Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Mániákus locsoló vagy? Itt vannak a növényeid

Édenkert
-
  Tegnap 16:33 Életmód 

Vannak olyan lelkes hobbikertészek, akik nem tudják megállni, hogy a rendszeresnél is rendszeresebben locsolják szobanövényeiket. Mit ajánlunk nekik?

A szélsőséges időjárást jobban bírják a jóltáplált növények

A térben és az időben is szélsőségesen alakult az időjárásunk. Néhány károsító a megszokottnál korábban jelentkezett. A szárazabb, melegebb körülmények között a lisztharmattal és az atkákkal, míg a párásabb kertekben, kertrészekben a peronoszpórával, néhol a sérült szőlőbogyókon, szedren a szürkepenész induló támadásával is…

A nagy Balaton-felmérés - a pihenni vágyók csaknem fele már nem kizárólag nyáron érkezik

Édenkert
-
  18.08.17 11:33 Életmód 

Strandolás és lángos – ez a két dolog jut eszébe a legtöbb embernek a Balatonról. S neked?

Traktorfesztivál menti meg az agrárszakmát?

Édenkert
-
  18.08.16 17:33 Életmód 

Még mindig kevesen dolgoznak az agrárágazatokban, a mezőgazdaságban tízből kilenc gazda szakemberhiánnyal küzd. Évente kevesebb, mint 500 diák szerez képesítést a területen, noha ennek közel a tízszeresére, legalább ötezer főre lenne szüksége az ágazatnak.

Édes most a csemegeszőlő

Édenkert
-
  18.08.16 10:33 Életmód 

Kedvezően alakul a csemegeszőlő ára a piacokon, viszont nem mondható ez el a petrezselyemről, ami dupla áron kapható az előző évek hasonló időszakához képest. Piaci árles 2018. 33. hetében.

Tündér a spájzban - cukkinilekvár és pizzaszósz

Édenkert
-
  18.08.15 13:33 Életmód 

A házi befőzés is a reneszánszát éli, nemcsak azért, mert pénz spórolható vele, hanem mert egy saját kezűleg eltett finomság sokkal jobban is tud esni, sőt, remek ajándékötlet. A kedvenc fűszerünkkel, a befőttek egyedivé varázsolhatók. Lássuk a cukkínit, paradicsomot és padlizsánt!