Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Ilyet még nem láttál: több, mint 100 éves a legöregebb karácsonyi kaktusz

Édenkert
-
  19.12.07 13:09 Otthon

A karácsonyi kaktusz a könnyen tartható, viszonylag igénytelen szobanövények közé tartozik, így lehetséges, hogy akár matuzsálemi kort is megérhet.

Egész évben hódít az avokádó!

Édenkert
-
  19.12.07 06:34 Otthon

Az avokádó szezonja egész évben tart, így széles körben elérhető. Ha még nem ismernénk ezt a sok értékes élettani hatással rendelkező gyümölcsöt, akkor pótoljuk ezt a hiányt néhány érdekes tény felsorolásával! 

Illatos karácsonyi narancsdísz, amit te is meg tudsz csinálni

Édenkert
-
  19.12.06 13:30 Otthon

Néhány pillanat alatt illatossá és ünnepi hangulatúvá varázsolhatjuk az asztalt néhány narancs, aranyszalag és szegfűszeg kompocíziójával. Bevált mintákat mutatunk.

Fenyőfavásárlás kényelmesen

Édenkert
-
  19.12.06 06:33 Otthon

A karácsonyfa-vásárlás sokak számára az ünnepi készülődés fontos része, melyet gyakran az egész család közösen végez. Ehhez méltóan ma már szerencsére nem kell egy saras, hideg parkolóban vagy esős járdaszigeten válogatnunk. Az Oázis Kertészetekben tapasztalt kollégáink kényelmes körülmények között várják a vásárlókat, és…

5 karácsonyi trend az otthonunk feldíszítésére

Édenkert
-
  19.12.05 17:01 Életmód

Míg régen a piros és az arany számított tradicionális karácsonyi színnek, mára nincs olyan szín vagy stílus, amit ne lehetne bevetni egy ünnepi otthonban.

Földimogyorót a Mikulászsákba, megéri!

Édenkert
-
  19.12.05 06:55 Életmód

A sok csokoládé mellett megéri földimogyorót is csempésznünk a Mikulás zsákba, mivel igazi szuperélelmiszer. Mutatjuk gyógyhatásait!

Érdekességek a pomelóról!

Édenkert
-
  19.12.04 13:10 Otthon

Habár a pomelo gyakori gyümölcs Malajziában, főleg Perak térségében, ahol sokkal olcsóbb, édesebb és zamatosabb, szerencsére hazánkban is kezd egyre elterjedtebb lenni ez az egzotikus gyümölcs.

Adventi koszorú készítése házilag

Édenkert
-
  19.12.04 09:30 Életmód

Izgalmas kihívás elkészíteni házilag a saját adventi koszorúnkat. Bemutatjuk, mi hogyan csináljuk!

A legkeresettebb gyógynövének télen

Édenkert
-
  19.12.03 11:11 Otthon

Az idei ősz jóval enyhébb volt a megszokottnál, ám ideje felkészülni a betegségmegelőzésre és az enyhébb lefolyású meghűléses megbetegedések természetes gyógymódokkal és gyógynövényekkel orvoslására.

Növényi vírusok - hogyan védekezzünk ellenük?

Édenkert
-
  19.12.03 06:36 Otthon

A vírusok az élővilág olyan parazitái (élősködői), amelyek növényekben, emberekben, állatokban és különböző mikroorganizmusokban többnyire súlyos megbetegedéseket idéznek elő. Mik a tünetei és hogyan védekezhetünk ellenük?

Gyorsan elkészíthető koszorúalap örökzöld növényekből

Édenkert
-
  19.12.02 14:33 Életmód

Az egynyári virágok már eltűntek az ablakokból. Télen se hagyjuk üresen a párkányt: most jött el az örökzöldek ideje. Lecsíphetünk néhány felesleges ágat valamelyik örökzöld kerti növényünkről (fenyőről, tujáról, tiszafáról), vagy érdemes körülnézni a fenyőfaárusoknál hulladék gallyakért (200 forintért vagy kedves mosolyért bármi kapható).