Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 79 hír

Egyre több az elektromos töltőállomás

Folyamatosan bővül az elektromos töltőállomások száma Magyarországon, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2016. január 1-je óta 844 darab állomás létesítésére adott ki engedélyt, ezek közül az idén áprilisig 470-et helyeztek üzembe - közölte a hivatal szerdán az MTI-vel.

Járda, kamera, szelektív - folyamatosan szépül a körzet

Dunaújváros
-
  Ma 14:33 Megyei

Egy meghatározott, többéves fejlesztési ütemterv alapján, a lakók kérése, igénye mentén szépül folyamatosan az 1-es számú választókörzet.

Az ellenzék megint a magyar családok ellen szavazott

Az ellenzék Gyurcsányékkal az élen megint a magyar családok ellen szavazott a jövő évi költségvetés múlt heti elfogadásakor - értékelt Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselő szerdán újságíróknak.

Véget ért a második forduló

Dunaújváros
-
  Ma 12:25 Megyei

Két fordulót követően már csak egy csapat áll pont nélkül Decathlon Nyári Kispályás Labdarúgó Bajnokságban.

Tesztidőszakba lépett a vakokat segítő Távszem szolgáltatás

Tesztidőszakba lépett a vak és gyengénlátó emberek önálló életvitelét segítő Távszem nevű szolgáltatás - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért felelős államtitkára.

Ötmilliárd jut idén szociális tüzelőanyagra

Ötmilliárd forintot biztosít idén a kormány a szociális célú tüzelőanyag-programra - mondta el a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Remeklő dunaújvárosiak Szlovéniában

Dunaújváros
-
  Ma 08:05 Megyei

Tizenkét dobogós helyezéssel zárták a 43. International Swimming Championships "Telekom 2019" elnevezésű úszóverseny küzdelmeit a Dunaferr SE sportolói.

Folytatni a megkezdett munkát!

Dunaújváros
-
  Ma 08:02 Megyei

Új főigazgatója van a Dunaújvárosi Szakképzési Centrumnak. A vezetői feladatok ellátásával öt éves időtartamra Pocsainé Varga Veronikát bízta meg az illetékes minisztérium.

Pintér Tamás aggódik

Dunaújváros
-
  Ma 08:00 Megyei

Felszólalt a Parlamentben, hogy aggódik Dunaújváros sorsáért, mert ha esetleg, ha netalán, véletlenül hatalomra kerülne, ő szerinte tuti,  fogalma sincs arról, hogy a 1,5 milliárd forint hitelt, amit a folyó beruházások finanszírozására fordít a város, hogyan és miből fogja visszafizetni.

Előttünk a város – mögöttünk a kormány

Dunaújváros
-
  Tegnap 18:03 Megyei

Cserna Gábor a közösségi oldalán tette közzé az imént a Fidesz képviselőjelöltjeinek névsorát, akiket jó szívvel ajánl a választópolgároknak.  

Elvtelen összefogás

Nagyon úgy tűnik, hogy ez az összefogás nem a választópolgárok képviselete miatt jött létre, sokkal inkább az elvtelen pártpolitikusok egyéni érdekei miatt.

Megvan a magyar keret

A Dunaferr SE két kiváló kenusa, Hajdu Jonatán és Kiss Balázs is ott lesz a szegedi világbajnokságon.

Megújul a mozi!

Dunaújváros
-
  Tegnap 16:49 Megyei

Az önkormányzat egy sikeres pályázatnak köszönhetően forrást nyert a Dózsa Mozicentrum felújítására. Az épület kívül-belül megszépül, a jelenlegi munkafolyamatokról bejárást tartottak ma délután.

Eltűnés miatt keresik Varga Szabolcs Andrást

Dunaújváros
-
  Tegnap 16:14 Megyei

A 16 éves Varga Szabolcs Andrást eltűnés miatt keresik a dunaújvárosi rendőrök.

Eltűnés miatt keressik Varga Szabolcs Andrást

A 16 éves Varga Szabolcs Andrást eltűnés miatt keresik a dunaújvárosi rendőrök.