Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Önmagunkat is becsapjuk

MedicalOnline
-
  Ma 05:18 Gazdaság

Míg nálunk magán és közfinanszírozott ellátás együttélésének mikéntje a kérdés, Európa nyugati felén, Lengyelországban vagy épp Szlovákiában már rég átlépték ezt a Rubikont.

A kettéhugyozott város

Gardenista
-
  Ma 05:12 Életmód

Egy kutyátlan kutyabarát, akinek elege van a kutyaszarból, és minden más kutyás végtermékből is. A kutyát utáljuk, vagy a helyzetet? Olvass és kiderül.

Fontos helyről kapott támogatást Hosszú Katinka

A Nemzetközi Úszó Szövetség eltiltással fenyegeti azokat a sportolókat, akik rajthoz állnak a szervezet által el nem ismert International Swimming League december 20-21-ei nyitó versenyén, amelyen Hosszú Katinka is el szeretne indulni. A magyar szövetség elnöke támogatja háromszoros olimpiai bajnokunk tervét.

Liptai Claudia kitiltaná Vastag Csaba rajongóit a TV2 stúdiójából

Ripost
-
  Ma 05:10 Bulvár

Liptai Claudia kifakadt, nem hajlandó tovább elnézni, amit a rajongók művelnek.

Meglepődne, hogy mennyi tanár hiányzik a szektorból

A kormány szerint nincs pedagógushiány, a szülők szerint van - mégpedig országos. Ez derül ki abból a több, mint ötezer szülő megkérdezésével készült felmérésből, amelyet a Szülői Hang Közösség készített. A tanárhiány a szülők szerint az oktatás rovására megy: a válaszadók csaknem harmada számolt be ugyanis arról, hogy legalább egy hónapig…

Rendőrök lepték el a XVII. kerületi Jysk környékét, késő estig helyszíneltek

HVG
-
  Ma 05:10 Belföld Rendőrség

Több rendőrautó és helyszínelő tűnt fel kedd éjjel a XVII. kerületi Jysk áruház környékén, a hatóság hírzárlatot rendelt el.

Jövő héten megérkezhet az idei első hó

Kiderül
-
  Ma 05:08 Időjárás

A hét további napjaiban fokozatosan mérséklődik a nappali felmelegedés, jövő héten pedig már a Dunántúl nyugati, délnyugati tájain havazás, havas eső is előfordulhat.

A kazah Colorado

moszkvater
-
  Ma 05:05 Vélemény

A puszta varázsa, a sivatag hajói, a besbarmak és a nomádok lelke Már harmadik napja próbáltam megfejteni, hogy miért is nevezték el a várost fehér hegynek, kazah nyelven Aktaunak. Volt itt minden, kikötő, bezárt atomerőmű, speciális lepárló, mert természetes forrás híján a tengerből nyerték az ivóvizet, közelben uránbánya, csak hegy nem.…

Egy házasság végével sem állhat meg az élet

Index
-
  Ma 05:04 Film

A kritikusok imádják Julianne Moore-t az Oscar-díjas Sebastián Lelio új filmjében. Itt az első előzetes.

Születésnapja alkalmából bepillantást engedett családi fotóalbumába Károly herceg

Példátlan interjúval, virtuális sétával, különleges királyi bélyeggel, és sosem látott képekkel ünnepli a királyi család a brit trón 70 éves örökösét.

Tejbegrízes-kekszes süti

Nosalty
-
  Ma 05:03 Recept

Aki szereti a tejbegrízt, az feltétlenül próbálja ki!

Az első világháborúban 140 ezer kínai vendégmunkás ásta a lövészárkokat

Index
-
  Ma 05:03 Tudomány

Kína még hadat is üzent az Osztrák-Magyar Monarchiának, hogy legálisan dolgozhassanak.

"Nem jó anya, ha visszamegy dolgozni"

HáziPatika
-
  Ma 05:02 Egészség

A társadalom szerint a "jó anyaság" ott kezdődik, hogy a nő legalább három évig otthon marad a gyerekével. De valóban önző és karrierista, aki korábban visszatér a munka világába? Cikksorozatunk második része következik.