Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

1-es típusú cukorbetegség-mikre figyeljenek a betegek?

Bár az 1-es típusú cukorbetegséget gyakran gyerekkori diabetesnek is nevezik, az igazság az, hogy sokszor felnőtteknél diagnosztizálják ezt. Dr. Porochnavecz Marietta, diabetológus mondja el, mire kell figyelni ennek kapcsán.

Lombikosok figyelem! Az IVF procedúra megnöveli a trombózis esélyét!

Egészség Magazin
-
  19.05.19 01:44 Egészség

Az IVF-terápia hatására megnövekedett trombózis-rizikó. Ennek okáról, valamint a vérrögök megelőzéséről prof. Blaskó Györgyöt, a Trombózis-és Hematológiai Központ véralvadási specialistáját kérdeztük.

A legfontosabb kérdések a melanoma kezelése kapcsán

Dr. Borbola Kinga, az Anyajegyszűrő Központ bőrgyógyász-kozmetológusa, klinikai onkológus a diagnózis és kezelés kapcsán felmerülő legfontosabb kérdéseket vette sorra.

Méheltávolítás- mikor indokolt?

Egészség Magazin
-
  19.05.16 20:13 Egészség

A méh eltávolítása drasztikus beavatkozásnak tűnhet, ám vannak olyan kórképek, amikor muszáj meglépni...

Magyar Hemofília Egyesület

Egészség Magazin
-
  19.05.16 19:41 Egészség

A hemofília ritka, veleszületett, egész életen át tartó vérzési rendellenesség. A betegség lényege a vér alvadékonyságának csökkenése, melynek következtében a hemofíliás betegek sérülések alkalmával hosszabb ideig véreznek, mint a

Almás-diós házi granola

Egészség Magazin
-
  19.05.16 19:30 Egészség

(cukormentes, gluténmentes)

Az aranyér gyógyításának lépcsői

Egészség Magazin
-
  19.05.16 19:08 Egészség

Az aranyér a végbél egyik leggyakoribb betegsége, mely tipikus civilizációs betegség. Dr. Baranyai László, a Trombózis és Hematológiai Központ sebésze az aranyér kezelésének lépcsőit mutatja be.

Ilyen okai lehetnek a húgycső fájdalomnak

A húgycső fájdalom meglehetősen kínzó érzés, amelytől szakszerű orvosi kezeléssel meg lehet szabadulni. Ehhez azonban dr. Rákász István, az Urológiai Központ urológusa szerint mielőbb érdemes felállítani a diagnózist, hiszen számo