Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Felrobbant egy sátor, mert rossz volt a kávéfőző” – a Szigeten dolgozók meséltek a munkájukról

Megkérdeztük, mit csinálnak az egészségügyisek, és mi a legbetegebb sztori, amit egy pult mögül lát egy ott dolgozó.

Fekete Párduc 2.: Ez a némileg elfeledett karakter már biztosan visszatér a folytatásra

IGN
-
  Ma 17:21 Film

Újra Vakandába készülődik Már alakulgat a Fekete Párduc folytatásának szereplőgárdája, a bemutató dátuma viszont még kérdéses.

Nyakunkon az iskolakezdés: mennyit kell költeni a gyerekre?

Privátbankár
-
  Ma 17:21 Színes

A karácsony után a július és szeptember közötti időszak a második legnagyobb vásárlási szezon.

KJI: kötelezettségszegési eljárást indíthat Romániával szemben az EB

Kötelezettségszegési eljárást helyezett kilátásba Romániával szemben az Európai Bizottság (EB), amennyiben a Kisebbségi Jogvédő Intézetnek (KJI) sikerül alátámasztani, hogy az 1989-es romániai visszaállamosításkor a magyar kisebbség viszonyában rendszerszintű jogsértés történt – mondta az intézet munkatársa szombaton az M1 aktuális…

A BREXIT és a vámháború hatása a magyar gazdaságra, üzleti kapcsolatokra

Minner
-
  Ma 17:19 Gazdaság

Az Egyesült Királyságban lezajlódó választások július végével Boris Johnson kezébe adta az EU-ból való kiválásról szóló megállapodások újratárgyalási jogát, amit az EU a korábbi próbálkozásokhoz hasonlóan elutasított. Az EU-ból való hivatalos kilépési határidőig, október 31-ig, már nem sok idő maradt a tárgyalási pontok megvitatására, ami…

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Nmhh) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58…

Rónay Tamás: Vasfüggöny árnyékban

Mandiner
-
  Ma 17:18 Vélemény

Élhetünk a gyanúperrel, hogy Merkel jelenléte egyfajta üzenet. Előkészítik a Fidesz rehabilitálását az Európai Néppárton belül.

Mia Khalifa elárulta, milyen keveset keresett a pornóval

Nuus
-
  Ma 17:18 Bulvár

Jóval kevesebb, mint amire számítana az ember az egyik leghíresebb expornós esetében.

Ennyire akarja leváltani a Fideszt az MSZP és a DK

Azonnali
-
  Ma 17:18 Vélemény

Ha a nemfideszes, helyben népszerű polgármester felenged potyautasnak a listájára, akkor ő jó ellenzéki. Ha viszont nem enged fel, mi több, megdolgoztat azért az 1-2 képviselői helyért, rögtön indul az összefogásista hiszti.

Soha nem dolgozott még Ausztriában százezernél több magyar, most igen

MFor
-
  Ma 17:18 Belföld

Megint rekordot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma, de a trend valójában sok éve töretlen. Minden nyáron megdől a korábbi csúcs, de néha télen is, mert a síszezonban is sokak el tudnak helyezkedni az idegenforgalomban. A magyarok távolabbi országokba is szívesen mennek, meglepően sokan mentek Csehországba, vagy az…

Minden percben háború

Ridikül
-
  Ma 17:17 Életmód

Húsz évvel ezelőtt a fejvadászról sokan azt hittük ő valami bennfentes elmekereskedelemmel foglalkozó fickó.

Letartóztatták az anyát, aki Kunmadarason agyonverte a tízhónapos kislányát

Elrendelték letartóztatását annak a nőnek, aki Kunmadarason olyan módon bántalmazta 10 hónapos gyermekét, hogy a kicsi később belehalt a sérüléseibe – írja a police.hu.

Szomorkodásra nincs okunk az OMSZ szerint

Szomorkodásra nincs okunk, ugyanis a hosszú hétvége folytatásában sem kell heves eseményektől tartani. Túlnyomóan napos, száraz, melegedő idő valószínű - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Kalapácsot ragadtak a szülők, hogy a vakolat ne essen a gyerekekre az iskolában

Index
-
  Ma 17:16 Belföld

Az épület katasztrófális állapotban van, néhányan összefogtak, és elvégzik azt a munkát, amit a tankerület és az önkormányzat nem tett meg az elmúlt években.