Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 40 hír

Budapest rendezi idén az MTV European Music Awardsot

Idén London mellett Budapest lesz az MTV European Music Awards házigazdája. A 26. EMA a járványhelyzet miatt online, virtuális formában lesz megtartva.

Eláruljuk, hogy miért annyira népszerűek a hibrid autók

A hálózatról tölthető (plug-in) hibrid autók az egyik legnépszerűbb alternatívává váltak a fenntartható mobilitást kereső vásárlók számára. Vajon miért?

Futurisztikusan világító kerékpárút épül Esztergomban

Itthon elsőként Esztergomban tesztelik a fotolumineszcens boroszilikát anyagú, gyantába ágyazott szemcsét. A világító kerékpárút már most siker.

Melyik sport való nekem? – Segítünk a választásban

Drive Me Baby
-
  Ma 06:00 Gazdaság

A rosszul kiválasztott sport elveheti a kedvünket, pedig a testmozgás az egészséghez elengedhetetlen, pláne, ha meg van már az ideális sportág.

Magyar cég felelős Amerika legmodernebb okosparkolóiért

Drive Me Baby
-
  Tegnap 15:00 Autó-motor

Magyar fejlesztésű, mesterséges intelligánciát alkalmazó rendszámfelismerő szoftver forradalmasítja a parkolást Amerika legnagyobb városaiban.

Időjárásjelentés, esőradar és a legfrissebb hírek egyenesen az autóból

Drive Me Baby
-
  Tegnap 12:00 Autó-motor

Itt van két új infotainment-alkalmazás, amelyekkel mindig jól tájékozottak maradhatnak a ŠKODA-vezetők - közvetlenül autójukban informálják őket az appok.

Főszerepben a méltatlanul hanyagolt lencse!

Drive Me Baby
-
  Tegnap 09:00 Recept

A lencse változatosságát bemutatva, cikkünkbe most olyan nem mindennapi lencsés receptek kerültek, amelyek túlmutatnak az egyszerű levesen vagy főzeléken.

Dízel, benzines, villany: melyik mennyire környezet-, és pénztárcabarát?

Drive Me Baby
-
  Tegnap 06:00 Autó-motor

Sokan a dízelt tartják a legjobb megoldásnak, miközben a jövő az e-autóké. A benzines járművek népszerűsége azonban töretlennek tűnik, vajon miért?

Humoristák mondják el, miért veszélyes a telefonozás közlekedés közben

Drive Me Baby
-
  20.10.23 18:00 Gazdaság

A telefonozás közlekedés közben rengeteg emberre jellemz, a jelenség visszaszorítása érdekében az Aegon és az ORFK-OBB figyelemfelhívó kampányt indít.

Kajla-útlevéllel az őszi szünetben is ingyenes az utazás

A népszerű Kajla-program keretén belül az idei őszi szünetben a vonatokon és volánbuszokon is biztosított minden gyerek számára az ingyenes utazás.

Buszsávok szabálytalan használata: sok vezetőt megbüntetnek

A buszsávok szabálytalan használata ellen indított akciósorozatban két nap alatt 88 szabálytalanságot észleltek - és büntettek.

Tetszik neked? Jelöld be Secret Crush-nak – Itt a Facebook Társkereső!

Drive Me Baby
-
  20.10.23 09:00 Életmód

Ezentúl a legnagyobb közösségi oldalon is ismerkedhetünk, sőt akár videórandizhatunk is, ugyanis végre Magyarországon is elérhető a Facebook Társkereső.

Újrahasznosított alapanyagokból készült télikabát kollekció

Drive Me Baby
-
  20.10.23 06:00 Divat

Az új, 2020-as C&A télikabát kollekció gyönyörű, fenntartható darabokból áll, legyen szó bármely korosztályról, nemről és méretről.

Első villanyautójához európai töltőhálózatot is kínál a Lexus

Drive Me Baby
-
  20.10.22 18:00 Autó-motor

Tavasszal érkezik meg Nyugat-Európába a Lexus UX300e, amihez a teljes kontinensre kiterjedő töltőhálózat áll majd rendelkezésre Lexus Charging Network néven.

Letisztult és modern látványvilágot kaptak az M3-as metró felújított állomásai

Elkészült a M3-as metró déli szakasza, a felújított megállók "kívül-belül" megújultak. A metrófelújítás most az akadálymentesítéssel folytatódik.