Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Exkluzív interjú Tetsu Yahagival: Kamaszként Wolfgang Puck könyve inspirálta, ma a Spago Beverly Hills executive chefj…

Budapesten tréningezte a Spago konyhai csapatát Tetsu Yahagi, a Spago Beverly Hills executive chefje.

7 pizzázó Budapesten, akik miatt már mást értünk egy isteni „nápolyi" alatt!

Dining Guide
-
 Tegnap 15:57Életmód

Nemrég tíz kiváló nápolyi pizzázót ajánlottunk országszerte, most jöjjön a műfaj hazai úttörője, Budapest!

Ahol épp olyan ínyenc a lángos, mint a borjúláb és a libamáj – A soproni Erhardt Étterem és Panzió

Dining Guide
-
 21.09.20 17:47Utazás

A napokban készítettünk nagyinterjút Harrer-Abosi Beatrixszal, a soproni Harrer Chocolat vezetőjével és fejlesztőjével. És máris itt a következő történet Sopronból, egy étterem, ahol "ott" is alhatunk, különösen, ha az udvarban található vinotékát is szorgalmasan látogattuk. Reggel saját pékségében friss kenyeret, kalácsot reggelizhetünk, és úgy eg

A 3 Michelin-csillag diszkrét bája: Alinea, ahol már az étlap is beszippant

Dining Guide
-
 21.09.20 15:39Életmód

Ha Önnek is misztikum a 3 Michelin-csillag, íme egy kis bevezetés!

„Ne kelljen magyarázkodnom a vendégeknek": Barna Ádámot, az esztergomi Bistro42 séfjét kérdeztük

Dining Guide
-
 21.09.19 17:21Életmód

„Kiderült, hogy Esztergom sokkal közelebb van Budapesthez, mint gondoltuk." Alig fél éve van nyitva valódi vendéglátással (és nem elvitelre, kiszállítással) a Bistro42. Barna Ádám beszámolója szerint vannak olyan vendégeik, akik immár hatodszorra jöttek ki hozzájuk a fővárosból célzottan, a Rudolf Ház éttermét felkeresve.

A csokoládé egy nagyon erős érzelmi és bizalmi kérdés: Harrer-Abosi Beatrixszal beszélgettünk

Dining Guide
-
 21.09.18 16:34Életmód

„Meglepő, hogy milyen sokat tudunk a kenyérkészítésről, a búzáról, míg a csokoládé eredetéről, pörköléséről, fermentálásáról nagyon keveset, miközben szinte ugyanolyan hétköznapi étel mind a kettő." Interjú a Harrer-Abosi Beatrixszal.

A divatot felrobbantja – és a gasztronómiát? A ruhákon túl is üzent a MET Gála

Dining Guide
-
 21.09.17 19:32Életmód

100%-ban növényi alapú menüsort kínáltak az idei a MET Gálán.

Kelta ősök, bitang cukrászda: La Téne Badacsony

Dining Guide
-
 21.09.17 19:15Utazás

Szalma Lilinek és Hájos Bálintnak a badacsonytomaji La Téne tulajdonosainak nem volt vendéglátós tapasztalata, és nem volt profin előkészített üzleti terve sem. Volt azonban egy lelkes családjuk, akikkel közös elhatározásuk született: egy önazonos helyet szeretnének nyitni, ahova ők is szívesen beülnének.

A sok száraz, porózus és ragacsos isler után is bizalommal: a Szamos klasszikus isler receptjével

Dining Guide
-
 21.09.16 19:00Életmód

Oly sok száraz, porózus isler után is bizalommal: tiszteletadás a legendás édességnek.

A Gundel csapata adott díszebédet a pápalátogatás vendégeinek

Dining Guide
-
 21.09.16 17:43Életmód

A Gundel csapata a szomszédba vonult át, a városligeti étterem munkatársai a Szépművészeti Múzeumban adtak díszebédet a mintegy háromszáz fős delegációnak.

Teljes ízvesztéséről, majd ízlelészavaráról vallott a 3 Michelin-csillagos Hélène Darroze

Dining Guide
-
 21.09.15 21:12Életmód

Ízérzékelésének elvesztéséről és hosszan tartó Covid-19-ről vallott a világ egyik legelismertebb séfje, a francia Hélène Darroze a Finedininglovers-nek adott interjújában.

A Spago, Rácz Jenő és Sárközi Ákos éttermeiben kóstolhatjuk: Etyeki Kecskesajt Manufaktúra

Dining Guide
-
 21.09.15 18:18Életmód

Vidáné Kondor Oktávia az Etyeki Kecskesajt Manufaktúra vezetője, férjével, Vida Jánossal alapították családi vállalkozásukat. A házaspár szerelemprojektje gyorsan kinőtte a kezdeti műhelyet”, és azóta termékeik már a sajtok világbajnokságára is eljutottak. Az egyre népszerűbb kistermelői termékek világában igazi kihívás kitűnni, azonban…

Az élet a legjobb forgatókönyvíró: a balatonkenesei Pörc Bisztró és Delikát története

Dining Guide
-
 21.09.15 15:17Utazás

Kocsis Jenő egy 130 éves múltra visszatekintő hentesfamíliában nőtt fel, a balatonkenesei Pörc mégsem egy magától értetődő vállalkozás. Jenő megpróbáltatások sora árán jött rá, hogy érdemes visszatérnie a családi gyökereihez. Nem véletlenül mondják, hogy az élet a legjobb forgatókönyvíró. A Pörc Bisztró és Delikát története.