte

A Föld és a környezetvédelem soha nem kapott ennyi figyelmet az emberiségtől, amennyit az utóbbi hónapokban. Lassan mindenki érzi, hogy tenni kell valamit. A „nyugati, civilizált” társadalmak mindenképp. És ez engem teljesen kétségbe ejt. Ugyanis, amit eddig meg akartak menteni, az mára mind kipusztult. Nem lehetne, hogy valami mást…