Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

A teljesen átlátható A-oszlop titka

Duplakuplung
-
  Tegnap 21:48 Autó-motor

Sok más ok mellett a közúti balesetek nagy százalékát az ún. holtterek okozzák, azaz amikor a sofőr nem vesz észre egy számára nem látható holttérben tartózkodó másik járművet vagy közlekedőt és emiatt történik ütközés. Nekik lehet majd nagy segítség egy 14 éves amerikai tanuló, Alaina Gassler találmánya, amellyel több mint 80.

Itt a vadiúj Ford Puma ST – még erősebb, még keményebb

Duplakuplung
-
  Tegnap 21:47 Autó-motor

Új képek szivárogtak ki a Ford Puma ST 2020-ra várt modelljéről egy nürburgringi tesztnek köszönhetően, amelyet ugyan megpróbáltak szépen álcázni, azért egyértelműen látható egy kőkemény teljesítményt ígérő autó kialakítása. Erre utal az is, hogy ez a crossover jóval közelebb van a földhöz és nagyobb kerekeken gurul, mint egy standard…

Megújul és feltámad a Ford Capri?

Duplakuplung
-
  19.11.20 22:01 Autó-motor

A rajongók között már régóta folynak a találgatások, hogy előbb vagy utóbb talán a Ford feléleszti a legendás modellt, a Caprit és egy nemrégiben közzétett hír szerint, erre még van is minimális esély.

Nulla károsanyag kibocsátás a Forma-1-ben pár éven belül

Duplakuplung
-
  19.11.20 22:00 Autó-motor

A Forma-1-et mindig elég sok bírálta érte a versenyekkel járó környezeti terhelések miatt, így mindenki számára jó hírként jött az autósportot irányító szövetség, a FIA bejelentése, amely szerint 2030-ra a nullára akarják csökkenteni a versenyekhez kapcsolódó károsanyag kibocsátást.

Megjött, itt van, az új Kia Optima!

Duplakuplung
-
  19.11.20 22:00 Autó-motor

Decemberben indul el a Kia Optima ötödik generációjának a K5-nek a bevezetése a koreai piacra, de már most lehet képeket látni és információkat olvasni erről a karakteres nagyautóról, aminek korábbi modelljei is elég domináns megjelenéssel közlekednek az utakon.

Mint egy horrorfilmben – pusztít a “BetonUAZ”!

Duplakuplung
-
  19.11.19 20:38 Autó-motor

A Szovjetunióban 48 éve kezdődött az UAZ története és ez a terepjáró a mai napig az offroadért rajongók kedvence, de nem kell lemondania erről az újabb autók szerelmeseinek sem, hiszen UAZ Hunter néven elérhető egy relatíve friss gyártású modell is.

Újraéled a Morris – máris egy kisteherautóval!

Duplakuplung
-
  19.11.18 13:48 Autó-motor

A Morris még pár hete jelentette be, hogy visszatér az autógyártáshoz, köszönhetően meg nem nevezett brit és európai finanszírozásnak és az első modelljük a tervek szerint 2021-ben forgalomba kerülő, a J-Type alapjaira készülő JE modell lesz, amely teljes egészében villanyautó lesz.

Itt a tényleg normál közúti használatra szánt Ferrari: a Roma

Duplakuplung
-
  19.11.17 13:27 Autó-motor

Néhány napja mutatták be az olasz fővárosban, Rómában a Ferrari legújabb kupéját, a stílszerűen Romanak nevezett 612 lóerős autót, amely jövő nyáron lesz majd elérhető a vásárlók számára hozzávetőleg 50 millió forintért.

Megjött a világ legjobban gyorsuló elektromos autója

Duplakuplung
-
  19.11.16 09:11 Autó-motor

A japán autógyártó, az Aspark bemutatta csodaautóként reklámozott, Owl névre hallgató elektromos modelljét, amelyről azt állítják, hogy a világ legjobban gyorsuló ilyen autója lesz. A pár napja, Dubaiban bemutatott autó 1.69 másodperc alatt képes 60 mérföldes óránkénti sebességre gyorsulni (ez nagyjából a 100 kilométer per órának felel meg),…

Jön végre a Hyundai várva-várt pick-upja, a Santa Cruz!

Duplakuplung
-
  19.11.15 08:58 Autó-motor

A Hyundai 410 millió dolláros bővítésbe kezdett az amerikai Alabama államban található gyárában, hogy a terveknek megfelelően 2021-től gyártani kezdje Santa Cruz nevet viselő pick-upját.