Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 106 hír

Kétperces teszt bátraknak: mennyire ismeritek a közmondásokat?

Eduline
-
  Ma 18:00 Színes

Jól ismeritek a szólásokat, közmondásokat? Kitudjátok egészíteni a következő mondatokat a hiányzó szavakkal? Teszteljétek magatokat.

Nyolc dolog, amit a legtöbb felvételiző megismer ebben a pár hónapban: elképzelés vs. valóság

Eduline
-
  Ma 17:00 Karrier

Ezt a nyolc dolgot, a legtöbb felvételiző megismeri a jelentkezési időszaktól a ponthatárokig húzódó pár hónapban. Ti hány sorozatot, bulit vagy családi programot hagytatok ki a "tanulás miatt"?

Újabb név az idei EFOTT-on: a Scooter is jön a fesztiválra

Még egy headlinert jelentett be az EFOTT: július 9-15. között Rita Ora, Gianluca Vacchi, Brooklyn Bounce, Tujamo és Borgore mellé a SCOOTER is csatlakozik a nemzetközi előadók sorához a Velencei-tó partján.

Még három remek, ingyenes alkalmazás a nyári szünetre

Eduline
-
  Ma 15:00 Karrier

Ingyenes alkalmazásokat kerestek, amelyek hasznosak lehetnek a nyári kirándulások során? Akkor ezek az appok nektek is tetszeni fognak.

Érettségizők, figyelem! Így kalkulálhattok a pontjaitokkal, itt vannak a szabályok

Eduline
-
  Ma 14:00 Karrier

Habár sokaknak még hátra van a szóbeli, hamarosan mindenkinek meglesznek a végleges érettségi eredményei. De hogyan lesznek a százalékokból érdemjegyek? Itt nézhetitek meg a szabályokat.

Újabb siker a mentális matematikában: 9 érmet szerzett a magyar csapat

Újabb sikerek a mentális matematika világában. A 4. Mentális Aritmetikai Olimpián Magyarországot 40 diák képviselte Magyarországot, ahol 3 kontinens, 18 ország, több mint 1500 tanulójával mérték össze tudásukat.

Agytorna a nyári szünetre: nektek minden kérdés hibátlan lesz?

Eduline
-
  Ma 12:00 Színes

Már tombol a nyári szünet. A következő kvízben hét becsapós logikai feladatot válogattunk össze nektek a strandra vagy a nyaralás mellé. Nektek hány pontotok lesz?

Fontos kérdés: hogyan kell feltölteni az érettségi bizonyítványt?

Eduline
-
  Ma 11:00 Karrier

Ma kezdődtek el a középszintű szóbeli vizsgák, hamarosan vége az idei érettségi szezonnak. De hogyan kell feltölteni a rendszerbe az érettségi bizonyítványt? Olvasói kérdésre válaszolunk.

Végzősök, figyelem! Ezeket a nyelvvizsgákat fogadják el a diplomához

Eduline
-
  Ma 10:00 Karrier

Ha hamarosan diplomáztok, de még nincs nyelvvizsgátok, nem mindegy, hogy milyen bizonyítványt szereztek. Nem minden típust fogadnak el a diplomához. Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.

Olyan kevés az óvónő, hogy az intézményeknek trükközniük kell

Eduline
-
  Ma 09:00 Karrier

Több száz óvónő hiányzik, a kerületek pluszpénzt adnak, az óvodapedagógusok pedig túlórával tartják életben a rendszert - írja a Népszava.

Fontos kérdés: hogyan kalkulálnak a felvételi pontokkal, ha nem tanultatok idegen nyelvet?

Eduline
-
  Ma 08:00 Karrier

Hogyan számolják ki a felvételi pontszámotokat, ha nem tanultatok idegen nyelvet, vagy nem érettségiztetek idegen nyelvből? Itt a válasz.

Ősztől indul a nyelvi diákhitel: kik vehetik majd fel az 500 ezer forintos támogatást?

Eduline
-
  Ma 07:00 Karrier

A 2019/2020-as tanév októberétől kifejezetten a nyelvtanulásra is lehet majd diákhitelt felvenni? De kik jogosultak erre a támogatásra, és mekkora összeget lehet felvenni? Összeszedtük a legfontosabb infókat.

Ma kezdődnek a középszintű szóbeli érettségik: ez vár a felvételizőkre a következő hetekben

Ma kezdődnek a középszintű szóbeli vizsgák, de mi vár még a felvételizőkre? Összegyűjtöttük a következő egy hónap legfontosabb dátumait.

Helyesírási teszt bátraknak: le tudjátok írni helyesen ezeket a szavakat?

Eduline
-
  Ma 05:00 Színes

Sikerült már megjegyeznetek az új helyesírási szabályokat? Most tesztelhetitek magatokat ezzel a kvízzel.

Izgalmas műveltségi teszt: ismeritek ezeket a foglalkozásokat?

Eduline
-
  Tegnap 18:00 Karrier

Mivel foglalkozik a vincellér? És a szűcs? A legtöbb népi mesterségnév jól ismert, azonban a pontos foglalkozásukat sokszor nehéz megmondani. Nektek nem okoz gondot?