Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

Fahatározó applikációt fejlesztett az Országos Erdészeti Egyesület

Édenkert
-
  18.05.18 10:33 Életmód 

Fa Book néven, okostelefonon futtatható terepi fahatározó alkalmazást fejlesztett ki az Országos Erdészeti Egyesület, az ingyenesen letölthető program 111, a hazai erdőkben előforduló fa- és cserjefaj, illetve fajcsoport azonosításában nyújt segítséget - közölte az egyesület az MTI-vel.

Kedvelt tavaszi szobadísszé vált a narancsszínű madártej

Édenkert
-
  18.05.17 09:33 Életmód 

Anyák napjára, ballagásra sokan választhatják az alábbi virágdíszt, hiszen az utóbbi évek látványos tavaszi szobadíszként árult növénye lett a Dél-Afrikából származó hagymás évelő, a narancsszínű madártej vagy másik nevén betlehem csillaga. 

Hogyan gondozzuk a szobaborostyánt?

Édenkert
-
  18.05.16 12:33 Életmód 

Dús, mélyzöld lombozatú, mutatós kúszónövény. A szárakon kapaszkodó léggyökerek fejlődnek, amelyek aztán szinte minden felületen megtapadnak, legyen az tapéta, ablak-, ajtókeret vagy házfal. 

Talajtól a tányérig kampányt az Édenkert.hu is támogatja!

Édenkert
-
  18.05.15 13:33 Életmód 

Hazánkban kevesen ismerik az ökogazdálkodás valós előnyeit és korlátait. Ugyanakkor a társadalmi igény érezhetően növekszik a kémiai szerek által dominált élelmiszer-termelés megváltoztatására, és az egészségesebb, környezetkímélőbb alternatívák keresésére.