Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Virtuális barangolás a betléri Andrássy-kastélyban

A betléri Andrássy-kastélyban egy különleges és egyedi világ bontakozik ki. A vadászkastély Szlovákiában az egyetlen olyan kastély, amelynek 1945 után is megmaradt a berendezése. Ennek köszönheti azt a történelmi miliőt és atmoszférát, mely magával repíti a látogatót a 19. század nemesi világába.

Háromkötetes Trianon-antológia jelent meg a 100. évforduló alkalmából

A trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulója alkalmából háromkötetes kiadványt jelentetett meg az Osiris Kiadó a Petőfi Irodalmi Múzeum közreműködésével.

Nem zökkenőmentes az újraindulás Nyugat-Európában

Szinte minden európai ország lazít a koronavírus-járvány miatt meghozott szigorú korlátozásokon, ugyanakkor a jóval több fertőzöttet számláló nyugat-európai államokban a lépés egyéb problémákkal is jár

Két rendőr vezetett le egy szülést a Blahán a villamosmegállóban

Villamosmegállóban szült egy nő Budapesten, rendőrök segítettek neki. A 4-es és a 6-os villamos Blaha Lujza téri megállójában szülte meg gyermekét Budapesten vasárnap este egy nő, akinek rendőrök segítettek - közölte a Készenléti Rendőrség a police.hu oldalon. Azt írták, hogy két, a szolgálati gépkocsijával közlekedő járőrt…

Trianon 100 - Vérző Magyarország 6. rész

Gondola
-
  Ma 00:23 Belföld

Ezúttal a művészet felé fordulunk. A kiváló művészettörténész, festő és kritikus Lyka Károly Magyar művészet – magyar határok című tanulmányát idézzük, melyben a tudós pontosságával elemzi a magyar és az európai kultúra összetartozását: „Hogy e kétféle művészet határa egyúttal Magyarországnak is természet építette keleti és déli határa, azt…

Tenger helyett vidékre vágynak a magyarok az idén

Az idén nyáron inkább vidékre, mint a tengerhez utaznának a magyarok: a veszélyhelyzet elmúltát követő három hónapon belül a megkérdezettek 36 százaléka tervez belföldre utazni, és 15 százalék látogatna külföldre - derül ki Lounge Group elemzéséből, amelyet a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) megbízásából készített.

Meghalt egy BMW sofőrje Ajkánál

Veol
-
  Ma 00:04 Baleset-bűnügy

Meghalt egy BMW 48 éves ajka-padragkúti sofőrje, Ajka és az említett városrész között, amikor összeütközött egy Opellel, vasárnap késő este, tudtuk meg Nagy Judit, megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Az ablakok is képesek lesznek áramot termelni?

A napelemes technika új vívmánya a villamosságot előállító ablak.

Anya, mi az a koronavírus? Gyere, elmondom!

Lokál
-
  Ma 00:01 Belföld

Megéri komoly dolgokról beszélgetni a kicsikkel, ugyanis hihetetlenül bölcsek és érzékenyek – Ez derült ki a Városligeti Nagyjátszótéren, ahol a Lokál utánajárt, hogy van a koronavírus gyereknyelven.  

Szilágyitól szívszorító levéllel búcsúzott unokája

Lokál
-
  Ma 00:01 Bulvár

Péntek kora délután megható muzsikaszó kíséretében örök nyugalomra helyezték a május 3-án meggyilkolt Szilágyi Istvánt. A temetésre unokája nem tudott hazautazni, de levélben emlékezett szeretett nagyapjára. Baricz Dezső a Lokálnak elmondta: Jolika még most sem fogta fel mi történt, és csak azt várja, hazavárja fiát.

Hiába a titkosítás: kiszivárgott a Loserfruit Fortnite szett!

Metabro
-
  Ma 00:01 Gaming

Az adatbányászok kijátszották a védelmet.

Sigér volt a nyerő ember

Lokál
-
  Ma 00:01 Sport

A futballéletet újranyitó bajnoki mérkőzésen az éllovas FTC 2-1-re verte a Debrecent. Az Üllői úti

Karácsony hiába mentegetőzik, semmi sincs rendben a Pesti úton

Lokál
-
  Ma 00:01 Belföld

A Pesti úti Idősek Otthonának egyik dolgozójától kapták el a koronavírust a bent lakó idősek – állítják a Ripostnak nyilatkozó ápolók. Egyik munkatársuknak lázasan, köhögve is be kellett járnia dolgozni még a járvány kitörése előtt - tudta meg a megdöbbentő részleteket a lap.

Horoszkóp: Május 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 25-én is!

Halálos közlekedési baleset Ajka és Ajka-Padragkút között

Police
-
  Ma 00:00 Baleset-bűnügy

Halálos közlekedési baleset Ajka és Ajka-Padragkút között Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 25., h - 00:00 Félpályás útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök a 7309-es számú úton.