Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Theresa May csak ígéretet kapott az EU-tól, garanciát nem

Index
-
  Ma 00:43 Külföld Brexit

A brit miniszterelnök bátran harcolt, de az EU eredményeket szeretne látni, mondta az Európai Bizottság elnöke.

Terjeszkedik a Mol - újabb kutakat vásárolt

NRGreport
-
  Ma 00:39 Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal internetes oldalán jelent meg az a közlemény, mely szerint még októberben, a Mol-csoport két cége öt üzemanyagtöltő állomás vásárolt, és ezeket a cég a továbbiakban Mol benzinkútként működteti tovább.

Szeméttel fűt és fuldoklik a fél ország, miközben lenne egy kézenfekvő és olcsó megoldás

NRGreport
-
  Ma 00:33 Gazdaság

Több százezren fűtenek fával az országban, egy szezonban több százezer forintra is rúghat ennek a költsége még a szociális tűzifaosztás mellett is - írja a hvg.hu. A szigetelés luxusnak számít, pedig vannak ebből olcsóbb megoldások is: egy nyíregyházi alapítvány szalmabélést készít az épületekre.

Egy ír baba lenyomta Michael Flatley-t

24
-
  Ma 00:31 Színes

Vigyázat, túl cuki tartalom következik!

Plágiumpert vesztett 2013 legsikeresebb dala - Pharell Williams és Robin Thicke ötmillió dollárt fizethet

Robin Thicke és Pharell Williams ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) fizethet egy öt év után lezárult szerzői jogi perben, amely nagy sikerű számuk, a Blurred Lines miatt indult - számolt be róla a BBC News csütörtökön.

Pedagógiai asszisztenst keres a Lurkó-liget ovi

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonyFoglalkoztatás jellege: Teljes munkaidőA munkavégzés helye: 1182 Budapest, Dráva utca 34. bA munkakörbe tartozó feladatok: Pedagógiai munka segítése. Jó kézügyesség. Számítógépes ismeretek.Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a…

Fél órával többet alszanak a kamaszok, ha egy órával később kezdődik az iskola

MaHu
-
  Ma 00:30 Életmód Oktatás

Egy seattle-i iskolakerület 18 középiskolájában 2016 őszén vezették be a későbbi tanításkezdést: 7.50 helyett csaknem egy órával később, 8.45-kor kezdődött az iskola.

Pontról pontra cáfolja a VDSZ a Fidesz állításait a túlóratörvényről

444
-
  Ma 00:25 Belföld Fidesz

A szakszervezet szerint a propaganda minden állítása hazugság vagy cinizmus.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 14-én is!

Felnőni fájdalmas. Felnőttként működni fárasztó. Avagy az egyensúly ezer arca párkapcsolatban

A múlt heti cikkre érkezett olvasói reakciók között megtaláltam a triviális kérdést: jó, de mi a megoldás? A cikk itt olvasható „Gondoskodom, tehát fontos vagyok!” Amikor észrevétlenül szülő-gyerek kapcsolódásba vált a két felnőtt kapcsolata. Pán Péter és Wendy szindróma Jogos a felvetés, hiszen önmagában az, hogy a gondoskodó fél…

Szemtől szemben Herdics György címzetes apáttal

A Szemtől szemben  portréműsor december 14-én, pénteken 15.30 kezdettel jelentkezik új műsorával az STV2  tévécsatornán.  

Kínai vállalattal indít együttműködést a Hunguest Hotels

Kína egyik legjelentősebb idegenforgalmi vállalatával, a BTG-Csienkuo-csoporttal kötött együttműködési megállapodást a Hunguest Hotels.

Biciklivel gázolta el áldozatát a soroksári gyilkos?

Noha R. Szilveszter továbbra sem tett vallomást Kardosné Gyurik Krisztina 2013-as megölése kapcsán, újabb részletek kerültek napvilágra a soroksári bűntényről. Eszerint a férfi már korábban kinézhette magának áldozatát, biciklin ülve lesben állt, és várta, hogy lecsaphasson rá. Úgy vélik, a futó nőt kerékpárral ütötte el - írja a Blikk. A súlyos sé

Darts-vb: De Zwaan zseniális volt, de Cross túlélte a 2. kört

NSO
-
  Ma 00:16 Sport

A címvédő Rob Cross szetthátrányból felállva 3:1-re legyőzte Jeffrey de Zwaant a londoni PDC-dartsvilágbajnokság nyitó napján, ezzel bejutott a legjobb 32 közé. Kiesett viszont a verseny egyik női résztvevője, az angol Lisa Ashton.