Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 172 hír

Sinopharm oltás: kinek ajánlott, kinek nem a kínai vakcina?

Ki adathatja be a Sinopharm vakcinát, és kinek ajánlott más oltást választania?

Mi csípett meg, ágyi poloska vagy pók? Ez a különbség

Milyen jelekből, tünetekből lehet eldönteni, hogy milyen rovar csípett meg? Mutatjuk a különbségeket!

Gyomorszűkítő műtét: mik a veszélyei és az előnyei?

Sokan szeretnének nagy túlsúlytól megszabadulni, számukra lehet megoldás a gyomorszűkítő műtét. Mégis kinek, milyen esetben jöhet szóba?

AstraZeneca vakcina: melyek a mellékhatások, kinek nem ajánlott?

Mit jelent, hogy az Astra Zeneca vektorvakcina? Milyen esetben, kiknek nem ajánlott beadatniuk az AstraZeneca oltást?

Bejelentette a Pfizer: engedélyezteti a vakcinát 12-15 évesek oltására is

Miután 100 százalékos hatékonyságot mutatott a Pfizer vakcinája ebben a korcsoportban, benyújtották engedélyezésre az amerikai gyógyszerhatósághoz.

Durván őszül? Szedjen rezet!

A réz bevitelét az étkezésből fedezni igencsak nehézkes, a hiánytünetek pedig szinte ordítanak. Várandósság alatt is fontos pótolni, mutatjuk, hogyan!

Nyiroködéma: a narancsbőrrel is összetévesztheti

Számtalan nő folytat szinte véget nem érő harcot a narancsbőrrel és a vastagabb lábakkal, ám előfordulhat, hogy hiába: nyiroködéma is okozhatja!

Ezek a B-vitamin-hiány figyelmeztető jelei

B-vitaminból nyolcfélét is megkülönböztetünk, így nemcsak a szervezetünkben betöltött szerepük sokféle, hanem azok a tünetek is változatosak lehetnek, melyekkel a testünk azt jelzi, több B-vitaminra van szükségünk! Melyek a jellemző tünetek?

Időjárás: mindenkit kikészít már ez az április

Szombaton ugyan frontmentes lesz az idő, de fáradtak, tompák lehetünk, lehangoltság is jelentkezhet. A hőérzet több fokkal a mért értékek alatt alakul.

Koronavírus: a Pfizer kész a 12-15 évesek oltására

Miután 100 százalékos hatékonyságot mutatott a Pfizer vakcinája ebben a korcsoportban, benyújtották engedélyezésre az amerikai gyógyszerhatósághoz.

Koronavírus: tized akkora az esély a trombózisra azoknál, akiket beoltottak

A Pfizerrel és Modernával beoltottak adatait a nem beoltott, Covid-fertőzöttek trombózisos esetekkel vetették össze, és ez jött ki.

Savanyú káposztát egyen, ha fáradt és lerobbant az immunrendszere

A savanyú káposzta különlegesen egészséges savanyúság, amely minden évszakban nélkülözhetetlen vitaminokkal, ásványi anyagokkal látja el a szervezetünket. Lássuk, miért érdemes belőle minél többet fogyasztani!

Polip: meddig marad jóindulatú daganat?

Polip: rettentően hangzik, mégis ez a legjobb diagnózis, amit egy vizsgálat eredményeként kaphatunk. Minél előbb sikerül felfedezni és eltávolítani, annál kisebb az esély a további burjánzásra. Hol alakulhat ki és hogyan távolítható el a polip?

Csomót találtam, most mit csináljak?

A bőr alatt kitapintható csomók nagy félelmet kelthetnek, pedig legtöbbször ártalmatlan elváltozásokról van szó. Lágyrész ultrahang vizsgálattal kiderítheti, milyen típusú problémáról van szó, így a kezelése is mielőbb megkezdődhet. Hogy mi okozhat csomókat, arról dr. Szabó Andrea, az Ultrahang Központ radiológus főorvosa beszélt.

Oltásra megy? Így készüljön rá! - Oltási tudnivalók, gyakori kérdések

Ki értesít az oltásról? Mit kell vinni az oltásra? Miért kell oltópontra menni? Milyen mellékhatások jelentkezhetnek? - összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket a COVID-19 elleni oltással kapcsolatban.