Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

Megérkezett a Nissan Townstar elektromos furgon

e-cars.hu
-
 Tegnap 19:13Autó-motor

A Townstar, alapjai közösek az eCitannal és a Kangooval. A teljes anyag Megérkezett a Nissan Townstar elektromos furgon címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Megvan a magyar ára a 420 km hatótávú Volvo C40 kupénak

Immár Magyarországon is rendelhető az elektromos Volvo C40 A teljes anyag Megvan a magyar ára a 420 km hatótávú Volvo C40 kupénak címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

2022 első felétől rendelhető a tisztán elektromos Mercedes eCitan

Az eCitan ára egyelőre nem ismert. A teljes anyag 2022 első felétől rendelhető a tisztán elektromos Mercedes eCitan címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Folytatják a tűzveszélyes Chevy Bolt akkujainak gyártását

Az új akkumulátorok az ígéretek szerint biztonságosak lesznek. A teljes anyag Folytatják a tűzveszélyes Chevy Bolt akkujainak gyártását címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Eladási rekordot produkált a kínai Wuling elektromos autó

Egy újabb rekorder hónap áll a Hong Guang MINI EV mögött Kínában. A teljes anyag Eladási rekordot produkált a kínai Wuling elektromos autó címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Közúti közlekedési környezetvédelmi akció indul négy magyar városban

Jövő héten jön a negyedszázados közúti közlekedési környezetvédelmi akció A teljes anyag Közúti közlekedési környezetvédelmi akció indul négy magyar városban címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Itt a 2,8 millió forintos Geometry EX3 elektromos autó

Persze, egyelőre csak Kínában érhető el ennyi pénzért az EX3 A teljes anyag Itt a 2,8 millió forintos Geometry EX3 elektromos autó címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Íme a Foxconn első tisztán elektromos modellje a Foxtron

e-cars.hu
-
 21.09.25 12:05Autó-motor

Úgy tűnik, hogy a Foxconn is beáll az elektromos autók gyártók sorába A teljes anyag Íme a Foxconn első tisztán elektromos modellje a Foxtron címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Egy szoftver meg tudja jósolni az e-autók akkujának élettartamát

Szoftveresen mutatja meg egy angol ötlet arra, hogy miként teljesít a jövőben egy akkupakk. A teljes anyag Egy szoftver meg tudja jósolni az e-autók akkujának élettartamát címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Jöhet a tisztán elektromos Škoda Octavia?

Tisztán elektromos hajtást kaphat a sokak által kedvest Skoda Octavia. A teljes anyag Jöhet a tisztán elektromos Škoda Octavia? címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

A Daimler is beszáll a Stellantis akkumulátorgyártó projektbe

Az akkumulátorgyártás most a legnagyobb biznisz az egész világon A teljes anyag A Daimler is beszáll a Stellantis akkumulátorgyártó projektbe címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Újabb magyar fejlesztésű elektromos buszokat mutattak be

300 ezer kilométerig és négy évig garanciát nyújtanak díjmentes szervizzel A teljes anyag Újabb magyar fejlesztésű elektromos buszokat mutattak be címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Jövő tavasztól kihalhat a belsőégésű autók értékesítése Norvégiában

e-cars.hu
-
 21.09.25 07:30Autó-motor

A vártnál jóval korábban halnak ki a belsőégésű motorral szerelt autók az új eladásokból. A teljes anyag Jövő tavasztól kihalhat a belsőégésű autók értékesítése Norvégiában címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Elektromos autó kompatibilis lesz a Renault douai gyára

A Renault douai létesítményét alakítják át teljesen. A teljes anyag Elektromos autó kompatibilis lesz a Renault douai gyára címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Biztos: 2024-ben érkezik az elektromos Porsche 718

A hivatalos megerősítés azonban várat még magára. A teljes anyag Biztos: 2024-ben érkezik az elektromos Porsche 718 címen a e-cars.hu oldalon olvasható.