Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 175 hír

Baleset történt Paks térségében az M6-os sztrádán

Duol
-
  Ma 07:25 Baleset-bűnügy

Baleset történt az M6-os autópálya Dunaújváros irányából vezető oldalán a 114-es kilométerszelvénynél.

Új feladatok a kamaránál

Duol
-
  Ma 07:00 Megyei

A vírushelyzet miatt áprilisban elmaradt küldöttgyűlését tartotta meg szerdán a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara, elfogadták a tavalyi beszámolót és az idei tervet.

Megugrott a diákmunkát keresők száma

A regisztrált fiatalok számában érdemi változás nincs tavalyhoz képest, ám a koronavírus-járvány miatt kevesebb a lehetőség.

Örömmel maradt itt, az eddigi közegében

Duol
-
  Tegnap 18:15 Sport

Újabb jó hírről tudott beszámolni a Dunaferr DUE Dutrade futsalegyüttese, miszerint a klub vezetése Szeghy Szabolccsal is megállapodott, tehát az új szezonban ő is velük tart!

Frizurába álmodott élet

Duol
-
  Tegnap 18:00 Könyv

A dunaújvárosi A József Attila Könyvtár munkatársa, Takács Eszter ajánlja Vidal Sassoon: Vidal – Az önéletrajz című kötetét.

Kiberbiztonsági tanácsadó céget vett a 4iG

Megvásárolta a 4iG Nyrt. a TR Consult Kft. (TRC) 100%-os üzletrészét – tette közzé a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Soron kívül üléseztek Ercsiben – Több dologra is kíváncsi volt az ercsi fideszes ellenzék

Duol
-
  Tegnap 17:00 Megyei

Az ercsi képviselő-testület Fidesz–KDNP frakciójának vezetője, Gólics Ildikó rendkívüli és nyílt képviselő-testületi ülés megtartására tett javaslatot Szabó Tamás polgármesternél. A frakcióvezető azt kérte, az ülésre július második felében kerüljön sor, továbbá javaslatot tett annak napirendjére vonatkozóan is.

A világ legjobb rendezvényszervezői közé került a magyar Lounge Group

Duol
-
  Tegnap 16:56 GazdaságFesztiválok

A cég többek között a tavalyi Bryan Adams Szuperkoncert és a V4 Future Sports Fesztivál magas szintű megrendezésének köszönhetően jutott a legjobb 50-be.

Helyzetbe hoznák a magyar alapanyagokat a közétkeztetésben

Duol
-
  Tegnap 16:39 Gazdaság

Ennek érdekében egyszerűsíthetik és gyorsíthatják a közbeszerzési eljárásokat.

A forgalmi engedélyek érvényességének meghosszabbításáról

Duol
-
  Tegnap 16:00 Megyei

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény alapján a 2020. március 11. és 2020. július 3. közt lejáró, a magyar forgalmi engedélyekbe bejegyzett műszaki érvényességi idők – függetlenül attól, hogy a kérdéses jármű magánszemély, vállalkozás, vagy esetleg…