Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 79 hír

Játékkal emlékeznek a röplabdázók

Dunaújváros
-
  Ma 18:08 Megyei 

Négy csapat részvételével rendezi meg szeptember 29-én a Dunaferr SE Röplabda Szakosztálya a Szász Antal emléktornát.

Adj esélyt a Földnek!

Dunaújváros
-
  Ma 17:46 Megyei 

Hogy mire képes a fiatalok közösségi összefogása, és hogy a feleslegessé vált dolgokból, szemétből miként lehet csodás ruhakölteményeket kreálni, azt egy divatbemutató formájában is megtekinthették az érdeklődők ma kora délután a moziban.

Elkészült az évad első előadása

Dunaújváros
-
  Ma 17:32 Megyei 

A Bartók színház Család Évadának első premierjére pénteken kerül sor, ez pedig nem más, mint a Dr. Kozmosz, egy minden korosztály számára szórakoztató, tanulságos történet a betegségek legyőzéséről.

Harminc éve virágzó hagyomány

Dunaújváros
-
  Ma 14:42 Megyei 

Dortmundból városunkba érkezett diákokat köszöntött Cserna Gábor polgármester a Városháza dísztermében kedden.

Parázs meccs a bajnok ellen

Óriásit hajrázott a Komárom ellen, ám végül egygólos, 7-6-os vereséget szenvedett idei első bajnoki mérkőzésén a DUE-RFT OB II-es floorball csapata.

Hatszázan tekertek a Bátor Táborért

Dunaújváros
-
  Ma 11:58 Megyei 

Szeptember 22-én lezárult a Hankook „Tekerd jobbra!” kerékpáros jótékonysági programja, amelyet a vállalat 2018-ban immár harmadik alkalommal indított útjára.

Bizottsági válasz Sargentiniék vádjaira

Az Országgyűlés európai ügyek bizottsága tegnapi ülésén támogatta a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló fideszes határozati javaslatot - írja a Magyar Idők.

Hazai éremeső a Dunaferr Kupán

Összesen huszonhat éremmel zárták a hétvégén megrendezett Dunaferr Kupa küzdelmeit a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának versenyzői.

Műszaki vizsga két hónapra?

Újra életbe lépett az a minősítési rendszer, amely nemcsak megfelelt és alkalmatlan járműveket tartalmaz, hanem az úgynevezett korlátozott alkalmasság is adható a műszaki vizsgán.

A közeljövőben kezdődhet a területrendezés a Táborálláson

Dunaújváros
-
  Tegnap 19:43 Megyei 

Dunaújváros főépítésze, Szabó Imre hétfőn lakossági fórumot tartott Óvárosban a Magyar úti Klubházban a Rácdomb és a Táborállás egyes részeinek területrendezésével kapcsolatban.

Három érem a diákolimpiáról

Dunaújváros
-
  Tegnap 18:03 Megyei 

Egy arany- és két bronzéremmel zárták a püspökladányi országos diákolimpiai döntőt a dunaújvárosi birkózók.

Brüsszel azonnal több tízezer migránst akar betelepíteni

Ahogy az elmúlt hetek eseményei, formális és informális megbeszélései bebizonyították, Brüsszel még mindig nem a migráció megállításán dolgozik, csupán azt szeretné elérni, hogy az illegális bevándorlást legálissá tegye, a migránsokat pedig rá akarja erőszakolni valamennyi tagállamra - írja az Origo.

Felborult egy autó a Kallósnál

Összeütközött két autó Dózsa György út és a Kallós Dezső utca kereszteződésénél. A baleset következtében az egyik jármű felborult, vezetője beszorult, akit a balesethez riasztott dunaújvárosi tűzoltók szabadítottak ki az autóból. A mentők megállapítása szerint a sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, ezért őt kórházba szállították. Nem…

Olcsóbban tankolhatunk

Dunaújváros
-
  Tegnap 16:12 Megyei  MOL Üzemanyag

A Mol Nyrt. a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 3 forinttal, a gázolajét 2 forinttal csökkenti szerdán - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. 

Szép hétvége az utánpótlásnál

Dunaújváros
-
  Tegnap 13:07 Megyei 

Öt forduló után sem kaptak gólt a korosztályos bajnokságban a Dunaújváros PASE U15-ös labdarúgói.