Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A húsvét eredete

Hírhatár
-
  Ma 02:08 Bulvár

A húsvéti ünnep neve különböző nyelveken más és más.

A migránskártyák emelik Európa biztonsági kockázatot

A migránskártyák emelik a biztonsági kockázatot Európára nézve, hiszen az elmúlt években rengeteg ártó szándékkal érkező illegális bevándorló kapott juttatást a kártyák által - vélekedett Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatornán szombaton.

Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V. kerületében.

Húsvétvasárnap egy hidegcsepp közelíti meg a térséget és ezt okozza

Alon
-
  Ma 01:27 Időjárás

Ilyen időjárás várható húsvétvasárnap.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset Cegléden

Police
-
  Ma 01:19 Baleset-bűnügy

Halálos kimenetelű közlekedési baleset Cegléden Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 04. 21., v - 01:19 Két gyalogost elgázoltak, egyikük a helyszínen életét vesztette.

Valóban feltámadt az Úr…

A feltámadás napján a pápa a Szent Péter téri ünnepi misén mondja el hagyományos húsvéti üzenetét és urbi et orbi (a városhoz, vagyis Rómához és a világhoz intézett) apostoli áldását.

Palóc húsvét immár tizennegyedszer Füleken

A rendezvény minden évben több száz látogatót vonz a füleki várba. A Felvidék minden szegletéből érkeznek kirándulók, családok húsvéthétfőn a városba. Emellett a magyarországiak számára is közkedvelt úti cél a füleki vár.

Kirándulástippek: látványos tájseb a gyenesdiási felhagyott kőbánya

Vaskarika
-
  Ma 00:35 Életmód

Gyenesdiás északi határában, a hegyoldalban egy felhagyott kőbánya is található. Noha ez tájseb, mégis látványos, érdekes, sőt, szép is. A felhagyott bányagödrökben a bányászati munkák befejezése óta hatalmas vízmosások szabdalják a területet. Az aljába lesétálva kipróbálhatjuk a hely akusztikáját is.

„Valóban én vagyok”

Jézus ma is segíthet. Nagy reménységünk, hogy a róla szóló evangélium, ha megérint, előkészíti szívünkben a helyet Neki, a Feltámadottnak. A Vele való találkozás megvált és megváltoztatja az életünket. A Vele való közösség üdvözít.

Valaki elvitte az ötös lottót!

Telitalálatos szelvényre bukkantak az ötös lottó 16. heti számsorsolásán, a nyertes 4,171 milliárd forinttal gazdagodott - közölte a Szerencsejáték Zrt. szombaton.

A Magyarországon élő uniós állampolgárok inkább a hazai listára voksolnak

Az eddig megtartott három magyarországi európai parlamenti (EP-) választáson az Európai Unió más tagállamainak állampolgárai közül csak nagyon kevesen szavaztak a magyar EP-listákra. A május 26-ai voksolásra eddig 2707 külföldi jelentkezett.

16. heti nyerőszámok: 14, 21, 53, 60, 90

Az ötöslottó 16. heti nyerőszámai: 14, 21, 53, 60, 90

A 25. Katonadal Fesztivál Abasáron

Gondola
-
  Ma 00:11 Kultúra

Az idén immár a huszonötödik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Katona- és Bordalfesztivált a Mátraalja híres borfalujában, Abasáron

Roma nap és Bartók Béla a Gömöri Hírlap hetedik számának a középpontjában

Több fontos megemlékezésre is sor került az elmúlt hetekben Rimaszombatban, így a romák mellett Janko Jesenský és Bartók Béla is az érdeklődés középpontjába került.