Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Ma nyitja kapuit hazánk legrégibb rózsakertje Fertődön

Májusban nyitja meg kapuit a fertődi Esterházy-kastély megújult rózsakertje, amelyben májustól szeptemberig több mint 8000 rózsatő pompázik.

Figyeljük a balesetveszélyes fákat Budapest közterein!

Az elmúlt napokban a Fővárosban lehulló nagymennyiségű csapadék, illetve szeles időjárás következtében megnövekedett a fák megdőlésének, esetleges kidőlésének veszélye. - hívja fel a figyelmet a Főkert Zrt.

Pázsit kontra lóherés gyep: érdemes lenne váltanunk!

Édenkert
-
  19.05.22 10:15 Életmód

A lóherével gazdagított gyep olcsó, könnyen kezelhető, környezetbarát választás a zöld gyepre vágyóknak. Lássuk hát, hogy miért?

Végre megnyitottak a szedd magad szamócaföldek!

Édenkert
-
  19.05.21 13:30 Életmód

Indul a szamóca - eper- szezon. Akinek nincs sajátja, annak vennie kell... illetve szedhet maga is, valamilyen szedd magad-akció keretében. Összegyűjtöttük a lehetőségeket.

Barackfák bajban: erős gombatámadás fenyeget

Édenkert
-
  19.05.20 10:45 Életmód

Nem szoktunk hozzá az ideihez hasonló változékony, először meleg száraz, majd nedves és hűvös tavaszhoz. Őszibarackon a tafrina, kajszin a sztigminás levéllukacsosodást okozó gomba fertőz erősen.

Eső után készüljünk a kertben a csigák támadására!

Édenkert
-
  19.05.18 08:00 Életmód

A gondos hobbikertésznek időben kell megelőzni a csapadékos időjárás utáni csigainváziót. Környezetbarát trükköket, csapdákat, csigaűző növényeket mutatunk ellenük.

Akácvirágból is lehet szörp

Édenkert
-
  19.05.17 14:00 Életmód

A bodzaszörp mintájára akácvirágból is elkészítettük a kedvenc szörpünket. A siker nem maradt el.

Téged is elcsábít a pünkösdi rózsa?

Édenkert
-
  19.05.17 09:00 Életmód

Van akit illatával, de még inkább pompás küllemével kápráztat el minket a májusban viruló bazsarózsa. Romantikus lelkületűeknek kihagyhatatlan!