Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

A 40 napos böjt - szabályok és receptek

Édenkert
-
  Tegnap 09:57 Életmód 

Már elkezdődött a Nagyböjt negyven napja, mely alatt, lemondva a zsíros-húsos fogásokról, tulajdonképpen lehetőséget teremtünk testünk és lelkünk számára a tavaszi megújuláshoz, a természettel való összhangba rendeződéshez.

Hogyan gondozzuk a tuját, hogy fél évszázadig is virítson?

Édenkert
-
  18.02.20 11:57 Életmód  2 hír a témában

Tuja témában sokan sokfélét mondtak már, ezért szeretnék most néhány tévhitet eloszlatni és egyszerű, de nagyszerű tippekkel segíteni neked abban, hogy a tujá sokáig a kerted éke maradjon!

Zsuzsanna napján figyeljük a pacsirtát

Édenkert
-
  18.02.19 11:57 Életmód  Tavasz

A néphagyomány szerint Zsuzsanna napján ha megszólal a pacsirta, közeleg a tavasz. Megmutatjuk, hogy milyen hangra kell figyelnünk:

Növény-egészségügyi zárlatot rendeltek el Pécsen a szőlő aranyszínű sárgasága miatt

Édenkert
-
  18.02.16 09:57 Életmód 

Növény-egészségügyi zárlatot rendeltek el Pécsen a szőlő aranyszínű sárgasága betegség megjelenése miatt - tájékoztatta szerdán a baranyai megyeszékhely jegyzője az MTI-t.

A sikeres otthoni magvetés titka

Édenkert
-
  18.02.15 11:57 Életmód 

Sokszor próbálkoztál már magvetéssel, palántaneveléssel sikertelenül? Bemutatjuk a magvetés fontos lépéseit és az esetleges hibákat.

Jó áron a petrezselyem, répa - Zöldség árak 2018 február

Édenkert
-
  18.02.15 10:57 Életmód 

Az előző évekhez viszonyítva kedvező áron juthatunk az alapvető leveszöldségekhez a piacon. Zöldség-gyümölcs árak 2018 február.