Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 193 hír

Körözött személlyel szemben és közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. 04. 10., p – 07:31 Körözött személlyel szemben és közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök.

Tűzgyújtási tilalmat rendeltek el az ország teljes területén

Mától az ország teljes területén tilos tüzet gyújtani erdőkben, fásításokban, facsoportokban, útszéli fasorokban és ezek kétszáz méteres körzetében, még a kijelölt tűzrakó helyeken is – tájékoztatta portálunkat Ackermann Zsuzsanna tűzoltó alezredes.

Kézi lázmérők adományozása

Duol
-
  Ma 13:00 Megyei

A maszkokkal együtt, a település önkormányzata számos eszközt ajánlott fel olyan intézmények számára, akik Perkátát is ellátják, Perkátát is segítik.

Az idei kötelező eboltásról

Duol
-
  Ma 12:00 Megyei

A koronavírusos járványhelyzet miatt a szokásos májusi veszettség elleni összevezetéses eboltás a kijárási korlátozások megszüntéig nem végezhető el a megszokott módon. A korlátozások feloldása után meg fogják hírdetni újra.

Fontos információk a nyelvvizsga nélküli diplomák kiadásáról!

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a 2020. április 7. napján tartott tájékoztatóján bejelentést tett a felsőoktatáshoz kapcsolódóan is.

Közös fűtés, de okos mérőkkel

336 érvényes támogatási kérelmet adtak be a lakásszövetkezetek és társasházak az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szeptemberben megnyitott, március 31-én lezárult, a közösségi fűtési rendszerek felújítását célzó pályázatára.

A távolsági ügyintézést segíti az e-kárbejelentő

Gépjárműbalesetek esetén a résztvevők közötti távolság tartására is alkalmas e-kárbejelentő használatát javasolják.

Rendelje házhoz a bort!

Duol
-
  Ma 08:10 Gazdaság

Elindult a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) és az Agrármarketing Centrum (AMC) közös borpromóciós kampánya, amely az online termelői borrendelést népszerűsíti a fogyasztók felé.

Asszony, íme, a te fiad!

Duol
-
  Ma 07:00 Kultúra

Zsuffa Tünde írónő személyes hangvételű művei a családi kapcsolatok, az emberi értékek és a hit mentén kapcsolódnak egy egésszé. Az alábbi írásában – kérésünknek eleget téve – a járvány okozta speciális helyzetről beszél.

Az ellenőrzések szigorítását kérte a húsvéti hétvégére a polgármester

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön jelentette be, hogy határozatlan időre meghosszabbítják a koronavírus járvány miatt eredetileg április 11-ig fentartott veszélyhelyzet fokozatát, amely kijárási korlátozást határoz meg.

Jelentősek a fagykárok a gyümölcsültetvényekben

Az első hidegbetörés legfőképpen a kajszibarackban és őszibarackban okozott károkat.

Szív alakban kivilágított ablakokkal üzent a Dunaújvárosi Egyetem

Duol
-
  Tegnap 21:51 Megyei

A karantén napjaiban új szolidaritási akció terjed országszerte: a szívek köszönetet közvetítenek azoknak, akik ezekben a napokban is értünk dolgoznak. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a Dunaújvárosi Egyetem is, kollégiumának ablakait szív alakban világították meg.

Kötődések – emberekhez, helyekhez, tevékenységekhez

Duol
-
  Tegnap 20:00 Megyei

„Az otthon az, ahol szeretnek,/ tisztességgel felnevelnek,/ ahol szépen szól az ének,/ hol szüleid veled élnek,/ ahol a fejed lehajthatod,/ s elmondhatod minden bajod,/ ahol ha vétettél is, megértenek,/ s szeretettel jön felelet”