Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 219 hír

Gazdagság és sokszínűség jellemzi Szingapúrt

Duol
-
 Ma 08:00Megyei

Megérkezni arra a repülőtérre, amelyen a világ legnagyobb, modern szobornak is beillő beltéri szökőkútja buja trópusi virágok között vízpermettel hűsíti a levegőt, miközben odakint az egyenlítői égöv forró és párás éghajlata uralkodik, első benyomásnak elég is ahhoz, hogy az ázsiai kistigrisek egyikének gyors felemelkedéséről és mérhetetlen…

Hintók sokasága, főúri könyvtár, és a szovjet városparancsnok

Duol
-
 Ma 07:00Megyei

Magyarország igen gazdag kastélyokban, a kastélyoktól kisebb méretű kúriákban, palotákban. Sajnos a szocializmus éveiben nagyon sokat elhanyagoltak, jobb esetben valamilyen mezőgazdasági épület lett belőlük, rosszabb esetben a megszálló szovjet csapatok gyakorlatilag elpusztították. A keszthelyi Festetics-kastély azon kevesek közé…

Agrárminisztérium: fejlesztik a városi és települési erdőket

A fák csökkentik a hőmérsékletet, visszatartják az éltető vizet, megkötik a széndioxidot és lombkoronájuk megszűri a szennyezett levegőt.

Gyermeket segítettek partra jutni a vízirendőrök

Ezúttal egy kajakos fiút mentettek ki a Gárdonyi Rendőrkapitányság vízi körzeti megbízottjai.

Egy szó szerint festői lakás 99 millióért, Székesfehérváron!

Csodálatos, 154 négyzetméteres, kétszintes lakás keresi-várja új tulajdonosait! Az otthon olyan tágas, barátságos és világos, hogy még akár a saját műtermünknek is akad benne hely!

Lakcímbejelentési kötelezettség

Duol
-
 Tegnap 19:00Megyei

A lakcím egyik típusa a lakóhely, amit állandó lakcím néven szoktunk nevezni. A lakcím annak a lakásnak a címe, amelyben az érintett személy él, amelyet életvitelszerűen otthonául használ.

Négy ember életét vesztette az M6-oson egy szörnyű balesetben

Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök Szedres térségében.

Csökkentek az üzemanyagárak

A szerdai áremelkedés után péntektől újra olcsóbban tankolhatunk a hazai benzinkutakon.

Itm: sikeres karrierutakat kínál a megújult szakképzés

Duol
-
 Tegnap 16:16GazdaságOktatás

A képzés során ösztöndíj, a szakképzettség megszerzését követően pedig pályakezdési juttatás jár minden első szakmát tanulónak.

Mit mond az Mvm a távhőszolgáltatói számlák fizetéséről?

A dunaújvárosi lakók körében nagy a bizonytalanság a távhőszolgáltatás számlázása miatt, ezért hivatalos állásfoglalást és tájékoztatást kértünk a témával kapcsolatban az MVM-től, amely a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) által kijelölt új szolgáltató, az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. 100 százalékos…

Tihanyban mutatkoznak be Heim Klára képei

Jelenleg is tart egy dunaújvárosi alkotó, Heim Klára kiállítása a Tihanyi bencés kávézóban, ahol rendszeresen mutatják be művészek alkotásait.

A Rájátszik Rácalmási Játékszínkör ezúttal krimit mutatott be

Ha nem lett volna előzetes regisztráció, megismétlődhetett volna a pár évvel korábbi eset, amikor a kezdés előtt legalább annyian tartottak a Rácalmási Művelődési Ház felé, mint amennyien az ellenkező irányba. Nem fértek be a Rájátszik előadására.