Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 84 hír

Kezdenek lenőni a körmeid? Ezzel a szuper trükkel ennek nyoma sem lesz!

Idegesít, hogy elkezdett lenőni a műkörmöd, de fogalmad sincs, hogyan rejthetnéd ezt el házilag? Egy manikűrös megosztotta a saját trükkjét!  

Kéthetes edzés-zárlat a külföldről hazatért magyar úszóknak

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) a koronavírus-járvány miatt kéthetes teljes edzés-zárlatot rendelt azon válogatott versenyzők számára, akik az elmúlt egy hónapban külföldön tartózkodtak.

Járvány: 585 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma, egy beteg elhunyt, 42 gyógyult

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 585 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős beteg, míg a gyógyultak száma 42 főre emelkedett.

Bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban segítenek

Dunaújváros
-
  Tegnap 19:45 Megyei

Sikerrel startolt a támogató program, mintegy 20 segítő indult ma el a Városházáról, hogy segítséget nyújtson a 70 év feletti dunaújvárosiaknak a bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban.  Cserébe kérik: maradjanak otthon!

Csak előre: Lelki válság? Közel a segítség!

Dunaújváros
-
  Tegnap 18:45 Megyei

Krízis? Válság? Lelki teher? A Pszi Pont – Pro Bono szakmai közösségi kezdeményezése keretében több mint kétszáz hazai pszichológus és pszichiáter ajánlotta fel ingyenes lelki támogatását a koronavírus veszélyhelyzete kapcsán segítséget kérőknek.

Üzemanyagár-változás 2020.04.03-tól nem várható!

Április 1-től a benzin ára bruttó 8 forinttal csökken, amivel újabb történelmi mélységbe kerül annak átlagára: 290 forintos átlagáron tankolhatjuk, amire 2010 óta nem volt példa.

10+1 TIPP, HOGY AZ IDEI HÚSVÉT IS BOLDOGAN TELJEN!

Dunaújváros
-
  Tegnap 17:00 Megyei

Anélkül, hogy lelki számvetésbe kezdenénk, le kell szegezni, hogy az áprilist és a húsvéti időszakot csak úgy tudjuk átvészelni, ha pozitívan gondolkodunk.  

DSTV: Dunaújváros 1997-ben - hangképes időutazás!

Dunaújváros
-
  Tegnap 16:51 Megyei

Hangképes időutazásra csábítja a lokálpatriótákat a DSTV stábja: egy korabeli riport segítségével szeretett városunk 1997-es képei elevenednek meg. Ne hagyja ki!

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét a dunaújvárosi rendőrök.

Most az ördög sem visel Pradát: a divatipart is kiütötte a koronavírus

Dunaújváros
-
  Tegnap 14:45 Megyei

A kínai alapanyaggyártástól az online kereskedelemig érezteti a hatását a koronavírus a ruhaiparban is. A visszaesés ráadásul több hullámban jön, és a legsérülékenyebbeket sújtja majd a leginkább.

Így ünnepeljétek a gyereked születésnapját a koronavírus-járvány idején

A kijárási korlátozások és a társadalmi távolságtartás miatt a nagyszabású gyerekzsúroknak is lőttek. A születésnapokat így is meg lehet ünnepelni, csak egy kicsit másként!  

Új géppel kátyúznak a város útjain

Dunaújváros
-
  Tegnap 11:19 Megyei

A járványhelyzet különleges intézkedéseket követel, az élet azonban nem állt meg: a kátyúzás új módjáról – és új gépéről – tudósított a város hivatalos honlapja. 

Segítségre segítséggel válaszoltak

Dunaújváros
-
  Tegnap 08:34 Megyei

Nem várt, de nagyon szép fordulattal ért véget a Dunaújváros Tornasportjáért Alapítvány felajánlása.

Olcsó, kis helyen is elfér, és formás testet varázsol: 4 gyakorlat miniszalaggal

Dunaújváros
-
  Tegnap 08:30 Megyei

A mini band, azaz a miniszalag olcsó, de hatékony alakformáló.

Járvány: 525 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma – 4 idős beteg hunyt el (FRISSÍTVE!)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 525 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma;  az elhunytak száma 20 főre emelkedett, négy idős, krónikus betegséggel küzdő, ember halt meg. Frissítés: megjelent a megyei mutatók vírustérképe - Fejérben